-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koszos91
tag
Sziasztok!
Adott egy galaxy a7 2018 telefon ami, olyan szépen pofára esett, hogy betört a telefon kijelzője. Korábban már kérdeztem itt a topikban, hogy mennyi lehet a javítás, melyre kaptam választ is (utólag is köszönöm
), de végül arra jutottam, hogy cserélem a telefont, mert itt errefelé sokkal drágábban csinálnák meg, mint mondjuk Pesten.
Na most az lenne, a kérdésem, hogy kb. mennyiért lehetne eladni, úgy hogy maga az érintő panel és társai (hangszóró, szenzor és stb) nem sérült, csak maga az üveg és a telefon azon túl hibátlanul működik. Természetesen minden tartozék megvan hozzá.Felteszek egy képet is: [kép]
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
koszos91
tag
Sziasztok!
Sikerült úgy elejtenem a telefont, hogy pont ott koppant ahol nem volt védőfólia és szépen darabokra tört a kijelző felső része.
Szerencsére semmi nem sérült a hangszóró hibátlan, szenzorok is működnek, szóval csak az üveg sérült.
Kérdésem a következő lenne kb. mennyibe kerül egy kijelzőüvegnek a cseréje és mennyiben befolyásolhatja a garanciát?Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amazon Kindle
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Filmvilág
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - 512GB - GARANCIÁLIS
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4348
- Újszerű Xiaomi 13T 12GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest