Új hozzászólás Aktív témák

• Celeborn

tag

Na, voltam az IDEA-ban, és ott volt egy ilyen TV kiállítva, de ki volt kapcsolva. Elmondtam az eladóknak, hogy mire lennék kíváncsi, és láthatóan lázba jöttek a kérdéstől. Hamar lejött, hogy ők Panasonic pártiak. Gyorsan becsukták az ajtót, lenémítottak minden készüléket, és 3-an nekiálltunk fülelni, hogy vajh ciripel-e. És ciripelt. :) De mondjuk 2-3m-ről már alig észrevehető a ciripelése, és ha hangot is ad az ember a TV-re (és miért ne tenné), akkor nem lehet hallani. Egy DVD lejátszó hangja erősebb. Aztán, hogy legyen egy kis technikai demózás, bekapcsolták mellette a 6-os szériás LED háttérvilágítású Samsung TV-t, hogy annak milyen a képe. Azt le kell szögezni, hogy mindkét TV alapbeállításon ment és így a Samsung színei eléggé elb... valótlanok voltak. A tenger színe, vagy a hegyoldalban a zöld az valami nagyon irreális volt. A Pana színei teljesen rendben voltak. De azért gondolom, hogy hangolással lehet finomítani a dolgokon. Az egyetlen dolog, amiben nem is vagyok biztos, hogy jól láttam: mintha a Samu képe élesebb lett volna egy leheletnyit. A fák leveleinek apró részletei mintha jobban látszottak volna rajta, de mire jobban megfigyelhettem volna, mindig jött egy snitt, és elbizonytalanodtam. Úgyhogy ítélje meg az, akinek több ideje volt ilyet tanulmányozni. Nade igazából teljesen mindegy is, hiszen az a LED TV eleve jóval drágább is, és teljesen más technológia.

Viszont az Xbox-os kérdésem még mindig él. Hát itt senki sem játszik? :D

Új hozzászólás Aktív témák