- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Már szemez az új Call of Duty-val a friss Arc meghajtó
- Nem sok wafer megmunkálásával kezd az Intel 18A, de jövőre ez változik
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlienSub
csendes tag
A zúgást sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom és ezzel azt hiszem mindannyian így vagyunk. Az én készülékem például nem zúg legalább is úgy nem, ahogyan itt már többen is leírták. Ha megszüntetek minden zajforrást a szobában és kikapcsolom a hangot a tévén, a fülemet a hátoldalán a jobb felső sarokra tapasztom, akkor hallani vélek valami nagyon enyhe ciripelést, de ez nem több, sőt még talán annyi sem, mint egy hagyományos CRT zúgása. Hangsúlyozom semmi baja a hallásomnak és kizárólag ilyen körülmények között hallani. De tény, hogy ebből a típusból vannak olyan készülékek, amiknél ez a jelenség egy alkatrész vagy összeszerelési hibából kifolyólag (még sajnos nem jöttünk rá miért) felerősödik és zavaróan hallatszik. Én még nem találkoztam ilyennel, de elhiszem azoknak, akik ettől szenvednek.
Minden elfogultság nélkül állítom, hogy ez egy remek Tv, de sajnos nem tudok neked olyan tippet adni, amivel biztosan kiszűrhetnéd a "ciripelős" darabokat.Megjegyzem, nekem is egy hasonló korú Grundigot váltott ki, amivel én korán sem voltam megelégedve, de azért kivártam, hogy elvigye a végleges adásszünet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest