-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin1369
aktív tag
Sziasztok.Gyárilag milyen zenelejátszó van ezen a telefonon?
-
-
janeszgol
félisten
válasz
#86973952 #397 üzenetére
Ugyanezt vettem meg, ugyan így fekete, piros kombinációban. A fogása jó, a kidolgozása frankó. A piros részek műanyagok, illetve a tok felső éle (ami alá a kijelző széle megy) megerősített tartású. Szerintem jó tok.
2500 forint volt a bestmarktban.
Illetve a nővérem cégesére egy függőlegesen összecsukható műbőr tokot vettem. Az meg 1880 ft volt szintén ott. -
törölt tag
Elindult hozzám egy ilyen tok feketében. Megérkezés után majd beszámolok róla, ha van érdeklődés iránta.
-
janeszgol
félisten
Villódzó. Gyerekkorodban kapcsolgattad a villanyt? Mikor felcsuktad majd gyorsan le úgy érezted, mintha sötétebb lenne a szoba, pedig hidd el egy pillanatig teljesen felkapcsolódott a lámpa. Na így szabályozzák a PWM-es kijelzők a fényerőt, mikor leveszed. (A legrosszabb esetben 1-99 % között, a jobbak csak bizonyos, jellemzően 20% alatt szoktak villódzni.)
-
törölt tag
válasz
Astroboy #386 üzenetére
Korlátozott fényben, beltérben, este nekem jobbnak tűnik. Teljesen még nem teszteltem.
Nappali, erős napfénynél is jobb az összhatás. Részletbe nagyítva talán a gyári kamera a simítás miatt szebb, de az összkép, kontúrozás, színek miatt mégis jobbnak tűnik nekem a Gcam.
-
macilacus
senior tag
Launcher problémám margójára.
Miután mint írtam kiderült, hogy úgy néz ki a launcherral volt a baj az eszközkarbantartás is jelezte, hogy a launcherrel gondok vannak, rányomtam a problémák megoldása gombra és azóta semmi baj veleúgy látszik a samsungnál erre is gondoltak, ez így viszont egy nagy pozitívum
-
Astroboy
őstag
Üdv mindenkinek!
Szintén zenész!Nekem is a kinézet, a kijelző tetszik meg a sebesség, a kamerákkal még ismerkedek. Tényleg, az üveg hátlap is majom-kemény, vagy az sima salgoglas?
ρσгτσ amit linkeltél kipróbálom, érzetre is sok van még ezekben a kamerákban. A kinézet miatt eddig csak a free Smart launcher 5-öt szedtem le, sok-sok customization és jó kezelhetőség, de ha van erre jobb progi akkor szívesen kipróbálnám.janeszgol: fekete vagy kék?
-
Mindy-Lee
tag
válasz
macilacus #378 üzenetére
Annak idején, amikor használtam egy P9 Lite - 2016-ot, letöltöttem hozzá témákat a gyártó oldaláról. Egy idő után többször észrevettem, hogy a telefon "kérte", hogy először a kódot adjam meg (aztán használjam az ujjlenyomat olvasót). Valószínűleg újraindult, amíg nem néztem rá. Aztán eszembe jutott, hogy a probléma kezdete egybeesett adott témák használatával (váltogattam őket). Miután áttértem másikra, és azokat nem alkalmaztam többet, megszűnt a hiba.
Arra tippelek, hogy mivel ezek a launcherek-et és témákat felhasználók készítik (utóbbinál azokat is, amik a gyártói oldalon vannak), és lehet, nincsenek megfelelően optimalizálva. De simán lehet, hogy tévedek. -
törölt tag
Van egy új 6.1 -es Gcam, ami már ki tudja használni a maximális felbontást.
Hibák viszont itt is vannak, de már alakul. Egyébként az egyik Mi8 base update verziója.
HDR javítás, night mód, raw mentés nincs. Előlapi kamera sem megy, de szerintem erre tálalok beállítást.
Nem működő HDR ellenére a részletesség jobbnak tűnik, a különböző fényeket is jobban állítja.
Még nem teljesen tesztelt verzió...
-
törölt tag
válasz
janeszgol #381 üzenetére
Vannak azért még előnyei az S8 -nak, de szerintem tényleg egész jól sikerült telefon.
Nekem a gyári edge panel hiányzik, amit Note8 -on is használok. Úgy emlékszem S8 -on is van. Szerintem simán át lehetne vinni nem edge kijelzőre is.
Kíváncsi leszek az One UI itt mit hoz magával.
-
janeszgol
félisten
Ma én is csatlakoztam egy példánnyal. Nagyon tetszik a telefon, még annak ellenére is, hogy marha nagy és PWMes a kijelzője. Két esetben nem hozza az S8at hétköznapi használatban (vízállóság és játékteljesítmény), minden másban szerintem felér vele. Tehát érzetre hozza a 2 éves csúcsmodellt.
-
törölt tag
válasz
macilacus #378 üzenetére
Tesztelgesd egy kicsit másik hasonló tudású launcher -rel. Meg pl. Nova -val. Hogy ott előjön -e a probléma.
Csak hogy kiderüljön valami kapcsolódó hiba -e, vagy tényleg a launcher -rel van gond. Utóbbit még javíthatják az app fejlesztői, de akkor már meg van mi okozza.
-
macilacus
senior tag
válasz
#86973952 #375 üzenetére
Úgy néz ki hogy a lightning launcher miatt vannak a gondok
Tegnap éjjel egy kicsit csiszolni akartam a kinézeten és többször lefagyott a lightning launcher
Sajnos azt a tendenciát látom, hogy egyre kevesebb launcher működik az android rendszeren, olyan mintha a googlenak nem tetszene az hogy az eberek a saját szájízüknek megfelelően átalakítják a kinézetet, mintha azt akarnák, hogy minden telefon ugyanúgy nézzen ki -
Hosssszu
őstag
válasz
#86973952 #370 üzenetére
"Samsung -nál benne van a szoftver jelölésében az, hogy milyen szoftver van rajta.
XEH az a független szofver. A tiéden TMH van, ami a magyar T -s hálózatot jelöli. Sok fajta van. Az enyém pl. VDH. Az magyar Vodás."Köszönöm szépen az infót, ezt eddig nem is tudtam.
Tehát akkor nekem hiába van Telenortól a készülék ez azt jelenti hogy érintetlen a szoftvere?
-
törölt tag
válasz
macilacus #374 üzenetére
Szívesen.
Egyik fórumtárs is ilyeneket kreál, akit már régebb óta ismerek. Eltart egy darabig, amíg az ember beletanul és kialakul a végleges forma.
Én Buzz launcher -t használtam régen. Azt is nagyon mélyen személyre lehetett szabni. Már megszűnt létezni az app a Google Play -en. Most nem olyan régen, pedig elég jó volt.
-
macilacus
senior tag
válasz
#86973952 #373 üzenetére
Hát igen dolgoztam egy darabig a kinézettel. Ja és a kék telefonon nagyon dögös
Külön kellet csinálnom ikonokat azonkívül ez a launcher kis mérete ellenére is nagyon jól programozható, akár könyvtárban a könyvtárban a könyvtár, meghatározva honnét jelenik meg merre távozik a kép, milyen a sor és oszlopszerkezet stb. stb. a program alapból 1,2 MB míg így felprogramozva is csak 11,02 MBHát igen, ha még többször lesz ilyen, akkor megy a gyári visszaállítás.
Még egyszer köszi a segítséget -
törölt tag
-
macilacus
senior tag
válasz
#86973952 #371 üzenetére
Utólag írtam bele, hogy mennyi a szabad memória.
A telefon az a telekomtól van, de kártyafüggetlen és nálam vodás kártyával megy.
Mondjuk én nem gyári launchert használok hanem lightning launchertRemélem hamar jön rá a frissítés és megoldja a problémám.
Amúgy meg köszi a segítséget. -
törölt tag
válasz
macilacus #369 üzenetére
Nem tudom, hogy csak nem figyeltem, vagy utána szerkesztetted bele....
Gondolom utóbbi.
1G+ szabad az nem rossz.
Droidon máshogy működik, mint pl. Windows -nál. Itt nem az a lényeg, hogy minél több szabad RAM legyen. Egyes app -ok, szinkronok, folyamatok, maga az alaprendszer, a hozzá tartozó komponensek jó, ha a háttérben maradnak. Nyilván ésszerű keretek között, ami nem veszélyezteti a normál, stabil működést.
Gond akkor van, ha túl hamar elfogy a RAM, túl agresszív szabályozással működik a rendszer, vagy nem megfelelő működés miatt szabályoz le annak ellenére, hogy bőven van még szabad memória. Illetve az sem jó, ha egy app a nem megfelelő működés miatt elkezdeni felzabálni a szabad RAM -ot.
-
törölt tag
válasz
macilacus #369 üzenetére
Ok, igazad van. Kevesebbet rövidítek.
FR = factory reset = adattörléssel járó visszaállítás. Gyakorlatilag gyári visszaállítás. Tehát gyári állapotra áll vissza a rendszer. Minden ezen felüli adatot töröl a belső tárhelyről. App -ok, képek...stb. SD kártya adataihoz nem nyúl.
FW = firmware = ez esetben a telefonodon levő szoftver.
Samsung -nál benne van a szoftver jelölésében az, hogy milyen szoftver van rajta.
XEH az a független szofver. A tiéden TMH van, ami a magyar T -s hálózatot jelöli. Sok fajta van. Az enyém pl. VDH. Az magyar Vodás.Szerk.:
A szoftverek közötti átjárás során az alap partíciók, a hálózati zár és egyéb finomságok nem változnak. Tehát XEH -re áttéréstől nem lesz a telefonból hálózat független, ha előtte függő volt.Ez pl. olyan telefont érint, mint például az enyém. Voda ROM, Voda hálózati zárral.
-
törölt tag
válasz
macilacus #367 üzenetére
Soft reboot -nál előfordulhat, hogy nem kér kódot. Sőt, lényegében ez lenne a soft reboot. Attól függ milyen jellegű a hiba.
Az első esetnél lehet csak valami megette a RAM -ot. Tehát nem indult újra. Azért töltötte újra a "könyveket".
Elképzelhető, hogy ROM szinten van nálad gubanc, ami esetleg a memória kezelést is érinti. Persze innen nehéz megállapítani. Viszont egyedi a dolog és az FR lehet megoldást nyújt.
Elvileg duálra már csorogtatják az új FW -t. Milyen a verziót ír nálad a szoftverre? XEH?
-
macilacus
senior tag
válasz
#86973952 #366 üzenetére
Dual sim és nem frissült a rendszer.
Azt írja hogy a legújabb frissítés van, és 2018. november 1.Kétszer csinált olyat, hogy használtam majd félreraktam és amikor újra felvettem homokórázott és olyan volt mintha újraindítás után lett volna de nem kért semmi kódot, elég volt az újlenyomat, viszont a háttérben lévő könyvolvasásom elfelejtette hol járok. Most harmadszorra pedig írta, hogy újra indult, és most tudta a könyvolvasó, hogy hol járok.
-
törölt tag
válasz
macilacus #362 üzenetére
Evileg Play -es cucctól nem kellene. Akkor sem, ha rendszer app...de droidon nem merek mindent kategorikusan kijelenteni.
Szerintem várj bele, hogy megismétlődik -e. Aztán első körben mentés után egy FR biztos jól fog neki esni.
Szerk.:
Nálad frissült mostanában a rendszer? Azóta van ilyen, vagy már előtte is előfordult?Melyik verziód van? Dual vagy single SIM?
-
macilacus
senior tag
Sziasztok!
Nektek csinált már olyat a telefon, hogy magától újraindul?
Nekem már többször csinált ilyet. -
törölt tag
válasz
Hosssszu #355 üzenetére
Ahogy láttam a Samsung -nál független single verzióra is érkezett az, ami nálatok DS -re.
Annyira persze nem izgat, mert ez elvileg lényegi változást nem hoz. De remélem a főverzió frissítésnél nem lesz nagyobb csúszás nálunk.
Nekem bejön az új felület használat közben is, nem csak az előzetes hírekre épülve mondom.
-
törölt tag
Csak azért kérdezem, mert nekem single van. Plusz Voda ROM. Szóval biztos lesz némi csúszás a tiétekhez képest.
Bár érdemben szerintem sok fejlődés nem várható. Security -ből is inkább a február 1 -ig zárt verzióban van több érdemi javítás.
Kamerában meg gondolom nem igazán fejlődött az új szoftveren? A HDR részen javítottak valamit? Volt néhány csúnya javítása, elmérése.
-
Hosssszu
őstag
Egy kis infó, hogy ne csak kérdezzek:
Ma rákerestem manuálisan szoftverfrissítésre és talált egyet. (Telenornál vásárolt készülék)
-2018. decemberi android biztonsági javítás.
-Szuper lassított felvétel lehetősége.
-Meg persze a szokásos sallang.Ha látok valami újdonságot használat közben, leírom.
-
-
törölt tag
Béta Pite A7 -en. Egy kis videó, ha valakit érdekel.
-
Hosssszu
őstag
Szia!
Én nemrég vettem a Telenornál.
Egy rövid próba erejéig kipróbáltam a 2. SIM foglalatot egy Vodafonos kártyával, azt nagyon szépen megette. Lehetett hívni is a Vodás számot. Szóvala 2. SIM slot tutira független, az 1. slotot idő hiányában nem tudtam idegen kártyával tesztelni.Emiatt a hozzászólás miatt néztem meg. Vagy szerencsém volt, vagy már azok is függetlenek.
-
Anybody
csendes tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy Telenortól vett e valaki ilyen telót?
Ha igen függő vagy független?Köszönöm!
-
Hosssszu
őstag
válasz
#86973952 #336 üzenetére
Igen, én hozzászoktam. Valahogy nekem sokkal kézenfekvőbbnek tűnik a képernyőn lezárni a képernyőt. Ez most egy paradoxon?
Mondjuk a Playen kellett vadászni, mert eléggé sok ilyen app a feloldás után jelszót kért, de szerencsére találtam olyat, ami ujjlenyomat feloldáskor nem kér jelszót. -
lajbii
tag
Elkészült a Pie béta A7-re
-
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Nemrég váltottam Huawei P9-ről erre a telóra.
Eddig nekem megfelel, semmi gondom nincs vele.
(egyenlőre) Egy kérdésem lenne: A P9-en volt egy gyári app, (vagy widget?) ami lezárta a képernyőt, használtam is bőszen. Ezen a készüléken viszont nem találtam ilyet. Persze letöltöttem egyet az áruházból, de jobban szeretem a gyári megoldásokat.
A kérdésem az, hogy én kerestem rosszul, vagy ezen a készüléken tényleg nincs ilyen megoldás?Köszönöm szépen a segítséget!
-
janeszgol
félisten
A nővérem ilyen telefont kapott cégesnek. Most az Edigitalban 80 ezer ft. Szerintem egy elég kellemes készülék és nekem a kamerája sem borzalmas. Sőt! Még a szobában lámpafénynél is érétkelhető képet csinált. A kategóriatársai (P10 Lite, Mate 20 Lite, Asus Zenfone M1) rosszabbul teljesítenek kamera terén.
Szerintem megéri az árát!
-
törölt tag
válasz
Arnold666 #328 üzenetére
Használt piacot felesleges összevetni az újjal, mivel nem azonos feltételekkel, háttérrel vásárolod meg az adott terméket.
Az minden középső kategóriás keszülékről elmondható, hogy van használtan jobb minőségű telefon is. Egyszerűen azért, mert tök más szegmensbe szánták őket. Drágább, minőségi szenzorokat, lencsét, vázat, felépítést és egyéb alkatrészt használtak.
Az a kérdés, hogy azonos feltételekkel van -e olyan készülék, ami többet nyújt. Akár jobb áron is. Ez pedig egyéni preferencia kérdése, mivel a középső kategóriában mindig vannak lemondások. Azt kell választani, ami a legjobban kiszolgálja az adott ember igényeit.
Általánosságban véve pedig a kamera tudása kb. a kategóriájának megfelelő. Borzalmasnak nem mondanám, de valóban van jobb is. Ott pedig általában más jár lemondással. Vagy pl. a kamera jobb minőségéhez mókolni kell, mert a stock kamera app rossz, camera2 api meg alapból nincs benne a szoftverben.
A két említett telefon. A P9 180 ezren, az S7 pedig 239 ezren indított. Évekkel ezelőtti, de több téren minőségibb csucsmodellek. Ez természetes. Mellesleg most már egyik markának sem ezen az áron mennek a csúcskészülékei.
-
Arnold666
csendes tag
Kár itt apró jó pontokat keresgélni kamera téren, beharangozáshoz képest, meg árhoz, botrányosan rossz képeket csinál, sajnos most is beigazolódott amit gondoltam, sokkal jobb egy 2-3 éves csúcsmobilt (pl.: s7) megvenni újjan kb 20 ezerrel többért (bár az s7 95 ezer árukeresőn) , mint egy aktuális középkategóriát, huawei p9-t váltottunk erre, hogy is mondjam, a p9 kétszer jobb mobil mint ez, pedig 3 éves, igaz csúcsmobil volt, de az s7 is 2 szer jobb mint ez főleg kamera téren! Ennek max a nagy és szép kijelző az előnye, mint minden samsungnak! Rossz képek (max szabadban sok fénynél tűrhető, de szobában siralmas), nagyon lassan tölt fel, üzemidő átlagos, kb 60 ezer lenne a reális ár érte!
-
törölt tag
Úgymond "félközeli" fotó a gyári kamera app -pal. Erős napfénynél fényes felületű téma, kis széllel. Csak azért, hogy látszódjon mennyire tudja megoldani a kiégésre hajlamos dolgokat és a mozgást a gyári alkalmazás.
Élénkebb, például fényes narancs színnél már nehezebb dolga van a fentihez hasonló körülmények mellett. De így is maradtak "vonalak".
Persze kissé közelebbről, mint az előző.
-
törölt tag
-
sasa58
tag
Nem a mosás a jó kifejezés, hanem hogy totál életlen, annyira csak az arcra fókuszál. Az előző telefonjaimnál nem volt ez ennyire kihegyezve. Próbáltam már tesztképpen 3-4-6 m-re lévő tárgyakat fotózni a szelfikamerával: használhatatlan, életlen. Az is lehet, hogy ennek így kell lennie, és akkor én vagyok a hülye.
-
doooo
veterán
Na jó, kiderült, hogy Szelfi az alapértelmezett mód (ami máshol Auto vagy csak simán Fénykép, azt hittem, hogy itt is ugyanez a helyzet, és nem egy harmadik módon nevezik el, de most mindegy).
Akkor most, hogy így elmagyarázták, sikerült átraknod erre, hogy ne mossa a hátteret? -
törölt tag
Akkor így mutatom:
Különböző beállítások SZELFI módban csak az előtérre vonatkoznak. Az arc mögötti részt nem változtatják. A bokeh csak a bal oldali SZELFIFÓKUSZ fülön van. Ezt írtam neki feljebb.
Illetve azt, hogy az alkalmazás újraindításánál marad a szelfi kamerán, ha onnan lép ki, de az alapról indul. Tehát minden alkalommal, amikor elinditja a kamera app -ot, a szelfi mód SZELFI fülről indul.
SZELFI fülre lépve nem szabadna mosnia a hátteret.
-
Apucy01
őstag
Ez alapján úgy gondolom hogy nem csak az ázsiai piacon lesz az A6s.
-
törölt tag
Itt egy videó 480p -ben.
Most néztem, hogy ezen a telefonon még nem vettem le a felület animálásokat. Nem volt újraindítva, mióta megvettem. Teljesen sima nem lesz, mivel megy közben a videó felvevő, de szerintem viszonyítani így is lehet.
Azt nem mondom, hogy csúcs sima rendszer, de különösebb működési probléma nincs.
Közben a Flickr app is szarakodott egyet hibaüzenettel.
Szerk.:
Illetve videó rögzítés mellett nekem megy közben pár felületi módosító app is.
1. Egy gesztusvezérlő.
Szeretem azt használni, amit megszoktam. Jobban személyre lehet szabni, mint a gyári megoldásokat. Amiket általában sehogy nem lehet.
2. Egy nem gyári edge panel.
Bár nincs edge része a telefonnak, de be lehet szerezni Play áruházból hasonlót. Note8 -on sokat használom és nagyon megszerettem. -
törölt tag
Megváltoztak már az emberek szokásai. Én emlékszem anno, hogy az SMS -re vagy az email -re is hasonló dolgokat mondtak. Az internettel, a közösségi felületekkel és egyéb funkciókkal karöltve az emberek már elvárják a multifunkciós eszközöket.
Igazából ezektől a tartalmaktól lesz okostelefon, és már egész iparág alakult arra, hogy minőségi játékot használhass, de a telefonos fotózás is már külön műfajjá nőtte ki magát.
Egyszerűen az emberek már igen nagy része nem akar több fajta eszközt. Inkább olyat néz, ahol a legkevesebb kompromisszum mellett a legtöbbet kapja a lehetőségeihez mérten. Egyéni preferencia, hogy kinek mi fontos.
....de nem verünk agyon.
Neked más fontos.
-
Apucy01
őstag
Urak!
Ne verjetek agyon de most hogy olvastam pár hszt. úgy gondolom hogy játszani pc fotózni pedig rendes fényképezőgép való, de ha már minden kötél szakad akkor inkább A7 mint P20 lite, elég sok ismi viszi szervizbe a huaveit besárguló kilyelzővel... de ugyan ez a gond a honornál és a sonynál is utóbbit tapasztalom is.
-
törölt tag
válasz
castiels #305 üzenetére
Igazából Huawei -ből az első szériáktól kezdve elég sok volt. Középső kategóriából rengeteg, illetve felsőből az összes, kivéve a 20 -as széria. Különlegesebb darabok is, mint a W széria. Sok-sok év Huawei után elég volt, nagyon meguntam.
Egyedül a P20 Lite volt nálam néhány napig. Mélyebb, rendszeres használatból eredő tapasztalatom nincs vele.
Barátnőmnek nézegettem, nála is P9 Lite -ot váltana. Elsősorban Xiaomi és Huawei vonalon néztünk neki vérfrissítést. Én inkább a Redmi Note 7 -et szerettem volna megvárni, de neki az már túl nagy. Úgy döntöttünk várunk a P30 Lite -ig, de szerintem az is nőni fog.
Samsung -ból én csak felső kategóriás cuccokat vettem. Abból is nekem inkább a Note széria. Illetve ott meg is áll nálam a márka.
Ezzel az A7 -tel tettem egy próbát a lejjebbi kategóriába és végülis azt mondhatom, hogy nem bántam meg.
Engem kicsit a szoftveres zártság zavar, de most már Huawei -nél is csak fizetősen lehet megoldani a bootloader nyitást. Ez persze nem mindenkit érdekel.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
castiels #302 üzenetére
Király. Leírtam a nem túl rövid válaszom és véletlen lefrissítettem a képernyőt. Szóval elszállt minden.
Bár vaku jár a szelfi kamerához is, de nem látok rá opciót, hogy rá lehessen tenni az értesítést.
Jelen esetben viszont ennek nincs is túl sok jelentősége, mert a panel miatt kb. 0 -hoz konvergáló fogyasztással használható az Always On Display funkció.
Nem tudom mennyire ismered, gondolom már legalább hallottál róla. Lezárt kijelzőnél lévő állandó megjelenítés. Ide az óra, dátum, akksi kijelzés és grafika megjelenítés mellé értesítést is ki lehet tenni. Tehát jelzi, ha van nem fogadott hívásod vagy üzeneted. Ez ki- és bekapcsolható, illetve időzíthető is. Nekem reggel 6 és este 11 között működik.
Rendszer sebességben, menü lépegetesben, alkalmazás megnyitásban én nem érzek problémát. Azért persze nyilván van különbség egy felső kategóriás cucchoz képest. Pl. P20 Pro vagy Note 8. Mellesleg én minden telefonon leveszem a fejlesztői menüben az animációkat.
Nem kérdezted, de az ujjlenyomat olvasó elhelyezése elsőre kicsit fura volt nekem. De hamar megszoktam és szerintem baromi praktikus dolog. Ahogy az is, hogy a simításával lehúzható az értesítési függöny.
-
törölt tag
válasz
castiels #300 üzenetére
Kamerában szerintem nincs túl sok különbség a kettő között. P20 lite szerintem inkább túlélesíti, A7 pedig inkább túlmossa a részleteket. A távolabbi részletek (pl. fák levelei) meg mindegyiknél paca, vagy inkább Mone festmény.
Súlyozni kellene, akkor én azt mondanám, hogy a P20 Lite felé billen inkább a mérleg kamerában. De...ennél a gyári app -ot ki lehet váltani Play -ről egy másikkal, és akkor törpül a különbség. Én úgy érzem, hogy ennek a kamerája többre képes, és több dolog orvosolható szoftveres javítással. Pl. valamilyen oknál fogva a gyári kamera app -ban nincs záridő állítás. Viszont... miután itt is van camera api2 támogatás, így ez is orvosolható másik app használatával.
Tavasszal várható amúgy a főverzió frissítés, ami a droid és a felület új verzióját is jelenti.
Játszani nem szoktam, de ha mondasz pár nevet kipróbálom. Valamikor este felé. Gyanítom egyébként, hogy ebben némileg erre fog billenni a mérleg. Egyes esetekben meg semerre.
Erősebb, aktív játék mellett az EMUI -nak egy idő után agresszívebb a leszabályozása. Órajelek, magok és RAM használata terén.
Ennek a kijelzője biztosan jobb, ezt tapasztaltam. Ami nem jelenti azt, hogy a P20 Lite képernyője rossz lenne.
Igazából mindegyik jó telefon és meg vannak a gyengeségeik meg az erősségeik. Egyikkel sem járnál rosszul, de ez felhasználás függő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest