Hirdetés
- Hogy mi? A bérgyártás lesz az Intel AI stratégiája?
- Spórolós lett az új HBM-rokon, ami nem lassabb, csak okosabb
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- Karácsonyi ajándék a párodnak? - Ezeket nézd! 🎁
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bundaskutya
csendes tag
Próbáltam állítgatni a hálózati beállításokat is de sokra nem mentem vele.
(Egyik LTE/3G, másik csak 2G, hátha)Jól gondolhatom, hogy a korai Dual SIMes telefonok valóban tudták még a 2 SIMet külön kezelni? (gondolom azokban 2 GSM modul volt)
Úgy olvasgattam, hogy DS SIMen belül is van DualSIM StandBy illetve Active DualSIM is.
Az utóbbi tudná azt ami jó lenne...A Samsung support chat is azt írta, hogy nincs már nekik active DS mobil változatuk, egyik telefonjuk sem tudja, mindegyik Standby-os.
Meg elvileg más gyártónál sem megy már ez a technológia...
(Lehet nagy volt a sugárzása 2db adóval...?)Pedig a Huawei-t mintha írták volna, hogy az tudja. Majd megpróbálok kölcsönkérni egyet próbára...
Vagy esetleg ha a szolgáltató támogatja a Virtuális kártyát...
Telekomos szerelők így használják a szolgálati mobiljukat, bár a virt.kártya gondolom olyan mint egy SIP-es előfizetés. -
bundaskutya
csendes tag
A7 DS SIM probléma
Próbáltam visszaolvasni is az elejétől, de nem lettem okosabb. Voltak olyan problémák, hogy Dual SIM-es készüléknél nem igazán úgy működik a mobil ahogy kell(ene)...Egy időben nem működik az elvileg egymástól független GSM hálózat.
De olyan mintha csak a Telenorral lenne baj.Ha pl.SIM1 T-Mobil és SIM2 Telenor, sim1 beszél akkor a sim2 hívásakor már nem elérhető állapot lesz, pedig a sim1 en hívásvárakoztatást is bekapcsoltam
érdekes a T-mobilon a hívásvárakoztatás működik
de ha fordítva van akkor a telenoron már az sem...Dual SIM-es telefonnál oda-vissza ugyanúgy kellene hogy működjön nem?
Android 9. Update 2019.12.01.Lehet ezzel valamit kezdeni? A telenoros SIM-em sem régi max 2 éves csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi