Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Léghűtés topik
- Projektor topic
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Pánik a memóriapiacon
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
Tehát felmész a samfirm-re ( rohadt lassan jön le szóval kb vacsi előtt elindítod a letöltést és majd ha fogat mostál este leér - talán... )
és letöltöd a Neked megfelelő ROM-ot de igazából XEH régiókódú kell Neked az a hivatalos független ROM ugye mivel dual simes a telo gyakorlatilag nincs olyan , hogy független
- mindig elfelejtem, hogy dual SIM-es az a teló. Amúgy melyik szolgáltatónál vagy ?Itt látod a ROM-okat ( bocs teloval tudtam screenshotot csinalni ) az utolsó 8as verzio 2019.03.12.-i Neked az kell majd akkor. Letöltés után odinnal tallózol , telefon download módba tesz és mehet a ROM. Arra azért felhívom a figyelmed , hogy a biztonsági szint így ezen a verzión marad majd...
-
sasa58
tag
Miért, mi a problémád vele? Nekem is most jött meg a Pie, de félek ráfrissíteni, miután elolvastam, hogy mi mindent kever-kavar össze-vissza. Nem biztos, hogy ez jó lenne nekem. Túl sok általam használható javítás/funkció nincs benne. Az egyik legnagyobb problémámat a tükör szelfit pl. nem javították.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Steelseries Arctis Nova pro vezeték nélküli gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

- mindig elfelejtem, hogy dual SIM-es az a teló. Amúgy melyik szolgáltatónál vagy ?