Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Bluetooth hangszórók
- ASUS notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehevi
csendes tag
Sziasztok, Külső merevlemezt csatlakoztatok a Note 9 -hez fimnézés céljából..de mindig azt írja ki , hogy formatáljam..Mi ennek az oka? Nem szeretném letörölni a filmeket..Köszi a választ.
-
Néha lecsatlakozol a telefonnal a használt netes hálózatról (akár repülős mód vagy újraindítás), esetleg a routert is újraindítod és egyszer csak működnie kell.
Megnyugtatásul benézhetsz a Mate 20 Pro topikba - ha már azt is említetted -, ott is többen írták, hogy nem frissülnek le az alkalmazások, beállt a térkép frissítésekor a Play...stb.axlfsi: Megkéri a részét az akkumulátorból az AOD, pláne ha magas fényerőn kell működnie a környezeti fényviszonyok miatt.
Én nem használom, mert az okosóra mindig rajtam van és általa minden szükséges információ adott, de ellenkező esetben bekapcsolnám, ha szükségem lenne rá és nem számítana annyira a fogyasztása. -
-
baladam86
aktív tag
Sziasztok,
A harmadik Dome Glass üveg is elkezdett fellevegősödni a kijelzőn, ünnepek után visszaviszem, és visszakérem az árát. Közben rendeltem TOZO üvegfóliát, éppen ákkcijjós a gyártó oldalán, úgy olvastam egy fórumtárstól, hogy a TOZO egy jó választás.
A Dome Glass kapcsán nekem annyit mondtak a Samsung Experience Store-ban, hogy vannak olyan kijelzők, amikre hiába tesznek fel akár 5 fóliát is, valahol levegősödni fog, az ok pedig az, hogy minden kijelzőt bevonnak egy oleofób réteggel, ami az egyik készüléknél vékonyabb, másiknál vastagabb, és ahol vastagabb, ott mindig levegősödni fog. Remélem az új fóliánál, ha megérkezik nem lesz ilyen probléma, azt legalább nem kell ragasztani..
-
törölt tag
válasz
Szupercsirke #5887 üzenetére
Hivatalos viszonteladók, gyári garival.
-
Szupercsirke
tag
Sziasztok firstphone oldalàn 250 note 9 hivatalos 2 év garancia van rà? Mert akkor vennék egyet
-
thedarkfox
senior tag
Én pl. Csak éjszakára kapcsolom be ütemezve 21:00-08:00 közt (olyankor úgyis töltőn van). Nappal értesítési led bőven elég. Nekem persze.
Elég sokat tud harapni az akksiból főleg nappal erős fénynél, ha nem a zsebedbe tartod hanem pl asztalon. Jópofa de nem létszükséglet.
Dehát kinek mi a prioritás.(Mondjuk a 2 sim gyenge térerő sem tesz neki túl sok jót, a fogyasztásba)
-
-Gerzson-
aktív tag
válasz
Capella #5881 üzenetére
Erre is megoldás lehet egy APK manager amivel lemented még a régi telefonodról a telepítőt.
Én mondjuk más miatt kezdtem el használni még tavaly amikor a N8-ra költöztem. Azt vettem észre, hogy több kifizetett program eltűnt a Play-ről. Nem nagy dolgok, de bosszantott hogy újat kell keresni-venni helyette. Pl. Felvevő, tárcsázó, skin, csillagászati, stb. Most is találkoztam olyannal ami eltűnt. Ezért minden számomra fontos APK-t lementek, mielőtt gyalulom a régi telefont. -
Capella
senior tag
Nekem úgy tűnik valamennyire megjavult a Play. Igaz mobilneten néztem.
Vagy csak átcsúszott rajta az a pár problémás frissítés, letöltés. Nincs más, időnként próbálkozni kell.
Persze ha 50 vagy jóval több appot kellene újonnan telepíteni, és a zöme nem jön le, az elég dühítő tud lenni.
Talán egyszer megtudjuk, hogy mi volt a hiba oka. -
thedarkfox
senior tag
válasz
Plazmacucci #5827 üzenetére
-
Uraim.
El köszönök töletek. Drága párom ki nézte a kezemböl igy kénytelen voltam váltani M20Pro-ra.
Azért a szemem rajtatok tartom
Kellemes ünnepeket mindenkinek
-
rstwingo
tag
válasz
zsolt0638 #5858 üzenetére
Mi se szeretjük a samsungot , igaz használatban van nálunk note 3-4-9,Alpha,S8, SM-T805-s 10.1-s Tab,SM-V700 okos óra, 3 db LED Tv , 1 LED monitor (ives), fagyasztó szekrény,split klima,mosógép,digitális fényképezőgép
szóval mi ennyire nem vagyunk megelégedve a samsungal
-
Sziasztok. Biztos volt mar szo rola es lehet hogy kicsit fura kerdes. A telekomos dual sim-es note 9 az fuggetlen? Nem egyertelmu kereses utan, valaki ezt valaki azt mondja
Koszonom.
-
-
zsolt0638
tag
válasz
icecave #5857 üzenetére
El kell engedni ezt a történetet!
Nem tetszik neki, egy nap után se, megértem, én egyszer ettem pacalt és rájöttem hogy soha többet.Visszatérve a témához én fanatikus vagyok, S1, S4, S7, Note9, mindegyiket megvettem megjelenéskor.
Van egy 49-es meg egy 65-ös Samsung tv, két Samsung soundbar, nekem senki ne mondja hogy a Samsung szar! -
válasz
thedarkfox #5851 üzenetére
Én sem értem a pár nap utáni "nem jött be, szar az egész", stb. hozzászólásokat. Mint többször írtam, sok évig iPhone-os voltam (utoljára X), és váltáskor főleg az első 3 napban pont azt gondoltam, amit az idézőjelben írtam. Hogy miért? Egyszerű: annyira megszoktam, hogy mindent ugyanúgy, ugyanott akartam látni, ugyanúgy megoldani, de be kellett látnom, hogy ez hülye elvárás, hisz teljesen más oprendszer. Adtam neki időt, kb. 2-3 hét után kezdtem el igazan látni azokat az előnyöket, amik miatt azt gondolom sok évi ios után, hogy összességében a Note 9 az eddigi legjobb telefonom.
-
Kkromer
aktív tag
válasz
thedarkfox #5851 üzenetére
Így van, ahogy írod.
-
Kkromer
aktív tag
válasz
thedarkfox #5849 üzenetére
A szándékot értékeld!
-
Teal'C
veterán
És imáink meghalgattattak
-
válasz
thedarkfox #5845 üzenetére
Várható volt, nem szabad ezen csodálkozni...
-
törölt tag
Aki most venne Noteot... Firstphonenál 250k, hivatalos garival.
-
-Gerzson-
aktív tag
Olvasom ezt a play -es mizériát. Összefügghet ezzel, hogy az utóbbi 1-2 hétben gyakran volt olyan esténként amikor YT-t néztem wifin, akkor megállt és csak homokórázott? Átkapcsolva mobilnetre viszont működött. Később visszakapcsolva ismét ment a YT wifin. Internet végig volt mobilneten és wifin is.
-
Szia,
A Google szerveres probléma nem válogat sajnos, random jelentkezik bármelyik gyártó bármilyen készülékén, de szerencsére csak néha.
Elállás akkor lehetséges (14 napon belül indoklás nélkül), ha a rendelés webshopban, telefonon, telefaxon, e-mail útján...stb történt, annak viszont már nincs jelentősége, ha utána üzletben lett átvéve. -
juuzer
addikt
Sziasztok!
Tegnaptól én is boldog tulajdonosa lennék ennek a telefonnak, ha nekem se lenne ez a play áruházas letöltős probléma. Ez ugye csak annyiban ciki, hogy egy új telefont nem biztos, hogy mobilnetről laknék be
Amit pl észrevettem, hogy a Smart Switch alkalmazást ugyanígy nem tudtam letölteni a Mi A1-re, ugyanazt a hibát produkálta, mint a Note 9.
Várom azért a fejleményeket.
Bár legszívesebben már visszavinném a telefont, és elállnék a vásárlástól. (Csak ugye üzletben vettem a telefont, így tudtommal ez nem lehetséges.)
-
válasz
spawn21 #5834 üzenetére
Olyannal nem tud mit kezdeni a hozzáértőbb felhasználó sem, ami például a külsős alkalmazások fejlesztőin múlik.
Felkészülni mondjuk lehet rá, vagy legalábbis számítani arra.
Nálam kevés külsős alkalmazás van telepítve és használva, azokkal új főverzión sem szokott probléma adódni, mert egy komolyabb bank, mobilos szolgáltató...stb. rajta van azért, hogy mihamarabb rendben legyen minden az alkalmazásával. -
válasz
#24536576 #5830 üzenetére
Sokaktól meg azt olvasni, hogy a 9-es még jobb ebben a tekintetben is, de egyrészt béta alapján még nem érdemes következtetést levonni, másrészt mint minden rendszernél és telefonnál, eltérők a felhasználói tapasztalatok is.
Nekem még 8.1, utaztunk vidékre, IC-n net ezerrel, de még folyamatos mozgás, tornyok és cellák váltogatása mellett is nagyon jól bírta, nem is kellett aznap töltőre tenni, 25 óra használat (végig 4G, éjszaka is) kicsivel 8 óra feletti kijelzős üzemidő és úgy dugtam 28%-nál töltőre.
Ennyit számít azért a gyors mozgás és a tornyok/cellák sűrű váltogatása, kevés mozgással 50 óra környékén tud a fentiek szerint, 8 óra kijelzős használattal. -
törölt tag
válasz
Úgy 10-12 óra jönne ki. 😶 Oreoval. Sajnos a Pite közel se hozza azt, amit eddig tudott a 8as droid.
-
-
válasz
F@szomat amúgy, igazad van
Mit várok el amúgy?
Másnak is van ilyen baja... ettől kezdve sz@rok rá
-
68%, 1:42 sot. Nem tudommit vársz, ez teljesen normális
Ha használod is meg lesz a 3:30-4:00 sot mire 20% alám egy, az teljesen átlagos. Persze ha arra vered, hogy menyi képernyő idő jön össze, állítsd a kijelzőt úgy, hogy sose kapcsoljon le és használd míg le nem merül, és délután úgy térhetsz nyugovóra, hogy meg van a 7 óra sot ami a csoportban pistinek is
-
Nem tudom most mivan, de pl.: most 68%on vagyok. Este vettem le a töltőröl olyan 6-7 óra alatt csak mobilhálózattal 5-6%ot merült. Természetesen 2 sim és az egyik csak 2G-n van. SoT: 1 óra 42 perc. Gsam nem mutat semmi appot ami enné az akksit. Jel erőség 3-4 vonal volt egész este.
-
válasz
kovakovi77 #5822 üzenetére
Ez nem Note9 hiba, nekem pl. most a tabletem csinálja ezt (Lenovo).
-
Teal'C
veterán
válasz
thedarkfox #5811 üzenetére
Igen még megy azóta is.
-
keccsa
aktív tag
Sziasztok!
Használja valaki a telót Huawei Watch GT-vel? Ha igen, együttműködnek rendesen?
-
Teal'C
veterán
válasz
apaszka #5812 üzenetére
Mentésből megy vissza? Csak azért mert ha mondjuk benyomtad a google mentés visszaállítást+a samu mentés visszaállítást akkor az komolyan beakad de ha csak az elsőre böktél majd a samunál kiválasztod közben a crissítést az is gáz szokott lenni mert egyszerre akarnak fissíteni bizonyos appokat ráadásul nem biztos hogy ugyan azzal a verziószámmal.
-
apaszka
veterán
Értem! Az az éjszakai mod! Na az király lesz!
Egyenlőre még nem akarok + flashelést az újra mert ha nem lesz holnapra a telón az összes app,,,megy vissza! Samsungnál rögzítették kérésem!
Ha egy 3 kilós télót nem lehet 3 nap alatt üzembe helyezni,,,az gáz! Hogy külső a hibás? Verjék rajtuk le az árárt az elgyen az ő bajuk!
Azon rágtam be,hogy a sok megvásárolt appom liszenszét nem engedi telepíteni! Hiába már mobilneten próbálok megy mindent,Semmi! Maga az app telepünt felerészt eggyenként engedve,de kevés!
Holnap délután már megyek itthonról,és kell a teló! Ha nem ez,akkor megy a J3 ba a sim! De utána már nem szeretném ebbe rakni! Én ha csalódok valamiben,nem bocsájtok meg könnyen! -
Kkromer
aktív tag
Üdv. Csatlakoztam végül a Note 9 táborhoz.
Edigital, 2 év gyári garancia.
. Forgalmazó: Strong & Unique Kft.(ses.shop.hu)
Szoftver: Xeh,Xeh, Xeh, Xeh.
Meglátjuk,h többek között a kamera, hogyan muzsikál.
(Nálam pl. a térkép frissítésével semmi gond nem volt.) Most reggelig töltőn van, kikapcsolt állapotban.
-
Teal'C
veterán
Srácok tudom hogy nem ide tartozik sőt lesz aki fujjol majd de ezt a cikket el kell olvasnotok.
Nincs már ennél lejjebb
[link] -
TODI1111
veterán
"Mellesleg full feleslegesek mert agyári app is megmutat minden érdemlegeset."
Akku statisztika megjelenítése azért közel sem olyan a gsam battery vs, gyári esetében. Mikor még S9+ készülékem volt akkor mutattam erre példát.
Ezt megnézve látszik a különbség -
Hitch
senior tag
Ha valakit érdekel.
Pár játék ami most ingyenes.
[link] -
Teal'C
veterán
Azt nem tudn,i de azzal tisztában vagy hogy az említett appok is egész nap mennek pl azért hogy azt figyeljék más appok mit csinálnak. Mellesleg full feleslegesek mert agyári app is megmutat minden érdemlegeset.
Sajnos a megjelenítési hibákat nem mutatja de a lényeg hogy újra és újra kirajzolja amit kell a program de te ezt nem látod nem veszed észre.Nekem ez a mai napom eddig: 2 sim upc+telenor, kb85%fény, helyadatok, 15 percenként időjárás frissítés, mobilnet 3g egész nap upc, a wifi sincs kikapcsolva bár az nem csatlakozik napközben csak ha hazaérek, szinkronizáció, app frissítés engedélyezve.
-
Capella
senior tag
Nem változott itt semmi, ugyanúgy nem frissít nálam mobilneten sem. Eddig is azon ment volna.
A Térkép változatlanul 99%-on befagy Note8-on is és Huawei-en is egyaránt. Plusz a Huawei Backup frisstés letöltése el sem indul, csak darál, hogy letöltés.
Gondoltam, hogy nem lesz változás, de próbaképpen DNS szervert is cseréltem a Cloudflare 1.1.1.1-re, de hiába.
Tényleg mintha Wi-Fi csatlakozással még lassabbnak, rosszabbnak is tűnik. Vagy csak az időpont változásakor így történik.
Nekem most nem létszükséglet, talán hamarosan megjavul.Szerk.: Na, a Huawei mégis letöltötte mindkét frissítést a saját mobilnetjével.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Bluetooth hangszórók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Milyen program, ami...?
- Könyvajánló
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Jövedelem
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- ASUS notebook topic
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest