- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadKet
tag
Sziasztok,
Tegnap lettem tulajdonosa egy G20-nak én is, és rögtön lenne egy érdekes kérdésem. PC-vel való összekötásnél futottam bele egy "kis" problémába, amilyennel eddig még nem találkoztam.
Szóval van egy 4890-es ATI-m, amit DVI-HDMI kábellel össze is kötöttem a tv-vel. Az összekötésnél ahogy irva vagyon, elöször a tv-t és a gépet is kikapcsoltam, összekötöttem őket, majd szépen bekapcs, biztos ami biztoss
A gép rögtön felismeri a tv-t, extended desktop-al, 2-es kijelzőnek, viszont amikor a tv-n átkapcsolom HDMI 1-re, nagy feketeség van csak és semmi más. Kipróbáltam az össes HDMI csatival, de ugyanaz az eredmény.Valakinek esetleg valami ötlete hogy mi lehet a gond illetve hogy mit bénáztam el ?

A monitorral kiprobáltam mind2 dvi csatit a videokarin, és úgy teljesen jól müxik.Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- LEGO klub
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A gép rögtön felismeri a tv-t, extended desktop-al, 2-es kijelzőnek, viszont amikor a tv-n átkapcsolom HDMI 1-re, nagy feketeség van csak és semmi más. Kipróbáltam az össes HDMI csatival, de ugyanaz az eredmény.