- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindy-Lee
tag
válasz
janeszgol
üzenetére
Őszinte leszek, ezt nem néztem. Másodjára egy éjszaka alatt 100-ról merült 50%-ra. SIM nélkül viszont nem csinálta ezt. Aztán végeztem egy gyári visszaállítást és megszűnt a probléma. A tippem még az, hogy a VoWifi bekapcsolása nem tetszett neki, de azt egyszer korábban már aktiváltam és nem okozott ilyen gondot.
-
Mindy-Lee
tag
Sziasztok!
Megkaptam a telefonra a júniusi biztonsági frissítést. Azt azt követő éjszaka felébredtem, és ahogy megnéztem, mennyi az idő, akkor tapasztaltam, hogy a telefon majdnem forró volt és majdnem 3 óra alatt 100%-ről merült le 65%-ra, illetve közelgő ébresztést jelzett, holott az órákkal később volt esedékes. Tapasztalt esetleg valaki hasonlót? Köszönöm.
-
Mindy-Lee
tag
válasz
macilacus
üzenetére
Annak idején, amikor használtam egy P9 Lite - 2016-ot, letöltöttem hozzá témákat a gyártó oldaláról. Egy idő után többször észrevettem, hogy a telefon "kérte", hogy először a kódot adjam meg (aztán használjam az ujjlenyomat olvasót). Valószínűleg újraindult, amíg nem néztem rá. Aztán eszembe jutott, hogy a probléma kezdete egybeesett adott témák használatával (váltogattam őket). Miután áttértem másikra, és azokat nem alkalmaztam többet, megszűnt a hiba.
Arra tippelek, hogy mivel ezek a launcherek-et és témákat felhasználók készítik (utóbbinál azokat is, amik a gyártói oldalon vannak), és lehet, nincsenek megfelelően optimalizálva. De simán lehet, hogy tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro MAX 512 GB Grafit - 30 nap garancia - ÁFÁ-s +Ajándék Torras TOK és Pro + Fólia
- iPhone 15 Pro Max 256GB Kék titán ELADÓ
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest