Új hozzászólás Aktív témák
-
Dracula
őstag
válasz
Celeborn #677 üzenetére
Az szerviz!
Service.
Szóval én nem hallottam ezt a ciripelést, pedig kényes vagyok az ilyenre, de nem érdekelne talán, mert elnyomja az erősítő.
Amúgy meg kívánom, ha van, akkor cseréljék, de mondhatják azt, hogy ez a TV működését nem befolyásolja.
Nekem a DELL monitoromon kiégget az on-LED, és kicserélték ezért az egész monitort.(és egy újabb Rev-t kaptam...) Van ilyen is.
A remegés ilyen vibrálás, filmek alatt nem jeletkezik igazából, vagy nehezen figyelhető meg. De sima tv (IP) adásnál és ennél a teljesképermyős tv-menünél megfigyelhető...
Amúgy olvastam, hogy felskálázza a tv- és valóban, amiket néztem DVD-ket, így is döbbenetesen szép a kép, persze 2,5m-ről nézve. Sőt 16:9-nél full screen, nincs csík, aminek nagyon örülök.
Néha átugrik nagyobbra a kép... ha automatán van ilyenkor. A feliratok viszont ocsmányak, túl nagyok és néha csíkozottak, amit a DVD küld.
Egyelőre egy Hama pro 24k gold-os SCART -al van összekötve, nincs HDMI-s lejátszóm...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- E-roller topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest