- OLED TV topic
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bundaskutya
csendes tag
Próbáltam állítgatni a hálózati beállításokat is de sokra nem mentem vele.
(Egyik LTE/3G, másik csak 2G, hátha)Jól gondolhatom, hogy a korai Dual SIMes telefonok valóban tudták még a 2 SIMet külön kezelni? (gondolom azokban 2 GSM modul volt)
Úgy olvasgattam, hogy DS SIMen belül is van DualSIM StandBy illetve Active DualSIM is.
Az utóbbi tudná azt ami jó lenne...A Samsung support chat is azt írta, hogy nincs már nekik active DS mobil változatuk, egyik telefonjuk sem tudja, mindegyik Standby-os.
Meg elvileg más gyártónál sem megy már ez a technológia...
(Lehet nagy volt a sugárzása 2db adóval...?)Pedig a Huawei-t mintha írták volna, hogy az tudja. Majd megpróbálok kölcsönkérni egyet próbára...
Vagy esetleg ha a szolgáltató támogatja a Virtuális kártyát...
Telekomos szerelők így használják a szolgálati mobiljukat, bár a virt.kártya gondolom olyan mint egy SIP-es előfizetés. -
bundaskutya
csendes tag
A7 DS SIM probléma
Próbáltam visszaolvasni is az elejétől, de nem lettem okosabb. Voltak olyan problémák, hogy Dual SIM-es készüléknél nem igazán úgy működik a mobil ahogy kell(ene)...Egy időben nem működik az elvileg egymástól független GSM hálózat.
De olyan mintha csak a Telenorral lenne baj.Ha pl.SIM1 T-Mobil és SIM2 Telenor, sim1 beszél akkor a sim2 hívásakor már nem elérhető állapot lesz, pedig a sim1 en hívásvárakoztatást is bekapcsoltam
érdekes a T-mobilon a hívásvárakoztatás működik
de ha fordítva van akkor a telenoron már az sem...Dual SIM-es telefonnál oda-vissza ugyanúgy kellene hogy működjön nem?
Android 9. Update 2019.12.01.Lehet ezzel valamit kezdeni? A telenoros SIM-em sem régi max 2 éves csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest