-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attic09
tag
Kijött az android 10-es függetlenre is smart switchen tölthető
-
petir
senior tag
válasz
koszos91 #1293 üzenetére
Kb 15000 - 20000Ft-ba cserélik üzletben de érdemes megkérdezni hivatalos samsung szervizbe mennyi úgy tudsz mérlegelni. Utóbbiba ugye bepecsételik a garancia lapra előbbinél nem.
Mivel nem IP68-as a telefon tehát vízállóság miatt nem kell aggódni így gyakorlatilag kb mindegy melyiket választod nincs veszteni valód.
Ha nem márkaszervizet választod nézz körbe hardverapron
-
koszos91
tag
Sziasztok!
Sikerült úgy elejtenem a telefont, hogy pont ott koppant ahol nem volt védőfólia és szépen darabokra tört a kijelző felső része.
Szerencsére semmi nem sérült a hangszóró hibátlan, szenzorok is működnek, szóval csak az üveg sérült.
Kérdésem a következő lenne kb. mennyibe kerül egy kijelzőüvegnek a cseréje és mennyiben befolyásolhatja a garanciát?Segítségeteket előre is köszönöm!
-
topyjo
aktív tag
Eladóvá vált a készülékem, újszerű állapotban.
Érdeklődni privátban. -
janeszgol
félisten
Nos, közelrég valaki írta a mobilnetes problémát. Ezt én is megfigyeltem, hogy felébresztés után kb 10 másodpercig nincs hálózat. Tehát felébresztem a telefont, fellapozok (menü), majd elindítom a böngészőt. Ott be akarok hozni egy weblapot és nem jön be. Még két siekrtelen szokott lenni, és negyedjére sikerül csak. E már a decemberi patch után is így volt.
Egy sim van benne, Telekom.
-
petir
senior tag
Sziasztok!
Aki vodafonos annak egy kis info a szolgáltató aktiválta erre a típusú készülékre a VoLTE funkciót
úgyhogy be lehet kapcsolni bátran aki nem tette meg eddig.
-
Astroboy
őstag
válasz
Angel2014 #1283 üzenetére
Le, ha az van rajta.
Mondom nem tudom egy kép alapján megítélni, kérdezz rá. Ha az, leveszed és raksz rá újat. Ha nem, akkor vagy így használod tokkal, vagy lecseréled az üveg hátlapot több 10k-ért, de akkor mindjárt nem 20k-ban van a teló...Gyárilag nem fóliás egyik oldal sem, only glass.
-
Astroboy
őstag
válasz
Angel2014 #1281 üzenetére
Szia!
Húszasért jó vétel, persze csak ha nem tiltott.
Legjobb tudomásom szerint a hátlapja is Gorilla Glass mint az előlap. A képet elnézve csak a fólia sérült, de erre szerintem kérdezz rá az eladónál, mert az üveg cseréje biztos drágább mint a fóliáé.
Bár ha raksz rá tokot úgysem látod, szóval akár még így is teljes értékű telefonként használhatod. -
Angel2014
addikt
-
bundaskutya
csendes tag
Próbáltam állítgatni a hálózati beállításokat is de sokra nem mentem vele.
(Egyik LTE/3G, másik csak 2G, hátha)Jól gondolhatom, hogy a korai Dual SIMes telefonok valóban tudták még a 2 SIMet külön kezelni? (gondolom azokban 2 GSM modul volt)
Úgy olvasgattam, hogy DS SIMen belül is van DualSIM StandBy illetve Active DualSIM is.
Az utóbbi tudná azt ami jó lenne...A Samsung support chat is azt írta, hogy nincs már nekik active DS mobil változatuk, egyik telefonjuk sem tudja, mindegyik Standby-os.
Meg elvileg más gyártónál sem megy már ez a technológia...
(Lehet nagy volt a sugárzása 2db adóval...?)Pedig a Huawei-t mintha írták volna, hogy az tudja. Majd megpróbálok kölcsönkérni egyet próbára...
Vagy esetleg ha a szolgáltató támogatja a Virtuális kártyát...
Telekomos szerelők így használják a szolgálati mobiljukat, bár a virt.kártya gondolom olyan mint egy SIP-es előfizetés. -
Gyula196906
senior tag
válasz
bundaskutya #1275 üzenetére
Nekem 2 tkomos van benne, mindkettő új
Egyik hangra és smsre a másik netre
Az sms küldésnél szokott bajom lenni
Sokszor 3-4 percig sem küldi el -
Gerr'y
senior tag
válasz
bundaskutya #1275 üzenetére
Első körben a SIM-et cseréltesd ki.
-
bundaskutya
csendes tag
A7 DS SIM probléma
Próbáltam visszaolvasni is az elejétől, de nem lettem okosabb. Voltak olyan problémák, hogy Dual SIM-es készüléknél nem igazán úgy működik a mobil ahogy kell(ene)...Egy időben nem működik az elvileg egymástól független GSM hálózat.
De olyan mintha csak a Telenorral lenne baj.Ha pl.SIM1 T-Mobil és SIM2 Telenor, sim1 beszél akkor a sim2 hívásakor már nem elérhető állapot lesz, pedig a sim1 en hívásvárakoztatást is bekapcsoltam
érdekes a T-mobilon a hívásvárakoztatás működik
de ha fordítva van akkor a telenoron már az sem...Dual SIM-es telefonnál oda-vissza ugyanúgy kellene hogy működjön nem?
Android 9. Update 2019.12.01.Lehet ezzel valamit kezdeni? A telenoros SIM-em sem régi max 2 éves csak.
-
aldebaran
addikt
Tudtok ehhez hasonló cuccot, amivel működhetnének az IR applikációk?
-
aldebaran
addikt
Nektek volt valaha olyan, hogy telótöltés után nem volt internet; se wifi, se mobilnet egyik kártyán sem, majd 10-15 perc múlva ismét lett.
Újraindítás nem segít. Ezt vajon valami progi csinálja, vagy beállítás? -
Forestjo
senior tag
Sziasztok! Képes-e ez a mobil (vagy általában az Android okos telefonok) mikro USB-HDMI kábellel modemként egy nem okos tv-nek jelet adni?
Tehát egy Samsung 80 centis lap tv-n - ami sima, nem smart, szeretnénk tv-t nézni wifin keresztül, de mivel nincs benne wifi, ezért gondoltam, hogy a mobil lenne a közvetítő eszköz. Működik ez így? -
janeszgol
félisten
Csak ismételni tudom a felettem lévőt: valószínűleg az új alaplapon is tiltásra került az IMEI. Mondjuk már az egész telefon nem ér semmit, mivel buherált, ez az én szememben a szemetet jelenti. Ami nem eredeti, az vacak. A te akkud tuti nem eredeti. Ezért sem veszek használtan Apple terméket sem. Ami javított abból is, az gagyi, nem Apple termék.
Amúgy én is szoktam venni letiltott készüléket, természetesen nyomott áron, és rájuk is vonatkozik az, hogy a letiltáson kívül eredeti legyen és jó állapotú. Media lejátszónak, ebookra kiváló.
-
attess
friss újonc
Sziasztok! egy érdekes problémával kapcsolatban írok ide ugyanis pár hónapja vettem egy Samsung A7 2018 típusú telefont, az érdekessége az hogy amikor megvettem tiltott volt majd alaplap cserét kapott ekkor jó volt a térerő működött aztán bedöglött az akkumulátor ezt szintén kapott újat. Aztán kezdett elmenni a térerő és a szoftver sem a frissített már tovább.
2019 március volt az utolsó frissítés gondoltam egy program csere megoldja a problémát. Ez idáig sikertelen már két hete lassan hogy idegesít ez a térerő mizéria, ugyanis a térerő ikon jelez a sim kártyát felismeri viszont nincsen szolgáltató, amit abszolút nem értek hogy akkor most mégis milyen szoftvert, vagy alkalmazást rakjak rá ahhoz hogy működjön mivel hogy már nagyon idegesít ha valaki ugyanilyen problémával találkozott vagy találkozik és tud rá megoldást és úgy gondolja hogy szívesen megosztanám kérem a lehetséges megoldással keressen meg akár e mailben.
attess77@gmail.com -
aldebaran
addikt
https://hvg.hu/tudomany/20191205_samsung_android_10_frissites_operacios_rendszer_one_ui_20
Akkor valszeg majd mi is megkapjuk... -
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Ununqatrium #1260 üzenetére
Tárgytalan. Két órányi ideg után rájöttem, hogy totál más jelszót akart
-
Ununqatrium
aktív tag
Hali. Kene egy kis segitseg. El szeretnénk adni az asszony A7 Galaxyját, de nem tudjuk törölni a fiókját. Két óraja sz@rakodok vele, készülök falhoz vágni. Jelszót kér, ugyanúgy factory resetnél is. Hiába irjuk be a jelszót, helytelennek veszi. A jelszó biztosan jó, ugyanis gépen simán ki-be jelentkeztünk. Az imént megváltoztattuk a fiók jelszavát, de továbbra is helytelen jelszót jelez. Infarktot kapok vele. Tud valaki megoldást? Ha recoveryböl resetelek, akkor gondolom zárolja a telefont, és nem használható új accounttal.
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Nemrégóta van meg ez a telefon, és a múlt héten szórakozgatás közben találtam olyan fotó retusáló programot, ami teljesen eltorzítja az arcot; akár még zombit is csinál a fotóalanyból.
Természetesen a lányom meglátta az öccséről íj módon készült fotókat, és egyből kérte, hogy róla is készítsek. Igen ám, de ma sehol nem találtam ezt a módot, az AR-emoji módot, ami csak rajzokat ad a képhez, de nem torzítja el a fotóalanyt.
Milyen mód lehetett ez, és merre keressem a telefonban?
Ez az egyik ilyen kép rólam és a fiamról... -
ktomcat
senior tag
Sziasztok!
Kollegámnak van ilyen telefonja és ma megtalált azzal hogy nem kap értesítéseket a Hívásokról és SMS üzenetekről minden másról viszont igen, átnéztem a beállításokat, jogosultság meg minden értesítés engedélyezve van. Lehetséges hogy a gyári launchernek van köze hozzá? Amikor megcsörgettem akkor egy pillanatra felvillant a launcherben a pötty a telefon ikonnál de aztán el is tűnt (statusbarban semmi), smsnél meg se a statusbarban se a launcherben nincs jelzés..Valakinek van valami ötlete erre? Elvileg a legfrissebb szoftver van rajta
-
Forestjo
senior tag
Szerintem, ha az A40-es az alternatíva, akkor mindenképpen érdemes ezt venni! Abból hiányzik az AoD, ahogy azt már szmájlikkal jelezték neked. ;) Gyengébb is az A40. Ismerem, használtam már azt is, tehát nem csak a levegőbe beszélek.
Ez teljesítményben és minőségben teljesen megfelel egy átlagfelhasználónak.
Persze ha az A50 lenne a téma, nyilván másként állna a mérleg nyelve. De az meg nem annyira női telefon. -
Vandie
tag
Szerintetek érdemes még most A7-est venni vagy inkáébb az új A40 felé kacsintgassak? Nekem annyira átláthatatlan jelelnleg a Samsung A szériája. Azt tudom, hogy a J-t kiszedték. De a sima A+számozás és az A+szám+0 széria között mi a különbség?
-
Gyula196906
senior tag
elméletileg megkapjuk a 10est is
onnantol nem lesz gond a biztonsági frissitésekkel
XEH esre biztos lesz -
Vandie
tag
Sziasztok!
Lehet elsiklottam felette, de ennek a telefonnak van értesítő LED-je? Telekomnál most igen jó áron van előfizu mellé, nekem szimpatikusabb, mint az A40.
-
alekinho
csendes tag
Sziasztok. Kezdem egyre jobban utálni a telefont. Egy hónapos és folyton magától felébred/ világít a kijelző csak úgy. Ma nem lehetett rátenni a képernyőzárat, mert egyből felébredt, végül rá dugtam a töltőre ott már le tudtam zárni. Most jó, most nem világít a kijelző viszont folyamatosan értesít, hogy USB csatlakoztatva, USB levalasztva kB 5 másodpercenként pedig nincs bele dugva semmi.
-
Forestjo
senior tag
Nincs vele baj, jó teló! Attól függ, hogy mire van igénye apudnak. Nekem pl. nagyon fontos az AMOLED kijelző adta minőség és az ebből adódó lehetőség, hogy folyamatosan jelzi és mutatja az időt és értesítéseket.
Ezen kívül a minőségi hangrendszer nagyon jó benne. Ebben a kategóriában a többi gyártó nyomába sem ér! A teljesítmény bőven elég. A memória kezelése kiváló, nem zár be erőszakosan mindig mindent.
Nem tudom hol olvastál csupa rosszat róla, de ez hülyeség! Egy jó mobil! -
Gerr'y
senior tag
Szia, mire vagy kivancsi?
Lathatod hogy keves hozzaszolas szuletett a topikban, a tobbseg (en is) elegedett a telefonnal.
Minden szempontbol atlagos keszulek. A kamera teljesitmenyet, az ujjlenyomato olvaso sebesseget, a wifi erzekenyseget es a Volte hasznalatat javitottak a kiadott szoftver frissitesekkel.
Egy idoben 65 ezer forint korul hozza lehetett jutni, annyiert nagyon megerte.
Ha most ujonnan venned, lehet mas keszuleket kellene keresned. -
Egzee
őstag
Sziasztok!
Most készülök ilyen telefont venni a fateromnak, de jót még nem olvastam róla... Meg merjem venni?
-
petir
senior tag
Tehát felmész a samfirm-re ( rohadt lassan jön le szóval kb vacsi előtt elindítod a letöltést és majd ha fogat mostál este leér - talán... )
és letöltöd a Neked megfelelő ROM-ot de igazából XEH régiókódú kell Neked az a hivatalos független ROM ugye mivel dual simes a telo gyakorlatilag nincs olyan , hogy független- mindig elfelejtem, hogy dual SIM-es az a teló. Amúgy melyik szolgáltatónál vagy ?
Itt látod a ROM-okat ( bocs teloval tudtam screenshotot csinalni ) az utolsó 8as verzio 2019.03.12.-i Neked az kell majd akkor. Letöltés után odinnal tallózol , telefon download módba tesz és mehet a ROM. Arra azért felhívom a figyelmed , hogy a biztonsági szint így ezen a verzión marad majd...
-
miti5
tag
Jó napot!
Valaki tud esetleg valamit arra hogy vissza lehetne-e rakni a 8as androidot ha a 9 ráfrissült?gyári visszaállításra is a 9 marad.---köszi!!
(okoskodok ,mié nem jó a 9 stb...nem vagyok rá kíváncsi)
-
O.CS
aktív tag
.
-
-
Panthera
őstag
válasz
Forestjo #1220 üzenetére
Ha kikapcsolod a widget alkalmazást, akkor lassabban merül?
Nekem más Samsung van, sajnos az esti feltöltés után, a semmitől le tud időnként merülni reggelre. A háttérben időnként alkalmazás csinálja ezt, de az Android rendszer is okoz ilyet (utóbbi esetén még nem jöttem rá, milyen folyamat lehet). -
Forestjo
senior tag
Látom nehezet kérdeztem.
Volna egy másik:
Letöltöttem egy Always on AMOLED appot a Play-ről. Szuperül be lehetett állítani rengeteg dolgot nagyon látványos volt, de iszonyatosan sokat fogyasztott! Lehet olyant találni, ami kisebb, de ennél a gyárinál többet tud? -
Forestjo
senior tag
Sziasztok! Van-e olyan Samsung téma, amiben a jobbra-balra görgethetőség végtelen és a háttérkép is mozog vele, mint ahogyan ezt a Nova is tudja?
-
miti5
tag
válasz
Gyula196906 #1156 üzenetére
Azért ,mert nem mindenki yutubet bámúlja meg rádiót hallgat meg facebookot bambulja egész nap,,,hanem a telefonálás az élete része,,és jó ha tudod h ki mit hazudott neked egy nap többször!!!!!
-
noezmegmi
tag
Messenger nem lehet csak a samsung saját billentyűt használni? hogy lehet google bill-re váltani? alk belül meg sem jelenik a samsung bill? hogy lehet letiltani?
-
Panthera
őstag
Üdv!
Samsung SM-A750FN telefonnak teljesen sötét a kijelzője (hívni lehet). Milyen billentyűkombinációval lehetne kikapcsolni / resetelni a készüléket?
-
Forestjo
senior tag
Sziasztok! Hogyan lehet a gyári értesítési (SMS, stb) hangokon kívül más hangokat is elérni? Mert semmi más lehetőséget nem ad fel és nem olyan meggyőzőek, hogy finoman fejezzem ki magam.
-
Pimpim
csendes tag
-
sasa58
tag
Talán valaki olvassa még.
Hosszas hezitálás után felraktam a Pie-t, hát nem vagyok boldog.
Sok apró bosszúság mellett a legjobban zavar, hogy be volt nekem állítva az egyérintéses felvétel, lerakás (Beállítások,kisegítő lehetőségek,egyérintéses mód.). Ez most valahogy eltűnt, helyette mindenféle zűrzavaros beállítások vannak (interaktív vezérlés, tartás késleltetése, érintés időtartama), amivel nem boldogulok. Agyamra megy, hogy össze-vissza kell huzigálni a gombokat, mire sikerül felvenni, vagy letenni. Ezt mi a f@szért kellett elrontani.vagy én vagyok a hülye?
-
noezmegmi
tag
Neked egy jó fényképező app kell
[Open Camera] itt mindent tudsz állítani még a tükrözést is ki lehet kapcsolni! Egyetlen hiba a külső kártyára nem ment, ír valamit hogy engedni kell, de nem jöttem rá hogy mit. Ha ebben tudnál segíteni akkor nagyon jó lenne
Keresek képeknek tárhelyet, akinek van ötlete az ne fogja vissza magát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Nyaralás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Proxmox VE
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest