- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- CES 2025: ellepték a horizontot az ASUS újgenerációs GeForce VGA-i
- CES 2025: Négy új androidos tábla jött a Lenovótól
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz Kkromer #4831 üzenetére
Ezzel az i-shop.hu üzlettel is ez lehet a helyzet?
Hiába mondják, hogy Samsung garis, mégsem lenne az?szerk: keresőszónak: i-shop ishop
UPDATE: Bár csak Samsung telefonokat írtál, a focuscamera.hu-nál ez nem tartott sokáig. "24 hónap SAMSUNG gyártói garancia"
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
baladam86
aktív tag
2 dolog, amit nem olvastam még itt, de próbálgatás közben felfedeztem:
- Az S-Pen fordító funkciója zseni, ez is egy olyan apróság, ami miatt több ez a telefon, mint a többi
- A fényképezőben az exponáló gombot hosszan nyomva max 100(!!) képet készít egymás után a telefon, ezekből egész jópofa GIF-eket lehet készíteni.Valakinek vannak ilyen hasonszőrű tippjei?
[ Szerkesztve ]
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
Dave69
tag
most rá nyomtam a szoftverfrissitésre azt írja eszköz regisztrálása már vagy 2 perce
Az élet olyan, hogy mindig másképp történik minden, mint ahogy elgondolta előre az ember.
-
Dave69
tag
válasz TODI1111 #4881 üzenetére
úgy sikerült de valamiért nem érzékeli az odin hogy megy a telefon... le írom a lépéseket hogy csináltam hátha valami nem jó...
1-samfirme- letöltöttem és becsomagoltam a fájt
2-kicsomagoltam és odinba behelyztem a fájlokat a helyükre
3- telefonon beléptem oda ahova írtátok és ahogy írtátokde miután beléptem oda a helyre az odin közbe a gépen nem látja a telefont hogy rá tudja nyomni a startra ... lehet valamit kihagytam vagy nem tudom
Az élet olyan, hogy mindig másképp történik minden, mint ahogy elgondolta előre az ember.
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok csatlakoztam én is egy 512/8-as óceánkék modellel. Remélem beválik. Igazából elegem lett a siralmas akkuidőkből😁
-
Dave69
tag
főkapcsolót + a Bixby + a hangerő le nekem ezzel nem csinál semmit csak folyamatosan újra indul azt ennyi
-
Dave69
tag
Homet-raktam az tartja meg az adatokat a telefonon userdata-hoz kell valamit írni vagy ilyesmi vagy az üres marad?
-
Dave69
tag
válasz TODI1111 #4873 üzenetére
Király mindjáet csinálom akkor remélem jó lesz és akkor ez csak annyit tesz hogy megkapom én is a frissitéseket mint a független telefonok akkor igaz ? Tehát semmi olyanba nem nyulbele amibe nem kéne hivatalosan
-
Dave69
tag
válasz TODI1111 #4869 üzenetére
aha kezdem érteni odinba ezen az 5gigás fájlon belül mit kell betenni? illetve ha szervizbe vagy valami ilyen helyre kell vinnem majd a teló akkor a gyárit azt hogyan vagy honnan tudom vissza rakni?
-
Saccco
nagyúr
válasz thedarkfox #4863 üzenetére
#4860 - 3 hsz... troll on...
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
thedarkfox
senior tag
Üdv Mindenkinek.
Csatlakoztam énis S8 mellé egy cerkással.
Troll on
Milyen tokot/fóliát vegyek rá?? pite van már rá?? Ménincs???
Troll off -
Saccco
nagyúr
A téma-összefoglaló tartalmazza az információkat.
------------
Ehhez kapcsolódva még egy kérdés.
Lehet egyből a legújabbat feltenni ugye? Nem kell köztes állapotot ugyebár?█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
Megjött az újabb adag folyékony ragasztós üveg. Most kb. 30-40 perc szívás után végre fent van.
Nagyon jól néz ki és nagyon reszponzív a plusz beállítás nélkül is.A legnagyobb baj az vele, hogy marha büdös a ragasztó, amit adnak hozzá.
Ezt vettem. Fent 1,5mm, lent 1mm hely marad, a szélén pontosan a kijelző széléig takar, vagyis a kerettől elhagy 2,5mm-t. Felül csak a hangszórónak van kivágása.
30 percet bőven megért a Dome-hoz képest megspórolt összeg.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
-
Mo Bill
aktív tag
A két oldalszélen 2-2 mm van a tok és a fólia között, alul és felül 1 mm-er.
Bízom benne, hogy ez így is marad, mert akkor nem nyomja fel sehol.Az akksi fogyasztáson kb mennyi %-ot nyom a latba, hogy wqhd+ -on, vagy fhd+ -on van a felbontása a kijelzőnek?
[ Szerkesztve ]
Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.
-
Mo Bill
aktív tag
Szia!
Szerintem te, a kínából rendelhatő fóliára gondolsz ugye?
Nem volt isdőm, ezen protectek nélkül nem használnám a telót.
Nekem így gyorsban megérte.Egyébként már több 100 hozzászólást olvastam tőletek még amikor csak 2500 körül járt, mert vacilláltam több teló közül.
Sony Xperia XZ3,
Huawei Mate 20 pro,
Samsung Galaxy Note 9
Nekem messze a Note győzött!!!!
Az S8-at nem kulmináltam össze a TV-vel, de ezt tervezem. Mit javasoltok, HDMI kábelt honnan érdemes beszerezni?
[ Szerkesztve ]
Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.
-
legenda
válasz tomee007007 #4848 üzenetére
Így igaz, az a nagyobb fogyasztó, ha váltogat a hálózati módok, illetve cellák/tornyok között.
Ájfan: Szia, Üdv a csapatban, használd egészséggel a készüléket.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Joe.36
addikt
Nem tudja valaki hogyan lehet a gyári témák listájából kitörölni véglegesen azokat a témákat amiket már nem akarok használni mert nem tetszenek ?
Vagy úgy van hogy amit letöltők örökre ott lesz a megvásárolt elemek közt ?A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
tomee007007
őstag
Kicsit kiegészíteném a témát:
Nálam pl. otthon folyamatos 1 csík van, de nincs nagy gond, este sem igazán merül. A munkahelyemen viszont nagyon gyakran változik 1-3 csík között a térerő (az adatkapcsolat meg EDGE és H+ között ), és a munkahelyemen jóval jobban merül... szóval inkább azt mondanám, hogy a térerősség változása ami meríti, sem mint egy gyengébb de stabil térerő. -
Saccco
nagyúr
válasz mézespálinka #4844 üzenetére
Ahogy baladam86 írja, az 1 csík az eszi az akkut.
-
baladam86
aktív tag
válasz mézespálinka #4844 üzenetére
Szerintem az az egy csík térerő betesz a fogyasztásnak, sajnos ez mindig így volt, hogy gyenge térerőnél erőteljesen merül a telefon. Próbáld ki, hogy átállítod 3G-re a hálózatot, így erősebb lesz a jel, és kevésbé fog merülni, a mobilnet sebessége lassabb lesz, de ha Wifi-n vagy, akkor úgyis mindegy.
Kíváncsi vagyok, hogy így lesz-e érzékelhetőbb változás Nálad.
Éééés persze ne felejtsd el hetente egyszer újraindítani a telótSIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
mézespálinka
senior tag
Háát, ez jó kérdés. Wifi meg 4g között váltogat néha, de alapból mindkettő be van kapcsolva.
Reggel 7-től 4-5ig munkahelyen, 90+%-ban az irodában van, ahol : 4g és "1 csík" -ot jelez.
5 után mozgásban van a teló, kb 7-8ig (itt 3 "csík" az átlag)
Este otthon, wifin lóg (mobilnet sincs lelőve), itt 4g és "3-4 csík"-ot jelez.[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz mézespálinka #4842 üzenetére
Rossz térerős környéken használod?
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Olvasgatom az üzemidőket és az általatok alkalmazott beállításokat(pl.@Kali) viszont nálam ezt mutatja a battery usage:
[link]
Mit próbálhatnék még meg?[ Szerkesztve ]
-
Capella
senior tag
válasz apacsay #4837 üzenetére
Az exFAT teljesen rendben van. Te a FAT32 korlátaira gondoltál.
Az exFAT nem lesz neked korlát, nem fogod kimeríteni a határait.
[exFAT vs. FAT32 Comparison]Az NTFS haználathoz régen root jog kellett a telefonokon. Nem tudom, hogy most hogyan áll ezzel az Android kernel.
-
sgery
őstag
Megjött az uw-s üvegfolia.
Nehéz szépen buborékmentesen felrakni, tapintása elmarad a gyári érzettől, a toll szinte serceg rajta, a hozzá adott lötty baromi büdös és nehezen lemosható.
A spigen tokkal nem kompatibilis, pedig direkt tokhoz valót vettem.
Összeségében nem nyerő cuccFurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
Kkromer
aktív tag
Mivel fogyasztóvédelmi eljárást helyeztem kilátásba...láss csodát!
bestmarkt.hu és a focuscamera.hu oldaláról lekerült a 24 hónapos gyártói garancia a Samsung telefonok adatlapjairól! Sima 12 hónap garanciávvá olvadt.
-
zack
nagyúr
-
apacsay
tag
Ha a Samsung készülékemet dex-el használom, kellene hozzá egy külső wincsit is csatlakoztatnom. Van valami megoldás arra hogy olyan file rendszerű külső meghajtót ( mondjuk ntfs ) csatlakoztassak hozzá, amit a többi gépem, pc is ír és olvas?
Pixel 8 PRO / Samsung S6 TAB
-
korimv6
aktív tag
-
korimv6
aktív tag
-
legenda
válasz gyuri81 #4814 üzenetére
Persze, hogy nem gond.
Nem kell/muszáj mindenkinek kikapcsolni mindegyiket, csak amelyikre nincs szüksége - azért írom csak, mert anno írtam egy listát még a Note 4 idejében és néhányan félreértették, mondván, ezt is használják azok közül, meg azt is, akkor miért kapcsolják ki, nem butítják le a telefonjukat...stb., pedig akkor is úgy fogalmaztam, hogy melyikre nincs szükség, annak a kikapcsolása előnyt jelenthet adott tekintetben is.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
PeteePeti
őstag
-
Kkromer
aktív tag
-
PeteePeti
őstag
Üdv! 220volt.hu-nál vásárolt valaki ilyen telefont? Honlap szerint 2 év gyári garanciával adják! Ez gyakorlatban is annyi?
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
legenda
válasz mézespálinka #4798 üzenetére
Igen, ha nem kell mennem sehová itthonról - kivéve persze közeli bolt...stb. -, akkor nem sűrűn töltögetek rá, ha viszont úgy indulok valahová, hogy minimum több órásra tervezett, vagy nem ismert az intervallum, akkor ha például 80%-on van, akkor is feltöltöm teljesen.
Ja, és 20% alá nem nagyon szoktam meríteni.gyuri81: Sokat számít azért az akkumulátor kapacitása tekintetében az a +700 mAh (3300 kontra 4000), meg lehet, hogy az Exynos 9810 is takarékosabb kicsivel, mint az Exynos 8895.
Csak a felhasználói tapasztalatokra nehéz azért alapozni, mert az adott tekintetben legjobb telefont is lehet úgy beállítani és használni, hogy ne hozza az amúgy adott jó eredményt, de az azonos feltételek mellett készített tesztek adnak némi támpontot.
Itt például ha minden értéket nézek, mindegyikben jobb valamennyivel a Note9, így összességében kijön az előny:[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Horgász topik
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- Kézilabda topik
- PayPal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest