- 12V-2x6 kábelt rejtő, fehér VGA-val jelentkezett az MSI
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Videószerkesztés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
hoffman_ #138 üzenetére
Nálunk a cégnél is úgy kezdődött, hogy "a plazmát az EU ki fogja tiltani nem?", "többszörös áramot fogyaszt" meg hogy "beleég a kép"
Aztán miután tisztáztam velük, hogy ebből egyik sem igaz (főleg aki nem is játszani fog rajt), és utánaolvastattam velük, mik az előnyök stb, akkor már más volt a leányzó fekvése.
Gyakorlatilag az LCD egyetlen előnye a fogyasztás. Gyenge látószög, látószöggel együtt torzított kép, utánhúzás, mesterkélt színek, állandó háttérvilágítás, nem egyenletes fényerősség, kisebb kontraszt, alacsonyabb képrészletesség. Kb ennyi amit az LCD-ről tudni érdemes, ha kihagytam valamit majd javítanak
Új hozzászólás Aktív témák
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest