Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen TV-t vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
koszos91
tag
Sziasztok!
Adott egy galaxy a7 2018 telefon ami, olyan szépen pofára esett, hogy betört a telefon kijelzője. Korábban már kérdeztem itt a topikban, hogy mennyi lehet a javítás, melyre kaptam választ is (utólag is köszönöm
), de végül arra jutottam, hogy cserélem a telefont, mert itt errefelé sokkal drágábban csinálnák meg, mint mondjuk Pesten.
Na most az lenne, a kérdésem, hogy kb. mennyiért lehetne eladni, úgy hogy maga az érintő panel és társai (hangszóró, szenzor és stb) nem sérült, csak maga az üveg és a telefon azon túl hibátlanul működik. Természetesen minden tartozék megvan hozzá.Felteszek egy képet is: [kép]
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
koszos91
tag
Sziasztok!
Sikerült úgy elejtenem a telefont, hogy pont ott koppant ahol nem volt védőfólia és szépen darabokra tört a kijelző felső része.
Szerencsére semmi nem sérült a hangszóró hibátlan, szenzorok is működnek, szóval csak az üveg sérült.
Kérdésem a következő lenne kb. mennyibe kerül egy kijelzőüvegnek a cseréje és mennyiben befolyásolhatja a garanciát?Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ubuntu Linux
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Renault, Dacia topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest