Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
válasz
BloodRay #134 üzenetére
Én továbbra is a technológiáról beszéltem az árkülönbség miatt. Persze amiket te linkeltél azok között nincs sok különbség. De az általam megvásárolható kategória az nem a 300ezres! A LED tv pedig kb. onnan kezdődik. És a plazma jobb nála. Én nagyon tudnék örülni ha egy 160ezres Pana FHD-s plazma tv-nek is, feleslegesnek tartom az USB-t, LAN-t, Wifi-t. Persze azért mert van egy PS3-am ami a nekem szükséges dolgokat tökéletesen teljesíti videóban persze és minden másban is. És örülnék annak is hogyha nem csak 300ezres TV-ket tesztelnétek mert sztem elég kevesen vannak akik ilyet vesznek. Tudom volt sony de az is 180ezer vagyis sok.
Nem SÉRTÉSNEK SZÁNTAM!!!! Csak eléggé elérhetetlenek ezek, érdekességképpen jó, de gyakorlati hasznát nem nagyon veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nyaralás topik
- sziku69: Szólánc.
- Egér probléma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- YouTube
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Új pc házak! Kèszleten!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest