Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
Ott valami más probléma lehet.
Én is rákötöttem a pc-re. Keményen áll
a kép, nincs semmi remegés.Kábel vagy kártya probléma, vagy a gépeden van valami rosszul beállítva, pl: túl alacsony a frissítési frekvencia.
De az is lehet, hogy a tv-d a hibás, vagyis rossz, akkor meg javíttatni kell. A lényeg, hogy a tv-nél ez a remegés nem üzemszerű. (kipróbáltad másik bemeneten?)Bizonyos enyhe vibrálást lehet látni a nagy fehér felületeknél, de azt is csak bizonyos "bambulásnál". "Szembe" nézve a tv-t már nem jelentkezik.
Szóval, ha úgy látod minden más jó és a tv a gyanús, akkor szerelőt kell hívni (ha valóban rossz a tv-d, akkor el sem fogod tudni adni, ha meg máshol van a hiba, akkor az új tv-del is remegni fog)
-
Celeborn
tag
Helló!
Ez a jelenség mindig látható, tehát film nézés közben is, vagy csak ha a számítógép képét nyomod át rá? Tehát sima Windows kép, film nélkül. Csak mert ha nagyon figyelek, akkor én is látok ilyet totál statikus tartalom mellett, de filmben olyan nincs. Ráadásul az én szemem eleve rossz.
Szóval nekem szerencsére ilyen gondom nincs.Ja, azoknak mondom, akik monitornak próbálják használni a TV-t, hogy ez nem arra való. Olvastam is valahol konkrétan erről, hogy jobb, ha nem használod monitornak, de sajna már nem tom, hogy hol. De asszem ez úgy általában igaz a plazmákra. De én nem értek hozzá, csak azt mondom, amit olvastam neten.

Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Suzuki topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- JBL Live Flex 3 - Prémium Bluetooth Zajszűrős Fülhallgató - Kék
- Eladó LG OLED G4 55'' (OLED55G48LW) 3 ÉV GARANCIA
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Apple TV 4K (A2843) 128GB Wifi + Ethernet
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a kép, nincs semmi remegés.
Szóval nekem szerencsére ilyen gondom nincs.