Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celeborn
tag
Na, voltam az IDEA-ban, és ott volt egy ilyen TV kiállítva, de ki volt kapcsolva. Elmondtam az eladóknak, hogy mire lennék kíváncsi, és láthatóan lázba jöttek a kérdéstől. Hamar lejött, hogy ők Panasonic pártiak. Gyorsan becsukták az ajtót, lenémítottak minden készüléket, és 3-an nekiálltunk fülelni, hogy vajh ciripel-e. És ciripelt.
De mondjuk 2-3m-ről már alig észrevehető a ciripelése, és ha hangot is ad az ember a TV-re (és miért ne tenné), akkor nem lehet hallani. Egy DVD lejátszó hangja erősebb. Aztán, hogy legyen egy kis technikai demózás, bekapcsolták mellette a 6-os szériás LED háttérvilágítású Samsung TV-t, hogy annak milyen a képe. Azt le kell szögezni, hogy mindkét TV alapbeállításon ment és így a Samsung színei eléggé elb... valótlanok voltak. A tenger színe, vagy a hegyoldalban a zöld az valami nagyon irreális volt. A Pana színei teljesen rendben voltak. De azért gondolom, hogy hangolással lehet finomítani a dolgokon. Az egyetlen dolog, amiben nem is vagyok biztos, hogy jól láttam: mintha a Samu képe élesebb lett volna egy leheletnyit. A fák leveleinek apró részletei mintha jobban látszottak volna rajta, de mire jobban megfigyelhettem volna, mindig jött egy snitt, és elbizonytalanodtam. Úgyhogy ítélje meg az, akinek több ideje volt ilyet tanulmányozni. Nade igazából teljesen mindegy is, hiszen az a LED TV eleve jóval drágább is, és teljesen más technológia.Viszont az Xbox-os kérdésem még mindig él. Hát itt senki sem játszik?

Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Kompakt vízhűtés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kedvenc zene a mai napra
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De mondjuk 2-3m-ről már alig észrevehető a ciripelése, és ha hangot is ad az ember a TV-re (és miért ne tenné), akkor nem lehet hallani. Egy DVD lejátszó hangja erősebb. Aztán, hogy legyen egy kis technikai demózás, bekapcsolták mellette a 6-os szériás LED háttérvilágítású Samsung TV-t, hogy annak milyen a képe. Azt le kell szögezni, hogy mindkét TV alapbeállításon ment és így a Samsung színei eléggé elb... valótlanok voltak. A tenger színe, vagy a hegyoldalban a zöld az valami nagyon irreális volt. A Pana színei teljesen rendben voltak. De azért gondolom, hogy hangolással lehet finomítani a dolgokon. Az egyetlen dolog, amiben nem is vagyok biztos, hogy jól láttam: mintha a Samu képe élesebb lett volna egy leheletnyit. A fák leveleinek apró részletei mintha jobban látszottak volna rajta, de mire jobban megfigyelhettem volna, mindig jött egy snitt, és elbizonytalanodtam. Úgyhogy ítélje meg az, akinek több ideje volt ilyet tanulmányozni. Nade igazából teljesen mindegy is, hiszen az a LED TV eleve jóval drágább is, és teljesen más technológia.