Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
gabika1969 #999 üzenetére
FTP szerver down
-
gabika1969
aktív tag
Mindenkinek!!
Figyelem!Valami hozzáértőnek:
Az Egreat kínai oldalán: http://www.egreatworld.com/cn/download-default-cid-28-page-1.html
új FW található : R6S固件,版本3.0.4.9 (2013-05-06更新) !!!!! Valaki próbálja meg leszedni, nekem egyelőre nem megy a Windows hibaüzenetet küld. XP-t használó gépemen próbáltam meg. Ha tudtok valami újabbat jelezzetek!!
Remélhetőleg a BC meg CS hamarosan lépnek valamit. Az angol oldalon továbbra sincs R6s felület!!Üdv
-
FefeeX
veterán
Ha transmission vagy utorrent fut rajta, akkor távolról is eléred, GUI-val.
Igen, teljesen úgy működik mint a PC-s, csak ezt csak távolról tudod irányítani, tehát egy kinézetre hasonló programmal, illetve webes felületen keresztül, arányt, mindent számol, hiszen azt nem a letöltő gép befolyásolja. -
pomk
őstag
És ez a torrentezés ua. úgy működik, mint a PC-n? Már arra értem, hogy az arányomat ua úgy csökkenti/növeli egy meghívós oldalon mintha PC-ről töltenék le?
Az Egreat-ot is el lehet érni neten keresztül? Nincs valakinek véletlenül egy leírása, hogy mit és hogyan kell beállítani? Hogy tudok futtatni torrenteket? Hogy tudom elérni távolról? Stb. -
FefeeX
veterán
no igen, de elég sok a kompromisszum.
én ezért torrentezek NAS-salZyxel nas 15ezertől kapható, és bőven túlteljesít mindenben, persze nem játszik le 3D ISO-t, de hát szükségmegoldásnak ezzel is lehet szórakozni
pomk: azért vettem NAS-t már évekkel ezelőtt, mert torrentezni, pláne az új 48 órás szabállyal nem nagyon éri meg 200+ Watt IDLE fogyasztás mellett
Így meg megy 24/7-ben 15W körüli fogyasztással, és elérem bárhonnan, bármikor, mire hazaérek letöltötte amit akartam, FTP szerverként bárhonnan áttöltöm a cuccot stbstb
Persze gondolom lejátszás közben a lejátszón nem árt leállítani a torrentet, mert akadhat a videó, ezt nem éred el távolról, nincs jumbo frame, WOL meg egy csomó finomság, ezért is írtam, hogy a lejátszó max szükségmegoldásként jó torrentezni
-
Laca0
addikt
válasz
XtremLor #988 üzenetére
Oksi! Közben már megtaláltam egy mentett linkben! Már húzza is le a filmet!
Ez is kapásból ment ezzel a firmware-el!Nekeeeem tecccik!
(Bast Castle v1.03 [Compression LZMA2] for 1186 chip only !)kmarci25
Egyik korábbi fw-el sem ment (legalábbis nekem), csak ezzel megy!
CEC a "becsületes" neve! -
Laca0
addikt
Megint torrentezésre adtam a fejem, de nem jön be a ipcím/transmission oldal. Tud valaki helyes címet adni?
Ill. be lehet állítani a web-es config (Bast Castle Web Manager v1.07) felületet angolra? Mert oroszul egy mukkot sem értek... -
Laca0
addikt
válasz
kmarci25 #983 üzenetére
Az új BC (N5) támogatja a CEC protokollt, a korábbi nem támogatta. Ezen semmi különösebb beállítás nincs, csak be kell kapcsolni. Ha jól emlékszem, alapból be is van kapcsolva. Mint ahogy az Anynet is be van kapcsolva a tévében.
Nekem is LM620S tévém van.
Ráadásul nem is direktben van rákötve az Egreat, hanem egy Onkyo SR508-as erősítőn keresztül, mivel a hangot is HDMI-n nyomom át.
A többi a kábelen múlik. Az Egreat az Onkyo-val egy kimondottan 3D kompatibilis, 1.4-es kábellel van összekötve. A tévé viszont egy jobb minőségű, de csak 1.3-as kábellel van az erősítőre kötve, mivel a másik 1.4-es kábel rövid lett (új szekrényt vettünk a hétvégén). Az ARC ezzel nem működik, de amúgy sem tudtam kihasználni más okok miatt.
Ezzel az 1.3-as kábellel is megy az irányítás és nincsen gondja a 3D FP filmekkel sem! -
PistiSan
addikt
válasz
kmarci25 #983 üzenetére
Nekem sem ment a samsung tv-mel a HDMI-(Anynet+)CEC.... pedig olvastam, hogy sokan mások meg használják a funkciót. Kértem kölcsön egy másik HDMI kábelt, és azzal nekem is ment a vezérlés. Valószínűleg megtört a kábelem, és azért nem ment a vezérlés... pedig sehol nem tapasztaltam előtte problémát, csak ebben merült fel a hiba.
-
gellei
aktív tag
Két dolgot szeretnék leírni nektek, hátha valakinek hasznos lehet:
1.) úgy néz ki, hogy rájöttem egy érdekes dologra a 3.01-gyel kapcsolatban. Én mindig az Avatar 25Gb-os verziójával próbáltam a 3D-t, de ez nem játszotta, aztán kipróbáltam a némót véletlenül, simán vitte 3D-ben. Ezután leszedtem több filmet is 3D-ben, mind ment. És ami érdekes, hogy BD50-es volt mind, és csodálatosan mennek. Letöltöttem hát az Avatar 50 Gb-os 3D-s blu-ray filmjét, és gond nélkül megy györörű 3D-ben. Minden BD50 megy, ha iso, ha könyvtárszerkezet.
2.) aki szeretne óriási 3D élményt az Avataron kívül - én eddig csak abban láttam nem néhány perc 3D-s jelenetet - az nézze meg a Titanic dupla BD50-es 3D-s verzióját. Akkora élmény volt, hogy szinte végig tátva volt a szánk. Egyszerűen zseniális, mit kihoztak ebből a korántsem új filmből. Végig 3D, kivéve az elején néhány perc régi felvételt. Egyszerűen szuper!!!
-
gabika1969
aktív tag
Bundyta!
Kérlek, legyél szíves a korábban leírtakat ki ne hagyd:...
4., ...a BC ezen verziói továbbra sem támogatják a FLAC, HDFLAC típusú, magasabb (48Khz-nél nagyobb) frekvenciájú zene fájlokat. Bármilyen 96 vagy 192 Khz anyagot próbálok lejátszani, csak 48 Khz-ben továbbítja az erősítőnek, az erősítő információja szerint attól függetlenül, hogy az infó gomb alapján megjelenő felületen milyen frekvencia méret jelenik meg. A FLAC esetében a cue "kulccsal" beolvasott fájloknál a lejátszási ablakban nem lehet a zeneszámok között lépkedni, ahogy a következő track-ot választod újrakezdi az elsőt és csak magától megy végig a lemezen...
Nálam az az mp3-ak esetében nem jön elő probléma, bár ezekből Nekem nem sok van.A lejátszó ugye természetesen támogatja a HD AUDIO-t. A gyári 2560 és 2680 verziókkal hiba nélkül mennek az ilyen típusú zene fájlok....
Ja!
5., A DolbyD TrueHD 7.1 hangsávot sem viszi csak csak 5.1-ben, a DTS HD MA-t igen, de ez lenne a legkevesebb!...Előre is köszönöm!!!!
...ha ezek teljesülnének, nekem a BC-k teljesen megfelelnének...Üdv
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősöm vásárolt egy ilyen lejátszót és sok mindent megtudtam tőle, de vannak dolgok amiket mondta ti jobban tudnátok. Én ezt a lejátszót muteromnak szeretném zenehallgatásra és filmnézésre.
Mivel láttam van benne android így szeretném azt is kihasználni. Nyilván nem hatalmas dolgokat akarok vele, de 1-2 pár játék ha futna az nagyon jó lenne.
Viszont ezt itt hogy tudom elővarázsolni rá?? Rendesen itt is van play áruház és letöltöm csak rá??Másik kérdésem a youtube lenne, itt megnéztem a pros phtv adását és ott nem tudta sem a youtube, sem a youtube xl-t használni. Ennek mi a működési titka vagy mit kell tenni, hogy használhassam majd??
Illetve 2 között mi a különbség??Ezek tudatában ti milyen frissítést ajánlotok majd rá?? Nekem fontos az android rajta, de mellette azt szeretném ha már veszek egy ilyet majd minden flottul működjön.
Leginkább 720p-s mkv-k fognak futni majd rajta. 3d kizárva, tv nem tudja.Előre is köszönöm a segítséget és jajj igen...annyit olvasok erről a kadencia vagy mi az isten helyességről, hogy nem tudja 23,96 fps-el vagy Hz-el futtatni a filmeket csak 24-el és ez miatt meg-megugrik a kép.
Ez valós dolog vagy csak sok a tökéletes szemű ember? Én eléggé meglátok ilyen dolgokat, de muterom biztos nem venné észre....nem öreg ne értsetek félre, csak ő annyira nem műszaki szemmel látja és nem figyel ilyenekre...
Ti mit tapasztaltatok??Köszönöm!!!
-
Laca0
addikt
Nekem csak az USB3-as kezeléssel van bajom: a WD My Book-ot nem szereti az USB3-as portján. Alig-alig ismeri fel és akadozik a lejátszás. Az USB2-es portján megy rendesen.
Esetleg érdekel valakit:
Megmértem a fogyasztását. 2db 3,5"-os winyóval együtt 1,5W a standby és 17-19W használat közben. Ez BD ISO 3D lejátszása közben sem emelkedett meg!
Azért néztem eleve winyókkal, mert ha valaki házi média-, letöltő központként akarja használni, akkor úgysem elég az eszköz saját fogyasztásával számolni.HDMI-n keresztül megy az LG TV távirányítójával is a vezérlés. Igaz, nem minden funkció elérhető, pl. a BD menüt még nem tudtam előhozni vele, hogy átkapcsoljak 3D-be.
Esetleg ezt is lehetne Nick-nek mondani, hogy ami 3D-s, az induljon már alapból 3D-sen. -
Bundyta
tag
Gyerekek!
Kérlek szedjétek össze, mi a gond és továbbítom Nick felé.
Nálam ez:
1. A legutolsó BC fw valamiért fekete-fehérre vált, képtelenség színes üzemmódra visszakapcsolni és állandóan NTSC normára áll be.
2. Ki tudja miért, a felirat háttér beállítása hol hexadecimálisan történik, ami jó, viszont néha ()-ek között számokkal, amit akár hová állítok, semmi sem történik.
3. Ha VIDEO_TS könyvtárba lépek, nem indítja el a menüt, hanem beáll a file-ok közé, ami hiba.
4. ???
-
Crytek
nagyúr
válasz
Black Phone #972 üzenetére
Én nem akarok rajta Custom firmwarezni ami gyári van hozza az lejátssza amiket írtam nekem bőven elég.
Nem vennék ha lenne értelmes lejátszó program pc-re ami viszi a 3d bd isokat de hát nincs így muszáj vennem egy ilyet!
-
Black Phone
senior tag
Sziasztok !
Nekem is usb 3-as van és semmi problémám nincs vele.
Crytek: Külső hdd-ről nekem gond nélkül viszi,de annyit tudnod kell kompromisszumok lehetnek fw-k között még nincs rá tökéletes ami mindent kapásból vinne egy gombnyomásra.
Itt a fórumon sokat olvashatsz róla.
Árkategóriába és tudásba szerintem ez a legjobb én is ezért választottam és teljesen megvagyok vele elégedve. -
Crytek
nagyúr
Érdemes ilyen lejátszott venni?
Főleg 3D BD25/50 ISO kat néznék vele és néha néha 3d-s mkvket.
Ezeket viszi szépen rendesen? -
Laca0
addikt
Sziasztok!
Írtam korábban, hogy az USB3-as winyót nem ismeri fel az USB3-as portján.
Ill. nem mindig ismeri fel. Tegnap felismerte és el is kezdtünk nézni egy 3D-s filmet. Akadozott...
Átdugtam az USB2-es portra, onnan végignéztük akadás nélkül.
A winyó PC-vel teljesen jól működik, úgyhogy szerintem valami hardver vagy belső driver problémája van az USB3 kezelésnek. -
Black Phone
senior tag
-
Gaberking
senior tag
válasz
Black Phone #965 üzenetére
Szia!
"megnyomod tools gombot" -az enyém távirányítóján nem találok ilyen gombot, pedig ha így működne, szívesen használnám a bc-t én is. -
gellei
aktív tag
-
gellei
aktív tag
Hali!
Egy kis tapasztalat a 3.01-ről.
Ezt használom, mert nekem a tekerés funkció nagyon bejön, és szerintem hálózatról jobban játsza a filmeket, mint a BC. Panaszkodtatok a 3D-vel kapcsolatban, nekem az avatar 25Gb változatán kívül minden 3D-s BD50-et jól játszik - Egyszerű nav. - egyből 3D-ben indul a film.
HD hangot is játszik, egyenlőre ennyi -
Laca0
addikt
Nekem most mindegy, hogy mi az alap, a lényeg, hogy jól működik!
Szerintem is felesleges bele az Android. Nem lenne rossz, ha nem zuhanna meg tőle a hardver és normálisan bővíthető, konfigurálható lenne. Ebben a formában viszont nem jó semmire.
Az USB3-as problémával kapcsolatban van valami tapasztalatod? (USB3-as porton nem megy az USB3-as HDD) -
Laca0
addikt
Köszi!
Érdekes, hogy a teljesen nulláról írt szoft az jobb, mint a gyári alapján készült...
Amúgy nem vagyok ennyire béna, mint amennyire látszik, csak nagyon kevés az időm mostanában, hogy belemerüljek a részletekbe.
Feltettem az N5-ös jelzésű BC-t. 2013.04.01 a dátuma és nem áprilisi tréfa! Gyors és visz mindent, ami nekem kell! TrueHD hangom nincs, de a DTS-HD-t viszi. -
FefeeX
veterán
xEgreat a neve a másiknak meg BastCastle
Már a fájl nevében
Az xEgreat a gyári verziók alapján van számozva, a BastCastle meg egyedien, mivel ez egy alapból nulláról megírt custom firmware, az xEgreat pedig csak a gyári átalakítása.
Ezért jött gyakorlatba, hogy verziószámokra is hivatkozunk, hogy visszakereshető legyenPl amiket én írtam ott már tuti benne vannak a fájlnevek is
-
Laca0
addikt
Persze ír mindenki mindent, de én még mindig nem tudom, hogy melyik verzió micsoda
Mert a 3.0.1.0 nem BC? Azt másik csapat készíti?
Igen rémlik, hogy a TrueHD-val volt valami... de a DTS-HD-t frankón viszi, az biztos!
TrueHD-m nincs, úgyhogy akkor megy vissza a BC.
Köszi! -
Laca0
addikt
válasz
Black Phone #921 üzenetére
Sziasztok!
Feltettem ma a "xEgreat-III-R6S-3.0.1.0-by-CSv2.4-DMD-XLCZ6.5" firmware-t.
Nálam is jelentkezik a BD menü probléma. A menüben átállítottam az egyszerű BD menüre, indul is a film, de csak 2D-ben. Hol kell még és mit kikapcsolni, hogy menjen a frame packed 3D?Egy kis tapasztalat: van egy WD Mybook külső winyóm, ami USB3.0-ás. Az Egreat nem ismeri fel az USB3-as portján. Az előző firmware-el sem és ezzel sem. Átdugom az USB2-es portba, ott egyből megy. Az USB3-as port amúgy működik, mert az USB2-es winyó meg megy vele.
-
Bundyta
tag
Igazad van, figyelmetlen voltam. :-(
Azt hittem hw hiba, de ezek szerint a fw-rel van valami gebasz. Mint említettem volt, tegnap visszaraktam a gyári, 2012-05-22-i fw-t, azzal OK.
A BC verzióban egyelőre nem lehet megbízni, annak ellenére, h van fejlődése, de akkor sem stabil.
A vinyó "kattogásra" nincs magyarázatom: a PC-mre kötve a WD 320 2.5"-os külső vinyót, semmi gond, de a játékosra kötve, hogy az már működik, kattog, mintha nem kapna elég áramot. Annak ellenére van ez, hogy Y-USB kábelt vettem. Bár egyszer-kétszer PC-n is kattogott, lehet, h előbb, mint utóbb, beadja a kulcsot?
-
FefeeX
veterán
-
Bundyta
tag
Visszaraktam a gyárit, most minden színes, ahogy lennie kell...
Sőt, a VIDEO_TS könyvtárba egyszerű navival is belépve behozza a menüt.
Csak ugye az a fránya felirat háttér megoldás, ami miatt a BC-t szeretem!
-
Bundyta
tag
Találtam egy hibát, lehet, h hw és nem sw hiba.
Az előbb bekapcsoltam a játékost, erre minden fekete-fehér! Csak NTSC módot használ, hiába választom ki a HDMI Auto funkciót. A dátum visszaállt 2010-re, viszont a huxx0002-t megjegyezte.
Ellenőriztem a komponens kimenetet használva, ott is csak ff a kép. A legutóbbi, nem nightly BC van rajta, most jön le a 2.5.6.0-s, gyári 2012-05-22-i fw, azt rakom rá vissza, úgy mit csinál.
Ha ff, akkor hw probléma van.
-
FefeeX
veterán
válasz
Black Phone #940 üzenetére
WD Passport 1TB USB3... USB3 aljzatba csatlakoztatva.
Egyébként minden indításnál percekig kereste a vinyót a BC alatt, míg az xEgreat alatt csak mikor rácsatolom, akkor szórakozik ezzel, utána minden indításnál rajta van. -
FefeeX
veterán
válasz
Black Phone #938 üzenetére
Ez eddig oké
De nálam a mappából játszás akadt rajta, mint a veszedelem
Az ISO ugyebár egy lemezkép fájl, a mappa pedig a lemezképfájl tartalma. Sok film nem ISO-ban van feltöltve, hanem mappaszerkezetben. Elméletileg nem kéne, hogy baja legyen ezzel a lejátszónak, sőt, gyakorlatilag az ISO valamelyest tömörített forma, tehát a mappa szerkezet jobb kéne legyen, mégis elakad, ráadásul nem 3D és nem is HD hang, csak szimplán BD50... -
FefeeX
veterán
válasz
Black Phone #936 üzenetére
lehet hogy a nem iso (mappaszerkezetes) BD lemezeket nem szereti, mert egyszerűen nem vitte akadás nélkül, két filmmel sem, a másodiknál lett végleg elegem... A durva hogy vinyóról sem vitte... A helyzet az, hogy nem azért veszek méregdrága cuccokat, hogy utána még konvertálgatni kelljen bármit is...
-
Black Phone
senior tag
-
PistiSan
addikt
Ilyen már nekem is volt, tegnap meg olyat csinált, hogy bakpcsolt, mentke a menü gombot, a kijelzőján láttam hogy mászkálok a menüben, de kép nem jött ki a hdmi-n. Semmi nem segített, csak az újra flashelés.
2. alkalom hogy olyan hibát produkál nálam, ami miatt újra kell húzni. -
FefeeX
veterán
Nos, további tapasztalat:
Vinyót ráteszem, és a bekapcsoláshoz képest még kell neki vagy 1 perc pluszban, míg használható a vinyó (vs. az LG BD lejátszóm szinte azonnal kezeli)És itt a kép a BC-féle agymenésről, ami feltűnő, hogy fekete-fehér, és hogy NTSC van kiválasztva, hiába választok ki helyette bármit, ez is maradt. Csak a re-flash segített.
-
Bundyta
tag
Ebben van némi igazság, mármint valami nem stimmel a legutóbbi - nem nightly - BC-vel.
Tapasztalatok:
- ki tudja miért, néha a felirat hátterezés átáll 0x000000-ról (5)-re - a többi paramétere is
- hiába állítom be a pontos időt, elfelejti, mindig 2 órával kevesebbet mutat
- még mindig nem nyitja meg a VIDEO_TS könyvtárat, mint DVD-t, nekem kell a VIDEO.INF-et elindítanom
- ha bekapcsolt állapotban kötöm rá a vinyót, az csak kattog, ha kihúzom a 240-ből és vissza a játékost, majd bekapcsolom, néha kattog, többnyire "elkapja" és lehet lejátszani vele
- áram alatt kell hagyni, h ne felejtse el a fenti dolgokat - nem szabad kihúzni a konnektorból. Csak azt nem értem, akkor meg hogyan tudja "megjegyezni" például a huxx0002-t?Tecső kliens - nem a línbekk: végre lejátssza az EDL4 Quake2-t - kb 13 perces videó, tehát ez javult.
Kéretik megint összeírni, kinek mi a rossz tapasztalata, gyerekek, és küldöm Nick-nek a hibalistát!
-
Lewiskecs
csendes tag
Az nem igaz hogy nem megy a 3D lejátszás iso-ból. Csak a bd25 3D-t nem játsza 3D-ben. A BD50-nel nincs gond.
cfw: xEgreat-III-R6S-3.0.1.0-by-CSv2.4-DMD-XLCZ6.5 14 BD ISO-ból 8 BD50 mind ment 3D ben 6 BD25 egyik sem
ment 3D-ben. -
FefeeX
veterán
igazából ennyi szívás mellett 80 körül már max erősen meggondolnám, amennyiben az hibátlan lenne, de hát így, nem tudom mit csináljak...
Valahol láttam Mac Mini-t HTPC-nek, nem tudom mennyiért lehet HD3000-est használtan szerezni, de már akár az is játszhat; mondjuk nem tudom, pont a 3D tartalmakkal hogy áll...
Vagy veszek egy BD írót aztán mennek ki lemezre (ami meg a Cinavia miatt lehet problémás...)
Totál szívás ez az üzletágkmarci25: van azért az a szívás, amit ha 1:1ben el lehet kerülni, és tényleg fontos a 3D meg a BD minőség, akkor az ember kiköhög jóval többet is, viszont a csöbörből vödörbe retek sok pénzért, az kevésbé menő...
-
zoltan6
addikt
hát igen az más kategória,de azért 90000ft-ért? annak is állandóan foltozgatják a firmware-t ,tele van hibákkal.ennyi pénzért nem ezt várná el az ember hogy piacra dobják félkészen.
-
FefeeX
veterán
válasz
kmarci25 #927 üzenetére
A 2.6.8.0-án sem tudott nálam 3D-t, és mondjuk egyelőre csak tesztelés alatt tartom, viszont a BC-ből elegem lett. Az aztán sokkal jobb, ha benne van a lehetőség, csak le nem játssza folyamatosan a BD-t
Egyébként igen, nálam anno korábban, mikor próbáltam, nem volt elérhető a 3D az ISO-kban, viszont minden más megy vele. Majd még próbálkozom, hátha valami más beállítással meg lehet oldani azt a 3D-tDe nagyon érik egy popcorn A-400 mert ezt a szutykot már nagyon unom...
-
kmarci25
veterán
Na, erről a fw-ről írhatnál egy pár szót
, mert mindössze ennyit találtam:
Version 3.0.1.0 (2013. március)
A 2.6.8.0 verzióhoz hasonlóan ennek a verziónak az alap (hivatalos) változata sincs fent az egreatworld oldalán, viszont az nem is létezik sehol, csak custom verzió érhető el a szokásos letöltő helyekről.
Hivatalos infó sincs róla, de a tapasztalatok alapján, akik próbálták, szerintük ezzel sincs minden rendben…
Kezdjük azzal, hogy ezzel a firmware-el elfelejti a valós (frame packing) 3D lejátszási képességeit.
Az utolsó mondta kicsit ijesztő... -
FefeeX
veterán
Azt hiszem innentől a BC FW-eket dobom.
Az hagyján, hogy nincs HD hang meg NFS, de sem a Vasember 1-et, sem a Vasember 2-őt nem hajlandó lejátszani normálisan vinyóról sem. Akad mint a fene, pedig a magyar hang csak DD 640... Ráadásul be is szart, 480p-ben volt csak hajlandó elindulni, míg újra nem flasheltem, aztán utána végre normalizálódott, amennyire lehet, mivel újfent nem mentek a nem 3D BD50-ek, amik ráadásul nem is ISO-k hanem könyvtárak. Most felkúszott az xEgreat 3.0.1.0, remélem több sikerrel járok, inkább állítgatom a feliratot, vagy sorozatot nézek inkább az AppleTV-n... -
Lewiskecs
csendes tag
Üdv. Segítséget szeretnék kérni. xEgreat-III-R6S-3.0.1.0-by-CSv2.4-DMD-XLCZ6.5 cfw van fent a gépemen.Hogyan tudom beállítani Az NFS servert. Válaszokat előre is köszönöm.
-
kmarci25
veterán
válasz
Black Phone #921 üzenetére
inferno, FefeeX: Köszi!
-
pomk
őstag
Köszi! Az ilyen "fejlesztésen" mindig csodálkoztam: adott egy 1.0 verziójú szoftver, amin fejlesztenek 1.1-re. Kijavítják az 1.0 hibáit. Majd kijön az 1.2., amiben olyan hibák jönnek elő, ami sem az 1.0.-ban, sem az 1.1.-ben nem volt. Azt a funkciót, ami jó, miért kell elrontani? Ennél lehet kicsit bonyolultabb a dolog, de akkor is fura számomra.
-
FefeeX
veterán
igen, ez
kmarci25: ha nagyon igényled, csinálok róla fotót, hol kell
pomk: kb annyira zavaró, mint volt 1-2 olyan verzió, amiben nem jegyezte meg a felirat-beállításokat, és minden film elején feljebb kellett tolnom, hogy ne a kép alján legyen, vagy másik FW-ben meg nem volt benne, az automata feliratbetöltés, és azért kellett minden film kezdetén bejelölni, hogy játssza már le... Viszont a 2.6.8.0 xEgreat-et nem ajánlom, ott ha pause-t nyomsz is újra át kell állítani a kódolást...
-
kmarci25
veterán
válasz
Black Phone #915 üzenetére
Mit és hol kell állítani egészen pontosan? (Hogy tudjam, ha újra nekifognék a próbának.)
pomk: a nincs háttér nem zavaró, legalábbis nálam nem az. A kódolás beállítása már inkább, de kb. két másodperc alatt végrehajtható.
-
FefeeX
veterán
xEgreat 3.0.1.0
van benne:
- NFS
- HD hang tökéletesnincs benne:
- korrekt 3D (állítólag van, akinek ment 1-1 film)
- korrekt feliratkezelés (nincs háttér, ez a kisebb baj, de a kódolást filmenként vissza kell állítani)Ha nem kellene a 3D meg nem idegesítene a felirat, ezt használnám
Amúgy a DTS-HD megy a BC-vel, csak a TrueHD nem.
-
PistiSan
addikt
válasz
Black Phone #911 üzenetére
Van aki panaszkodik rá, hogy nem megy neki minden 3d! Ezért írtam csak, meg a hangra szokta még a drága hangrendszerrel rendelkezők panaszkodni, ezért is mertem a hangot is leírni (true hd vagy mi a neve).
Az én igényeimnek 100%-ig megfelel a BastCastle. -
pomk
őstag
Melyik a legajánlottabb fw, amit érdemes felrakni az R6S-re?
-
Bundyta
tag
válasz
gabika1969 #906 üzenetére
Lehet, h valamilyen nájtli bild frissítést felraktak és most szívnak vele... :-D
-
pomk
őstag
válasz
gabika1969 #906 üzenetére
Pár napja már ilyen...
-
gabika1969
aktív tag
Fiúk! Tudja valaki, mi történt az Egreat R6S oldalával? Eltűnt a készülék fotója, a letöltések között pedig már nem található az R6s. Ez így nagyon jó lesz! [link]
Üdv
-
FefeeX
veterán
a 2.6.8.0 nálam beolvasta ugyan az NFS szerkezetet, de mindig kiakadt a lejátszásnál, az első és utolsó ami normálisan vitte az NFS-t a 3.0.1.0 volt, viszont abban meg nem jó a 3D, a felirat kezelés, meg ilyen apróságok.
A BC-ben meg azért nincs benn az NFS, mert a BC készítői nem tudják, mire jó az; ezt még jóval korábban írták meg.
-
kmarci25
veterán
válasz
Black Phone #901 üzenetére
Jó, így igaz. Én úgy gondoltam, hogy ezért nem érdemes többet rákölteni. Bár nem tudom mennyivel drágább egy usb 3-as hdd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egy újabb Egreat lejátszó a PH!TV-ben!
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest