Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen házat vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
newman8929 #18099 üzenetére
Ubuntu volt hozzá, de valahol elhalt.
-
newman8929
tag
Valaki próbált már teljes értékű Windows-t a dex-re "mókolni"? Lehetséges egyáltalán?
-
Pxs
aktív tag
Tegnap másfél év után sikeresen elhagytam a francos S Pen-t.
Hol tudnék Bp-n a mai napon venni? -
tylerddd
veterán
Én 1 SIM esetén elégedett vagyok az akkuidővel. Lassan 2 éves lesz a készülék. Én alapjáraton nem hiszek az ilyen többnapos üzemidős urban legendekben. Egyedül az automatikus fényerő, ami be van kapcsolva, semmi máson nem spórolok (push, 15 perces fetch, teljes felbontás a kijelzőn, CPU sincs megvágva stb.) Délután fél5 körül simán hazajövök 75-80%-kal, persze melóban nem nyomkodom annyit, de a "hétvégi" fogyasztással is elégedett vagyok.
Na ebből viszont a második SIM szépen farag. Első SIM-mem Telekomos, második Telenor. Előbbinél tökéletes a GSM és 4G lefedettség is, utóbbinál a GSM borzalom (van, hogy hívást nem tudok indítani, de ez amúgy is a korlátlan netre van), a 4G csutkán megy. Alföldön lakom, Szegedhez közel, faluban, másik faluba járok melóba. Nálunk Telekomos torony van, melóhelynél Telenoros.
-
bacus
őstag
válasz
tylerddd #18091 üzenetére
Én most azt tapasztaltam - miután keveset vagyok otthon, home officeolok egy kempingből Balatonnál, hogy alig merül a telefon. Reggel 90% körüli töltöttség, ha rengeteget nézem és telefonálok, stb, akkor is 30-40% nap végén 11h-éjfél körül.
Otthon voltam 2 napot (Bp III. ker, panel), este 11 kor 95%-on lehúztam a töltőről, ágy mellett készenléti állapot, reggel 9-re 50% alatt. 1 telenoros sim, rettenetes térerő
Fiam és lányom s9+ ugyanez pepitában, otthon a lakásban merül a telefon mintha rossz lenne az akku, itt a Balaton parton meg kevés használattal akár 2 napot is elmenne. Mindenkinek 1 sim.
-
tylerddd
veterán
válasz
lakotibi #18090 üzenetére
Igen, de szerintem nem mindegy, hogy mennyivel teszem fel töltőre. 1 SIM mellett akár egy bulis éjszaka is beleférne meló után, 2-vel már nem biztos, hogy rátöltés nélkül el mernék menni. Nem feszegettem egyébként az akku hátárait, így erről pontosabb adatot nem tudnék mondani.
-
gerner1
nagyúr
válasz
#24536576 #18084 üzenetére
Nem tudom nálad mi okozhatja, és találgatni sem szeretnék. Szerintem ha önmagában az update okozza, akkor az kivétel nélkül mindenkinél jelentkezik, ezért azt gondolom, hogy ha a következő hetek erre vonatkozó panasz cunamit termelnek, akkor esélyes, hogy az update hordoz bug -ot.
-
petymeg
addikt
Szevasztok!
Nem úgy volt, hogy újra lesz hívásrögzítés? Most frissített a telefon, de nálam továbbra sincs ilyen. Kell meg valamit telepíteni?
-
-
törölt tag
Kíváncsi leszek másnak az aksijára, mert én nem gondoltam, hogy tud tovább süllyedni a teló, de a 2.1 tett róla. 😡
-
-
tetova
tag
-
gjoco1
addikt
válasz
apaszka #18075 üzenetére
Minden bizonnyal szerintem ugyan az,vagy nagyon hasonló. Hiszen,mint tudjuk,ami nem Kínai az hamisítvány.
Nekem a haver az előbb egy fél órája tette fel 3500. Rendeltem volna,de az sem sokkal olcsóbb......Oké fél ár.
[link],de mire megjön....
Így védve vagyok.Illetve az kijelző.
Csütörtökön még megy rá a ClearPlex a hátlapra és pacsi.
Nem iszok-nem csajozok,így a telcsire meg a kocsira költök. -
gjoco1
addikt
Vagy esetleg ez]
-
dolko1944
csendes tag
Sziasztok!
Spigen tough armor van a telómon, de az ehhez passzoló spigen edzett üveg gyakorlatilag beszerezhetetlen... Nincs ötletetek, hogy más gyártónak passzol e az edzett üvege a spigen armorjához? -
gerner1
nagyúr
válasz
tetova #18067 üzenetére
Más ütemezés, más szerződések (szolgáltató⇔gyártó), stb. A független OXM -ben lévő régiók sem egyszerre kapják meg, hanem időben eltolva, hogy az OTA szerverek túlterhelését elkerüljék. Lásd, a szintén OXM -ben lévő német DBT, már több mint egy hete megkapta...
Egyébként, alternatív opciónak mindig ott van, hogy a szolgáltatós firmware -t lecserélem OXM -re, és akkor kvázi az esetek többségében hamarabb érkezik az update.
-
Anulu79
addikt
Köszi! Este ránézek én is akkor. Már hajt a kíváncsiság, hogy itt milyen lett
-
gerner1
nagyúr
XEH aktív-CSC -re érkezett egy ~1252Mb -os frissítés, OTA -n. Bizt.szint: június 1.
-
$atirka
őstag
Szevasztok!
Belépnék köreitekbe egy 8/512-es feketeséggel...
2 évig S8+-on voltam, majd S9+ volt nálam 2 hónapig, aztán adódott egy ilyen lehetőség, hogy Noteszem legyen. Gondoltam szoktam mondani, akinek nincs esze, legyen notesze, így megvettem (ejj ez de sz@r poén volt
) ...
Lényeg, hogy rászorultam a többlet memóriára, az 512es microSD meg drágább volt mint a két teló közt a különbözet.
Brutális, hogy értéktelenednek ezek a cuccok...
Rögtön lenne egy kérdésem!
Dual sim-es telóm még nem volt, és hirtelen nem tudom, hogy ez most aktív Dual sim vagy mi is, kérdés hogy ha beszélek az egyik vonalon, akkor ha a másikon keresnek, akkor mi fog történni? Jelez nálam, vagy foglaltat jelez a hívónak?
Másik kérdés, ha izraeli régióra váltanék akkor azt hogyan kezeli a rendszer? Egyáltalán dual-ossal lehet váltani? Természetesen a hívásrögzítés miatt...Köszönöm a válaszokat!
-
apaszka
veterán
Én úgy tudom ha szakszervizben javítanak ott csinálnak nyomás és vízállósági próbát.
Nekem mikor alaplapot cseréltek Fehérváron , felhívott a szervízes, hogy már csak ezek vannak hátra így műszakom vége után mehetek érte!
Egy eső nem csinálhat remélhetőleg ilyen hibát , legalábbis bízom benne.
-
Prien
addikt
válasz
Joe.36 #18041 üzenetére
+1 Én is így vagyok ezzel. Nekem 1 év 4 hónapos.
Ehhez a telefonhoz megvettem a gyári ledes tokot, gyári szilikon tokot, gyári protective ütésálló tokot, abszolút hosszú távra tervezek vele.Szerencsére az utódai nem ébresztenek birtoklási vágyat, így költhetek másra, amíg nem jön egy olyan, ami huhh
-
Amugy beazott a telefon... kivancsi vagyok, hogy mi lesz a dolog vege...
Konkretan csak biztonsagi uzemmodban indul, hangszorok, kamerak kuka....
-
Joe.36
addikt
Lassan 2 éves lesz a Note 9... Nem bántam meg... Azóta is hibátlan és jó minden...
Marad is ... Le nem cserélném
Eddig ez a legjobb telefonom !
-
fulton
addikt
Sziasztok
Van egy Note9 em es van amit nem igazán értek. 128gb a belső tárhelye, a saját fajlok on belül megnéztem az összes könyvtaram méretét ami 17.55Gb tett ki. Azonban mégis 90.1/128 gB a tárhely infom. Mégis mi foghat 70 GB ot??
-
-
Na a telefon ujra megy vissza a szervizbe, most a hangero le gombja adta meg magat, folyamatosan azt erzi, hogy be van nyomva... frenetikus
-
Pxs
aktív tag
Bőven lenne...3rd party appal esetleg?
-
Pxs
aktív tag
Még a Pie van fent nekem, most indítom mindjárt az Android 10-re frissítést.
Viszont tudomásomra jutott, hogy a One UI 2.1 kiheréli a kapacitív Home gombot, és már nem lehet majd akárhol használni, csak a teló felébresztésére.
Ez igaz?
(Amúgy erről a gombról korábban nem is tudtam, és marha jó dolog. A Note 10-ről és S10-ről eleve lehagyták, úgyhogy gondolom, a Samsung szándékosan vágja ki a Note 9 frissítéseiből, nehogymá' a régi flagship jobb legyen valamiben, mint az újak.) -
sirkan13
aktív tag
Sziasztok!Nektek rendesen működik az otp-s érintéses fizetés a telefonon?Tegnapóta folyamatos tokent akar letölteni a telefon,kérjük ellenőrizze az internet kapcsolatot azt írjaNálam vagy otp-nél van a hiba?Köszi.
-
m1lan
őstag
válasz
newman8929 #18003 üzenetére
Egy generációs ugrás volna csak, az sosem éri meg, Note-ról S szériára meg szerintem pláne nem. Szolgáltatónál dolgoztam, mellettünk volt a FirstPhone, mint hivatalos Samsung szerviz, ráadásul a kollégák között is összeállt a komplett S10 széria. Az S10+ volt mindhárom forrás alapján a legproblémásabb, amit aztán nem tudom, hogy javítottak-e időközben, de egy olyan korrekt telefont, mint a Note9, én semmi pénzért nem cserélnék le rá.
-
gjoco1
addikt
válasz
newman8929 #18003 üzenetére
Hardveraprón 100-140 a szórás.....Én is sasolgatok.Venni szeretnék,csak még nincs meg a "kedvem"hozzá.
-
newman8929
tag
Üdv. Igen jó konstrukcióban tudnám leváltani készülékem egy új S10P-ra. Van akkora különbség a két készülék közt, hogy megérje?
S ha igen, mennyiért tudnám eladni a Note-omat? (Patika állapot, nemrég cserélve lett a kijelző garanciában beéges miatt
és a vele járó alkatrészek)
-
Prien
addikt
Egy kis érdekesség:
A J7 2016 (8.1 oreo) telóm ma jelzett, hogy frissítés érhető el. Mondom wtf??? Biztonsági szint 2020.március 1.Vajon a Note 9 is kap 2022-ben még biztonsági csomagot?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android szakmai topik
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Medence topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Nintendo Switch
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest