Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nyomtató topik
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- ASUS notebook topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Mert azt gondoljuk mi buta felhasználók, ha van egy okos telefonunk, akkor az erre is használható. Cégtulajdonosként sosem éltem vissza egyetlen felvétellel sem, de volt arra példa, hogy kötötték az ebet a karóhoz, hogy mi hangzott el, és én mit mondtam. Súlyos pénzekről volt szó, visszahallgattam, és vitának nem volt helye. Ha több 1000 hívásból csak 1 ami fontos,már megérte. Sokszor hangzik el egyéb más infó, amit nyugodt pillanatban ki tudok jegyzetelni. Ha nincs ilyen, törlöm őket, tárolni ezeket pont a személyiségi jogok miatt nem szeretném + minek. Csak a helyet foglalná.
-
zack
nagyúr
válasz
Hiperhuje #7590 üzenetére
Nyilván nem a vásárlás napján kell rootolni.
Eddig azt csinálták az okosok, hogy használták gyári rendszerrel pár hónapot. Ha gyári hibás, és gondja van, elő fog jönni pár hónap alatt. Még előbb is.
Már nem annyira nyílt ez az op rendszer mint anno, és ugye pont ezért volt jobb, mint az iOS. De egyre több a megkötés... -
Hiperhuje
aktív tag
Igen, értem.
Most veszek új készüléket.
Root, 2 év gari ugrik.Célhardver...
Tudnál linkelni valami? -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
apaszka #7581 üzenetére
És miért akar a képeim közt turkálni, vagy az usb tárhelyhez hozzáférni akár törölni onnan?
Ez egy hívásrögzítő nem? ami jobb esetben telefon tárhelyre kellene hogy "írjon" és nem az egész készüléket átbogarássza. És ez érvényes a másikra is. Ha én törölni szeretném, akkor azt nem a programból fogom, hanem ES-ből.
Sosem értettem az ilyet.Az orosz féle verziónál még meg is értem.. De akkor is.
-
zack
nagyúr
-
apaszka
veterán
2 őt én is megvettem. .. most néztem meg milyen sok appot megvettem és 10dét se használom.
Van 2400 forintos is, aztán már 2 éve megállt a fejlesztés...Viszont kell megoldás és lesz mert kell.
Ez fontos nekem!Na az jó mert én is megvettem anno. Acr még jó nálam de 8.1 alatt
-
zack
nagyúr
-
Seangaijin
senior tag
válasz
purcigeorge #7573 üzenetére
Hát nekem a note 9 ujjlenyomata igen gyors. Épp hogy hozzáér az ujjam már fel is oldott...
-
purcigeorge
aktív tag
válasz
PeteePeti #7568 üzenetére
Ráadásul akinek volt oneplus 3-asnál újabb op telefonja, annak örökkévalóság kivárni a note 9 bármilyen képernyőzár feloldását ujjlenyomat, írisz, arc, mindegy.
De ez csak egy saját tapasztalat. Nem is állítottam be semmilyen képernyőzárat. Így ugyanolyan gyors, mint a oneplus.
-
zack
nagyúr
válasz
Száguldo #7557 üzenetére
Az ACR már nem a legjobb. Call Recorder-t kellene megnéznie valakinek, ugyanis ez eddig mindenhol ment, ott is, ahol az ACR már nem. ACR nálam az egyik frissítés után elkezdett recsegni, úgy, hogy a másik félből semmit se hallottam. Akkor vettem meg a Call Recorder-t, ami tökéletes.
(#7569) kali
Ez így nem biztos, hogy pontos, mert nekem nem jött. Manuálisan rákeresve se, pedig PAN/PAN/PAN.
-
válasz
fmfazekas #7566 üzenetére
Hazánkban pont csak a Telenoros érkezett meg hivatalosan ma, a nem szolgáltatós (XEH) és a többi szolgáltatós még nem.
A XEH szerintem napokon belül jön, meg a Telekomos is várható hamarosan, a Vodafone passz.
Olyan tulajok is írták, hogy megkapták, akik nem hazai régiós firmware verziót használnak, hanem direkt emiatt DBT és társait. -
PeteePeti
őstag
válasz
spawn21 #7564 üzenetére
Ez így van! Én most egy Oneplus 6T 8/128-al használom párhuzamosan! Természetesen a Note 9 a jobb telefon, de pl sebességben a 6T rendesen odaver neki! Appokat pl érezhetően gyorsabban nyitja meg! De kamerában a Note a jobb! Minden esetre erős ajánlat a Mi Mix 3, a Mi 8 és az Oneplus 6T is! Ár/érték bajnok mindhárom kütyü! De ettől még a Note 9 a jobb, viszont lényegesen drágább is!
-
fmfazekas
csendes újonc
Srácok!
Tudom unalmas, de az hogy van, hogy egy csomóan írják, hogy megérkezett a telefonra automatikusan a frissítés, én meg még nem kaptam meg???
Hazai független vásárlás. Ezt magyarázza már meg valaki, oké?
A Telenort meg inkább itt nem is említeném! -
Urmy
tag
Szomoruan láttam bizonyos funkciok kikerültek, pl. Dual kamera, meg ami nekem hiányzik és az s7 edge-be volt: felismerte a képeken a személyeket lehetett neveket adni nekik és az alapján keresni, note 9 ezt miért nem tudja ?
erre van valami megoldás ?
-
HaliGab23
senior tag
Elnézést előre is a hozzászólásért
Kipróbáltam ma két Xiaomi telót, a pocokfónt, meg A2-t, tényleg szuperek, tényleg világbajnok az áruk, szépek is, de a Note9hez képest híg babakaka mindegyik.
Ez a véleményemAki nem próbálja mindkettőt, az nem tudja meg sohasem mi a különbség a kvázi ugyanolyan hardverű, kínai és koreai telefonok között. Miért kerül a samu dupla, tripla forintba.
-
apaszka
veterán
válasz
Száguldo #7557 üzenetére
[] ez erősen készülékfüggö!
Egy próbát megér? -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
Száguldo #7557 üzenetére
Én se, ha ezen múlik akkor nem fogok frissíteni.
Marad a 8.1.
Másik telefont meg nem fogok ez mellé venni hogy a hívásokat tudjam rögzíteni.
Mire leteszem a telefont, már azt sem tudom néha jóformán kivel beszéltem..GDPR.. az nem számít bele, hogy ők össze vissza lopkodnak tőlünk mindent?
Vagy rájuk ilyen nem vonatkozik? -
-
Száguldo
aktív tag
Ha a PIE-n megy valakinek esetleg az ACR vagy bármilyen hívásrőgzítő kérem jelezze, nekem nagyon kell a munkám miatt és nem szeretnék ugrani főverziót amig nincs valami megoldás garanciavesztés nélkül
.
-
Urmy
tag
Dual-ra mikorra várhato a 9.0 ?
-
axlfsi
veterán
válasz
apaszka #7549 üzenetére
Akár lehet munkáltató által finanszírozott is, igen... de ismerek én ettől cifrábbakat is, amikor a kishölgy VALÓBAN nem tudja, hogy honnan származik a telefon, amivel megtámogatta a főnöke/barátja/szeretője
Szóval, nem tudhatjuk - még mindig -, hogy a kedves fórumtársnak miként pottyant az ölébe a masina... de majd talán elárulja, ha akarja
-
Hauptmann
veterán
Megjött a cucc, egyelőe nem volt időm nagyon foglalkozni vele. Szép, tetszik.
-
Tybike81
őstag
Aki még múlt héten feltette az XSG pie-t, annak lesz érdemi változás ha most felteszi az XEH-t?
-
mtm800
senior tag
Telenorosok sammobile-ról tölthetik a pie-t
-
apaszka
veterán
Szia!
Véleményem szerint nem kérdés a cerka javára. Ha csak hetente egyszer használod, már megérte. Ha használni kezded , egy idő után ragaszkodni fogsz hozzá!
Nagyon jó dolog hidd el.
Az ára: az S nagyon drága, vagy a note lenne olcsó 😉?De viccet félretéve !
Note szériát ki elkezdte használni, nagyrészt marad is nála.De azért van különbség [link] másban is.
-
axlfsi
veterán
-
-
axlfsi
veterán
Na, urak!
Sikerult mar valakinek elqrnia az UV folia felhelyezest? Jelentem, en igen!
Pedig rendgeteg foliat, TG-t felraktam mar eletemben, kulonbozo telefonokra, hibatlanul, de ez most megszopatott; egy dologra nem gondoltam: ez sem tokeletes, hiszen ha az lenne, nyilvan nem kellene ala az a folyadek, ami kitolti a tokeletlenseget... Mas szoval, az uveget raengedve az UV levesre, nem nagyon szabad mar nyomkodni, mintegy kvazi "simogatni erovel", mert gyakorlatilag kitolod alola a folyadekot (igen, kitolod! ne is vard, hogy majd ugy viselkedik, mint az eddig ismert, a sima feluletre gyartott TG-k, hogy gyakorlatilag folyadek nelkul, hibamentesen racuppantja magat a feluletre a vaakuum segitsegevel) es utana hiaba probalod a megmaradt levest terelgetni alatta, eselytelen! Egyszeruen, volt ket nagyobb terulet, ahonnan nagyon hianyzott a "tobblet UV folyadek", melyet a simogatassal kitoltam sajnos az uveg alol es onnantol kezdve kuka. Hiaba probaltam rasimitani a kijelzore, ket meglehetosen nagyobb feluleten elallt arrol...Mindegy, tobbet mar nem veszek, mert itthon butalis felarral aruljak (gyorsbolt pl). Majd talan kintrol...
-
-
Nyilván másért is, de egy miatt mindenképp a Note-ot venném: "sarkosabb" a lekerekítéseknél. S széria esetében szerintem túl nagy a lekerekítés a sarkokon, Note ilyen szempontból sokkal szebb/elegánsabb.
Más: Asszony megkérdezte, hogy "Na, ezt a telefont mikor fogod már lecserélni?" (Hozzászokott, hogy a csúcstelefonok nincsenek nálam túl sokáig. Igencsak meglepődött, mikor mondtam neki, hogy nem tervezem, mert totál elégedett vagyok.
-
kerubin
csendes tag
válasz
#45553408 #7486 üzenetére
Igaz.
Férjen meg békével mindenki. A nota4 óta olvasom a cerkás topikokat a 8-as majd most kezdetektől a 9-t. A 4es még izgalmas volt. A 8 már kevésbé, de a 9 ... Hát.
A hozzászólások 87,6%-a (tok, fólia, mikor jön már a frissítés, mikor jön már a pite és az akku idő)
Ennek ellenére rendszeresen látogatom a társaságot, ami nem érdekel azt átugrom. Mindenkinek ezt javaslom.
Nehogy már kirekesztőst játszunk. Kapjatok a fejetekhez!
Akinek nem inge..., de akinek..., az kezdjen öltözködni!
Uff. -
Ck.
addikt
Üdv Skacok,
Lehetőségem van most szinte azonos árban beszerezni egy S9 Plust vagy egy Note 9-et.
Melyik érné meg jobban? Tulajdonképp az S-Pen nem létszükséglet, azt leszámítva van vmi érdemi különbség? -
Anulu79
addikt
Ezek a pontozós tesztek engem sem hoznak lázba. Biztos vagyok benne, hogy minden gyártó trükközik velük valahogy.
Itt a Note9-en tényleg nincs szükség rá szerintem. Legalábbis nekem. Igaz korábbi készülékeimen sem éreztem rá késztetést. Én elégedett vagyok a sebességekkel.
De hát (szerencsére) nem vagyunk egyformák.
-
válasz
Anulu79 #7506 üzenetére
Régebbi készülékeken viszonylag egyszerű volt azt elérni, hogy gyorsabb legyen, de a TW más világ is volt, de szerencsére nincs már, cserébe alapban is gyorsabb a rendszer.
A tesztes pontokat sosem vettem figyelembe, mert az sok tényező függvénye és trükközni is lehet azzal szoftveresen is például. -
Anulu79
addikt
-
-
HaliGab23
senior tag
válasz
thebear007 #7500 üzenetére
25%-on vagyok és 8 óra 1 perc kijelző idő!
8 óra volt nekem a csúcs, de akkor már csak 2% volt az akkuban!Mindenfélét csináltam vele ma, ahogy szoktam.
-
válasz
thebear007 #7500 üzenetére
És ezt mivel érted el?
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- Path of Exile (ARPG)
- Eredeti játékok OFF topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest