Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Összefoglalnám röviden, mit tapasztaltam.
[BastCastle_V1.03_G60_Mos+.rar]Aki torrentezni akar, nem jó fw-fel próbákozik.
Az új menü bal oldalt, nagyon tetszik, csomó felesleges, számomra hasztalan menüpont nincs benne.
Youtube kliens működik megfelelően, csomó prémium alkalmazás törölve lett!
A lejtászó web felületén törént valami... szép
Időjárást beállítása: Prémium alkalmazások/Online Media/Accu weather.com/Hely/Beállítások/Hely kiválasztás/ én itt bepötyögtem az usb-n rákötött billentyűzettel a városom nevét, majd keresés.Hangerő állító csík zöld színű lett, baromi jó! Nagyon tetszik így!
Az ominózus szökés videó részlet, ami csak a bastcastle fw-ken nem akad, az itt is megy tökéletesen.
Ő betű még mindig hullámos! Viszont van beállítható felirat háttér.
24p -t már megemlíteni sem kell szerinte, mert már jó ideje működik mindegyikben, természetesen itt is.
Amikkel teszteltem gyorsan, 23,82fps, 23,98fps, 23,99fps, 24fps, 25fps, 29,97fps, 50fpsEgyerlőre ennyit teszteltem le, nagyon szimpatikus, nagyon tetszik! Ajánlom!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy újabb Egreat lejátszó a PH!TV-ben!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest