- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlienSub
csendes tag
A zúgást sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom és ezzel azt hiszem mindannyian így vagyunk. Az én készülékem például nem zúg legalább is úgy nem, ahogyan itt már többen is leírták. Ha megszüntetek minden zajforrást a szobában és kikapcsolom a hangot a tévén, a fülemet a hátoldalán a jobb felső sarokra tapasztom, akkor hallani vélek valami nagyon enyhe ciripelést, de ez nem több, sőt még talán annyi sem, mint egy hagyományos CRT zúgása. Hangsúlyozom semmi baja a hallásomnak és kizárólag ilyen körülmények között hallani. De tény, hogy ebből a típusból vannak olyan készülékek, amiknél ez a jelenség egy alkatrész vagy összeszerelési hibából kifolyólag (még sajnos nem jöttünk rá miért) felerősödik és zavaróan hallatszik. Én még nem találkoztam ilyennel, de elhiszem azoknak, akik ettől szenvednek.
Minden elfogultság nélkül állítom, hogy ez egy remek Tv, de sajnos nem tudok neked olyan tippet adni, amivel biztosan kiszűrhetnéd a "ciripelős" darabokat.Megjegyzem, nekem is egy hasonló korú Grundigot váltott ki, amivel én korán sem voltam megelégedve, de azért kivártam, hogy elvigye a végleges adásszünet.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest