Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
toby_as
tag
válasz
andorka1357 #3899 üzenetére
Ezt
www.mediafire.com/?68s45cwxb5y76pe
probaltad?
Par hozzaszolassal fenteb ajanlottam valakinek hasonlo problemara es neki bejott... -
andorka1357
újonc
Kedves fórumozók!
Szeretett R6S PRO-m úgy tűnik belehalt a frissítésbe.
Szokásos módon reset gombbal bekapcsolva frissítettem 3.0.5.6-ra, a frissítés végigment, de újraindulás után
USB update-t kér újra.
Több régebbi hivatalos és nem hivatalos FW-t próbáltam azóta rátenni, de telepítés, majd újraindulás után ismét USB-t kér.Volna valakinek ötlete, hogyan hozhatnám helyre?
Előre is köszi minden segítséget!A
-
taboros
tag
válasz
bendegruz #3886 üzenetére
Ezzel ment: https://www.unblock-us.com/
-
taboros
tag
Hello,
csak én látom üresnek a firmware forrást itt?
Ha tényleg nincs már ott semmi, van esetleg másik hely, ahol a legújabb FW-ek fenn vannak?
-
zeno113
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki abban segíteni,hogy vettem az e-bay-en egy egreat r6s II 4k médiaplayert kb 3 hónapja.
Azt történt hogy egyszer csak nem tudtam bekapcsolni.Amikor áram alá helyeztem a készüléket alapból
automatikusan bekapcsolt most ezt nem csinálja és a távirányítóval se tudom bekapcsolni.
Próbáltam resetelni de semmi.Tudna valaki tanácsot adni hogy mit csináljak.Esetleg van itthon
olyan szervíz akik foglalkoznak vele.Persze ha egyáltalán megéri szervizelni.Köszönöm!
Üdv.Zénó!
-
Indiant
addikt
válasz
bendegruz #3874 üzenetére
A világon a leghasznosabb dolog.
Ha bekapcsolod az R6S-t a TV átvált rá magától. Nem kell a bemeneteket váltani. Illetve a TV távirányítója átveszi az R6S irányítását is. (sajnos lassabb mint a gyári táv.
(a beltérinél ezt csak nagyon ritkán teszi meg, de ott meg a TV-vel együtt kikapcsolja az vevőt is /ezt sajnos az R6S nem teszi meg/) -
tothl
addikt
Én régóta a Bast Castle -t nyűvöm, valahogy mintha jobb lenne a képminősége azzal a készüléknek, persze ez lehet, hogy csak érzéki csalódás...
-
taboros
tag
válasz
Indiant #3857 üzenetére
Hali,
OK, értem.
"nem igazán használható ... mivel a filmek nem tudnak magyarul"
Sajnos ebből a szempontból általánosságban igazad van. Csak a mi családunkban mind a 4-en angol f.fokkal bírunk. És főleg a gyerekeim még akkor is angolul nézik a filmeket, ha van hozzá magyar hang....
Nekünk a nagyobbik baj, hogy a magyarországi kínálat csak 10-20% az usa-belinek.
-
toby_as
tag
válasz
Indiant #3866 üzenetére
Fenteb linkeltem az aktualis verziot, ugyanott, a mar ismert mediafire oldalon, megtalalhato majd ha meg lesz hozza frissites. CEC mukodik (samsung lcd) , netflix nincs benne, temacseret sem talaltam benne. Ami erdemleges az a HD4ALL, sajnos mas szamunkra hasznos progi nem sok van benne (sok az ukran, orosz tartalmu link), viszont automata NFS-t tud szemben a BC-vel. Magyar nyelvu menu sincs benne.
Az altalad linkelt oldalon is lathato kb mit tud. -
toby_as
tag
Szivesen
A 47, 60, 67 a bootloader verziokat jelentik. Szerintem a PRO-hoz minimum 60-as verzioju kel azert megyen vele rendesen. Az inext verzioju firmware hamarab betoltodik, jobban mozog a menuben...siman megy vele az NFS megosztas(nem akadozik meg a 25GB film sem wifin keresztul(igaz AC-s wifi). Ugyanaz az emberke keszitette aki az elso linken szereplot csak mig az a gyarira alapszik, ez az INEXT HD lejatszo szoftjara epul amit meg most is fejlesztgetnek. (mig a gyarit es a BC-t ugye mar nem). -
sxerox
csendes tag
-
toby_as
tag
R6S vagy R6S PRO-d van? Probaltal bootloaderes verziot felrakni? Pl ami visszairja a 47-st vagy a 60-st.
pl: www.mediafire.com/?68s45cwxb5y76pe
vagy: http://www.mediafire.com/download/ctby7d0z602cgb1/Egreat_R6S_Pro_3.0.5.6_bootloader_67_20140219.zip
Ha nincs garancia latt szetszednem es megneznem nincs e valami kondi felpukkadva, illetve lecserelnem a tapegyseget is. Vegso esetben a forumra felraktam regebben a serial kabellel valo szoftolast (pl.CA-42 nokia kabel ugyanis 3.3V TTL kel hozza)
Letezik az uj inext hd -rol adaptalt firmware is, szemely szerint en ezt hasznalom most:
http://www.mediafire.com/download/4c4jm821gv66xdc/iNeXT_FW_v.2.16_mod_CS.r0.1.3.rar -
sxerox
csendes tag
Na mégegyszer hátha valaki
sziasztok!
volna egy olyan problémám,hogy felrakok akármit a lejátszóra/mármint rendszert/ addig működik csak míg benne van a pendrive amin rajta van a cucc.
rendesen leválasztom róla,hibátlanul fut a rendszer,kikapcsolom,bekapcsolom,és semmi.
annyit ír hogy usb update.
bedugom újra a pendrive-ot ,installatin complet,és megint működik
mi lehet a baj?
xEgreat-III-R6S-Pro-3.0.5.5-by-CSv2.8-DMD-xLiveCZ most ez van rajta,de próbáltam már egy csomóval,ugyan azt produkállja -
kmarci25
veterán
válasz
Indiant #3857 üzenetére
Nemhogy szinkron, de még felirat sincs hozzájuk. (Oké, persze,a hiba a vevőben van, meg kéne tanulni rendesen angolul, és akkor le a gond...) Ja, és ahogy olvastam a választék is elég gyatra. Másrészt az egreat-et erre biztos nem használnám, a tv-m pedig hiába smart, miután már majdnem 3 éves, nincs rá netflix. Így marad a virágbolt, meg a videótéka. Bár nagy híve vagyok a jogtiszta megoldásoknak, de ez ebben a formában nekem nem érné meg.
-
taboros
tag
válasz
Indiant #3855 üzenetére
Köszi, de vmit nem értek.
Te ezt ajánlod: Egreat R6S CustomFirmware 2.0.1.8 by CS v1.6a DMD XLCZ v3.6 Ez egy 2012 FW. Kicsit réhi
De ott (http://www.mediafire.com/r6s) ezt találtam:
http://www.mediafire.com/download/9v67x8ho7kobdks/xEgreat-III-R6S-Pro-3.0.5.6-by-CSv2.9a-DMD-xLiveCZ.rar Ez 2016-os. Nem ezt kellene megpróbálni?
üdv.
Tamás
-
Indiant
addikt
válasz
taboros #3854 üzenetére
Ügyes vagy, de én is:
Egreat R6S CustomFirmware 2.0.1.8 by CS v1.6a DMD XLCZ v3.6 - itt megtalálod:
http://www.mediafire.com/r6s
ez pedig az infó:
http://reviewspot.ro/egreat-r6s-custom-firmware-update-download-actualizare-prezentare-tutorial-pareri/ -
taboros
tag
válasz
Indiant #3853 üzenetére
Akkor ez az ikon itt 4:36-tól micsoda?
-
tsilver
aktív tag
nekem ez jött be mindet próbáltam
ez stabil, látom a hálózati sebességet, van tekerő"sor" stb.
Nagy különbségek nincsenek a buildek között , nekem az újabbak nem adtak több pluszt. Igaz csak egszerű lejátszásra használom SD és HD re NASról és HD hangokkal. Na ezt tökéletesen gyorsan tudja.
Mivel tök egyszerű a telepítés nyugodtan kipróbálhatod az összeset te is, bár szerintem teljesen felesleges idő. -
nubiai
tag
Mivel a topiknak nincs összefoglalója, ezért kérdezném, hogy valaki hozzáértő össze tudná foglalni pár mondatban, melyek az ajánlott firmware-ek?
Mikor megvettem a készüléket feltettem az aktuális fw-t (Egreat_R6S_2.5.6.0_100M_20120522) és a mai napig ezzel használom. Próbáltam keresgélni itt a topikban, hogy melyik lenne a jó, de egyértelmű választ nem találtam, ellenben rengeteg variációt annál inkább: itt és itt.
Nincsenek túl nagy igényeim. Főleg SD filmeket nézek. Fontos lenne, hogy a feliratok rendes ékezettekkel, normális méretben, színnel jelenjen meg. Jó lenne félig átlátszó háttér, de arra úgy emlékszem nincs lehetőség. -
taboros
tag
Hali!
Netflix-et hogyan lehet az R6S-re varázsolni?
-
tothl
addikt
Sziasztok !
Olyan volt már valakinek, hogy a lejátszó egyik napról a másikra a 3d sbs és tob-bottom beállításokra nem csinál semmit látszólag ?
-
bendegruz
őstag
ezt a szinkron eltolást az s100-as tudta frankón,de ott is csak a linuxos oprendszer ha jól emlékszem
-
sxerox
csendes tag
????????
-
gabika1969
aktív tag
válasz
Indiant #3839 üzenetére
Nincs mit, de azt nyomorult mínusz jelet nem tudtam belőle kihozni...csak pozitív irányba sikerült állítani. Nekem kimondottan a BC-kel volt gond. Azt más is megjegyezte, a HD hangsávok csúsztak rajta...Itt még nem találkoztam olyan filmmel, amin állítani kellett volna...
-
Indiant
addikt
válasz
gabika1969 #3836 üzenetére
Köszönöm, megnézem.
-
gabika1969
aktív tag
válasz
Anonymus23 #3837 üzenetére
Én a xEgreat-III-3.0.5.6-by-CSv2.9-DMD-xLiveCZ FW-t használom. Próbáld meg a nyilakkal fel-le akkor folyamatosan tudod állítani, Neked ezekre nem reagál?? Sajnos a mínusz jelre, illetve irányra én nem jöttem rá. Nyomva tartva a nyilakat (fel-le) folyamatosan pörög az érték....
-
Anonymus23
veterán
válasz
gabika1969 #3836 üzenetére
-
gabika1969
aktív tag
válasz
Indiant #3835 üzenetére
Mindkettőtöknek, következőképpen:
Beállítások/Audio/LipSync(Kézi-t választani), majd érték megadása a le vagy fel nyíl nyomva tartásával - vagy + érték, addig amíg pld -500 értékig el nem jutsz....és nézed a filmet. Ok??
Bocsi: Javítok is rögtön, az értéket csak 500-ig lehet és csak pozitív értékben, a negatív állításra nem jöttem rá, sajna.
-
Indiant
addikt
válasz
gabika1969 #3833 üzenetére
..avass már be ,h. ezt hol adod meg az R6S-en???
-
Anonymus23
veterán
válasz
gabika1969 #3833 üzenetére
Már bocsesz, de ha rosszul muxolják a filmet, akkor csúszik a hang.
Nekem az a gondom, hogy amit lehet állítani az 2 karakter, de még csak nem is arról van szó, hogy mondjuk beütöm, hogy 01, mert ha a gombokon beütöm,hogy 01, attól még furcsa módon nem 01 jelenik meg, hanem akár teljesen más számok...
-
gabika1969
aktív tag
válasz
Anonymus23 #3831 üzenetére
hogyne lehetne, amit írtál arra való, de valami nem stimmel, ha szükséged van rá. A Bast Castle FW-knél van rá szükség általában, a HD (DTS HD, DD TH) hangsávoknál. Ott csúszik a hang a képtől.
A gyáriaknál stimmelni szokott a szinkron.
Ha mégis állítani akarsz: 1000ms=1 másodperc vagy mínuszban vagy pluszban, értelemszerűen Nálad: 500ms-ot kell állítani! -
Indiant
addikt
válasz
Anonymus23 #3831 üzenetére
Sehogy. Próbáld másik filmmel.
-
Anonymus23
veterán
Lehet ezzel a lejátszóval hangcsúszást beállítani?
Van egy film és kb fél másodpercet csúszik a hang.
A menüben lévő lipsync-et nem értem hogy kellene beállítási, már ha az erre alól...
Gyári firm van rajta. -
sxerox
csendes tag
sziasztok!
volna egy olyan problémám,hogy felrakok akármit a lejátszóra/mármint rendszert/ addig működik csak míg benne van a pendrive amin rajta van a cucc.
rendesen leválasztom róla,hibátlanul fut a rendszer,kikapcsolom,bekapcsolom,és semmi.
annyit ír hogy usb update.
bedugom újra a pendrive-ot ,installatin complet,és megint működik
mi lehet a baj?
xEgreat-III-R6S-Pro-3.0.5.5-by-CSv2.8-DMD-xLiveCZ most ez van rajta,de próbáltam már egy csomóval,ugyan azt produkállja -
Laca0
addikt
válasz
kmarci25 #3825 üzenetére
Nálam olyan szokott lenni, hogy az USB3-as csatiba dugott USB3-as winyót sokára, vagy egyáltalán nem "veszi észre", nem látja. Ilyenkor kikapcs és megy az USB2-be. Semmilyen sebességromlást nem vettem így sem észre, a BD50 is akadásmentes!
Az USB3-asban viszont az USB2-es winyó egyből látszik -
kmarci25
veterán
válasz
Anonymus23 #3826 üzenetére
Öööö, ezt sajnos nem tudom. Annyi rémlik, hogy nagy-nagy nehezen felcsatlakozott. Aztán megoldottam az elhelyezését, és kábellel kötöttem össze a routerrel, de azóta persze minden alkalommal felmászik a wifi-re is.
Talán segítség: a wifi modulnak kell pár perc, mire a rendszer indulás után felismeri magát. Nekem is mindig úgy másfél perc elteltével jelenik meg a "wi-fi plugin" felirat. -
kmarci25
veterán
válasz
tsilver #3824 üzenetére
Tudja pedig a WPA-t is. Nekem is wifi-s van, de én is irgalmatlan sokat szenvedtem vele, mire sikerült beállítani, és az a legrosszabb, hogy nem is jöttem rá, hogy mitől javult meg. Bocs.
Más.
Az utóbbi időben kicsit rendetlenkedik a lejátszó. Van egy sorozatrész, aminél bizonyos időközönként, de mindig ugyanott leáll a lejátszás, és kidob a menübe. Gondoltam, hogy hibásan töltöttem le, ezért lehúztam még egyszer, de ugyanaz. (Persze ettől még lehet a feltöltött fájl is hibás.) A minap beléptem egy könyvtárba, nem láttam a tartalmát, visszaléptem, majd újra beléptem, így már rendben volt.
Másnál jelentkeztek ilyen tünetek? Kezdődik az agónia, vagy csak rémeket látok?
-
tsilver
aktív tag
válasz
PistiSan #3822 üzenetére
igazad van ezeket kihagytam.
biztos wifi
marha nagy antenna is van rajta
2.5.6. 0 nem gyári fw van rajtaaz írja hálózati nem található - amikor be akarom kapcsolni a menüben a wifi-t
keresésre nem talál semmit,
ad-hoch- ba be tudom írni az adatokat, de utána csak teszteli, teszteli és semmi
-
Anonymus23
veterán
-
tsilver
aktív tag
nem találja sehogy a Wifit, van valami varázsszó
rá? eddig kábelről ment de kellene most a wifi
-
szasza107
csendes tag
Sziasztok!
Arról hallott, olvasott esetleg valaki arról valaki, hogy erre a lejátszóra 3.x vagy 4.x androidot heggesztett volna egy programozó?
Üdv!
-
gulyasa
őstag
válasz
bendegruz #3815 üzenetére
Hát....
Lehet, hogy rossz az angol tudásom (vagy mégsem), de itt arról ír, hogy tavaly ugyan Realtek 1195 processzorral mutatták be, de most hogy már meg is lehet vásárolni, már nem az van benne, hanem MSO9810-es négymagos proci (Cortex A9) a beépített grafikus Mali-val...
Szóval ez nem biztos, hogy az, amire gondolsz.
Szerintem... -
gulyasa
őstag
válasz
bendegruz #3810 üzenetére
A "hardver", amire te gondolsz önmagában még nem elég.
Nem mindegy, hogy egy eszköz hardveres szinten lett médialejátszásra fejlesztve, egyenesen a chip beépített utasításkészlete erre lett kihegyezve (Egreat R6S és a többi 1186-os rokon, meg a Mede8er lejátszók) vagy összeraknak egy erősnek mondható számítástechnikai eszközt, amelyen szoftverekkel kell megoldanod a médialejátszást... -
bendegruz
őstag
azért EZ alatt már van hardver bőven...
-
Zoty4
őstag
Beszedes hogy a quad coret se birjak leirni helyesen
Amugy ez mivel jobb mint a sima r6s, lejatsza a 4kt?Az r160s-em az elmult nehany napban kezd erdekesen viselkedni.
Megakad neha a film kb 2 percen belul 3-4x, majd utana bo 20 percig megint tokeletesen megy, majd jon megint az akadasos 2 perc, talalkozott mar ezzel a jelenseggel valaki?
(Microserverrol halozaton (lan) keresztul van lejatszva (xvid, avi) film)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egy újabb Egreat lejátszó a PH!TV-ben!
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest