Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunkel
őstag
Kezdek erősen gondolkodni azon, hogy veszek valami "normálisabb" játékost. Én csak hálózatról használom és leginkább BD25 és 50 anyagokat nézek HD hangsávval. Na ez az a kombináció ami a gépnek határeset. Néha beszaggat, néha nem megy, de legtöbbször meg gond nélkül viszi. Kérek majd kölcsön 1-1 Dune lejátszót, megnézzük azok mit kezdenek a hálózattal.
-
gulyasa
őstag
Semmi nem fut a háttérben, nem használom az Android részt, és ez a hibaüzenet nem egyedi, már másoknál is előfordult és érdeklődtek róla más fórumokon.
És mint említettem, van 80 GB hely a tárolón, nem hinném, hogy az nem lenne elég az Android-nak, ha egyáltalán abban a módban lenne, de nem abban van.
Amúgy filmenként egy alkalommal, csak 1-2 mp-ig jeleníti meg az üzenetet, aztán többet soha, ezért írtam, hogy nem túl nagy problémáról van szó, csak arra az 1-2 mp-re zavaró. -
gulyasa
őstag
Nem olyan hatalmas, eget rengető probléma, de arra esetleg rájött már valaki, hogy bármilyen videó lejátszása közben véletlenszerűen miért jön elő ez az üzenet?:
Lemezterületre van szükség (C:> 200 MB)Csak azért röhejes ez a "hibaüzenet", mert a "C:"-nek elnevezett HDD-n kb. 80 GB !!! szabad hely van...
A másik HDD tartalma változó, de azon is mindig van 50-60 GB szabad hely.(Fw: még mindig a jó öreg bevált v2.5.6.0 CS MOD)
A egreatworld fórumon is felvetettem már ezt a kérdést, de ott még nem reagáltak rá.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
kmarci25 #1888 üzenetére
A kijelző.
A távhoz nem sok közé van, ahhoz inkább a lyukakat kell tágítani, mint írta vki korábban.
Igen, oldalsó csavarokat ki (a hátsókat nem kell), majd ki kell csúsztatni a fémházból.
Találtam ebayen jobb wifi antennát hozzá, viszont nem jöttem rá hogyan kell kiszerelni a mostanit.
Vki esetleg már próbálta?Most felraktam két ramsünit, egyelőre csak a sima ragasztójával, nem pasztával, de már jóval langyosabb.
-
Zirowe
nagyúr
Az lcd-n rajta hagyták a védő fóliát, ha leszeditek róla (ehhez szét kell szedni), akkor jobban világít.
-
kmarci25
veterán
válasz
Indiant #1884 üzenetére
A 2.5.0.6-os fw lejátssza. És LG tv-n is tudod tesztelni (én is azon tettem), a forrás tekintetében nincs különbség aktív és passzív tekintetében, csak a megjelenítési mód az eltérő. (Azaz egy aktív és egy passzív 3d tv is lejátssza ugyanazt az anyagot, csak másképp jeleníti meg.)
-
Indiant
addikt
Valaki ezt kérdezi:
"FULL 3D BD-ISO-ot (ami nem mkv-és) HDD-ről is lejátsza???"Ez talán aktív 3D, így én LG-n nem tudom tesztelni.
-
PistiSan
addikt
válasz
Bundyta #1879 üzenetére
Nekem vannak teszt videóim, amikkel végig szoktam pörgetni. A killasample az új 15-ös AURON-ban, valaiért 17mp-nál beszaggat, biztos hogy fw gond, mert akármikor próbáom csinálja, másik fw-vel nincs ilyen gondom. Nem tudom, hogy aki bd 25-50-et néz vele, ott is van probléma, vagy ott hiba mentesen megy a lejátszás?
-
zolforg
tag
válasz
Oldman2 #1876 üzenetére
Szia,
Nálam ugyanezt játszotta el egy 1080p mkv nézése közben.
Mondjuk én személy szerint nem csinálok belőle nagy ügyet, újraindít és mehet
tovább a film. Érdekesség annyi, hogy 20 perc után állt meg, de aztán a maradék 1,5 óra szépen lement.
Hűtőborda van a chipen. Auron fw. Szerintem nem melegedés miatt volt. -
Bundyta
tag
Haliztok!
Felnyomtam a török verziót, de nem a legfrissebbet.
Amilyen nagy, olyan balga, legalábbis a wireless keyboard kezelése: nem lehet begépelni semmit, csak a kurzornyilak + enter kombó működik.
Hiányok:
- a betöltött felirat mögé nem lehet hátteret rakni - aki nem értené:
- nem lehet a háttér átlátszóságát állítani - ebben profi volt a BC, kár viszont, h a subtitle gombra nem jött elő, csak a rendszer--> videó oldalon engedte...
- nincs rendes böngésző - legalábbis én nem találtam: dickbook, gógül' és köre nem játszik..., prohardvert olvasgattam volna...
- a DVD-t nem lehet konckánként előre-hátra gombnyomásra léptetni
- stb.
Nem sorolom fel. Szerintetek érdemes felvenni a török fejlesztővel a kapcsolatot ez ügyben? Mert akkor elküldöm neki a whishlist-et, h legyen kedves építse be.
JÓ dolog a török fw-ben: eddig nem kellett reflash-elnem, nem lett ff a kép, nem ment el a hang, boot-nál nem fagyott...!
-
Oldman2
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2 #1861 üzenetére
Ma reggel, egy 720p-s mkv-t néztem, amikor megint előjött... de olyan szinten, hogy gyakorlatilag lehalt a készülék.
A nejem megjegyezte, hogy ha minden firmware-rel előjön ez a probléma, nem maga a készülék romlott el?
Lehet. Leszedtem a burkolatot, a középső nagy chip meleg volt.Közben megjegyzem, hogy minden chip-en már ki van cserélve a gyári "hűtésmegoldás" 1-1 RAM chip hűtőbordára, a központi Chip-en egy nagyobb méretű borda van.
Amire gyanakszok, most az, hogy a HD filmeket nem bírja, most egy SD felbontású film gond nélkül megy már 26. perce.
Mit tanácsoltok?
-
bazsy_
tag
sziasztok!
Torrent kliens mennyire használható? Bírja a terhelést?
-
toto0569
addikt
válasz
csocsoszán #1871 üzenetére
már lent van nekem is, én meg feltöltöttem a My Bitcasa-ra.
Oldman2:1862 hsz. -
Oldman2
nagyúr
válasz
csocsoszán #1871 üzenetére
Bocs, hol?
-
toto0569
addikt
válasz
csocsoszán #1869 üzenetére
hát az jó lenne...
-
toto0569
addikt
válasz
csocsoszán #1866 üzenetére
elsőre megszakadt...
-
toto0569
addikt
válasz
csocsoszán #1866 üzenetére
nekem is 59 percet ír...
-
toto0569
addikt
válasz
csocsoszán #1864 üzenetére
tegnap már kerestem de akkor még nem találtam...
-
csocsoszán
őstag
http://turbobit.net/2ac1wtnvz5hy.html
Még vadi új! Most rakom fel! -
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Írtam pár napja, hogy készítek egy oldalt, ahol bemutatom az elérhető fw-ket a lejátszóhoz, nem kell semmi bonyolultra gondolni, végül is már olyan állapotban van, hogy megmutatom nektek, és kérem a segítségeteket.
Egyelőre, én csak arról az fw-ről készítettem leírást, amit jelenleg használok, még itt sem minden tisztázott, meg a 3d-t, hd hangokat nem tudom kipbóbálni, ezért azt szeretném kérni, hogy aki próbálta már, és van tapasztalata, az írja meg itt, vagy a cikk alján hozzászólásban, hogy mi működik, és mi nem. Illetve ha találtok hiányosságot, (biztos hogy van) akkor szívesen veszem ha kiegészítenétek azt is.
Úgy állítottam be az oldalt, hogy regisztráció nélkül is hozzá lehessen szólni, viszont itt majd nekem kell engedélyezni a hozzászólásokat. (Nem szeretnék spam botok célpontja lenni)
Az elejére raktam a tulajdonságokat, miket tud, miket nem, biztos hogy itt is van olyan amit kifelejtettem, szóval bátran írjátok meg mit érdemes még oda írnom.Ha már valaki használ egy fw-t, az oldalon lévő szempontok alapján készíthetne leírást róla, és kitenném akkor azt is az oldalra, elvégre ha többen foglalkozunk vele, jobban halad mintha csak én csinálnám, és tesztelnék mindent. Privátban, vagy itt várom az esetleges segítséget, természetesen megnevezve a készítőt kerülnek ki majd a leírások.
Már egy segítségem van, [csocsoszán], reméljük lesz több is.
A legvégére pedig az oldal elérhetősége: [egr6s.tk]Üdv: PistiSan
-
Oldman2
nagyúr
A tököm lassan kivan ezzel a jószággal...
A legutóbbi időkben a MOS és a legutóbbi BC-ket próbálgattam... ami számomra tetszetős volt, azzal minddel volt valami gondom.
A legutóbbiakkal az volt, hogy lejátszás közben egyszerűen elmegy a kép. Ezeknél a TV bemenet átkapcsolásával sikerült "beindítani" a kijelzést.
Ami meg most van fent, azzal a főmenüben állva, teljesen elment a kép, vissza se lehetett bűvészkedni, csak 10-15 perces teljes kikapcsolás után jött vissza.
Más is tapasztalt ilyen jelenséget, vagy csak engem szívat az Egreat nagyszelleme?
-
csocsoszán
őstag
válasz
XtremLor #1858 üzenetére
Szervusz!
Azt pontosan lehet tudni pl. egy jobb tápra milyen változásnak kellene történni. De még nem tudom mi a szűk keresztmetszet. Hiába növeled az átmérőt, ha egy ponton szűk! Lehet hallani, a változást de a szűk keresztmetszet bekorlátoz! Nem tudom milyen DA van benne... sorolhatnám! Jobb kondikat kellene belepakolni. Rajz nincs, mérni meg gondolkodni kell rajta.
Az eddig bizonyos jól szóló darab alaphelyzetben is.(Ja azt elfelejtettem Török firmware van fent!)
-
XtremLor
őstag
válasz
csocsoszán #1857 üzenetére
Hi
Errol bovebben is irhatnal egy kis szosszenetet ha elkeszultel vele, szerintem erdekelne meg par embert itt rajtam kivul is a tuning utan mennyit valtozott a hangja, en eddig az erositoben levo dac-ra biztam a konvertalast, szerencsere a HM vasam se rossz zenen.. -
csocsoszán
őstag
Szervusztok!
Tegnap meghallgattuk a lejátszó Sztereó Kimenetének hangminőségét!
Wavokat hallgattunk (stockfisch, és különböző audiophile teszteket). Nagyon jól szól, sőt nagyokat megszégyenítően jó hangja van. Teres, döbbenet mélyre megy, a tuningolt musiland DA-hoz képest kicsit karcos igaz a hangja, de nem kell szégyenkeznie. A sztereó film hang olyan közepes, némely filmen a jó alsó határa. (Házimozi erősítőm most nincs arról nem tudok nyilatkozni. Egy gyenge többcsatornás erősítő subbal van a tv-re dugva.)
Szóval fellelkesedtem és tuningolni fogom. Ez a gyári táp piszkosul gyenge, átrakom egy másik dobozba kicsit átnézem mi van benne ! Érdemesnek tartom foglalkozni vele! -
Laca0
addikt
Nálam jópár hónapig ment egy köztes BC verzió, hiba nélkül. Nemrég feltettem a mod+ verziót. Tegnap este már nem akart elindulni. Feltettem a saturn-os verziót. Ez most nagyon jónak tűnik.
-
kinetone
tag
Sziasztok!Egy fw upgrade meddig tart?Nálam most kb 30 perce azt írja a kijelző,hogy updat,aztán annyi.
-
Zirowe
nagyúr
Durva, hogy lement itthon az ára.
Ebaeyeneg mindig 78$ körül van a legolcsóbb.
-
bazsy_
tag
Köszönöm a válaszokat. Szerdán biztos ami biztos utánajárok, hogy tényleg az adott típusról van szó és nem elírás az egész. Linkdelight-on most is 62 dollár kb 16k ba jönne ki szállítással.
-
csocsoszán
őstag
http://www.argep.hu/main.asp?suche=Egreat+r6s&x=33&y=7
Ennyiért ezzel a tudással verhetetlen ár érték! Minimális számomra nem zavaró hibákkal. Olvass utána de szt. meg kell venni. Sokkal jobb képe van az egreaton keresztül a tv-nek. A tv-m isot különben sem játszik le, főleg nem 3d isot. (46c7700). Csak ajánlani tudom. -
medica
senior tag
Vadiúj r6s gondjaim vannak: 2tb külső vinyót usb2-n nem látja (16gb pendrivot igen), csak usb3-on (a hdd usb2-es nem 3-as). A kép minőség nagyon nem ok, a tv beépítettje (samu x6400 led) sokkal szebbet ad ugyanabból a külső hdd forrásból. A 24p miatt akkorát ugrik (a tv beépítettjénél ugyanott ilyen nincs) mintha oldalba vágták volna, de ettől függetlenül sem folyamatos a kép. A színek és a képélesség rendkívül gyenge a beépítetthez képest. 24p-re van állítva. HDMI 1.4-es az is vadiúj. Mi lehet a gond?
-
faham
aktív tag
Kipróbáltam most csak úgy a gyári 3.0.5.3 FW-t, hogy megnézzem hova fejlődött azóta a gyári óta amivel jött a kütyü és én el vagyok ájulva. Teljesen korrekt lett. Nem olyan lassú feliratot is rendesen tudok állítani
Komolyan meglepődtem...
Mikor nekem megjött nem tudom melyik volt rajta de elég használhatatlan volt úgymond vele... Na jó használhatatlan nem volt de nem voltam vele elégedett. Most fent hagyom ezt tesztreOSimi: Igen a gyáriban itt lehet átírni az időjárást, de a BC-ben máshol kellett.
Edenyke leírta neked a második mondatban, hogy hol tudsz törölniredbiro: kösszi így meglett, nem is figyeltem, hogy volt ilyen mellette
-
gulyasa
őstag
Az USB 2.0 elméleti adatátviteli maximuma: 480 Mbps
A bluray lemezeken alkalmazott bitráta max. 50-60 Mbps (természetesen ez nem állandó érték, csak ennyire felugorhat a mozgalmasabb jeleneteknél).Visszatérve a fájlmásolásra.
Én csak a PC-ről közvetlenül egy USB3-as HDD-re másoláskor érem el az 50-60 MB/s sebességet.
Nem hinném, hogy az R6S két USB-re kötött eszköz között tudna ennyit teljesíteni.
Elméleti maximumokról lehet bármikor beszélni, de az csak álom marad, ha gyenge a "vas" hozzá. -
Zirowe
nagyúr
válasz
gulyasa #1835 üzenetére
Pedig android most nagyon hasznos nekem.
Falun vagyok, 2.5"-ös vinyó telepakolva, onnan másolok pendrive-rá filmeket.
A sima file kezelő nem másolja át a külső feliratot, csak a filmet.
Androidon pedig bmit ki tudok jelölni és átmásolni+a harmadik eszközről pedig közben tudok filmet nézni (bár rendes, feliratot kezelő lejátszót még nem tudtam rárakni).Ez már egy elég nagy előny.
Play nekem nem kell, apk-ból telepítek.Usb 3as pendriveom 50/50mb-t tud, 2.0án pedig max 20mb.
BD50nél usb 2 nem szűk keresztmetszet? -
gulyasa
őstag
Azzal a kettővel sokat nem vesztesz.
A tapasztalat:
- Az USB3 jól hangzik, de valójában nem dob semmit a lejátszási képességeken. Már az USB2 is önmagában elég a FullHD-hez.
Hálózaton keresztüli fájlműveletek alatt pedig még az USB2 átviteli sebességének töredékét sem lehet elérni, mivel a szűk keresztmetszet maga a hálózat. WiFi-n még lassabb...- A lejátszón futó Android-nak is többnyire semmi értelme. Messze elmarad, egy androidos mobilon vagy egy tableten futó legújabb Android verzió használhatóságától. Ha működik is a GooglePlay szolgáltatás, a telepíthető/használható appok száma korlátozott.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
PistiSan #1831 üzenetére
Respekt a készülő összehasonlításnak.
23.9/24p és auto váltás
felirat helyzetének mínuszba állítása (ami most van nekem azon nem lehet, nekem a 0ás meg túl magas)
felirat menü helyes megjelenítése (mostaniban a funkciók fel vannak cserélve)
van/nincs android
sebességAz a baj hogy a mede8er 600as helyes autoframerate kezelése miatt komolyan elgondolkodtam a cserén, de baromi nagy az ár különbség, főleg ha a wifiset venném.
A világító táv is jo lenne, viszont az usb3 és az androidot hianyolnám. -
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Lassan, de azért készül az fw bemutató oldal
Szerintetek mik azok a fő szempontok, amit egy fw-ről tudni kell, attól függően ki mire használja?
Nekem ezek jutottak eszembe, első körben.3D: Teljes ( vagy Red cyan, stb, ehhez nem igazán értek)
Hálózati lejátszás:
NFS: NEM
SAMBA: IGEN
Torrent kliens: NEM
YOUTUBE Működik: IGEN
Hangok: TRUE HD
FLAC lejátszás: 192KHZ...Ahogy kezdem össze gyűjteni ezeket az infókat, picit megkavarodtam, de úgy gondolom hogy majd készítek képeket az fw-ről, egy pici leírás hozzá, és majd szépen kitöltésre kerül a többi adat is, utólag. Nekem pl nincs hdmi erősítőm, és 3d tv-m se, ezért vannak olyan dolgok, amiket majd közösen fogunk hozzá tenni.
Remélem hétvégén lesz rá időm. -
tsilver
aktív tag
Valaki megerősítené vagy cáfolná, hogy ezen
xEgreat-III-R6S-3.0.5.3-by-CSv2.5-DMD-xLiveCZ
megy a 3D rendesen? -
két hétig szuperül működött a BastCastle_V1.03_G60_Mos+, de tegnap elkezdte ezt a fekete-fehér mizériát. nagyon bosszantó ez, mert máskülönben nagyon meg voltam elégedve a sebességével.
most rakhatom vissza valamelyik lassú androidos cuccot -
faham
aktív tag
Annyit szeretnék még kérdezni, hogy az időjárást át tudom állítani szegedre? A Beállításokban nem találtam
-
-
PistiSan
addikt
Szia!
Most próbáltam ki, jó hogy írtad! Fura, de nem megy a CEC! (A menüben ott van, és be is van kapcsolva)
Az előzőleg fent lévő, BastCastle_V1.03_G60_Mos+ verzióval tökéletesen működött!
Van már annyi fw, mindegyik kicsit másabb, és mindegyiknek vannak hiányosságai!
Tervezek most össze dobni egy kis fw bemutató oldalt, legfontosabb tulajdonságokkal, néhány képernyő fotóval! -
PistiSan
addikt
BC_v1.03_Mos_G60_BC1.02krnl
Mint ha ez nem lett volna ott a multkor, felraktam, műxik!
[link] -
-
medica
senior tag
Hi!
50 képkockaseb. nincs támogatva a tv-m belső lejátszóján (samu 2tb külső vinyó usb-n), ezért a kamerám videóit nem viszi. Egreat r6s ezt megoldaná? A Plus Pro mennyivel tud többet? Köszi! -
OSimi
csendes tag
Kici, óccó, lejáccó:
http://www.pdastore.hu/medialejatszok/egreat-eg-r6s
-
toto0569
addikt
válasz
csocsoszán #1802 üzenetére
Mint ha a kapcsolgatások gyorsabbak lennének a Töröknél a tárhely böngészésnél.
-
toto0569
addikt
válasz
csocsoszán #1800 üzenetére
feltettem...be is fűtötte a masinát rendesen mire beállítottam ,3-4 min.Most megy vissza a Török.Olyanra volna szükségem amiben rendesen elindulnak az online filmek.Van olyan firm.?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egy újabb Egreat lejátszó a PH!TV-ben!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EA Sports WRC '23
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Futás, futópályák
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Kutya topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest