Új hozzászólás Aktív témák
-
Celeborn
tag
Na, írtam a panasonicnak, mert nem igazán tudok megbékélni ezzel a ciripeléssel. Már ott tartok, hogy ha a TV elé ülök, felb... az ideg tőle. Talán nem ilyen hatást kéne, kiváltson belőlem egy negyed millió FT-os TV. Persze a pana válaszával sem jutottam előbbre, leírták ugyanazt amit már a szervizben is, és az ügyfélszolgálaton is elmondtak, hogy az LCD és CRT TV-k is zúgnak, meg hogy melyik miért zúg. Az érdekes az, hogy én még soha sem hallottam zúgni se LCD-t, se CRT-t. Vagyis egy ezer éves CRT-nél hallottam némi zúgást közvetlen közelről, dehát az elhanyagolható ahhoz képest, amit ez a g20-as produkál. Szóval közölték, hogy se ők, se a szerviz nem fog ezzel a problémával foglalkozni, mert ez így jó. Kár. De legalább tudom, hogy plazmát többet nem veszek. Felőlem mondhatják milyen jó a képe, én inkább kibékülnék egy kevésbé fekete feketével, csak az idegesítő vonásoktól legyen mentes a készülék.
Egyébként, kell valamit csinálni a TV-vel ahhoz, hogy működjön rajta a hálózat? Ugyanis bedugom ugyanazt az ethernet kábelt, ami az O!Play-be megy, de nem kap rajta IP-t. Állandóan időtúllépést ír. De még a routeren sem világít a led, hogy egyáltalán lenne rajta link.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Nyaralás topik
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest