Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadKet
tag
Sziasztok,
Tegnap lettem tulajdonosa egy G20-nak én is, és rögtön lenne egy érdekes kérdésem. PC-vel való összekötásnél futottam bele egy "kis" problémába, amilyennel eddig még nem találkoztam.
Szóval van egy 4890-es ATI-m, amit DVI-HDMI kábellel össze is kötöttem a tv-vel. Az összekötésnél ahogy irva vagyon, elöször a tv-t és a gépet is kikapcsoltam, összekötöttem őket, majd szépen bekapcs, biztos ami biztoss
A gép rögtön felismeri a tv-t, extended desktop-al, 2-es kijelzőnek, viszont amikor a tv-n átkapcsolom HDMI 1-re, nagy feketeség van csak és semmi más. Kipróbáltam az össes HDMI csatival, de ugyanaz az eredmény.
Valakinek esetleg valami ötlete hogy mi lehet a gond illetve hogy mit bénáztam el ?
A monitorral kiprobáltam mind2 dvi csatit a videokarin, és úgy teljesen jól müxik.Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Horgász topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest