- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: Elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
Már elég sok pite van, kinek milyen az akku? Nekem eddig csak jó tapasztalatom van, már az első beta óta használom.
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
baladam86
aktív tag
válasz apaszka #7696 üzenetére
Én eddig mindig automata módban fotóztam, mint az emberek 90%-a, mostanában kezdek el ismerkedni a profi móddal, hogy mit és hogyan érdemes, bár várom hogy szebb idő legyen, és tiszta nappali és éjszakai körülmények között lehessen próbálgatni.
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
apaszka
veterán
Tudom a márka nem ugyan az,de lehet pár okosságot belőle megtanulni: Fényképező használata ,és trükkök!
-Kézi mód
-Profi fotózás mobillal!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Gratulálok a telenornak, 3 napon belül bekapcsolja a VoLTE elérhetőségét mindenkinek, de a galaxy-k közül csak az S9-nél lesz egyelőre.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
baladam86
aktív tag
Hogy ma ON is legyek: Még jelenleg az Oreon vagyok, a telefon használatának elején be volt kapcsolva az Always On Display 07:00-22:00 között, aztán próbaképp kikapcsoltam, és érezhetően nőtt az akkuidőm, már rég volt erről szó, ezért várom a pités koppintásos megoldást AOD-re.
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
iceQ!
addikt
Mondjuk az kemény, mert most nincs
Valamelyik frissítés vette ki sztem, mert legelsőnek mikor felraktam a PIE-t akkor volt ilyen opció. Én is mindig így használtam és ez volt az egyik dolog amit csekkoltam.
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
-
Saccco
nagyúr
Valaki nézzen rá, hogy pitén az ébresztőben benne van-e az emelkedő hangerő. Köszi
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
-
Dj.Mike
senior tag
Na úgy látom ma sem kell félni hogy kiadják Telekomra a frissítést. Kész vicc hogy pont a Telenor kapta meg elsőnek. Nem tudom mit ülnek már ennyit rajta.🤔😡
-
zack
nagyúr
válasz #24536576 #7670 üzenetére
Azt kellene átgondolnod, hogy felteszel egy kérdést, hogy "működik e", de utána már nem nézel, hogy egy Telenor Basic biztosításban mi van benne havi 3k-ért. Ha leejtem és összetörik, adnak csere telefont, és az önrész kifizetése után (30k környéke) kártalanítanak. Olyan mint autóknál a casco kb.
Ettől függetlenül ha kellene, nyilván vennék egy másik telefont.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
törölt tag
Egy újabb rangos elismerés. DxOMark selfie teszt
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Kucska46
csendes újonc
Észre sem venni,hogy sd--ről tölti be. Van 233 Gb zene, meg olyan mappa, amiben 19873 recept van
(Tudom, hülyeség ennyi. Rendezni kellene, nincs rá ambíció.)
Pillanatok alatt nyitja. Mate 8-on belsőre kellet tenni, az egyfolytában gondolkodott neki.
Persze itt a doksira értem, annak megnyitása a nyűgös.[ Szerkesztve ]
-
baladam86
aktív tag
Nekem bent van az említett kártya, jelenleg "csak" 85 GB foglalt rajta, közel 6000 képpel, 200 videóval, és nagyjából 500 zeneszámmal, de nem érzek lassúságot. A galériában is ha pörgetek, nem gondolkozik, és nem kell várni, hogy betöltődjenek a képek, nem hinném, hogy megakasztaná nagyobb mennyiségű adat a telefont.
Apaszka: nemrégiben írta egy hozzászóló, hogy Samsung Experience Store-ban 40.000 forint az 512-es micro sd, az nem egy rossz ár érte...SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
zack
nagyúr
válasz BazsiBazsi #7655 üzenetére
Amelyik foglalkozik javítással, és nem kóklerek, viszik a Samsungba, tehát ezért foglalkoznak vele. Nagyon kevés szerviz mer belenyúlni, és egyszerűbb ha inkább van mindenhol patent.
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Teal'C
veterán
Szerintetek ha beteszem az 512es kártyát és megbuggyantom adattal akkor belassul a teló vagy nem?
-
félisten
válasz BazsiBazsi #7659 üzenetére
Egy bolt számára sokkal nagyobb áldozat egy garanciális javítás, csere. Ezért ők fokozattabban érdekeltek abban, hogy ne kelljen helytállniuk -- így aztán sokkal több kifogással bepróbálkoznak, az esetek többségében sikerrel.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Teal'C
veterán
válasz BazsiBazsi #7655 üzenetére
A boltokat meg jobban, mert ők akkor élből elhajtanak. Van mire hivatkozni.
-
BazsiBazsi
aktív tag
Sziasztok, sok hsz-t látok a root-tal kapcsolatban. A magyar GSM boltosokat is érdekli a root? Vagy csak a hivatalos samu gari esetében necces a dolog?
-
Saccco
nagyúr
Ha válaszoltál volna egy hsz-re vagy beírtad volna, hogy a hangfelvétel megy, akkor nem merül fel a kérdés.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Teal'C
veterán
xda-n írtak egy adb prancssort pitér ami után megy rendesen, a gond az hogy minden restart után meg kell csinálni De dolgoznak a megoldáson.
-
csakcsak
csendes tag
Üdv. Egyeteln kérdésem lenne. Felraktam odinnal a XEH romot tmobilosra. Igy lett egy xeh xeh xeh tmh. Erre OTAn megkapom a frissítést vagy mindig odinoznom kell? Köszönöm
-
zack
nagyúr
válasz #24536576 #7644 üzenetére
Ezt átgondoltad? Szerintem nem.
Nyilván ha van egy autód, amire fizeted a casco-t, ott se érdekli a biztosítót, mi történt vele (szerződésben foglaltak szerint), és kinek a hibája. Kifizeted a vállalt önrészt,
a többit pedig térítik.A telefonnál meg addig jó amíg nem számolok be róla, mert az azt jelentené, hogy gond van. Ezt meg gondolom senki se kívánja a másiknak, csak azért, hogy információhoz jusson az ügymenetről.
Valójában tök egyszerű. Vagy bevállalod, amiből kis százalék eséllyel, de akár rosszul is kijöhetsz, vagy maradsz a biztonságban, és vakarod a fejed, hogy technikailag hogy tudod levédeni magad a telefonban elhangzottak cáfolására ill. megerősítésére.
Ez ennyire egyszerű. El kell dönteni melyik a fontosabb.
-
zack
nagyúr
válasz icecave #7642 üzenetére
Lehet maradni Androidon, csak biztosítással. Amikor letelik a gari idő + 1 év, addigra 100k sem fog érni, és itt már egyébként se lenne kifizetődő javíttatni, mivel egy kijelző csere a telefon ára lesz.
Elsősorban ez addig érdekes, amíg az új Note nem jelenik meg, ami 1 év. Utána bezuhan az ára. Addig viszont él a biztosítás. Tehát 1,5 évig kényelemesen használható roottal. Egyébként is cserélnéd az újra 2 év után, hiszen a frissítések miatt "köteleznek" az új telefon megvételére.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
nagyúr
Vissza, csak kérdés, mennyire van az új iOS verziókra és mennyit kell várni. Ok, lehet olyat,hogy kijön valami és nem frissítesz, csak épp elkezd egyre idegesítőbben b*szogatni felugró ablakokkal az iOS, hogy frissíts. Béta profil telepítése is csak ideiglenes megoldás. Szóval sokra ott sem mész sajnos.
-
zack
nagyúr
Összetett ok-okozati összefüggés.
Bár közvetlen ez a Samsung sara, de abból adódóan kell használnom, hogy a Google szűkítette az Android nyitottságát, és fontos funkciót korlátozott.Ezeken túl utána fogok nézni, hogy a Telenoros biztosítás kitér e a Knox számláló ugrására. Ha nem, a Samu bekaphatja. Fizetem amíg nálam van, és ha baja lesz, úgy adom le egyrészt, hogy ne kapcsoljon be, vagy ha még is, root-tól függetlenül a biztosítónak javíttatnia / cserélnie kell.
Érdemes lenne utánanézni a lakás biztosításba implementált telefon biztosításnak is. A biztosítót nem fogja érdekelni, hogy rootolt e vagy sem. Cseréli.
Az önrészt kell csak kipengetni, ami esetemben 40k, de olcsóbb mint egy új telefon.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz icecave #7637 üzenetére
A jailbreak visszaállítható nem?
Mivel az OEM feloldás töröl mindent (gyári beáll. visszaállítása), így már csak este állok neki.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Reggie0 #7635 üzenetére
Tényleg nem megy a Call Recorder. De egyébként érdekes. Az én hangom az jól hallható, de a másik felet is lehet hallani, csak nagyon halkan. Nagyjából ki lehet venni, hogy mit mondott, de nyilván ez így nem jó.
Tehát nincs tiltva, csak valami úton módon lehalkították a másik felet. Szerintem erre lesz megoldás.Itt egy kis infó...[link]
Egyébként magasról lesz@rom. Ma rootolom. Ennyi.
Ha pedig baja lesz, és gariban nem oldják meg, többet Android se fog kelleni.[ Szerkesztve ]
-
PeteePeti
őstag
-
iceQ!
addikt
Nem tudom miért, de valamiért a Samsung Pass nem akarja elmenteni a Raiffeisen bank appjának a jelszavát, konkrétan nem is dobja fel hogy mentsem. Eddig ez tökéletesen működött.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
nagyúr
Rákérdeztem a Telekomtól, mikor jön a PIE, mert elég ciki,hogy eddig mindig ők adták ki a szolgáltatók közül elsőként a frissítéseket, erre most a Telenor simán beelőzött. Persze, azt a választ kaptam, amit vártam (tehát semmi konkrét):
"Hamarosan érkezni fog az új szoftver, de pontos időponttal egyelőre nem tudunk szolgálni! A türelmedet szeretnénk kérni, reméljük, hogy nemsokára megérkezik a frissítés"
-
Saccco
nagyúr
Hol kell beállítani? Eddig az ébresztőben volt. Én is úgy használtam. De most nincs.
Ütközetben eltűnt? XEH vs PAN OTA.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
iceQ!
addikt
"Nincs emelkedő hangerő az ébresztő alkalmazásban!?"
De van benne. Én is úgy használom. Pie és Oreo alatt is megtalálható.
-
keccsa
aktív tag
válasz zsolt1129 #7604 üzenetére
Szia!
Én vettem tőlük telefont. A kommunikációjuk csapnivaló (értsd nem válaszolnak a levelekre), de hamar megjött a cucc, ami bontatlan, EU kivitelű (igaz osztrák), független, kétkártyás 128GB-os verzió volt. Kaptam hozzá rendes számlát, amivel a régióhelyes volta miatt az egy éves Samsung garit biztosan tudom érvényesíteni, a második évet meg majd meglátjuk...
A hasonló áron áruló webshopokkal szemben talán ez előnyt jelent, hogy az általuk küldött teló nem ázsiai vagy ki tudja, milyen régióba szánt azután áthegesztett, meg "alapcsomag" - "teljes csomag" választási "lehetőséggel" kínált készülék, hanem legalább EU-s és bontatlan dobozos.
[ Szerkesztve ]
Mindenki magának hülye!
-
Saccco
nagyúr
Két dolog feltűnt, ami nincs pitén:
- Sötétben lassú szemkímélő kijelző ébresztés.
- Nincs emelkedő hangerő az ébresztő alkalmazásban!?[ Szerkesztve ]
-
thebear007
aktív tag
-
zack
nagyúr
Erőt vettem magamon, és kúszik fel a PAN pite. Csak a belakástól már előre rosszul vagyok.
-
félisten
válasz HaliGab23 #7598 üzenetére
Sajnos kénytelen vagyok GDPR-ral forlalkozni -- tragikus.
A jogvédők és bürokraták diadala a józan ész fölött.
Örüljünk, hogy a kamerát nem tiltatják le -- meg úgy általában a fényképezőgépeket. Szándék éppen van rá, sajnos viccen kívül.
A munkával kapcsolatos problémáktól eltekintve szerintem igenis alapvető jogom, hogy kellene hogy legyen, hogy rögzítem a beszélgetéseket. Ha valaki nem akarja, hogy a szavai kötelezzék, ne mondja ki őket. Sajnos azonban ott tartunk, hogy az "információs önrendelkezési" és a "privát szférához fűződő" jogok erősebbek a magántulajdonnal kapcsolatos jogoknál.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
thebear007
aktív tag
Tudom unalmas, de reggel 6 óta most vagyok 39%-on.....beszarok. Ez a Pie éjszakai móddal király.
Isten a saját képére teremtette meg az embert. Majd megadta a számára a választás szabadságáét, így mindannyian úgy csesszük el az életünket, ahogyan akarjuk.
-
zsolt1129
addikt
Köszönöm a segìtségét mindenkinek. Csak kecsegtető ajánlatnak tűnt 2 év hivatalos garival, vagyis tùl szép, hogy igaz legyen.
-
HaliGab23
senior tag
Meggyőzőnek tűnik a garancia menüpont, meg a szervizek elérhetőségének feltüntetése.
De kirívóan olcsó..A cég székhelye egy szinte üres telek, google maps műhold kép...
Mondjuk 620millás forgalma volt 2017ben, a tulaj Törökbálinti..
[ Szerkesztve ]
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
legenda
Szia,
Röviden: Szerintem felejtős! (Csodák nincsenek...)
Több ilyen példa is volt korábban, ahol 2 évvel hirdették olcsón, néhányan rendeltek is, aztán kiderült, hogy nem XEH és csak 1 év jótállás...stb., mert Fülöp-szigetekről és hasonló helyekről hozták be.
Már a kiírásuk sem helyes amúgy, mert a Samsung nem is 2 évet ad hivatalosan, hanem 12 + 12 hónapot, amit azért fontos elkülöníteni, mert a második 12 hónap korlátozott, csak a készülékre vonatkozik, a tartozékokra nem, még a beépített akkumulátorra sem.fRooStzzZ: Nem gondoltam én konkrétan semmire és senkire, példákat írtam csak.
Pont lenyomtam a napi edzést, aztán szikrázó szemmel egy ilyen hosszú, ráadásul halványított hozzászólást elolvastam, hát...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zsolt1129
addikt
Sziasztok. Nézegettem a Note 9-et és azt vettem észre, hogy mindenhol 300e kb az ára, ahol van is hozzá hivatalos gari. Egy oldalt találtam [link] ahol csak 230e es van hozzá 2 év hivatalos garancia. Ez szerintetek lehetséges? Mármint 70 ezerrel olcsòbban hozzájutni? Kicsit gyanùs nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
Ha emlékeztek, Note 3-nál is a korai időkben nem működött a felvétel, aztán hirtelen megoldódott. Lehet reménykedni, hogy majd az okosok megoldják talán.
-
Hiperhuje
aktív tag
Korábban írtam!
Samsung Note 10+, DS918+, Acer spin 5, TAB S7 +
-
fRooStzzZ
senior tag
Kali.
Nem mindig csak olyanra kell gondolni, hogy xy munkára használja, ami sokszor jó is lehet..
Itt más emberekre is kell gondolni, pl itt vagyok én. Nem véletlen mondtam, néha mikor leteszem a telefont sokszor alig tudom kivel beszéltem a végére.
Havi közel 4 ilyen telefon listaárát szedem be gyógyszerként, gondolom mondanom sem kell hogy vanak mellékhatásai..
De jöhetnék a mai példával is, mikor a project manager vagy ki a k*anyja felhív, hogy a padlásfeljáró nem jó helyre lett feltéve, mert a lépcsőház másik oldalára kellett volna. De ráadásul ő mondta, hogy vigyázzunk a kis falnél ne lógjon be a létra, hagyjunk el vagy 2 centit, és mikor mondtuk neki hogy beszéljen az áccsal hogy váltsa ki a fogókat, azt mondta valahogy oldjuk meg mi, de akkor valami nem jó helyen van, mert be kellett volna férnie a létrának. Igaz a másik oldalt is ugyan az a helyzet, csak akkor a lépcsúházon keresztül nyílt volna az egész, és utána magyarázd el neki, hogy ő mondta oda tegyük, tegnap még mutattuk is neki, már körbe volt kartonozva a helye. Se rajz, se semmi, csak kipattant az ötlet a féjéből és mondta kell egy padlás feljárót betenni ide és ide.. Mi betettük, mi nem fogunk se fogót kiváltani, se meggyengíteni a tetőt, mert az nem a mi feladatunk, arról nem is beszélve hogy 2 pár fogót ki kellene vágni. Majd az ács megoldja.
Szóval sokszor jól jön a hívásrögzítés, és nem éppen mindenkinek az irodába, autóba ilyesmi helyekre kell. Én több éve rögzítem a hívásokat, és azt kell mondjam néha muszáj, most épp a biztosítóval szenvedek, akiket már párszor elküldtem a fenébe telefonon is, írásban is, és csak küldik a csekkeket, felszólításokat a lejárt tartozásról amikor lett kötve a kocsira egy biztosítás, amit elutasítottak valami elírás miatt, a másik meg duplikáció miatt szűnt meg, átutatam az éves díjat, rá 1,5 hónapra jött egy mail, hogy felmondták a szerződést valami oknál fogva. Amit befizettem, azt olyan kötvényszámra kérték be, ami nem is létezett, majd vissza utalták, és kötöttem egy másik biztoítónál egy új biztosítást, mert már problémásak voltak, majd 3-4 hónappal!!! később jött a biztosítótól olyan mail, hogy létrejött a szerződés, és ennyi meg annyi a befizetésre váró összeg.
mivan?? Felhívtam azt a biztosítót ahova kötöttem másodjára a biztosítást van ott elő szerződésem? persze. Mondom remélem ez így is marad, majd felhívtam az elsőt, akivel közöltem, hogy önöknél nem is volt biztosításom, mivel mind2-t felmondták, és írásba is lett adva, kb 3*40 percet eltelefonálgattam velük (mire felveszik) és készítenek egy új szerződést, amit ugye valami miatt nem mondanak fel (hiába van elő szerződésem, azt nem látják??) majd rá 1 hónapra megint jött a egy "számla" valami csökkentett összeggel.
És még mindig nem értünk a végére.. (de még egy válaszra se méltattak, fel nem hívtak, a leveleimre nem válaszolnak)
De mondhatnék egy másik példát, amikor egy cég közel fél évig hívogatott hetente, majd már rászokott hogy minden nap, tiltottam már az összes létező számukat ahonnan felbukkantak, és egyszer felvettem, mondtam a csajnak, hogy ugye rögzítik a beszélgetést, mert mindig ezzel kezdik, meg adjam meg az adataimat.
Hogy most akkor jól figyeljenek, mert ezt utoljára fogom elmondani, ha még egyszer fel mernek hívni, feljelentem az egész céget, és mivel nálam is rögzítve vannak a hívások, mondtam neki mehetünk akár perre is. Mert mikor mondtom neki, hogy szedje elő ezt meg azt a hívást, hát hogy ő ahhoz nem fér hozzá, meg nem nem úgy van. Mondom nálam úgy van, 2 gomnyomás és hallhatja az elmúlt x idő beszélgetéseit.
Azóta nem hívtak.Sokszor jó az a hívásrögzítés, nem is tudom hány éve veszem fel őket és később ami érdektelen törlöm is, mert csak a helyet emészti fel. De rajöttem egy idő után, belőlem nem fognak hülyét csinálni.
bocs hogy hosszú lett, azért is írtam le, mert nem mindig csak arról van szó hogy pista bácsi rendel 2 kanapét, és este vissza hallgassam milyen színű kellett neki, de a főnökömnem is ajánlottam ezt a megoldást, miután pár éve pereskedik egy "szép magyar legénnyel" hogy vissza kapja a pénzét, és ügyvéd hátán ügyvéd, végrehajtó, bíróság, már mindenki lepacsizott mindenkivel, többször licitre került az említett "uriember" háza, de valami miatt mindig lekerül mert jött épp hozzá egy 18 ezres csekk, vagy nem nyaltak rá egy 15 ezres bélyeget a beadványra vagy mire, ami elvileg lekerült végrehajtóhoz, ami onnan ment volna a bíróságra, a főnököm oda ment, azt mondta épp most vitték be, akkor le a bíróságra ott bement ahhoz ki ezt intézte, mondta a nevet, számot stb, mondja még lehet nem érkezett meg, de azért rákeres, kis idő múlva jön ki a szomszéd szobából, és mondja még nem érkezett meg. Mondja a főnököm, sebaj, itt van az asztalon pont előttem kiterítve.
Itt már mindenki összejátszik, a végrehajtó, a c..y, a bíróság mindenki. Lassan a már ott tart, mindenki fel lesz jelentve a bírósággal együtt, hisz x éve van egy vagyonelkobzási nyert per, ami mindenféle okkal, elfelejtett papírokkal, hamis tanukkal csak csúszik, csúszik..
De mindegy is..
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest