Új hozzászólás Aktív témák

• AlienSub

csendes tag

válasz Kiamy #769 üzenetére

A zúgást sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom és ezzel azt hiszem mindannyian így vagyunk. Az én készülékem például nem zúg legalább is úgy nem, ahogyan itt már többen is leírták. Ha megszüntetek minden zajforrást a szobában és kikapcsolom a hangot a tévén, a fülemet a hátoldalán a jobb felső sarokra tapasztom, akkor hallani vélek valami nagyon enyhe ciripelést, de ez nem több, sőt még talán annyi sem, mint egy hagyományos CRT zúgása. Hangsúlyozom semmi baja a hallásomnak és kizárólag ilyen körülmények között hallani. De tény, hogy ebből a típusból vannak olyan készülékek, amiknél ez a jelenség egy alkatrész vagy összeszerelési hibából kifolyólag (még sajnos nem jöttünk rá miért) felerősödik és zavaróan hallatszik. Én még nem találkoztam ilyennel, de elhiszem azoknak, akik ettől szenvednek.
    Minden elfogultság nélkül állítom, hogy ez egy remek Tv, de sajnos nem tudok neked olyan tippet adni, amivel biztosan kiszűrhetnéd a "ciripelős" darabokat.

Megjegyzem, nekem is egy hasonló korú Grundigot váltott ki, amivel én korán sem voltam megelégedve, de azért kivártam, hogy elvigye a végleges adásszünet. :K

Új hozzászólás Aktív témák