- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attic09
tag
válasz
Gyula196906 #1098 üzenetére
Három hónapja pitén van és semmi baj nem volt vele, jól sikerült telefon ez
-
janeszgol
félisten
válasz
Gyula196906 #1098 üzenetére
Noverem napi szinten hasznalja. Popec a rendszer is es a telefon is.
En az enyemeit nem hasznalom napi szinten, de magat ezt a szeriat (A7 2018) imadom. -
Gyula196906
senior tag
Lám, lám... Senki nem panaszkodik a Pie-re.
Minden jó ha jó a vége...
Vagy csak nem mer -
Apucy01
őstag
válasz
Gyula196906 #1096 üzenetére
-
Astroboy
őstag
Nem tudjátok mi lett porro mesterünkkel?
Az összes eddigi hozzászólása valami noname sorszámozott "törölt tag" alatt fut..
-
ivopapus
tag
Főverzió frissítés után gyári visszaállítás az alap, hogy elkerüljük a telefon meghülyülését.
-
sasa58
tag
válasz
Gyula196906 #1065 üzenetére
Hát ez az, nem tudom felrakjam-e? Mindenfélét hallottam már róla.
-
Hosssszu
őstag
Üdv!
Másnál működik rendben a két SIM-es üzem?
Nekem az első slotban Telenoros kártya van. Nemrég vettem egy feltöltős Telekomost és a mobiladat sebesség vállalhatatlan lett.
Telenor SIM Hellodata, a Telekomos csak azért vettem hogy ahol nincs Telenor térerő, ott is jöjjön a net. Az elképzelés jó volt, amíg be nem dobtam a Telekomos kártyát. Azután bezuhant a sebesség a Telenoroson. A jellemzően 30le/20fel sebességből lett hirtelen kb. 2-3le és 0,01fel!!
Beállításokban kikapcsolva a kettes SIM-et, újra jó lett a sebesség.
Talán Digi topikban olvastam hogy a VoLTE is bezavarhat, azt kikapcsolva, a kettes SIMet visszakapcsolva megint trágya lett a netsebesség.Tudok élni így, mert tényleg csak backup a kettes kártya. De ez másnál is előfordul, vagy valami egyéni gond lehet.
Telenoros XEH ROM, természetesen a legfrissebb. -
sasa58
tag
Miért, mi a problémád vele? Nekem is most jött meg a Pie, de félek ráfrissíteni, miután elolvastam, hogy mi mindent kever-kavar össze-vissza. Nem biztos, hogy ez jó lenne nekem. Túl sok általam használható javítás/funkció nincs benne. Az egyik legnagyobb problémámat a tükör szelfit pl. nem javították.
-
istnag
addikt
Sziasztok,
Létezik ehhez a telefonhoz "okos"tok? LED View nek hívták, azt hiszem S8 -nál. Szóval ilyen keresnék, ha tudnátok ajánlani megköszönném. Ali-s gagyikat próbálta már az illető, nem érnek semmit sem. -
miti5
tag
Sziasztok!
nekem ráfrissített 9es androidra, ezt valahogy 8ra vissza lehet "csinálni" ??--garanciába megcsinálják ezt? köszi!
-
Astroboy
őstag
válasz
tylerddd #1058 üzenetére
Noob vagyok nem emlékszem, lehet, hogy csak lenémítottam a hívást és nem várakoztattam.
De könnyen kideríthető, hívd fel magad az A7-ről és némítsd ha felvetted a sajátod, ha pittyeg akkor bingo.Ja még valami nem néztem, de ha át lehet rakni valamelyik rendes gomra pl. "hangerő fel"-re a hívásmegszakítást, akkor azzal elkerülheti Anyukád az ilyesmit.
-
tylerddd
veterán
Hello! Édesanyámnak van ilyen telója. Hozza oda ma, hogy nézzem meg, mit pittyeg. Felül az értesítési sáv zöld, na mondom fa**a, megy egy hívás, nem nyomta ki. 1 óra 46 percet ír a hívás időtartamának, folyamatos pittyegő hangot hallunk. Rokonnal beszélt előtte, aki elvileg kinyomta a hívást, amikor elköszöntek.
Mi történhetett? Ha nem nyomta volna ki a rokon, akkor nem ezt a pittyegést kellett volna hallanunk, hanem valamit, ami a vonal másik végén történik, nem?! Anyum azt mondja megnyomta a piros gombot, de ez nem valószínű, hiszen akkor meg nem ment volna a hívás, amit én bontottam az értesítési sávból lehúzott menüben. Valami bug lehetett? Figyeljük majd a Telekom alkalmazást, hogy mit ír fogyasztásnak.
-
Dave Crank
senior tag
válasz
ElektrikusDE #1051 üzenetére
Köszi, de írtam, hogy sajnos recoverybe nem tudok belépni.
Egyszerűen nem lép be a telefon... pedig ez már nem az első amit ilyen "problémával" kaptam meg, hogy kezdjek vele valamit.
-
Tigris011
tag
válasz
ElektrikusDE #1053 üzenetére
Szia! Köszi szépen a választ valahogy sejtettem hogy nincs.
-
Tigris011
tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni olvasgattam a teszteket a telóról és van, ahol az összegzésben azt írják, hogy van, benne hangtárcsázás viszont van ahol, meg hogy nincs, akkor most mi a helyzet van vagy nincs benne? Ha igen hogyan tudom beállítani?
A válaszokat előre is köszönöm. -
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Dave Crank #1050 üzenetére
Szia!
Bekapcsolás közben tartsd nyomva a 'hangerő fel' gombot amíg megjelenik a Recovery menüd.
A bejövő menüben válaszd a "wipe data/Factory reset"
menüpontot (hangerő le majd a bekapcsológombbal kiválasztod)
A yes gombon még1x nyomd meg a bekapcsológombot és újraindul a teló.
Pár perc türelem és visszajön minden a gyári állapotra.Ui:
Minden törlödik a telefonról!
Remélem a Google fiókjára azért emlékszik, mert azzal kell majd bejelentkezni, mást nem fogad el!
-
Dave Crank
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van egy ilyen telefon nálam, elfelejtette a tulaj a feloldó kódot/mintát.
Recoverybe nem tudok belépni a telefonnal, kikapcsolt állapotból.
Esetleg valami ötlet?
-
VÁMpír
aktív tag
szerintetek jobban megéri a "5D FULL GLUE HAJLÍTOTT TEMPERED GLASS KIJELZŐVÉDŐ ÜVEGFÓLIA" , mint a sima tempered glass, ez jobban követi a kijelző formáját? (2000 Ft különbség van.)
-
Themes
aktív tag
Sziasztok. Hogyan tudok kontaktot kirakni ikonba?
-
Hosssszu
őstag
válasz
ElektrikusDE #1046 üzenetére
Én is inkább 512GB-ra tippelek, mert a Samsung oldalán is az van írva.
A másik dolgot inkább érdekességként írtam le. Majd meglesem hogy egyáltalán van-e rá lehetőség. Bár nekem a 64GB belső tárhely is bőven elég. -
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Hosssszu #1045 üzenetére
Szia!
A helyes válasz szerintem: 512
Ez viszont nem igaz:
"Más okostelefonok azonban nem teszik lehetővé az összes alkalmazás telepítését a memóriakártyára, és arra kényszerítenek, hogy eltávolítsák az alkalmazásokat és a tartalmat, amikor elfogy a belső tároló. Ez a Samsung Galaxy A7 (2018) alkalmazásával változik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az összes alkalmazást közvetlenül a memóriakártyára telepítsék, miközben lehetővé teszik számukra, hogy tartalmukat a bővíthető tárolóra továbbítsák."Mivel nem minden alkalmazásnál van erre lehetőség.
-
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Épp azt akartam kideríteni hogy milyen microsd kártya ami biztosan belemegy a telefonba. Valahol 1TB, valahol 512GB olvastam, gondolom ez már bőven microsdxc kategória.
Viszont találtam egy (nekem legalábbis érdekes dolgot): [link]
Itt azt írják hogy a Samsung megcsinálta hogy közvetlenül a kártyára is lehessen telepíteni appokat.
Ha ez nem újdonság, akkor elnézést kérek. Nekem az volt.
Előző telefonjaimon csak root és egyéb okosságokkal lehetett kártyára telepíteni cuccokat. -
topyjo
aktív tag
válasz
Gyula196906 #1042 üzenetére
1 simmel és android 8 nál is ezt csinálja. Pécs közepén gyenge 4G, nem lép vissza, hanem eldobja a hívást. Ez naponta többször.
Amúgy mindenben gyenge, a bt hangszóróm egy 1.5mm vékony vaslemezen keresztül szakadozva szól(garázsajtó) a karkötőm rendszeresem elveszti a jelet, úgy is, hogy a teló a zsebemben van. 10mrel rövidebb a bt hatótávja mint az előző telómé, ami egy xiaomi volt.
A wifi jelnek komoly akadály egy 5cm vékony vasbeton fal. -
Gyula196906
senior tag
1 simmel szinte jó, néha vannak csak anomáliák, de kettő simmel vannak hálózat kezelési, váltási problémák,. Különösen ott ahol csak 800mhzes 4g, ill. csak 2g van, görcsösen kapaszkodik a 4g-be holott már nincs is.
Hivásindításnál érdekes módon egyből levált 2g-re.
Lehet, hogy az van hogy 2g-nél simán kivették (nem vették ki, csak qrva lassú) telekomnál az adathasználatot, csak hívás fogadás, indítás van.
Így módosítanám az észrevételemet, lehet szolgáltatói "hiba" -
Gerr'y
senior tag
válasz
Gyula196906 #1040 üzenetére
Mire gondolsz?
-
Gyula196906
senior tag
válasz
Wheelbarrow #1039 üzenetére
Még sajnos a 9 sem tökéletes, sőt a 8 sem.
minek akkor a 10?
-
Wheelbarrow
aktív tag
Kapunk Android 10 Q-t
[link] -
Apucy01
őstag
Sziasztok
Normális az hogy 100% ra föltőltve 1 éjszaka alatt 10% ot merül a telefon úgy hogy minden adatforgalom ki van kapcsolva és csak van magának az asztalon?
-
Snoop27
őstag
Sziasztok! Pár hónapja vettem a feleségemnek ilyen telót, egyetlen nagy probléma a fotók minőségével van. Persze nem várok el tükörreflexes minőséget, de pl. az S8-hoz képest sehol sincs. Esetleg tudtok erre valami megoldást, beállítási bibi lehet, vagy csak egyszerűen ennyit tud a kamera?
-
ivopapus
tag
válasz
ElektrikusDE #1033 üzenetére
Avval még mindig probléma van...
-
sasa58
tag
Sziasztok!
TMH-ra már sosem jön meg a Pite?
-
fenky
tag
Nekem is jelzett a telefon, de nem telepítettem.
Aki megtette és kísérletezni lenne kedve, az megnézhetné nekem, hogy ezzel a frissítéssel megy-e a Youtube Vanced. -
ivopapus
tag
Megjött OTA-n is a frissítés.
-
O.CS
aktív tag
A segítségeteket szeretném kérni mert nemt alálom a megoldást.
Amikor nézek a telefonon egy videót vagy olvasok egy PDF-et akkor egy kis idő után elsötétül a képernyő és mindig meg kell érintenem, hogy világos legyen.Hol tudom beállítani, hogy világos maradjon?Köszönöm szépen. -
VÁMpír
aktív tag
ha pitére frissít a telefon, akkor nincs semmilyen lehetőség a hívásrögzítésre?
-
Gyula196906
senior tag
Tud vki valami jó appot az előlapi vaku, értesítési ledként való használatára
-
fenky
tag
Nálam ugyanezt csinálta!
A gyári töltőfejet használtam, viszont nem a gyári 70 centis kábellel, hanem egy 1,8 méteres másikkal. Visszacseréltem és ment simán. Asszonypajtásé szintén így viselkedik.
Töltsd le az [Ampere] nevű alkalmazást és meg is tudod figyelni, hogy miként viselkedik. -
macilacus
senior tag
Az nagyon gáz.
Első körben én leellenőrizném a
beállítások/eszköz karbantartás/akkumulátor/akkumulátorhasználat
-nál, hogy írja-e valamire, hogy nagyon meríti, ha itt minden rendben, akkor jöhet a kábel és a töltő ellenőrzése, viszont ehhez kellenek eszközök, ha nincsenek akkor ha más nem másik telefont tölteni velük. Ha minden rendben velük, akkor jön amit Hosssszu írt teljesen kikapcsolt állapotban töltöd, amennyiben így nem tölt fel akkor én egy gyári visszaállítással próbálkoznék, és ha ez sem segít akkor szerviz. -
Comic
aktív tag
Sziasztok.
Az mennyire gáz, hogy kb 20%-os fényerőn, duál sim használatban, mobilnet, gps, bt kikapcsolva, AOD kikapcsolva, kizárólag wifit használva gyorsabban merül a teló, mint ahogy tölt? Van, hogy egy éjjel alatt sem tölt fel 20-30%-ról max 55-60%-ra.
Valami itt nem kóser szerintem. -
törölt tag
válasz
csucsu21 #1008 üzenetére
Egyszer volt nekem is ilyen, szolgáltatónál. Mondjuk ennyi idő alatt talán még nem tud meghalni a lemerült akksi akkor sem, ha végig le volt merülve (amit nem hiszek). Van egy-két régebbi telefonon, amit nagyon ritkán kapcsolok be.
Toljátok fel maximumra a töltést és ha bírja rendesen, akkor szerintem nem lesz gond.
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok vettünk faternak egy ilyen telót az mennyire normális hogy 0%-on volt az akkumlátora ki bontás után ?
-
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Elolvastam az összefoglalóban a frissítéses dolgot. Konkrétan a II. verzió Smart Switch.
Az a kérdésem hogy erre a 4G mizériára van már megoldás, érdemes a Smart Switch-el kipróbálni, vagy még nincs rá javított ROM? Telefonon keresve nem talál frissítést.
Telefonom Telenoros, (XEH) nem tudom hogy ez mennyit számít ebben az esetben. -
janeszgol
félisten
válasz
Gyula196906 #1001 üzenetére
Egy hibáját tudom csak felróni. Muterommal beszélgetéskor fixel elmegy a hang az első hívásnál. Miután újra hívom, nem jön elő ez. Vodás butateló az övé. Másnál még nem vettem észre ezt.
Dehogy váltok. Pláne nem A40-re meg A50-re nem. Amit kinéztem, az a Honor Play. Gyakran van 90 ezerre leárazva, a nyáron veszek egyet, ha még kapható lesz. Attól még az A7 marad persze. (A többi nem érdekel 100k alatt, felette meg nem akarok most venni. Minek.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Légies iPhone halvány színei
- Bittorrent topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest