Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
A háttérvilágítás miatt soha nem lesz rendes fekete semelyiken sem (LCD). De ezt bizonyára te is tudod hiszen írtad is. Tökéletesen nem tudja az LCD réteg kitakarni a fényt tehát ez a technológia hiányossága. Értem, hogy ez panelektől függ de ez a lényegen nem változtat.
Az hogy az LCD a piacvezető, pedig annak köszönhető, hogy a kirakatokban az emberek hisznek a szemüknek, ahogy írtam is, aztán meg otthon kiderül este, hogy mégsem olyan amilyen.
persze, hogy lehet 2mp-es záridővel ilyen képet csinálni (az lcd-n nem) mert valamennyire közrejátszik a plazma lag-ja is de ezzel lehet csalni rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Garanciás LG OLED 65C3 (164cm) TV/4K 120Hz/Evo/ Dolby Vision/HDR10/beszámítás van
- SteelSeries Arctis Nova Pro + Wicked Cushions párna
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Prezentációs Rendszer - Crestron 4K DigitalMedia Presentation System 350-C Series-3 with Streaming
- SONY STR-DE485E Erősítők
Üzleti előfizetők hirdetései
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest