Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
Értem. Akkor Én is a gyárit fogom használni.
És azt, hogy hova rakja, hogy tudod kiválasztani? Mert amikor elindítanék egy torrentet és ki akarom választani a GUI-ban a Browse gombbal, azt írja, hogy: "Unable to find path mapping..."
Letöltésnek milyen útvonalat állítasz be? -
pomk
őstag
Du. gondoltam ránézek az utorrentben futtatott torrentekre. Meg nyitom, üres az egész.
Tegnap este még javában töltöttem vissza vele. Úgy látom, a sors is azt akarja, hogy kipróbáljam az Egreat-os torrentezést.
-
slecht
aktív tag
Én is így szoktam kikapcsolni, de én csak kb fél-egy percet várok a kikapcsolással. Persze a torrentet ugyanúgy le kell állítani előtte, a cél természetesen az, hogy ne írjon a hdd-re semmit kikapcsolás előtt.
(Az én hdd-m egyébként egy 500GB-os USB3-as NTFS vinyó.)Nekem is ugyanezeket csinálja a Win8 mikor rádugom a gépre a vinyót, és egyébként az eddigi összes Egreat cuccal ezt csinálta, de vinyó még nem ment tönkre egyikkel sem.
-
gulyasa
őstag
válasz
zoltan6 #1392 üzenetére
Ez azért így nem teljesen igaz.
Nem hinném, hogy tényleg "kinyírta" a HDD-idet.
Egyszerűen csak - mint azt már korábban többször is írtam - az R6S-en a háttérben futó Android/Linux rendszernek látszólag kihívást jelent az NTFS fájlrendszer kezelése.
Természetesen léteznek olyan Linux rendszerű készülékek (pl. a régi tönkrement WD Live-om ilyen volt), ahol ezt megoldották, de az R6S-nél pont nem sikerült.Ilyenkor, amikor átteszed asztali Windows-os gépre a HDD-t, a két operációs rendszer máshogy működése miatt logikailag rendbe kell tennie a Windows-nak a fájlrendszert és aztán már probléma nélkül használható.
Tehát fizikailag nem megy tönkre a HDD.Ha viszont fizikailag sérült volna egy vagy több szektorod a HDD-n, azt nagyon valószínűtlen, hogy az R6S okozta volna, de persze ezt - vagy az ellenkezőjét - nehéz bizonyítani.
Én két HDD-t használok az R6S-el (és a gépen Windows 7-essel), az első Samsung Portable M3 már akkor megvolt, amikor az R6S-t megvettem, aztán pár hónappal később vettem egy WD My Passport-ot.
Mindkettővel rendszeresen eljátszom az asztali gépre csatlakoztatáskor a fájlrendszer javítást, de ezt a műveletet leszámítva, eddig még semmilyen probléma nem történt velük. -
pomk
őstag
Kipróbálom ezt az FW-t torrentezésre.
Te hogy szoktad leállítani a lejátszót? Én ált. este nézek filmet. Megnézem, kilépek teljesen fő menübe, eject. Elmegyek fogat mosni, ami ~2-3 perc és utána kapcsolom ki. De még ekkor is hallom a külső HDD-nak azt a tipikus kattanó hangját, ami arra utal, hogy nem megfelelően választottam le. Így amikor rádugom laptopra, mindig kiírja, hogy hibás a merevlemeze, és meg kell vizsgálni-javítani. -
gabika1969
aktív tag
Hát, ne haragudj, de az az igazság, hogy addig már el sem jutottam, mivel engem meg inkább a 3D kezelés érdekelt volna elsősorban. Sajnos már nem emlékszem, hogy az előző "gyári" verzió ezt hogyan kezelte.
Vissza kellene olvasnom Nekem is, hogy feljebb mit is írtunk ezzel kapcsolatban.Üdv
-
slecht
aktív tag
válasz
gabika1969 #1386 üzenetére
Köszi!
Az igazság az, hogy engem a 3D nem érdekel, mert sosem használtam. Amire kíváncsi lettem volna az inkább a feliratkezelés. Megjegyzi a felirat beállításait, vagy mindig újra be kell állítani mindent?
-
gabika1969
aktív tag
Ja igen! Igazad van: ha, ki van csomagolva, akkor megy rendesen, de ez már a 3.0.1...-nél is így volt. Na, de ki áll neki kicsomagolni az iso-kat, hát ez lenne a lényeg, hogy így is menjen. Mondom, szerintem a korábbi gyárinak egy ránc felvarrt változata, amit már a kínaiak is levettek a honlapról.
Na! Majd, hátha az újabb BC!!!Üdv
-
FefeeX
veterán
válasz
gabika1969 #1386 üzenetére
kérdés hogy ugyanannyira nem viszi mint a 3.0.1 vagy abszolúte nem viszi... csak mert arról kiderült, hogy a BD50es 3Dt mégis viszi, és boldogan fut...
-
gahor72
aktív tag
Viszik ám azt a torrentet 0,652 arány február óta...
Csak poén volt,és kicsit off....
bocsi -
slecht
aktív tag
A hasonlatot vágom, de ebben a vonatkozásban nem értek vele egyet.
Nálam a lejátszó simán kiváltotta a PC-t a torrent terén, így az autó-bicikli hasonlat nálam nem játszik. Abban viszont egyet értek veled, hogy nem erre van kitalálva a cucc, de attól még működhet jól, ha be is van állítva jól!PEACE MINDENKINEK!
-
slecht
aktív tag
Azoknak akik kételkednek. A képen látható (remélem), hogy például ezt a torrentet 2013. február óta tartom seedben.
Az eltűnt torrenteket én annak tulajdonítanám inkább, hogy nem megfelelően kapcsoljátok ki a lejátszót, vagy esetleg áramszünet után tűnik el torrent.Rick4:
Nem kívánok vitába szállni senkivel, és megsérteni sem akarok senkit, de szerintem teljesen használható a Transmission. A dolog részemről lezárva! -
slecht
aktív tag
Őszintén szólva halvány fogalmam sincs, hogy mit csináltok. Gyakorlatilag panasz nélkül használom a lejátszó torrent részét, az azonban igaz, hogy oda kell rá figyelni, de aki kijelenti, hogy erre nem való a lejátszó, az valamit nagyon rosszul csinál.
Egyébként az úgynevezett BT kikapcsolásának az égvilágon semmi köze a Transmission klienshez. Csak azért írom, mert valaki ezzel társítja azt, hogy eltűntek a torrentjei.
-
gulyasa
őstag
Valószínűleg a fájlműveletek után is történtek további fájlműveletek, ezért úgymond a fájlokat tároló bitek tartalma is módosult, ezért már nem lehet visszaállítani azokat.
Nálam a megoldás - illetve nincs is igazi megoldás, mert továbbra is NTFS fájlrendszert használok.
Hálózaton keresztül nem szoktam fájlokat másolni, ilyenkor mindig számítógépre csatlakoztatom USB3-on a HDD-imet. Így ráadásul sokkal gyorsabb is a másolás 50-60MB/s-al, mint a kínlódás hálózaton keresztül a töredékével... -
gulyasa
őstag
Az R6S-en a háttérben futó Android/Linux NTFS fájlrendszer kezelése nem igazán szokott a helyzet magaslatán állni... és finoman fogalmaztam.
Ennek több tünete is van.
Az egyik jelenség az általad is megtapasztalt dolog, amikor asztali számítógépről végzel fájlműveleteket, hálózaton keresztül, az R6S-hez csatlakoztatott NTFS fájlrendszerű HDD-n. A felmásolt anyagok "rejtélyesen" eltűnnek. Lehet próbálkozni az asztali géphez csatlakoztatva a Windows fájlrendszer helyreállítójával - amúgy meg nálam mindig ezzel kezdi a Windows, ha előtte akár csak böngésztem a fájlok között a HDD-n az R6S-el és utána az asztali gépre csatlakoztatom a HDD-t. (ez utóbbi volt a második jelenség).
Aztán még ott van az a furcsaság, amikor törölsz fájlokat az R6S-el a HDD-n, aztán a HDD-t átteszed a Windows-os asztali gépre, az természetesen automatikusan felajánlja a helyreállítást (mivel mindig ezt csinálja, ha előtte az R6S-en "lógott" a HDD) és a művelet lefutása után a HDD-n a FOUND mappában megtalálod újra az R6S-el törölt fájlokat...
A lomtár/kuka kezelési eltérések lehet a jelenség oka. -
satel
tag
a kép
-
satel
tag
sziasztok
elkélne egy kis segítség, mert lassan felrobbanok
képtelen vagyok beállítani a torrentet, hogy elinduljon. DIGI hálózathoz csatlakozom, mely bejövő pont után egy router üzemel. segítsetek, hogy elinduljon nekemja, és a filmen nem röhögni, rövidebbet nem találtam
köszi előre is
-
PistiSan
addikt
válasz
TomSawyer79 #1358 üzenetére
Bárcsak mindez megvalósulna, a jelenlegi bugokat kiírtva. Júli 20, pirossan írtam fel a dátumot a naptáramba.
-
TomSawyer79
csendes tag
válasz
PistiSan #1356 üzenetére
Ha jól olvastam a Twitteren, Nick július 20-ig megpróbál előállni egy új FW-vel, amiben a tervek szerint lesz:
- automata váltás 3D-re
- full auto frame rate (23,976 fps, 24 fps 3D filmeknél is)
- új audio/video lejátszó
- file manager stb.Nick A. Gaun @estakon 10 Jun
@atomizasser I want to add several new things like Auto 3D, Full auto frame rate, New audio/video player, File manager and so on.Úgy legyen.
-
PistiSan
addikt
-
Laca0
addikt
Melyik NAS-ra lehet SQL szervert heggeszteni?
-
Rick4
félisten
válasz
Bundyta #1351 üzenetére
Írtam itt ugyanezt a múltkor, de választ nem találtam rá, nekem van egy 21:9 képarányú tévém, olyan képarányt nehéz lenne beletenni egy új fw-be? Csak azért kérdem, mert az a mozis tévé, és a filmek nagy része "csíkmentesen" megy, viszont amikor pl filmet keresek, vagy csak filmnézé közben matatok, vannak dolgok amik nem látszanak, pl az egreat menü ikonjai a bal felső sarokban láthatóak, vagyis nekem akkor épp látható valami belőle. Nem zavaró, csak ha lenne, jó lenne.
-
Rick4
félisten
Dehogynem, androidból minden készüléken volt már CM, BL nyitás, mindenféle custom fw, sőt, linuxos routerem és linuxos műholdvevőm is van, utóbbit épp tegnap hegesztettem picit, ott is van egy minimális putty-s dolog, de az megy csuklóból. Sőt, az egreat-et is hegesztettem már elégszer.
Nem a hozzáértéssel lenne baj, a putty-s dolgokat annyira nem kenem- vágom, anno a windows mobile-os Samsung omniámon kezdtem el a szíváshalmaz megszokását gyakorolni, akkor megfogadtam, ahol nincs egy app, vagy nekem szükséges program közös helyen, két klikkel letölthető formában, ahhoz én nem nyúlok. Onnantól pl, hogy egy egy készüléknél a rendszer azokat a dolgokat jeleníti meg a nas, és az android közös portálján, ami nálam futni fog, onnantól nem kell órákon ár fórumokat bújni, próbálgatni, uninstallálni, én ezt untam meg, és nasnál a fontos adatok miatt különös jelentősége van annak, hogy semmi se akadjon össze egy másik programmal.
Most már kint van a 213j, lecserélhetném, az hardveresen tényleg komoly cucc, de minek, ez is bőven elég, tényleg néha egy egy letöltés, meg felcsatolt mappa, meg kívülről elérés, illetve a pár spéci igény, erre tökéletes ez is. Ja, és nekem a lényeg, hogy rengeteg androidos natív app van hozzá, ami meg gépről, böngészőből megy, az is mind gui-n keresztül.
Egyébként nem tudom, mit tud a plex amiért jobb mint a többi, van ezen alapból beépített médiaszerver, azt használom.
-
Bundyta
tag
Dunken & Pisti-San!
OK.
Bár Nick most gyors volt:
Bundy Ta @la_banditos jún. 25.
@estakon Hi Nick! Please insert some fix the new BC version, if u have got some free time! Plz watch the newest wl:
pcvilag.muskatli.hu/egreat_wl.txtNick A. Gaun Nick A. Gaun
@estakon
@la_banditos Ok, if is possible of course.Remélem hamar kijavítja és akkor szólok neki... Így megfelel, skacok?
-
FefeeX
veterán
Ha a plex fontos akkor igen. A Zyxelen alapvetően Twonky media server van, ha ezt ki akarod cserélni plexre, ott mókolni kell.
Alapvetően a NASon vmi érdekes torrent van max20 fájllal, ha TM-et akartál, hekkelni kellett (most már bekerült végre, itt is 3 klikk már, de sokáig nem így volt)
Mindenre van benn 1 megoldás, és ha nem tetszik, tehetsz fel mást, csak ahhoz mókolni kell#1349: ezért vannak iEszközeim, mert nincs kedvem már szórakozni pl az Androiddal... A WP-om (Lumia800) azért ehhez képest jóval körülményesebb rendszer, az Android pedig inkább a mókolós fajta (ez a Zyxel kb NAS-ban, de gondolom nem raktál még Androidra CM FW-t, új kernelt vagy nem hálózatfüggetlenítettél még
)
Minden esetre hogy hol kinek mi mit ér meg pluszban, az egyedi döntés, és más nem is nagyon tudja ezt megítélni, max a választásnál tud segítséget adni (és nem azzal, ha lenyomja a másik torkán a saját preferenciáját
); A jelenlegi árak mellett, mint mondtam én is Synology-t vennék, azonban egyrészt mikor vettem, asszem 25 körül jött ki a 2bay-es Zyxel (212j meg 50 felett volt), másrészt még ennyit is sajnáltam akkoriban a NASra, mert nem éreztem annyira a szükségességét, plusz vinyó plusz blabla
Szerencsére a PH-s leírás mellett nem igazán szükséges különösebb ismeret, vagyis mondjuk úgy, hogy minimális programozási ismerettel az itt leírtak alapján szinte bármit meg tudsz csinálni a Zyxelen saját szájíz szerint. Nincsenek hozzá plusz szoftverek, illetve 3rd party van, pl a kép, video stb sharinghez Polkast, a Transmission az iPhone-on frankón megy Safariból webguival, más meg nem igazán kellett eddig, persze jó ha vannak nyitott lehetőségek... (ezen a területen is a kínálat alakítja többnyire a keresletet, tehát ha kitalálnak vmi frankót, ami megtetszik akkor utána az kelleni fog
)
Száz szónak is egy a vége, szerintem jól játál a Synology-val, jó kis cuccok azok.
-
kmarci25
veterán
Ez úgy lehet, hogy Synology-ra megírták a Plex-et, kifejezetten Zyxel-re nem. Ezért itt parancssor kell.
Meg úgy lehet, hogy a Synology 1 lemezese ~40k, a zytex meg ~17k.
23k különbség sztem megér (legalábbis nekem) egy-két parancssort, főleg, hogy noob-guidevan hozzá itt a PH-n.
-
Rick4
félisten
(mivel ahhoz parancssoros szórakozás kell, és nincs most hozzá idegzetem
)
Ez meg hogy lehet? Ott nincs egy központi adatbázis, hogy típusba rakva milyen elérhető alkalmazások vannak? Csak nem úgy kell összevadászni a telepítőfájlokat, meg hekkelni, hogy fent legyen?? Pont ezért utáltam a windows mobile-t, és pont ezért szeretem az androidot... Most direkt megnézem, belépve a 212j-s kezelőfelületre számolom: csomagkezelés központ, katt, multimédia fül, katt, plex telepítése, katt 3 azaz 3 db kattintás, és a plex települt a nasra... Akkor mégiscsak jól tettem, hogy ezt vettem?
-
kmarci25
veterán
Volt már róla szó, de nem találtam meg. Zyxel NAS-ról ugye simán lejátszik az r6s?
-
Bundyta
tag
válasz
PistiSan #1336 üzenetére
Passz. A legutóbbi BC verzió - valami 1.3.5 a belső száma -, kezd jó lenni. Azért csak kezd, mert ugyan már nem felejti el, h:
- Bp-t állítottam be, ráadásul wifi billentyűzetről, nem kurzornyilazva(!)
- fix IP-t
- megjegyzi a felirat háttér beállítást
- a tecső lénybekk végre lejátssza azt az EDL4 Quake 2 videót is hiba nélkül és nem száll el most már egy videónál semEllenben még mindig van hiba:
- nem lehet a betűket begépelve a billentyűzetemen megadni a tecsőben a kívánt nevet
- aztán elfelejti, h +2h-val állítottam be az időt, mindig elmászik az óra... :-(
- DVD struktúra lejátszás közben a Return-re nem megy vissza a menübe, hanem kilép
- nem lehet léptetni a DVD-t lejátszás közben, frame-ről frame-re, oda-vissza
- elfelejti a felirat magasságát - nálam +60 pixel, de mindig 0-ra rakja vissza
- elfelejti a felirat kódolását, hiába teszem CE-re.Ezekkel dobtam rá az imént egy tvittet. Meglátjuk, mi lesz.
Ha valakinek van kívánsága, kérem nyomja be ide...
-
gabika1969
aktív tag
Jó!
Ezt ne is próbáljátok!...A múltkori gyári - amit le is vettek a kínaiak a honlapról - 'ráncfelvarrása'. A 3D iso fájlokat, hiába írja ki a lejátszó, hogy 3D-ben megy, csak 3D szimulációban fut. Csak a Half-SBS ...stb. megy rendesen. Ez egy kalap....Várunk....
-
gabika1969
aktív tag
válasz
PistiSan #1336 üzenetére
De jó lenne! Sajnos csak a 1185-öt tömi...a twitteren sincs sok hír. Bár rajtam a múltkor nagyot segített!
Üdv
Hop-hop: A My Files - on van egy mai frissítés :
http://www.mediafire.com/download/ui1coaocgein97w/xEgreat-III-R6S-3.0.5.1-by-CSv2.4t-DMD-XLCZ.rar
Próbálta már valaki???
-
PistiSan
addikt
Szerintetek Nick meglep minket egy friss, hiba javításokkal teli BastCastle verzióval Július 1. jén?
Nagyon örülnék egy kis foltozásnak.
Régen volt már Április 1.... -
Rick4
félisten
Na jó, de magyarázd el az érveidet annak, akinek nincs se iphone-ja, se airplay képes erősítője sem.
Maga a szitu a lényeges, hogy valaki kitalálta, legyártotta.. Meg az, hogy hasonló szinten gondolkodnak a synology-hoz a fejlesztők szoftveres téren is.
na, most már ne offoljunk
-
FefeeX
veterán
válasz
Mercutio_ #1327 üzenetére
a körítése jóval profibb a Synology-nak... Van Droidra és iOS-re is mindenhez külön natív programja, egyszerűbb beállítás stb. DE a Zyxelt kezelni sem nagy dolog, plusz van hozzá már relatíve egyszerűen transmission, FFP, meg mindenre lehet rá rakni programot... És a 320-am anno a 212j felébe került. Nemrég néztem, akkor már csak 8ezer volt a kettő között, úgy valószínűleg már Synology-t vennék
-
Rick4
félisten
válasz
Mercutio_ #1301 üzenetére
Ha a problémád nem oldódott volna meg, pénteken voltam Pesten az elektroexpressz.hu és ezt a tápegységet vettem egy epi mini pc-he, ennyiért király, nem melegszik, épp csak a kép csalóka, egy sima elektromos borotva csatlakozós kábelt kell venni, mert nem ilyen a kábelcsatija. Van is nekik, 230Ft volt. Találsz itt rengetegféle tápot, nézz körül.
-
Rick4
félisten
válasz
Mercutio_ #1327 üzenetére
A hardver hasonló, a szoftveres körítés és a funkciók viszont nagyon nem, egy számtech cég tulajdonos barátomat kértem, javasoljon olyat, ahol biztonságban, és egyszerűen használható módon megy minden, mivel ez volt az első nasom. Ő a tények miatt (mármint hogy leginkább személyes dolgok, fényképek, külső elérés, meg a kamerás móka a fontos) ezt javasolta, ők kisebb cégekhez napi backupra ilyeneket használnak, azt mondja van ahol ezek 4-5 éve nem voltak kikapcsolva, régebben mással is próbálkoztak, de többel csak a nyűg volt. ...
Tény hogy majd 2x ennyibe került a 212j, de mivel hozzáértő mondta, hogy netgear vagy synology, de inkább az utóbbi, így bíztam benne. -
Rick4
félisten
válasz
Mercutio_ #1325 üzenetére
Ez nem rossz, de szerintem egy jó nassal (synology ds 212j) megoldottam itthon a kérdést, minden adatom, D, E F meghajtóm gigabites hálón tulajdonképp a nas 2TB-os vinyója, szimplán csak fel vannak mappák csatolva, úgy nyílik, mintha a gépben lenne, holott nem benne van, a nas maga letöltésre kiváló, sőt, megy egyszerre sok sok fájllal is, mondjuk 20-at töltök épp 120Mbit sebességgel, miközben 2 HD filmet nézek, és meg se rezzen, plusz kívülről is elérem ha valami kell, és akkor itt van webszerver, mailszerver, kismillió alkalmazás az itthoni ip kamerás központig a DVB-T vevőről időzített felvételekig gyakorlatilag minden, elég nehéz rámondani hogy célhardver, annyi mindenre jó.... El van pakolva egy másik szobában, innen nem is látom, a vinyóval eszik 17-18W-ot, reggel 8-kor bekapcsol, éjfélkor meg ki. Ja, és ugye a webes felület mellett ott az androidos rész is, tehát telóról saját appal, böngészővel, ftp-vel is megy minden. Na ezt milyen meló összehozni ezekkel az eszközökkel? Gondolkodtam szerverben, mindenféle megoldásban, a legegyszerűbb, és a végére a legolcsóbb mégiscsak egy jó nas lesz.
A lejátszásra meg ugye ott az egreat.
Nekem így volt a legegyszerűbb. -
Mercutio_
félisten
A raspberry mellett még ezt a cuccot szokták ajánlani, valamivel drágább és állítólag erősebb a HW ami benne van.
-
Rick4
félisten
válasz
PistiSan #1323 üzenetére
Egyébként ha a topictémával csak érintőleges, azért pár mondatban jellemezhetnéd, hogy mire is jó ez. Én pl keresek olyan nagyon kis fogyasztású valamit, amivel pl otthoni kamerarendszert lehetne üzemeltetni, de a konzolos- putty-s dologtól a hozzá nem értésem miatt kiver a víz...
-
-
PistiSan
addikt
válasz
kmarci25 #1316 üzenetére
Igen, van a raspi, rajta egy usb hdd, és a hálózaton csücsül, fut rajta egy rakás cucc, többek között samba is, amin nézem hálózaton keresztül a filmeket az r6s-el.
Az r6s kényelmesebb filmnézésre, mert egy céleszköz.
A pi kezel minden ki/bemenő kapcsolatot, szolgáltatást, az r6s pedig lejátszik. Így mehet pl hogy töltök egy nagyfelbontású filmet, és emellett nézek a lejátszón hálón keresztül egy másikat.
A pi sajnos nem játszik le egy rakás cuccot, megfelelő fps-el, és a lejátszás és egyéb szolgáltatások együtt megterhelik nagyon, akadhat. -
kissdani
senior tag
Sziasztok tudom nem illik és nem apró de azért beirom hátha valakit érdekel volna nekem egy r6s alig használt eladó doboz első tulaja vagyok 16k!
-
kmarci25
veterán
Szerintetek egy ilyen hdd dokkolóval mit kezdene? Látná a rákötött lemezeket?
-
kmarci25
veterán
Tök jó, nincs itt senki.
Szóval leformáztam a vinyót NTFS-re, rákötöttem a sata kábellel a médialejátszóra. Emellett a LAN-t is rákötöttem, mert eddig wifivel csatlakozott.
Windows-ban látom a rákötött HDD-t, másolni is tudok rá. Még a transmission-ben (webes felületen) is látom, de ha elindítok egy torrentet, akkor nem tölt, hanem jön egy hibaüzenet: Error: Unable to save resume file: No such file or directory
Ez mitől lehet, hol állítottam valamit el? Segítsetek lécci! -
kmarci25
veterán
Kérdés: sata csatlakozó R6S pro-ra kötött HDD milyen fájlrendszerben legyen? Közvetlenül nem tervezem pc-re kötni, de hálózaton keresztül el szeretném érni. NTFS? EXT?
-
kmarci25
veterán
Sziasztok!
Lehet, hogy csak nekem újdonság, de a hétvégén jöttem rá, hogy az egreat fájlrendszere androidos telóról is elérhető pl. az ES File Explorer app-pal, vagy a Total Commender LAN plugin-jával.
Ez nekem azért nagy öröm, mert így már nem kell bekapcsolni a gépet ahhoz sem, hogy feliratot tegyek a letöltött cucc mellé, elég, ha a telón ügyködök.Mercutio: sztem nézz körül univerzális tápok adapterek között. Mikor szoba antennát vettem, az elsőhöz nem volt táp, viszont az egreat tápja simán vitte. Sztem találsz hozzá megfelelőt.
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Egreat R800-am van, de talán táp terén nincs eltérés (12V 3A) van valakinek felesleges tápja, vagy tudtok olyan embert, aki a gépbe menő csatit nem kókányolt módon lecseréli?
Úgy néz ki megtört a kábel, ki/bekapcsol a lejátszó, és ha megmozgatom bekapcsol, de vagy el se jut a menüig, vagy eljut, elkezdi a filmet, de kidob a menübe, vagy újraindul az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egy újabb Egreat lejátszó a PH!TV-ben!
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest