Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
Ott valami más probléma lehet.
Én is rákötöttem a pc-re. Keményen áll
a kép, nincs semmi remegés.
Kábel vagy kártya probléma, vagy a gépeden van valami rosszul beállítva, pl: túl alacsony a frissítési frekvencia.
De az is lehet, hogy a tv-d a hibás, vagyis rossz, akkor meg javíttatni kell. A lényeg, hogy a tv-nél ez a remegés nem üzemszerű. (kipróbáltad másik bemeneten?)Bizonyos enyhe vibrálást lehet látni a nagy fehér felületeknél, de azt is csak bizonyos "bambulásnál". "Szembe" nézve a tv-t már nem jelentkezik.
Szóval, ha úgy látod minden más jó és a tv a gyanús, akkor szerelőt kell hívni (ha valóban rossz a tv-d, akkor el sem fogod tudni adni, ha meg máshol van a hiba, akkor az új tv-del is remegni fog)
-
Celeborn
tag
Helló!
Ez a jelenség mindig látható, tehát film nézés közben is, vagy csak ha a számítógép képét nyomod át rá? Tehát sima Windows kép, film nélkül. Csak mert ha nagyon figyelek, akkor én is látok ilyet totál statikus tartalom mellett, de filmben olyan nincs. Ráadásul az én szemem eleve rossz.
Szóval nekem szerencsére ilyen gondom nincs.
Ja, azoknak mondom, akik monitornak próbálják használni a TV-t, hogy ez nem arra való. Olvastam is valahol konkrétan erről, hogy jobb, ha nem használod monitornak, de sajna már nem tom, hogy hol. De asszem ez úgy általában igaz a plazmákra. De én nem értek hozzá, csak azt mondom, amit olvastam neten.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Acer notebook topic
- Gmail
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drón topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged