Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
válasz
BloodRay #134 üzenetére
Én továbbra is a technológiáról beszéltem az árkülönbség miatt. Persze amiket te linkeltél azok között nincs sok különbség. De az általam megvásárolható kategória az nem a 300ezres! A LED tv pedig kb. onnan kezdődik. És a plazma jobb nála. Én nagyon tudnék örülni ha egy 160ezres Pana FHD-s plazma tv-nek is, feleslegesnek tartom az USB-t, LAN-t, Wifi-t. Persze azért mert van egy PS3-am ami a nekem szükséges dolgokat tökéletesen teljesíti videóban persze és minden másban is. És örülnék annak is hogyha nem csak 300ezres TV-ket tesztelnétek mert sztem elég kevesen vannak akik ilyet vesznek. Tudom volt sony de az is 180ezer vagyis sok.
Nem SÉRTÉSNEK SZÁNTAM!!!! Csak eléggé elérhetetlenek ezek, érdekességképpen jó, de gyakorlati hasznát nem nagyon veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest