Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
Jó hír adhell 3 használóknak (ha van valaki rajtam kívűl
).
A legújabb honositott verzió minden probléma nélkül müködik a pie bétán is.Csak a fejlesztői knox kulcsra van szükség és kész. Aki nem tudná miről van szó annak tömören:"Root nélküli, rendszerszintű reklámblokkolás, tűzfal kezelés, rendszer app ill. ezek összetevőinek letiltása Samsung eszközökön"
Nem csinál VPN-t, nincs "idegesítő" jelzés az állapotsávon, egyszerűen csak csendben teszi a dolgát.
-
apaszka
veterán
Oksi, köszönöm!
Más!
Nekem egy volt kolleginám rakta fel ezt az üveget.
Más fajtát már nem árulnak, mert a főnöke nem akarta a sok visszavett üveget bebukni.
Neki is ez van az S9+ ám, és azt mondta végre ha kicsit drága de jó és nem jön le....Nagyon jól is néz ki, igaz a legszélén is kerekített,de eddig semmi hiba nincs!
-
korimv6
aktív tag
Nekem is olyan üveg volt fenn, amit neked feltettek. Az a baj, hogy az eladóknak fingjuk sincs, milyen az üveg amit fel akarnak tenni. Eddig csak egy eladó, ráadásul csaj, volt tisztában azzal, hogy az adott termék csak a széleken tapad, vagy az egész felületen. A szeleken tapadóvel meg is szívtam, mert felrakáskor maradt alatta egy kis kosz, ami egy hónap alatt megkarcolta a kijelzőt. Most ilyen van fenn, eddig tetszik, bár ez is elég kopogós, de legalább egesz felületen tapad: ebay üvegfólia
-
axlfsi
veterán
Na igen, az meg a masik. Eddig akarhany telefonon lattam es probaltam, sosem gyozott meg hosszutavon. Por ala megy idovel, "kodos, felhomalykent latni keresztul rajta", amikor ki van kapcsolva a kepernyo es egyszeruen nem az igazi, onnantol kezdve, hogy ott van az a res.
Na, mindegy, keresgelek kulfoldon es beprobalok par uveget. Ezert az 5ezresert most kar volt, de csak ismet beigazolodott, amit mindig is erezte, ezen a fajta TG-kel kapcsolatban.
-
axlfsi
veterán
Sracok! A SPIGEN Curved uveget mindenki nagy megelegedettseggel hasznalja es szereti?
En feltettem par napja, valoban szepen takar mindent, de nagyon nem szeretem. Bazari, muanyag, kopogos hangot hallatt, ahogy neha a kormommel vagy a ceruzaval koppintok rajta.
Letezik olyan uveg, ami ugyanigy, hajlitott, szepen takar a szelekig, de nem ez a szelein ragasztott megoldas, hanem ami szepen rafekszik a kijelzore?
Tudnatok ajanlani olyat? -
törölt tag
-
rstwingo
tag
válasz
Száguldo #6174 üzenetére
még ne add fel a dolgot
most próbáltam ki ezt a felvevőt és müködik rendesen a PIE-n picit halkabb, de van benne állitási lehetőség amivel lehet feljebb venni, de ha marad alapon, akkor is jó
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.skvalex.cr&rdid=org.skvalex.cr
-
Száguldo
aktív tag
válasz
apaszka #6175 üzenetére
Az a baj egy darabig hápog hogy frissítsek utána meg éjjel makéban egyszercsak megcsinálja, sajnos jártam már így.
Nem érdekes, szomorú leszek de a Samsung után is van élet. Veszek valami olcsó kétkártyás hulladékot amire sose lesz Pie. Vagy adnak úgy Root-ot mint a HTC
-
Száguldo
aktív tag
válasz
TODI1111 #6166 üzenetére
Köszönöm akkor azt hiszem számomra itt lesz vége a droidnak mivel munka miatt nekem ez nagyon kellett, root miatt ugrik a gari tehát számomra nem elfogadható ez a helyzet mivel hardveresen a Note 9 is tudja ezt ( az Almák eleve harderesen nem tudták ezt a funkciót). Amúgy is gusztustalannak tartom hogy veszek egy eszközt és nem Én vagyok a rendszergazda, a romolást is a Knox miatt hagytam abba mert ugrott a gari, csak ez volt a visszatartó erő úgye.
-
Négy évnyi boldog ClearViewtok-használat után a Note 9-re is vettem egyet, és a hülye fejemmel megvettem boltban, ahelyett, hogy rendeltem volna.
Ez már sajnos nem ClearView, aminél egy ablakon keresztül a kijelző egy kisebb részét látnám, hanem az egész kijelző mutatja egy opálos felületen át. Tehát éppen a számomra legfontosabb szolgáltatását sikerült kiirtaniuk, mégpedig a kinyitás nélküli fotózást.
MaCS
-
törölt tag
Tényleg megkaptuk az adaptív aksikezelést, kíváncsi leszek, mit hoz.
-
TODI1111
veterán
Arra még korai lenne válaszolni, hogy pie-n milyen lesz az akku fogyasztás, de nekem nem tűnik rosszabbnak a béta mint amilyen a 8.1 volt. A rossz térerő az egyik legnagyobb akku gyilkos. Főleg ha állandóan ingadozó. Értem itt azt, hogy például sokkal kevesebbet fogyaszt akkor ha 2 pálcikát mutat stabilan mint amikor 3 és 4 között ugrál mert akkor folyamatosan cellát vált és az rendesen szívja az akkut.
-
TODI1111
veterán
-
TODI1111
veterán
-
Száguldo
aktív tag
Valaki kipróbálná hogy a PIE alatt megy-e az ACR. Köszönöm.
-
TODI1111
veterán
iceQ! bendegúzz
ARK2 novemberi kell. Ezután mehetnek egyesével.Innen mindent egyhelyről le tudtok tölteni.
-
rstwingo
tag
-
TODI1111
veterán
válasz
thedarkfox #6152 üzenetére
-
TODI1111
veterán
válasz
thedarkfox #6137 üzenetére
8.1-en ezt használtam de a pie bétán nem akart működni.
-
TODI1111
veterán
-
TODI1111
veterán
XDA-n mintha azt írnák, hogy lehet várni már az update 3 zip-et. Lehet, hogy estére már béta 3 lesz?
-
TODI1111
veterán
válasz
thedarkfox #6126 üzenetére
Akkor valamit biztosan nem a leírás szerint csináltál,( nem lehet, hogy az S9 szerint csináltad?) mert én is mindent a leírás alapján csináltam (ráadásul google fordító segítségével) és tökéletesen működik. Sőt azóta már van frissített verzió és ugyan azt az átírást adtam neki mint az elsőnél és frissült.
1. Megfelelő apk. letölt.
2. APK editor pro letölt.
3. APK editorban megnyitod a letöltött adhell 3 apk-t.(apk. fájl szerkesztése)
4.Itt kiválasztod, hogy Xml fájl szerkesztése.
5.Kiválasztod ezt " AndroidManifest.xml"
6. A hatodik sort (package=) átírod
7. Mented.
8. Újra mented.
9. Telepíted
10. Elindítod, jogot adsz neki, beírod a licence kulcsot
11. Tökéletesen működik a samsung knox reklámblokkolás. -
tylerddd
veterán
Az összefoglalóban szereplő TOZO tok ugye támogatja a wireless töltést?! Köszi!
-
Teal'C
veterán
válasz
thedarkfox #6130 üzenetére
Ott nekem akkor megy ha a szövegre kattintok.
-
tylerddd
veterán
Eddigi "rekordom" akkut illetően. Nagyon elégedett vagyok a telefonnal.
-
Anulu79
addikt
válasz
thedarkfox #6128 üzenetére
De szerintem ha hosszan rajta hagyod az ujjad a gyorskapcsolón akkornis oda dob. Vagy tévedek?
-
Teal'C
veterán
válasz
thedarkfox #6125 üzenetére
Biometrikus azonosítás és biztonság - hely
-
thedarkfox
senior tag
-
Teal'C
veterán
Találtam egy hibát a pite beta2 ben:
A home screen ugyebár nem fordul el ha állandó függőleges nézet van kiválasztva, mégis ha megnyitok egy programot ami el tud fordulni és nem lövöm ki a háttérből elfordul a home screen is amint kilövöm helyreáll.
-
Teal'C
veterán
válasz
thedarkfox #6122 üzenetére
-
thedarkfox
senior tag
Fat32.
De nem formáztam. Kb5 éve vettem akkor először és utoljára.
(Már az 5dik telefon a not9 amiben van)
Annyi hogy nem másoltam hanem egyből oda töltöttem le telón a 2 zipet. Majd a másodikat átneveztem update1.zip-re.
Majd recoveriben egymás után feltoltam a 2 zipet. (Közte persze volt 1 auto ujraindítás, kikapcs, majd recoveri és update sd a második zippel.)
Persze előtte odinnal visszaálltam novemberi patch-re odinnal. -
Teal'C
veterán
válasz
thedarkfox #6120 üzenetére
A telefonnal formáztad az sd-t? Milyen formátumban van? Nekem fent van csak a többiek miatt kérdem.
-
thedarkfox
senior tag
Felraktam énis a beta1-2.
Eddig ok. Nekem ment mind a 2 update zip sd-ről. -
rstwingo
tag
válasz
purcigeorge #6104 üzenetére
Az kizárt, ott a nettel van valami, direkt a google driverre tettem, hogy onnan ami a csövön kifér jön le
Bodrik kartás is onnan töltötte le és neki se reggelig tartott
-
Mo Bill
aktív tag
Beszéltem eladóval és a screen mirror alkalmazást ajánlotta.
A samu tv-n megtaláltam az app-ot, de a telón nem találom.
A store-ból kell letölteni? -
apaszka
veterán
Ebben a sorrendben igen.
(mixer_paths.xml,ben átírunk pár számot,és sokkal hangosabb lesz! )
Munkahelyemen zajos a CNC ,és nem hallani. Note 4 is tuning után simán hallahtó lett atelekomos TV alkalmazás is ,és a kis BT hangszóróval tuti jól hallható lett! Nem mai darab,de tévézni elég! -
apaszka
veterán
Köszönöm!
Közben rákerestem a témára,és sajnos erre jutottam én is mint mondod!Talán januárban így is megjön,,,,Vagy ha lesz időm újra belakni, vagy ha mint olvastam lesz hazai fejlesztésű főzelék,akkor lehet rootolom is.
Azért a többablakos módban is jól jönne minden app támogatva lenne.és a hangerő is erősödhetne .... -
Mo Bill
aktív tag
Most vagyok média boltban.
Gyors segítség kellene!!!!
Milyen HDMI kábelt vegyek, ha. NOT9-et szeretném összekötni TV-vel?
Kell átalakító valamilyen és HDMI, vagy van olyan HDMI amely másik vége mikro usb?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Könyvajánló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen széket vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Star Trek
- Milyen házat vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest