Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Elnézést, de az a kamera teszt színvonal most komoly?
Hol vannak a:
- raw fájlok?
- a fHD, fHD 60fps, 4k, 4k 60 fps letölthető sample videók?Ugye ez most csak egy rossz vicc, hogy kimehetett ebben a formában ez a teszt a Samsung idei egyik csúcsmodelljéről? Néhány kép egy 1, azaz egy videó, ami ráadásul butított youtube minőség? Főszerkesztő helyében ezt úgy dobtam volna vissza, hogy csak úgy nyekken!
Elnézést az éles kritikáért, de tényleg nem hittem a szememnek. Ahelyett, hogy ez a rész fejlődne (aka gsmarena), brutál színvonalcsökkenés figyelhető meg.
-
válasz
enginev3.0 #90 üzenetére
Igen, egyrészt nagyobb a felbontás, a Note9 kijelzője 10-15%-kal nagyobb (a felülete), és a Snapdragon kevesebbet fogyaszt.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #90 üzenetére
Abbol kaptal rossz szint, nem?
-
enginev3.0
félisten
Baba kamera
De üzemidőből szerintem többet is ki lehetett volna hozni, bár a nagy felbontás megeszi az akksitMi8 épp most 2 óra SOT, 70% akksi még
-
bigrock
addikt
Egyszer kíváncsi lennék egy olyan kimutatásra, amiből kiderül, hogy a felhasználó hányszor néz az előlapra és hányszor a hátlapra egy telefon életciklusában. Szerintem 100/1 az arány. Ennek megfelelően nem értem azokat, akik fanyalognak az unalmas/csúnya/nem arányos stb.. hátlap miatt.
-
Mindeközben Dél-Korában...
- Főnök, nem tudunk semmi nagy innovációt kitalálni az idei évre....
- ÁÁÁÁ semmi baj, írjátok rá a tavalyira, hogy Note 9, majd viszik mint a cukrot!! -
Vajon a külső fotós alkalmazások mint pl az Adobe Lightroom, hogy kezelik a változtatható rekeszű kemrát?
-
thebear007
aktív tag
Mondjuk Alice ezt úgy írta meg, mintha muszájból lenne.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
pauliboy23 #48 üzenetére
A hátlap nekem se jön be.
-
törölt tag
Vart teszt, koszonjuk. Nemsokara vegzek melo es atragom rajta magam.
-
Mondjuk a SoT-ra kíváncsi vagyok. A tesztben ugye 5-6 óra van írva (másfél nap alatt), nálam meg általában a másfélszerese szokott lenni a Mobilaréna tesztjeihez képest, így olyan 7-9 órára számíthatok.
-
seger
addikt
válasz
CarryPotter #59 üzenetére
Lehet nem cserelném, de lehet hogy igen.... nem tudom, nem vagyok abban a helyzetben, így könyebb a döntés!!!
De abban az esetben nem szemetelném tele a topikot folyamatosan ilyenekkel....
-
törölt tag
válasz
CarryPotter #59 üzenetére
Nyugtasd csak magad.
-
CarryPotter
tag
Cserélnéd ha S9+-od lenne? Miért? Eszembe sem jut erre cserélni az S9+omat, márcsak mert tök ugyanaz a telefon
meg nincs szükségem stylusra.... Szerintem a sima S szériát és a Note-okat csak a toll különbözteti meg, persze ráfoghatjuk, van még pár dolog de semmi eget rengető különbség..
-
Hallosz
senior tag
Ez egy igazán kiforrott, remek iparos munka, gratula érte. Tudásban hardverben első osztályú, ezért a kombinációért az előrendeléses ~300.000 Ft reális ár.
Nyilvánvalóan, aki nem tudja kihasználni amit ez a készülék tud, annak nem éri meg ezt vásárolni. -
seger
addikt
Folyamatosan olvasom a note9 topikokat. Az a baj, sokan vagytok akik éppen s9, s9+ vagy note8-at használtok! Így sokan írjátok hogy rancfelvarrott note8 vagy S9+... lehet, DE! Nem kell nektek cserélni, mivel akkora újjítást nem hozott nektek! Nekem is ez a véleményem, de azért lássuk be van jópár dolog ami jobb!
Ha az Én nézetemet nezem, aki egy s7e-ről váltok, (amit kezdetektől nem szeretek) nekem egy baromi nagy ugrás lesz! Nem csak nekem, hanem mindenkinek aki hasomló készüléket cserél! ( ha ebben a percbeb az arakat nézem akkor most inkább egy note9 mint egy note8 vagy s9+) És miért? Én kis csóró vagyok, aki részletre veszi, mert így tudok ekkora összeget kifizetni. (Mert így nem okoz anyagi gondot) Miért szolgáltatónál? Mert telefon előfizu kell, és semmivel sem változik a havi költsége az előfizetésemnek ha van mellette telefon vagy nincs...
Cserélném-e ha s9, s9+ vagy note8-am lenne? Amennyiben megtehetném, akkor igen. De nem tehetem.... Ha az említett 3 fajta készülék valamelyike lenne, és mivel nem tehetem meg a cserét, Én is azzal nyugtatnám magam, hogy nem jobb annyival, hogy cseréljem.... de ettől még nek fikáznám le..... (azt hiszem)
Aki cserél az vagy megteheti, vagy lassan egy 2 vagy több éves készüléket cserél és igen, akkor már a legújabbat...
Aki megteheti, annak pedig szíve joga...
Bár csak nekem is úgy menne a szekér...Szóval csak annyi gondolatom lett volna, ne essünk már egymásnak! Én a lassan 2 éves telómat cserélem, nekem jókor jött, aki az említett készülékeket cseréli mert megteheti, jól teszi! Élj a mának!!
Bocs ha unalmas lett és hosszú!!!
-
m_makai
tag
Végre amikor a valós igények alapján raknak össze egy top telefont!
El tudom, képzelni ahogy pár év múlva már nem 14'-es laptomat viszem hanem egy ilyet mert árban és tudásban egymást helyettesíteni fogják. (több monitor, pár telefonon nem futó program miatt még nem lehetséges az átállás, de az androidos alapok adottak, talán a tablet ebből a szempontból előnyösebb lesz)
A mai napig nem értem, hogy a tollas rendszert miért nem vették át többen. 5' felett már gyorsítja a munkát. -
viera
őstag
Szerintem jó lett,ma meg is nézem a Telekomnál.
-
pauliboy23
senior tag
A készülék jó, de a hátlap gusztustalan.
-
no more
veterán
Note 8 ráncfelvarrás, csúnya hátlapi kamera elrendezéssel. Viszont durva, hogy a kijelzőt minden évben tudják tuningolni! Üzemidőben egyébként jelenleg erősen a legjobbak között van.
-
forgonati
őstag
A kamera nem annyira erős. Tuti nem volt koszos a lencse? Én azért többet várnék.
-
Fred23
nagyúr
Bixby Button Remapper progi működik rajta?
-
kekkola
senior tag
"A képminőségre nem igazán lehet panasz. A dinamikatartomány mobilos berkekben korrektnek számít, a vonalélesség szintén az élbolyban van,..."
Szvsz ennek a másfél mondatnak nem sok köze van a feltett tesztfotókhoz
-
Mr.C
őstag
válasz
Plazmacucci #34 üzenetére
én meg azt nem értem, miért lett elvárás, hogy ~3 hónaponta innovációt mutassanak be...
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski #37 üzenetére
Mióta bűn a rajongás?
Mennyiben másabb ez, mintha egy focicsapatért rajongana?
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci #34 üzenetére
Sajnos idáig sokan nem jutnak el gondolkodásban.
-
fank70
csendes tag
Megint ez diktál.
-
-
judas13
addikt
-
Figyelemmel kísérem már egy ideje , azt a hype-t ahogy körül rajongod ezt a márkát meg és készüléket. (véded foggal körömmel)
Akárhogy csűrjük csavarjuka a tény az tény marad note 9 egy s9 tollal lófasz komoly újítással .
hívhatták volna note 8 2.0 nak is
Mondjuk ettől még nem rossz telefon csak a hype-t nem értem nálad, nem lehúzni akarom a telefont főleg, hogy aug 24 ére én is előrendeltem páromnak, egyszerű okból külsőre ez tetszik neki pl notchtól ki van .
béke
Ui: én amitől hasra estem volna újítást pl giga akku (mondjuk 5000mha ) papíron jobb kamera (legalább rá fogták volna
) vagy rakatak volna ők is mellé még egy kamerát ,mondjuk egy co-op cpu stb.
de így ez csak egy frissítés semmi több újítás semmi kép.
-
Jhonny06
veterán
Hát ez nagyon kötelező lett. Valószínűleg az idei év legunalmasabb telefonja (ami azért az S9 duó után nagy szó).
-
Nemsemmi.
-
lizakd
tag
UP a telónak. Note szériára most ezzel a típussal térek vissza. (S6 edge+ után)
-
tipuka
addikt
válasz
FireFox1996 #5 üzenetére
én még azóta sem...
-
törölt tag
Kíváncsi vagyok mikor unjátok már meg beírni a dzsunka kínai telefonokat. Majd ha lesz normális támogatásuk, akkor az áraik is magasabbak lesznek. Feltörekvő márkák jó, hogy olcsóbban adják, különben a kutya se venné. Mellesleg mutass egy Xiaomit ami a Note funkcióit tudja.
-
papelado
aktív tag
Ezen a kamerán valami kefir volt?Rémesen fátyol..
-
DeFranco
nagyúr
Kicsit át kellett volna még olvasni a cikket, Alice általában jól tud fogalmazni (nálam biztos jobban) még a sajátos barokkos stílusa is tetszik rend szerint, de már az első oldalon több bekezdésnek erősen vázlat szaga van. Furán befejezett, elkezdett, levegőben lógó mondatok átgondolatlan központozás helyenként enyhe képzavar.
Ezen még kicsit érdemes lett volna csiszolni.
-
Komoly cucc, vennem is, csak a 8nal is a kijelzo meretevel nem tudtam megbaratkozni es ahogy latom ez sem kisebb
. Amugy nagyon jo lett hozza a kotelezot.
-
FeRRaR1
őstag
Spigen Neo Hybrid & Spigen NeoFlex már itt van, most a teszt miatt maga alá kerített a "mé nincs még itt a teló" érzés
-
Taci
addikt
Tavalyi modell + nagyobb akksi + BT-toll + alapból dupla akkora tárhely (opcióként 512GB-os is) + 8GB memóriás opció + sztereó hangszórópár + S9+ dupla kamerarendszere + (kicsivel) nagyobb kijelző (+ még biztosan kihagytam pár dolgot). A Note8 nyitó árán.
Nem "védeni" akarom, nekem Note8-am van, de tetszik, amiket belepakoltak, szívesen venném ezeket a plusz dolgokat - de anyagi megfontolásból majd csak a következő generációt fogom, a Note8 is bőven jó lesz még sokáig. De ettől még elismerem, hogy mennyire jó lett a Note9.
Egyedül talán a hátlapi dolgok (kamera és ujjlenyomatolvasó) elosztása az, ami sokkal jobban tetszik a 8-nál, illetve a készülék arányai, hogy a 8 nyújtottabb de keskenyebb, így számomra egy kézzel kezelhetőbb. De persze nagy különbség ebben nincs, csak milliméterek. -
noro79
tag
Hát, elég gyenge ennyi pénzért. Tavalyi modell,drágábban...
-
Gergőke88
addikt
válasz
RandomGosu #13 üzenetére
Teljesen normális egy csúcs kategóriás eszkoztol.
-
RandomGosu
senior tag
árban azért ez sem gyenge
-
Bár a tesztben kimaradt, de a Galileo-t is használja a Note9.
-
leslien
nagyúr
pont most kaptam egy 20% tartozék kupont a Samsung pultnál Pólusban..meg napszemüveget..
-
leslien
nagyúr
hamarosan jövünk...
-
BeastMode
őstag
Az akksi kéne belőle, minden másban bőven elég a tavalyi széria is
-
törölt tag
Végre.
-
Szabaka
tag
Nagyon kemény az első tesztfotó
-
batai15
félisten
Hát igen telefonok telefonja.
Az a baj hogy egyrészt nagyon drága, másrészt a felét nem használja ki az ember, legalábbis én biztosan nem tudnám. Viszont ott a végre normális üzem idő,dex, brutal kamera, ill külsőleg gyönyörű.
Szóval ha lenne rá pénzem meg venném, viszont mivel nem használnám ki normálisan így viszont értelmetlen nekem gyűjteni rá. -
Gergőke88
addikt
Már nagyon vártuk
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest