Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nyomtató topik
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- ASUS notebook topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#24536576 #6796 üzenetére
Na jó...
Az nem listaár volt, hanem termékbevezetési promóciós ár, a megkötések kapcsán pedig Ilyenekre gondolok, mint az időintervallum és a készlet erejéig:A Promóció 2018. augusztus 9. napján 18 óra 00 perctől - 2018. augusztus 23. napján 23 óra 59 percig, vagy a Promócióban Résztvevő Terméknek a Promócióban Résztvevő Üzletekben található készletének erejéig tart, az adott Promócióban Résztvevő Üzleteknél érvényben lévő szabályok szerint (a továbbiakban „Promóciós Időszak”).
A Telekom nem csak előrendelésben, hanem utána még vagy egy hónapig adta ajándékba a stabilizátort, pont belefértem a szeptember 26-ai rendelésemmel, utána szüntették meg néhány nappal.
(Így voltam a Huawei Mate 10 Pro-val is, azt sem előrendelésben vettem, hanem a megjelenés után rendeltem és még kaptam hozzá ajándék 360-as kamerát.) -
válasz
#24536576 #6794 üzenetére
Igen, promócióban, megkötésekkel, de az nem a hivatalos listaár.
Máshol meg nem volt -30.000 Ft, hanem adtak hozzá valami ajándékot, mint például a Telekom a DJI Osmo Mobile 2-t (ha már a kérdező a Telekomot írta).
Nekem a fent említett ajándékkal együtt volt 313.000 Ft - pedig nem is előrendelésben vettem a Telekomnál, hanem jóval később, szeptember végén -, de ebben is van már némi kedvezmény. -
HaliGab23
senior tag
válasz
#24536576 #6775 üzenetére
Vírus?
Megpróbáltam letölteni a Mega progival, mert azt írta, csak azzal tudom.. de nem történt semmi, csak egy menüben ugrált, ahol a mappát kell kijelölni hová töltse.
A messengert most telepítettem újra, mert ezek után nem tudtam üzentet írni. Láttam, amit írt valaki, de válaszolni nem tudtam, nem volt ott szövegdoboz!
Remélem nem vírust szoptam be.
-
bandi0000
nagyúr
Csak [meglett] listaáron 442 lett volna, amúgy 350 körül volt nem?
-
TODI1111
veterán
válasz
apaszka #6777 üzenetére
Ez már az elmúlt hét pénteken kijött és azóta sincs semmi változás. Megkapták azok akik részt vettek a béta programban és senki más. Az a furcsa, hogy az S9 bétára mikor kijött a végleges akkor azzal egyidőben elindult a nem béta programos DBT frissítés is a Note 9-nél viszont nem. Lehet, hogy még nem biztosak benne és csiszolgatni kell rajta. Lehet, hogy olyan végleges béta.
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Vett valaki premierkor telefont ott, ahol adtak hozzá galaxy watchot is? Úgy emlékszrk a telekom adott hozzá annó pl
Ha véletlen van valaki, akkor mennyi volt akkor, és a 42 vagy 46 mm es órát adták?
-
rstwingo
tag
Egy kis XDA-s ajándék
-
Szia,
Régen valóban Dropbox volt, de egy ideje OneDrive van, 100 GB 2 évre.
axlfsi: Nem veszíted el, másik fiókhoz lehet később is aktiválni.
Tapasztalatból mondom, nekem ketyeg egy éve Samsung telefon után a 2 éves 100 GB a fiókomban, ezért arra nem engedte aktiválni, de beléptem később a feleségem fiókjába és felkínálta a lehetőséget. -
axlfsi
veterán
Oh, koszi a tippet, nem, nem kapcsoltam meg be (fotokra vonatkozoan, ugye?). Mindjart megnezem akkor...
Btw, ha veletlenul (vagy nem veletlenul, de) olyan fiokkal lepek be az uj telefonon a OneDrive-ba, mely korabban mar kapott Samsung "ajandekot" es bekapcsolom a szinkronizalast, akkor gyakorlatilag eluszott a 100GB vagy ez nem vesz el, amig nem klémelem?
-
TayRol
nagyúr
Halihó,
Tudnátok segíteni abban, hogy itt van extra tárhely a dropboxon? Mintha az elején kaptam volna, de most nem látom. Vagy csak álmodtam a dolgot?
Köszi
TayRol -
axlfsi
veterán
En egy olyan fiokkal jelentkeztem be, amelyen meg nem volt ervenyesitve Samsung ajandek tarhely (illetve, nyilvan az uj telefonomhoz tartozo ajandek se lett meg egy fiok alatt sem ervenyesitve) megsem latok extra tarhelyet.
Mindenkeppen csak es kizarolag automatikusan mukodik, az elso bejelentkezes alkalmaval vagy, hogy is van ez?
Koszonom! -
Ákkk
addikt
válasz
Red Bull fan #6754 üzenetére
A mikrofonnak nem valószinű,hogy kárt okozott ellenben a vizállóságánál lehet ha átbökted a szigetelést.
-
törölt tag
Tudtok olyan boltot ami tutira eredeti Nillkint árul?
-
Red Bull fan
aktív tag
Köszi srácok megnyugodtam
Már próbáltam mindent nem volt gond ill. az a video megnyugtatott -
törölt tag
Sziasztok! Samsung 512-es MicroSD-t lehet venni máshol is Magyarországon az Alzán, és Supergamer-en kívűl?
-
axlfsi
veterán
válasz
Red Bull fan #6744 üzenetére
Az mikrofon lesz, nem hangszoro... jo kerdes. Ezek elvileg nincsenek "direkt kiteve a kulso fizikai behatasoknak", azaz, a lyuk nem "nez ra" kozvetlen a cap.mic-re, hanem van egy kvazi "hallojarata", tobbek kozott pl. az IP vedelem miatt is.
Jo esellyel nem tortent baj, de azert le kellene valahogy tesztelned...
Szerk.: latom, azota mar masok is megirtak
-
freemanone
addikt
válasz
JerryRigEverything ezt is tesztelte és nem lehet gond belőle.
-
válasz
Szia,
Próbáld ki kihangosított telefonálással, videó felvétele közben...stb. adott mikrofont, úgy kiderül, de reménykedni kell, hogy nem okozott problémát a dolog.
-
válasz
Red Bull fan #6747 üzenetére
-
Red Bull fan
aktív tag
Nézzétek már meg légyszi,hogy hátul a kamera lencsék központosan vannak nektek? Nekem jobra van 1 mm.-el legalább.
Köszi! -
Red Bull fan
aktív tag
válasz
Plazmacucci #6745 üzenetére
Igen.
-
sterby79
tag
válasz
apaszka #6719 üzenetére
Üdv. Én is ezt a tokot használtam eddig (NILLKIN Super Frosted Shield Shockproof Case), nagyon tetszett a fogása, meg leesett a teló 1 méterröl betonra és nem lett a telónak semmi baja, pont a sarkára esett, kb 2 hónapig birta az első, aztán száttört, először azt hittem, hogy esetleg azért mert többször leszedtem a telórol,meg elejtettem de mikor a második és szétment többet nem rendeltem az alirol. Elöször a ceruzánál repedt el mindkettő. Érdekes, hogy mikor leesett a teló, nem akkor repedt el, hanem 1 hónapra rá. Az edigitalnál 3990ft, szerintem az ugyanez a minőség, de majd kipróbálom azt is, kíváncsi vagyok rá!
-
válasz
Mármint felső mikrofonba?
-
Red Bull fan
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek, okozhat hibát a fölső hangszóróban ha a sim tálca tűt oda nyomtam bele,én barom,sötét volt a helyiségben+kapkodtam,igazság szerint majdnem teljesen belement olyan mélyen van + nem is erőltettem....
-
válasz
PeteePeti #6742 üzenetére
Visszaolvasva találsz itt is olyan tapasztalatot, hogy nem XEH verziósat adott valakinek az eMAG.
Hiába vannak fent adott oldalon, nem garantált, hogy csak és kizárólag XEH verziósat adnak, külön jelzik, amikor olyan, de arra mindig figyelni kell.
Más ilyen üzlet is van, de amiket korábban felsoroltam, azoknál csak XEH kerül forgalmazásra. -
PeteePeti
őstag
Én a saját tapasztalatomat írtam le az előbb!
Azért írtam, hogy olyan készüléket kell venni, amit az Emagon belül az Emag forgalmaz! Nem pedig marketplace partnertől! Árul náluk GSM-bolt is szép számmal! De ők csak piactérnek használják Emag felületét! Náluk 12 hónap garancia van feltüntetve, és látványosan olcsóbbak is
Meg hát elvileg hivatalos forgalmazók! -
válasz
PeteePeti #6740 üzenetére
Pont ők az egyik, akik forgalmaznak XEH és másmilyen készüléket is, mikor honnan szerzik be épp.
Nálam is a gyenge akkumulátoros üzemidő miatt maradt ki a Gear S3 és a Sport, megszoktam, hogy a Huaweit elég minden második héten tölteni.
Heti, vagy heti két alkalommal még kibírnám, de szinte minden ismerősöm arról számol be, hogy jellemzően minden második napon kell, sőt, akár naponta. -
PeteePeti
őstag
-
axlfsi
veterán
válasz
spawn21 #6726 üzenetére
Gyakorlatilag igen, 2 napos, de ha intenzíven használod +éjszakai alvásmonitoring, akkor a második napon alig leszel 20%-on legfeljebb - ezzel nem húzod ki a napot.
De meg lehet tanulni vele élni; zuhanyzás közben nem a mosdó szélére rakom, hanem a töltőjébe, gép előtt (otthon, munka) szintén tudok találni egy kósza 2 órát, amikor ezt meg tudom oldani.
-
Samsung Experience Store , Media Markt, Extreme Digital, Euronics, Best Byte és hasonlók, néhány kisebb lánc/üzlet is, de azoknál körültekintően kell vásárolni, mert adott a hibalehetőség, vannak olyanok is, akik mikor milyen forrásból beszerzett készüléket forgalmaznak, nem beszélve azokról (a szürkézőkről/feketézőkről), akik kiírják a gyártói 12 + 12 hónap (helytelenül 24 hónap vagy 2 év) gyártói/Samsung garanciát, de valójában nem XEH készülékről van szó, így arra a második 12 hónap nem érvényesíthető, rosszabb esetben nem is EU-s és esetlegesen semennyi sem.
-
-
Megmértem a hátlap hőmérsékletét töltéskor.
Qi-n 32-33 C, vezetéken normál töltéssel 28 C. Azt hittem, nagyobb lesz a különbség.
MaCS
-
válasz
Mo Bill #6718 üzenetére
A hazai szolgáltatós készülékeket régen sem volt kötelező regisztrálni, alapban megkapták a második 12 hónapot is, csak a nem szolgáltatósakat kellett, hogy ellenőrizhető legyen, megfelelő forrásból származnak (a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozta forgalomba).
A GDPR hatályba lépése óta megszűnt a regisztrációs lehetőség - illetve kompletten a My Samsung fiókok -, a megfelelő forrásból származó készülékek (a hazai szolgáltatósak és a Samsung Electronics Magyar Zrt. által forgalomba hozottak) alapban megkapják a 12 + 12 hónapot. -
válasz
Reggie0 #6716 üzenetére
Sajnos nem volt rá kéznél hegyes eszköz, és naivan azt hittem, hogy elég gyors leszek.
A Vodafone gyorsabb volt, meglepően gyors. Amúgy érdekes, hogy az SMS nem abban a pár másodpercben jelent meg, amikor éppen on-line voltam a hálózaton, hanem kb. 5 perccel később.MaCS
-
apaszka
veterán
válasz
#24536576 #6713 üzenetére
Nem kopik! Nem festett! Én ezt sok telómra használtam,és soha nem volt ilyen gondom! Olyan volt,hogy nem eredeti jött,és a sarka letört fél év után,de a telónak nem volt baja !
DE ez nem festett dolog! Kopni nem fog,sőt! Nagyon jó a fogása! Innem is rendeltem felindulásból! Még ajándék is volt hozzá! Tuti nem eredeti,de ennyiért? És én nem veszek észre külömbséget a kettő közt!(#6718) Ájfan 1+1 én így tudom!
-
Mo Bill
aktív tag
Ha telekomos a telóm, akkor is csak akkor jár a 2 év gari, ha regisztrálom a samunál?
-
spawn21
veterán
Ha valaki akar okos órát a telekomnál a frontier most 69 ezer ft. Szerintem az jó ár. Rendeltem gyorsan mielőtt elfogy
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
gyuri81 #6707 üzenetére
Én használom minden téren, de nekem nap végére nem megy 1% fölé az akkuhasználat.
Naponta többször mérek pulzust, kihívások, túra, bicajozás stb. Igaz én nekem nincs össze kötve se órával, semmi külső eszközzel, ezért azt nem tudom az befolyásol e valamit a szinkronizáció miatt. -
törölt tag
-
apaszka
veterán
-
válasz
Plazmacucci #6705 üzenetére
Repülőmódban voltam, és szerettem volna úgy bekapcsolni az egyik SIM-kártyát, hogy a másik ne kapcsolódjon be.
MaCS
-
-
Bizonyára kínosan triviális a válasz, de nem jövök rá, hogy hogyan tudok egy-egy SIM-kártyát letiltani/engedélyezni.
Hogyan?
Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- Path of Exile (ARPG)
- Eredeti játékok OFF topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest