- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadKet
tag
válasz
kbalazsa #1030 üzenetére
Bocsi hogy kicsit késve reagálok, de nem nagyon volt időm írni. A helyzet az, hogy szerencsére a kábel volt a ludas, és a HDMI-HDMI (+HDMI/DVI adapter) -vel tökéletesen működik. Visszavittem a kábelt a boltba, és az árkülönbözet leperkálásával ki is cserélték nekem, úgyhogy mostmár minden tuti
Köszi szépen a ötleteket meg a segítéget. -
MadKet
tag
válasz
kbalazsa #1025 üzenetére
Gyakorlatilag mindent kipróbáltam már, és sajnos maradt továbbra is a nagy semmi
Néztem 720p-ben, 1080p24-el, 60hz, de továbbra is semmi
Én gyakorlatilag a beállítási problémát mostmár kezdem kizárni, gép-tv-kábel közül gondolok valamelyikre. Remélem a kábel a difis, holnap lesz lehetőségem egy tutira működővel kipróbálni, akkor már többet tudok. Addig is köszi a tanácsokat!
-
MadKet
tag
válasz
kbalazsa #1021 üzenetére
Aham, most raktam fel a legujabbat 11.1-es, de nem változott semmi sajnos
Csatolok egy képet hogy néz most ki per pill catalystban a beállitás.Azt figyeltem még meg, hogy amikor bekapcsolom a gépet, a tv ugye automatikusan átkapcsol hdmi -re, és ilyenkor azt irja bal felsö sarokban hogy EC/HDMI. Amikor már be van kapcsolva és kapcsolgatom, akkor csak annyi hogy HDMI1.
Nem lehet hogy a kábellel van valami gebasz?
-
MadKet
tag
válasz
kbalazsa #1010 üzenetére
Épp meloban vagyok még, de emlékeim szerint Full HD, 1920*1080-re volt állitva a tv felbontása a catalystban, a frissitésre viszont nem emlékszem konkrétan, de ha jol gondolom annak 60hz-en kell lennie? Amikor a tv-n átváltok a HDMI 1-re, akkor irja hogy HDMI1, meg alá hogy automatikus, és ennyi.Amint hazaértem megnézem a catalystot. Gondoltam esetleg arra hogy a kábel nem jo, de akkor meg nem kéne egyáltalán felismernie sem a gépnek ha rákötöm, vagy rosszul gondolom ?
(egyébként egy ilyen kábellel van összekötve)
-
MadKet
tag
Sziasztok,
Tegnap lettem tulajdonosa egy G20-nak én is, és rögtön lenne egy érdekes kérdésem. PC-vel való összekötásnél futottam bele egy "kis" problémába, amilyennel eddig még nem találkoztam.
Szóval van egy 4890-es ATI-m, amit DVI-HDMI kábellel össze is kötöttem a tv-vel. Az összekötésnél ahogy irva vagyon, elöször a tv-t és a gépet is kikapcsoltam, összekötöttem őket, majd szépen bekapcs, biztos ami biztoss
A gép rögtön felismeri a tv-t, extended desktop-al, 2-es kijelzőnek, viszont amikor a tv-n átkapcsolom HDMI 1-re, nagy feketeség van csak és semmi más. Kipróbáltam az össes HDMI csatival, de ugyanaz az eredmény.
Valakinek esetleg valami ötlete hogy mi lehet a gond illetve hogy mit bénáztam el ?
A monitorral kiprobáltam mind2 dvi csatit a videokarin, és úgy teljesen jól müxik.Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen videókártyát?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen házat vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest