- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TommyX_
őstag
Én úgy tudom, hogy S^3-tól már nem lehet/kell a pc kódot átírni, mert lehet Phoenixxel bármilyen szoftot.
Így lett a T-s N8-on nekem ugye euro3-as független szoftver úgy, hogy a pc kód nem változott.@sanyi73:
Az phoenixes rész, szerintem Teamviewer segítségével is megoldható lenne.
Neked csak az usb-t kellene a telefonba csatlakoztatni. -
-
Elims
veterán
válasz
sanyi73 #34394 üzenetére
Normális helyzetben én is azt mondanám,hogy vágj bele a phoenix-es frissítésbe,nem tudnád elrontani,ha követed a leírást.Viszont ez a te helyzeted nem normális helyzet,ha a product kódod azt írja,hogy vmilyen függő volt a telefonod és most független vmint kérdéses még az oro-sága is,én azt mondom,hogy,hogy vidd be abba a szervízbe 3e Ft-ért.
Ha véletlenül is product kódot cseréltek és te mégis mást próbálsz meg rá tuszkolni,gond lehet.
Szerintem 3e-t most megér. -
sanyi73
csendes tag
válasz
Freeman007 #34392 üzenetére
Erre a gondolatra jutottam én is.A beszélgetések között említettem a szignózási gondomat,úgy keletkezett az egész gond.Ugyanis szerettem volna a felesleges dolgokat törülni,és egyéb nekem tetsző dolgot feltenni.Viszont egyiket se engedte.Úgy érzem elviszem én a szervizbe és kérek tőlük egy gyári hackelt független c7-est.Nekik is meg kell élni az ügyetlen amatőrökből mint én.Azért sokat tanultam tőletek,köszönöm mindenkinek hogy foglalkoztatok velem.Más oldalon nem voltak ennyire segítőkészek,majdnem hogy elküldtek a p......!
-
-
Freeman007
senior tag
-
sanyi73
csendes tag
olyan sok segítséget kapok(amit nagyon köszönök)hogy kezdek belekavarodni.Szóval az én product kódomra a navifirm t-mobilos szoftot adott meg.Ezt is felrakhatom?Vagy akkor függő lesz a teló?Nekem telenoros kártyám van és eredetileg függetlenül vettem a készüléket "használtan".
-
TommyX_
őstag
válasz
sanyi73 #34388 üzenetére
Mondjuk azt jó lett volna tudni, hogy akkor mit írt ki a szoftver a Típusjelölesre.
Érdekes a dolog így, nézz utána Te is inkább a product codenak, hátha én néztem el valamit, és ha szoftvert akarsz leszedni akkor az Euro3-as verziót kell választani.
Viszont ha tényleg Orod van, akkor így néz ki nálad is? -
sanyi73
csendes tag
válasz
TommyX_ #34387 üzenetére
Amig működött a telefonkezelés menüben a modell alá írta ki hogy Oro.Lehet hogy az előző tulaj csinált valamit a gyári c7 ből.Én úgy vettem hogy független,és telenoros kártyám van nem t mobilos.Telenorhoz is jó az oldalon található szoftver amit küldtél?Gondolom a szolgáltató mindegy ebben az esetben.
-
sanyi73
csendes tag
köszi az aksi alatt megtaláltam mindent ami szerintem kell.Type RM-675 Model C7-00 IMEI ........ CODE 059F472
-
akos3
addikt
-
sanyi73
csendes tag
freeman007 azon az oldalon nem szerepel az én számom.
-
sanyi73
csendes tag
Ez így jól hangzik,de nekem nincs menü beállítások stb. mivel nem tudom bekapcsolni a telefont.Az aksi alatt találtam az imei szám alatt egy számsort 059F472 gondolom ez az.Holnap talán neki ülök most megyek kicsit dolgozni.Sziasztok!
-
akos3
addikt
válasz
Freeman007 #34379 üzenetére
ha sikeresen felraktad a romot, akkor már bőven értesz hozzá amennyire kell
-
Freeman007
senior tag
válasz
sanyi73 #34374 üzenetére
Ha az vigasztal nekem is az n8 az első okostelefonom és 4 hónap használat után felraktam a főzött romot.
product code: menü->beállítások->telefon->telefonkezelés->készülékkezelő (remélem a c7-nek is ua a menüje mint az n8-nak) itt a termékkód alatt találod a számot, nekem pl 059D8G5
ezen az oldalon megtalálod a termékkódhoz passzoló RM számot
szerk: 059G8B7: C7-00 Oro RM 749 hungary_light
059G8C9: C7-00 Oro RM 749 hungary_darkvalószínűleg e kettő közül valamelyik a tied
-
sanyi73
csendes tag
Lehet neki gyűrkőzök,de azt nem írtad hogy hol találom a product kódot.
-
akos3
addikt
válasz
sanyi73 #34374 üzenetére
nem tod elrontani ha a linelt leirás szerint csinálod
én is féltem h para lesz, de semmi.
Nem tom mitől szakadhatott meg, nekem pl frissités közben folyton le-föl dobálta a kapcsolatot, így hol elakadt a frssités hol pedig folytatódott, de nagy nehezen felemnt ráazt tudom ajánlani, h ne azon az usb porton probálkozz.
Tényleg nem nehéz, probáld ki.
product kódot beírod a navifirmbe, aztán ott ki is adja a szoftot, azt letöltöd, majd a phoenixben megnyitod és a szoftot és befrissited. röviden ennyi, de minen le van írva, ráadásul képek is vannak ott, hova kell kattintani, így már simán összehozod.
ennek a végén is van phoenix segitség, csak értelem szerűen más romot választasz ki -
sanyi73
csendes tag
Szia akos3!A gyárit szeretném visszahozni valahogy,mert ahogy írtam újratelepítés közben megszakadt a kapcsolat és azóta nem látja a pc a telót és a telefon se megy.Nézegettem a phoenixet meg a navifirmet is,de csak nézegettem.Bevallom nekem bonyolultnak látszik.Ez az első úgymond okos telefonom és nem akarom teljesen elrontani.Ha már itt vagyok megkérdezem hogy vajon mitől szakadhatott meg az usb kapcsolat telepítés közben?Ilyet még nem csinált és szeretném elkerülni máskor.egyébként a product kódom hol találom?
-
akos3
addikt
válasz
sanyi73 #34372 üzenetére
lehet picit elvesztettem a fonalat, de te most gyári romot akarsz feltenni C7-re vagy a taylor N8-ra valóját?
Mert szervizben nyilván csak a gyárit fogják feltenni. Én sem vok benne biztos h a főzött N8 rom felmegy a tiedre.navifirmbe beírod a product kódod és leszedi a neked kellő szoftot. majd phoenix-el meg felrakod ahogy taylor oldalán le van írva, csak nem az őr omját töltöd be, hanem amit leszedtél.
szerk: még egy segítség. ezzel már meg tod csinálni. én se vok egy nagy guru, de már több fajta telón raktam újra ezzel a módszerrel a szoftot.
-
sanyi73
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget,de inkább hó elején elviszem szervizbe.Állítólag 3000 ft körül csinálják.Ezt a "kis" összeget kibírom,nem kockáztatom a telefont.Komolyan megszerettem hiába húzzák le annyian a symbiant.Még egyszer köszönöm!
-
Freeman007
senior tag
válasz
sanyi73 #34368 üzenetére
Linket most hirtelen nem tudok, nem tudom, hogy hol találtam rá, mert nekem nem a linkelt verzióval működött.
Privátba írj egy email címet ami tud 110 megát fogadni (talán gmail), mert lehet hogy csak holnap este tudok linket keresni...
emailban meg már reggel el tudom küldeni.szerk: elsőre nekem nem sikerült a művelet (mármint a rom frissítés) vissza kellett raknom a gyárit és újra a főzött romot, elvileg annyira nem lehet elrontani, hogy ne tudd a gyárit visszahozni (neten biztos van gyári rom)
de azért várjál, hogy Taylor mit ír... c7-re n8 rom... ennyire nem értek hozzá -
Elims
veterán
Azt azért vegyük figyelembe,hogy "...Nokia c7 oro telom van...".
Erre nem tudom,hogy rárakható-e a n8 rom.
Taylor lehet tudna rá írni vmit.
Sanyi: várj még a művelettel.
Ha van erre a telefonra rom-od és azt szeretnéd felrakni akkor nem írtam semmit. -
sanyi73
csendes tag
Valamit elrontanék a phoenixbe akkor még a szervizbe helyretudják hozni?
-
sanyi73
csendes tag
Köszönöm Freeman007.Nem nagy kérés ha egy linket tudnál adni ahol ezt a phoenixet letölthetem?
-
akos3
addikt
válasz
Freeman007 #34365 üzenetére
köszi
-
Freeman007
senior tag
válasz
sanyi73 #34364 üzenetére
"A halott USB mód frissítés kifejtése:
-Indítsd el a Phoenixet
-Connections lenyíló fülnél a NO CONNECTION legyen kiválasztva
-Fájl menü: Open Product
-Válaszd ki az RM-596-ot
-Flashing menünél válasszuk ki a Firmware Update menüt
-Product Code melletti tallózó gombal válasszik ki a firmware fájlt ha nem tallózná be automatikusan.
-Dead phone USB flashing rubrikát pipáld ki
-Kattints a Refurbish gombra
-Amikor a Phoenix kéri, a telefonnak nyomd meg röviden a bekapcsoló gombját. Persze a készülék legyen USB kábellel a gépre kötve.
-Ha a frissítés lefut, a telefon elindul."forrás: http://www.smartphonepro.hu/nokia-n8-pro-edition-v9/
-
sanyi73
csendes tag
Szia akos3!Légyszi egy kicsit részletesebben,mi az a dead mód?
-
sanyi73
csendes tag
Sziasztok.A szignózás tárgytalan.Más problémába kérném a segítséget.Az újratelepítés közben a kapcsolat megszakadt üzenetet kaptam.Azóta nem tudok csatlakozni a pc hez,nem talál illesztő programot.A telefon bekapcsol párszor villog a nokia felirat aztán kész kikapcsol.Valami tanács esetleg vagy marad a szervíz?
-
sanyi73
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.Esetleg a szignózásba vagy hackelésbe tud valaki segíteni?(nokia c7 oro)
-
sanyi73
csendes tag
Sziasztok! *#7370# ez a kód tényleg mindent töröl?Én csak a magyar nyelvet meg a tel.számokat féltem.
-
sanyi73
csendes tag
Szia mindenki.Új vagyok itt ezért bocsi ha hülyeséget kérdezek.Valakinél olvastam hogy nem megy az időjárás progi,nálam is ez a gond.Nokia c7 oro telom van és a kérdésem hogyan tudnám törölni a felesleges programokat?Esetleg tudnátok segíteni a hackelésbe,mert eddig nem boldogultam vele.
-
baradi
senior tag
Kollegak,
Tudnatok nekem ajanlani egy franko, allo modban is jol hasznalhato billentyuzetet?
Koszi elore is ! -
Dot
őstag
Nekem van egy pótakksim ilyen 1 hetet használtam, annyit bír mint a mostani gyári/nem tudom milyen állapotban lehet, mert használtam vettem a telefont/
1,5 napot bír folyamatosan bekapcsolt mobiladat és wifi kapcsolattal, 30 perc fülessel zenehallgatás, 10 perc netezés, 5 perces mail sync, fb sync, (+ még amire nem emlékszem, hogy beállítottam sync).
Ha kell eladom. Vagy a gyárit. -
Ijk
nagyúr
Kaptunk a telenortól ingyen egy Samsung galaxy ternd plus-t. Egy napja tesztelgetem, gondoltam leváltom a jó öreg N8-at. Ami tetszik benne a nagyobb felbontású, kicsit nagyobb képernyő, mondjuk ennél nagyobb már nem kellene. Gyors a Nokiához képest, főleg böngészésnél érezhető. És a led világítás ami zseblámpaként használható sokszor jól jönne.
Ami nem tetszik hogy nem olyan masszív mint az N8, nincs rajta navigáció alapból, kamerája nyilván gyengébb, és az android. Egy nap alatt nem tudtam megcsinálni hogy legyen a főképernyőn ugyanúgy egy óra amire rábökve be tudom állítani az ébresztést. És még sorolhatnám, nyilván nem vagyok hozzászokva a rendszerhez.Nagyon megszoktam a Nokiát, belle-ben minden a helyén van nekem, az oldalsó képernyő zár csúszka a legjobb a mai napig, nem kell a képernyőt simogatni hogy feloldjam. 16GB tárhely alapból. A lezárt képernyőn ott az óra, bármikor ránézek és látom az időt, dátumot. Pont a kezemre áll a szilikon tokkal, iszonyat masszív.
Viszont egy nagyobb dokumentum megnyitása kínszenvedés, van amikor meg sem jeleníti az egészet, és a böngészés sem túl acélos, gépelés 30%-ban félremegy.Szóval nehezen tudok dönteni, ez a két opció van, egy fillért nem szánok másik telefonra. Kicsivel jobb hardverrel és egy kicsit nagyobb képernyővel tökéletes lenne az N8.
-
Bandus99
őstag
Hogy tudom ravenni a telefont, hogy szinkronizaljon a google naptarral?
-
ilgatto
tag
Köszönöm a válaszokat, magam is így gondoltam, de nem voltam biztos benne.
-
Elims
veterán
válasz
simongab #34325 üzenetére
Szia!
Milyen bejelentkezés?
Ilgatto:
Szia!Attól függetlenül bármilyet felrakhatsz. (Taylor v9-et rakj,ha cseréled.)
Tommy: a jómúltkor kérdeztem a dlna dolgot és ajánlottad,hogy store-ból töltsek le egy play vmit.
Letöltöttem még akkor,de az szerver hiján nem kapcsolódott a ps3-hoz,sehogy.
Viszont találtam a beállításokon belül egy beépített dlna menüpontot,azt bekapcsolva tökéletes volt a géppel. Mindent lát a ps ezzel a kapcsolattal. Komoly nagyon.. :-)
Taylor v9-ben benne van,ez 100%.
Jó ez a rom,kétségtelen. Nagyon meg van csinálva! -
ilgatto
tag
Sziasztok.
Ha vennék egy nem független N8-ast, attól még bármilyen rom-ot fel tudok tenni rá?
-
simongab
senior tag
Sziasztok
Szal még kérdés hogy a bejelentkezést (helyadatok) hogy lehet megoldani, vagy sehogy?
Üdv
Gábor -
jancsiii
tag
Sziasztok! A páromnak vettünk egy ilyen telefont.
Nehezen boldogult az androiddal
Az lenne a kérdésem,hogy hogyan tudnám "rávarázsolni" az androiddal mentett névjegyeket? Van egy xxx.vcf fájlom ami tartalmazza az egész névjegyzéket de csak egyet olvas be belőle a pc suite
Köszönöm a válaszokat! -
Dot
őstag
Régen(2012 elején gyári frissített os) volt a telefonon videószerkesztő program.
Most nem találtam rajta(Belle Refresh pro V9 by Taylor 2013.05.22). Létezik, hogy a frissítésekkel megszűnt, vagy ebből a modból maradt ki? -
válasz
tomee007007 #34303 üzenetére
ez ismerős nekem is ezt csinálta.
-
Zamasun
aktív tag
Akinek van eladó N8 írjon privit, vennék egyet csak úgy
-
-
gretzky77
veterán
válasz
gretzky77 #34315 üzenetére
Na az a helyzet utálom ha valamit nem tudok megoldani,nem hagyott nyugodni a dolog ezért nekiestem és szétszedték a telót! Addig jutottam,hogy hátlap le akksi ki majd vártam kicsit akksi vissza és egyszercsak gondolt egyet és pittyent majd elkezdett tölteni! Gyorsan összeraktam és most megy a töltés,ránéztem be is kapcsol,úgy néz ki csak nagyon lemerült aztán meglátjuk! Köszi mindenki,nem hiszem,hogy a szétszedés miatt tért magához volt pár órát töltőn,de lehet,hogy jót tett az akksi kivétele!
-
gretzky77
veterán
válasz
TaylorPro #34314 üzenetére
Köszi! Most feldobtam éjszakára töltőre,ha reggelre nem lesz semmi akkor bedobom haverhoz GSM boltba nézzen rá hátha nem alaplap és pár ezerből javítható! Nem tudod véletlenül ebben milyen akksi van,bele tudnék dobni másikat vagy ezt kiszedni és letesztelni! Na mindegy majd meglátjuk,Köszi!
Amúgy te most mit használsz,jól láttam,hogy a Cloud mobilet eladtad?
-
gretzky77
veterán
válasz
TaylorPro #34312 üzenetére
Akkuhiba szerintem kizárható,pár napja még hibátlanul ment! Ma amikor behozta kollégám még be tudtam kapcsolni pár percre de aztán csontra merült azóta ez van! Rádugtam pc-re de nem ismeri fel,illetve annyi,hogy villog a fehér led egy darabig és amig villog addig a pc-n a kurzor mellett próbálkozik a kis karika néha de csak fel fel villan és mikor a villogás abbamarad a karika sem próbálkozik tovább! Bocs nem tudom érthető e amit írtam!
-
gretzky77
veterán
Sziasztok kicsit off a kérdés,de hátha! Került hozzám egy Nokia e7 amit bekapcsoltam,1-2 percig nyomkodtam majd kiírta,hogy merül az akksi és ki is kapcsolt! Feltettem töltőre viszont csak a fehér led villog és érzékelhetően nem tölt! Pár perc után a led sem villog,bekapcsolni nem tudom! Esetleg ötlet? Köszi
Bocs csak az e7 topik nagyon pang,lehet hogy nagyon merült és idővel magához tér? -
Elims
veterán
válasz
semetka #34302 üzenetére
Ha én aktívan használnám max.2napot bírna. :-/
Arra már rájöttem,hogy nem mindegy,hogy hol használod a telefont.Nagyban befolyásolja a helység és a helyiség is. Akár 50%-kal többet bírhat az akksi egy-egy adótorony közelében.
Ez 100%. Tapasztalat.Billentyűzet. Nekem most egy olyan billentyűzet van a telefonon,amiben benne vannak az ékezetes karakterek is.Vmelyik nap írtam vele. Mostmár annyira kicsiknek tüntek -iphone után-,hogy inkább visszaraknám a régit.
Tudja itt vki fejből,hogy mi annak a menete vagy nézzek utána? Vmikor tudtam,azt is én raktam fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Tippmix
- PlayStation 5
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Politika
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NBA és kosárlabda topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest