- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula196906
senior tag
-
VÁMpír
aktív tag
sziasztok.
használja valaki dual SIM-mel a telefont? Vétel előtt álok. Az A8 arukeresős vélemények között csomó van, ami írja, h nem működik nála a Dual SIM (üzenetrögzítőre megy, amikor nem is beszél mással), ezért az A8-at kilőttem, érdekelne, hogy az A7-tel van-e ilyen jellegű probléma...
Ha jól értem, a Pite frissítés körüli probléma megoldódott, és ezt ajánlott már használni... -
törölt tag
válasz
Gyula196906 #996 üzenetére
Szuper. 👌 Elvileg TMH -ig mindegyiknek XEH -nek kell lennie CSC cserével. Ettől függetlenül is. De örülök, hogy "jól néz ki" a szolgáltatói szoftver jelölésed.
-
törölt tag
Astroboy:
Badacsony, Vonyarcvashegy, Keszthely. -
törölt tag
válasz
Gyula196906 #982 üzenetére
PHE -nek akkor sem kellene lennie, ha spanyolból hozta be. Valami kavar van ott nálad. Vagy valami ROM elkezdett felmenni csak sikertelenül? Ott csak XEH és a végén TMH -nak kellene lennie.
Egyébként nálam ment a downgrade. Igaz SER Pitéről mentem vissza VDH Oreo -ra. Másnál ez nem feltétlen garantáltan, de CSC -vel elvileg mennie kellene.
-
ivopapus
tag
válasz
Gyula196906 #980 üzenetére
"+Nem találok 12mpx opciót a kamera beállításokban , vajon kivették belőle"
Igen 9 meg 16-18 mpx van.
Illetve van 4:3-as képaránnyal. -
Gyula196906
senior tag
Downgrade-el mi a helyzet?
Asszem már nem lehet... -
törölt tag
válasz
Gyula196906 #980 üzenetére
Ahogy én látom a te készüléket Telekomos. TMH ROM volt rajta gyárilag. Illetve volt rajta spanyol független is, ami PHE.
Hogy raktad fel a szoftvert? CSC cserésen kellene. Egyébként full XEH nem lesz, a TMH maradni fog. De a PHE oda nem kellene.
-
ivopapus
tag
válasz
Gyula196906 #978 üzenetére
Szívesen
-
ivopapus
tag
válasz
Gyula196906 #976 üzenetére
-
ivopapus
tag
válasz
Gyula196906 #974 üzenetére
Megnézem megvan-e gépen és feltöltöm drivera 😁
-
janeszgol
félisten
válasz
Gyula196906 #968 üzenetére
-
aldebaran
addikt
válasz
Wheelbarrow #967 üzenetére
Szerintem ide akartad írni.
-
törölt tag
válasz
Gyula196906 #968 üzenetére
Igen. Ki is szedtem az összefoglalóból azt a részt. Csak a lenyitható fül a korábban említett, még nem megoldott technikai ok miatt később frissül. Viszont az index oldalon már nincs benne.
-
Gyula196906
senior tag
válasz
Gyula196906 #966 üzenetére
Meg van. Janeszgol XEH PIE-TELEKOM párosításban használja gond nélkül
-
Wheelbarrow
aktív tag
Márkatársak.
Adjatok tippet zenelejátszóra. Mégpedig olyanra amit vezérel az autórádió. Találtam néhányat de csak léptetni tudom a számokat, elindítani a lejátszást a telefonon kell. A Google Play Zene tudja ezt de nekem más kéne mert szerintem az nem jó lejátszó.
Köszi -
Gyula196906
senior tag
XEH-es pie rommal senki nem próbáltaTelekom kártyát?
-
törölt tag
válasz
Gyula196906 #964 üzenetére
Amúgy 5500 -as akksival én simán hozok 12-14 órás képernyő időt intenzív használattal. Persze az sem mindegy milyen hardver, akár azon belül soc, vagy szoftver.
-
törölt tag
válasz
Gyula196906 #962 üzenetére
Ez erősen felhasználás függő. Egy SOT -ot sem lehet általánosítani, mert mások a felhasználói szokások, más alkalmazásokat használnak az emberek, más rendszerességgel...stb. Illetve nem mindegy, hogy mennyi idő telt el az utolsó töltés óta.
-
Gyula196906
senior tag
Nekem soha nem lesz ennyi sot-om
Talân egy 6000 aksival -
GEPESZ66
veterán
9-es droidon (A8 2018 egyébként, de a droid a lényeg) nem mindig működik a néven, jobbra történő húzással való hívás.
Tapasztaltatok ilyet? -
macilacus
senior tag
Szükségem lenne egy kis segítségre.
Mivel, hogy tudnák képernyő videót készíteni.
Előre is köszi a segítséget. -
törölt tag
Nincs, mert mint írtam én autóban használom vezeték nélküli kapcsolatra. Ott meg nekem gyári rendszer van, amivel kapcsolódik a telefonhoz. Tehát hozzáférek a híváslistához, telefonkönyvhöz. Illetve gyári Bose hangrendszerem van, nekem szuperül szól a zene is. Amit szintén az autóból vezérlek. Jack és USB kapcsolatot sem használok.
Nem szoktam tömegközlekedéssel járni, így nem használok más BT cuccot. Csak otthoni vezeték nélküli hálózatot, valamint okos TV -t.
Nálam ezekben merül ki a dolog.
Tartozékok és egyebek részben van pár ilyen eszköz. Meg ebben a témában nagyobb tapasztalattal rendelkező emberek.
-
törölt tag
-
Apucy01
őstag
válasz
#86973952 #947 üzenetére
Értem!
Most épp nagy headset keresésben vagyok nekem nagyon fontos opció lenne az hogy a headseten gombnyomásra vissza tudjam hívni a listából az utóljára hívott számot.
Érdekes mert az omnia 900 a galaxy ace 1 és a 2015 j5 is tudta igaz az ace nem gyári headdal hanem az s5 é vel ez pedig nem tudja....
valakinek valami ötlet?
azért fontos nekem mert két támbottal járok így mind két kezem folyton foglalt és nem tudom nyomkodni a telót, ami tokban a nyakamban lóg és a headset folyton be van dugva.
-
GEPESZ66
veterán
A biztonságos wifi ikonját ki lehet tenni a kezdőképernyőre?
-
Apucy01
őstag
Sziasztok!
Abban tudtok segiteni hogy álítsam be hogy, ne egyforma legyen az sms értesités hangja mondjuk egy redszer üzenetével vagy a facebook üzenetek értesitési hangjával? -
pocokfej
csendes tag
válasz
#86973952 #937 üzenetére
Teszteltem a problémás mobilnet !
Olyan helyeken autoztam ahol nem mindig volt 4g söt 3g lefedetség.
Gyönyörüen váltogatott az éppen gondolom elérhetö legerösebb hálozatok között.Ez eddig nem müködött automata 4g 3g 2g beállitásnál!!
A tesztet folyamatos böngészésel figyeltem .
Nos ugy néz ki a 4 g én hálozati probléma megoldodott.
-
Gyula196906
senior tag
Csak hogy ők se maradjanak le
[link] -
törölt tag
válasz
pocokfej #925 üzenetére
XEH -t nem is figyeltem...
Érdekes, mert amúgy nekem tök azonosnak tűnik.
Rá lehet próbálni, de szerintem teljesen ugyanaz. Javítást nem azonos build verzióval adnának ki, hanem újjal. Mivel akkor nem jelezne azoknak, akiknek a régi van fent. Meg amúgy is elég nagy kavar lenne belőle.
Smart Switch -re csatalkozva is meg lehet nézni van -e új verzió.
-
Apucy01
őstag
válasz
#86973952 #920 üzenetére
nem is fontos a pite addig amíg nem lesz jó.
maga a teló sokkal jobb mint gondoltam még nincs belakva szeretnék pár dolgot beálitani rajta . azt viszont nem értem hogy google fiokomba miért nem tudok rajta kersztül bejelentkezni és igy a play sem megy....
Szerk:
Sajna nem volt kék csak fekete és arany feketéből is ez az 1 gyorsan fogyott az euronicsban
-
Apucy01
őstag
Megérkezett Az 7 szép fekete épp most frissül még nem laktam be
-
kazy76
aktív tag
Sziasztok!
Nekem telekomnál vásárolt dal sim-es van, vodafone kártya van benne mégsem jön rá a 9.0. Ha jól értelmezem pedig ott nem is okoz gondot.
-
törölt tag
-
Amelyik telefon menüjében nem jelenik meg a VoLTE kapcsoló, ott alapból ki van kapcsolva.
-
macilacus
senior tag
válasz
Gyula196906 #897 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- E-roller topik
- Subaru topik
- Kerékpársportok
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest