Új hozzászólás Aktív témák
-
imi290
aktív tag
válasz
Polarstar #32298 üzenetére
Mármint azt hogy a gyári van rajta ? Én sem.Tegnap fel akartam tenni a v9-et de nem sikerült.Aztán hagytam a fenébe,így hát a gyárit kellett rá tennem.
Nem tudom mi lehet nálad a hiba,de nekem a gyári közösségek kliens sem megy,már elég rég óta,akármilyen rendszer is van a telefonon .Nem is hiányzik,de mégis. -
imi290
aktív tag
Valaki tudna adni egy működő jelenlegi "hack" leírást ? Belle refresh van a telefonon,és a régi módszer nem működik.Köszi.
-
Önkormányzat....
Kell a régi funkciók müködtetése baráti off-shore cégeknek...
Momentán ciki volt meghallani, mikor egyik lakó tavaly is azzal jött felém, hogy "Tudom-e, hogy ki lesz szervezve az X tevékenység?"
Amit jósolt - 100% bejött.
Lehet, hogy most lépik meg a másik felét is.A dolog onnantól gáz, hogy az idegen cégek "statisztikailag jól alátámasztot propaganda" során indokolják meg kiszervezős tevékenységüket ami alapján havi tízmilliókat húznak ki az önkorik kasszájából arra a már meglévő tevékenységre - amit a jelenlegi gárda is ugyan úgy csinál jelenleg.
Lopják a lakóközösség pénzét. Ez a jelenlegi mézesbödön. Tíz éves szerződéssel alapozzák meg a tutit és kormányváltás után sem lehet hozzányúlni az irtózatos szerződési alpontok miatt. -
Vasy09
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy javítható-e az a hiba, ha a kamera nem megy! Indításkor csak fekete képet ad, de semmi! A teló nem fagy le tőle! Esetleg egy kamera csere megoldaná a dolgot?
-
Na akkor most a nagy leleplezés következik.
A dolog egyszerűbb, mint hinné pl a Bors magazin bulvár firkászai.
- Igen, az eredetit tényleg ellopták.
- Igen, akartam volna felváltani egy 808-ra.
- Igen, jelenleg is van egy N8-am.
- Igen, elket lábon, és mégis nálam van még.A 808 vétel nincs leállítva. Csak jelenleg más foglalkoztat. /Hétfőn 5 embert rúgnak ki tölünk - én is tartalékolok./ Másodsorban, amit meg akartam venni - eladták.
Kellett a munkám miatt egy N8 - amit családon belül kaptam meg.
Az N8 elkelt - és mégis itt van nálam. Kikötöttem az eladás során, hogy azt a hatodik hónapban kell kifizetni - és addig használom. A foglaló is nálam van persze.É most az időjárás jelentés!
-
donceleger8
őstag
Azért pontosabban kéne ezt, a WP8-ban ugyanis lehetőség van beállítani azt, hogy a wifi kapcsolat maradjon-e aktív, ha lezárjuk a készüléket. De a háttérben futó eszközök továbbra is szinkronizálnak.
A wp7 lehet szarabb volt, de a wp8 esetében ezt nem jelentém ki egyértelműen. -
Gr3GoRi
tag
Hi!
Van aki már frissített Pro Edition V8-ról V9-re?
Nekem is olyan hibával száll el mint amit korábban Cool Hand kolléga is jelzett.Erasing User Data Area...
FUR: ALGO reported error in Control Frame. Unable to continue.
ERROR: Programming error reported for asic CMT
-- Error Type 0x02
-- Error Specifier 0x12
-- Offending Addr 0xFFFFFFFF
-- Expected content 0x0000FFFF
-- Detected content 0xFFFFFFFF
User Data Area erasing failed
Unable to flash phone 0x8401F173
Starting to recover the phone
Recovering phone
Initializing
All operations completed
Product flashing abortedAzt írja kapcsoljam ki majd be a mobilt újrapróbálkozik és ugyanezt dobja.
Próbáltam downgradelni is de azt sem engedi..
Storage módban leformáztam az E: meghajtót Win alól, ez sem segített..Valami ötlet?
Köszönöm
-
T. I.
senior tag
válasz
Athoss9 #32282 üzenetére
Aztaaa, ez tényleg így van? A WP tényleg egy f0splsztoly, legalábbis a symbian-hez képest. És még el mertem gondolkodni a váltáson.
Egyébként Hagel, veled mostanában mi van készülékügyileg? Nem tudok elmenni a hsz-eiden: volt egy N8, amit lenyúltak, aztán 808-ra gyűjtöttél, aztán lett megint egy N8, amit mára eladtál ?
-
jose999
senior tag
válasz
MC Pite #32280 üzenetére
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy itt is úgy van, mint a Windows Phone esetében, hogy ha a képernyőt lezárom, megszakítja a wifit? Vagy mint az androidban, hagyja? Lumia 800 esetében nagyon idegesítő volt, hogy lezártam a képernyőt, és nem jöttek a push üzenetek sem facebookról, sem sehonnan, mivel bontotta a net kapcsolatot.
Köszönöm szépen a választ!
-
MC Pite
veterán
válasz
TommyX_ #32277 üzenetére
Így van, köszi, közben be jött a halottnak tűnő link, és keresem a megfelelő fájlokat (akkor a szürkét akartam updatelni, de az marad ahogy van, most páromé lesz frissítve)
Firmware Version : 111.40.1511
Variant ID : 7087676154
Varian Name : Russian Bronze Hungary
Product Code : 059L036 (ez az)Próbáltam a hsz-re keresni, pl fw verzióval, fpsxkiterjesztésre, linkre,quality pacthre, mindennel ami eszembe jutott, mert a szükséges fájlokat is leírtad, de nem találom hogy a fene essen belém
-
MC Pite
veterán
2-3 hete a másik topikban vki belinkelte, de azóta nem találom
(1200hszt átolvastam) hogy az N8-asra honnan tudnám leszedni a fájlokat egy újrahúzáshoz (Még Anna, és ezer program van rajta, párom alig használ párat úgyhogy inkább full gyalut csinálnék rajta.)
Itt a négyes módszert megpróbálom, de bronz függetlenre jó lenne az elérhető legfrissebb sw, megköszönném ha tudnátok irányt mutatni.szerk: Nem nagyon élnek a linkek
-
madstunt
addikt
válasz
Polarstar #32270 üzenetére
hangolás kérdése és ez mind analóg dolog. amíg nincs optikai kimenet az n8-on, addig mindegyik. fül illetve fejhallgató analóg lesz. szimplan a fizikai felepitesen nagyon sok mulik, hogy hogy szol.
Az hogy milyen hangolasu vagy minosegu mar nem ettol fugg. Peldanak okaert ott volt a HPX2000-es behringerem ami kevesebb kozep es magas tartomanyt szolaltatott meg, es nem azert mert barmi belenyulas lett volna, hanem mert olyan volt a hangolasa. Es okkal, hogy a lemezlovaszkodas kozben megkonnyitse a mixelest.
Szimplan csak megy a hulyeseg, nezz inkabb utana mit jelent a digitalis es az analog fogalom -
válasz
Freeman007 #32271 üzenetére
Akkor most lépj, mert ebből is bizony végesek a készletek immár!
Szép, egyben lévő darabot nagyon nagy nagyítóval kell keresned a piacon.
/Az enyém pl elkelt... lábon, kb egy perc alatt!/
-
válasz
madstunt #32269 üzenetére
Annyira nem, de ez egy módosított kialakítás és már eleve manipulálja a hangot.
Tetszetősnek tünik, de valójában torz.Kb mint a Dolby sorround rendszerek első pár generációja ami minősíthetetlenül szarul és idegesítően szólt számomra. Utáltam. /A süket nagybátyám meg imádta. Ja, mert süket volt./
N8-ra viszatérve: Igen, alapon is nagyon jól szól. A kimenet jele jó. Sok tekintetben jobb, mint akár egy mai telefon. És ez gáz! /Rájuk nézve./
Az N8 még mindig egy igen igen jó telefon!
-
válasz
Freeman007 #32265 üzenetére
Én még azt a jó öre analóg fülesre vagyok ráizgulva, amit az utolsó szériás hip-per-szup-per kazettás walkmanhoz adtak.
sztem 32 ohm-os... ha jó tudom. -
zorzy4
addikt
válasz
donceleger8 #32077 üzenetére
Grat az új telóhoz, de egy 808 jobb választás lett volna.
-
válasz
Freeman007 #32262 üzenetére
Kis fülessel nem lesz gond. De ha az impedancia nem előnyös, akkor a meghajtás extra energiát igényelhet.
A pici panasonic füles nem eszik sokat, de a nagy Goldring audiophil fejhallgató is elmegy vele. Na akkor már szükséges további hangosítás.
Nem vészes! Hallás után menj!Ja! Apropó! Mivel a füles használata nem egész napos szórakozás - gondolom van szüneted és nincs rádgyógyúlva teljesen.
Ha rád van gyógyúlva - akkor illendő a felkeresni a hallásgondozót jó gyorsan! Ezzel most nem viccelek! Van már 28 éves hallókészülékes ismerősöm. -
Freeman007
senior tag
valakinek van tapasztalata, hogy fülhallgatóhoz képest mennyivel jobban szívja az akksit a fejhallgató? ki milyen fejhallgatóval használja? kicsi off: milyen fejhallgatót ajánlotok n8-hoz?
-
Nekem V8 van fenn és spb shell 3d 10.7 volt
-
64 bites Win 7-em van és a Phoenix valami DP1.0 DP2.0 hibát ír ki, mikor a FW update-ra megyek. Ezzel lehet valamit kezdeni? Próbáltam könyvtárakat beállítani, de nem segített.
-
semetka
őstag
válasz
Freeman007 #32258 üzenetére
Nekem jóval többet mutat, 80 körül volt. Felrakom a Taylor V9-et és megnézem mit csinál.
-
Freeman007
senior tag
válasz
semetka #32253 üzenetére
eleinte 0 mA-t írt, aztán elkezdtem a képernyők között váltogatni, 27 majd 51 mA, bill.zár bekapcs, 3 perc múlva felold és 12 mA-t írt, 5 perc múlva 18 mA .. sztem ez a 18-20 mA a reális mert régebben is ezt írta ki (belle refresh, ha bill zár van csak az óra és dátum látszik) ja.. qoobatt 2.3 van
-
semetka
őstag
Tud valaki jó akku monitorozó progit. Asszem meghalt az akksim . 1 nap alatt 60%-ot merült úgy hogy hozzá sem értem. Hétvégén volt újraindítva és app stop sem mutat olyan futó appot ami enné. Ki kéne deríteni hogy akku-e a szar.
App stop ezeket mutatja.
időjárás
qtappbooster
névjegyz.
Üzenetek
All wrt widgets
óra
Battery monitor 3Ezek akkor is ott voltak amikor az teló 10 napot elment.
-
semetka
őstag
válasz
Macsek1988 #32238 üzenetére
Mindenkinél ilyen tudtommal.
-
stewe780
őstag
válasz
Macsek1988 #32247 üzenetére
Ez ilyen és kész. Régen is csinálta, csak nem vetted észre. Maga a ccd vagy cmos képérzékelő tulajdonsága, ami az N8-ba került ezt tudja. Nekem is ilyen. Sőt még a legelső mobilarénás teszt során lőtt tesztképen is látni ezt a jelenséget:
Kamera
4.kep parkoló autókon középtájt -
Macsek1988
tag
válasz
Quasi_modo #32246 üzenetére
Csak sokszor ez nem megoldás, hogy máshol kell fényképezni(Itt például a transzfogaras a háttér), a sötétítés se oldja meg a hibát sajnos. Régen nem csinálta ezt, értsd tavaly. Idén az új frissítésekkel egyre rosszabb, lehet, hogy szándékosan csinálja ezt a nokia?
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Macsek1988 #32245 üzenetére
Mondjuk ez csúf. Az ilyet jobb árnyékban fotózni. Vagy az egészet kissé sötétebbre tenni. Vagy HDR.
-
Macsek1988
tag
Ha azt mondjátok, hogy ez "normális" elfogadom, de régen nem csinált ilyen durvákat.
Esetleg a motoros képen jobban látszik a problémám(kipufogódobon főleg):
Képek -
válasz
Macsek1988 #32240 üzenetére
Azok szerintem teljesen normálisak, nekem is beég ilyenkor az N8.
-
Macsek1988
tag
válasz
Quasi_modo #32241 üzenetére
Teljesen auto-n volt minden. Minimálisan lehet csak javulást elérni. Manapság ennyit tud az N8 auton. A belle refresh kicsit rontott rajta.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Macsek1988 #32240 üzenetére
A korsón lévő beégések a fényes csíkon talán nem is olyan veszélyesek. Viszont az egész kép alapból gyengén sikerült. Esetleg próbálj a kontrasztból visszavenni.
-
válasz
Macsek1988 #32238 üzenetére
Ezen a thumbnailen mit kell nézni?
-
Macsek1988
tag
Üdv!
Mostanában egyfolytában beég a visszatükröződő napfény. Tapasztalt valaki ilyet? Akármit állítok, direkt napfényes mód vagy leveszem az expozíciót minimumra, akkor is beég. A korsón jól látszik. Tudok ezzel valamit csinálni vagy garanciáztatnom kell? Esetleg csak szoftveres gond és egy újrahúzás megoldja? (voltak fent camera patch-ek, camera programok) Gyári T-s Belle.
-
Cool Hand
tag
válasz
TaylorPro #32236 üzenetére
Szia! Downgrade hogy menne, ugyanis nem tudom V8-ról V9-re frissíteni
A következő hibaüzenettel száll el:
Erasing User Data Area...
FUR: ALGO reported error in Control Frame. Unable to continue.
ERROR: Programming error reported for asic CMT
-- Error Type 0x02
-- Error Specifier 0x12
-- Offending Addr 0xFFFFFFFF
-- Expected content 0x0000FFFF
-- Detected content 0xFFFFFFFF
User Data Area erasing failed
Unable to flash phone 0x8401F173 -
-
TaylorPro
addikt
-
Vasy09
őstag
válasz
KurtCobain #32224 üzenetére
Köszi! Ezt az oldalt néztem én is, de nekem nem egyértelmű a leírás!
Bár lehet velem van a gond!
-
KurtCobain
őstag
válasz
Vasy09 #32223 üzenetére
Készülődik a V9 is.
Innen tudod letölteni és itt van a leírás is.
Én is ezt használom, nekem bejött.Amire figyelni kell: a kijelző lilásodhat, ezt fekete-fehér átmenetnél lehet észrevenni, ahol már szürke a kép. Ezt a képet nyissátok meg rajta. Ha látszódik elszíneződés, főleg lila szín, akkor felejtős a telefon.
Még a HDMI takaró szokott letörni, illetve a 3,5-es jack csati melletti műanyag reped meg és esik le.
Én többről nem tudok, más hátha tud még hozzáfűzni valamit. -
Vasy09
őstag
Sziasztok! Én most tervezek venni egy N8-ast a páromnak! A kérdésem az lenne, hogy láttam van vmi Pro Edition V8-as rom hozzá, ami egész jó! Ezt érdemes lenne felrakni rá? Ha igen, vkinek lenne rendes leírása, hogy hogyan is kell?
Előre is köszi! Ja meg még egy dolog, van a telónak vmi komolyabb baja, amire a vásárlásnál figyelni kell?
-
kpal
nagyúr
válasz
tomee007007 #32220 üzenetére
e-mail+naptár , üzenetekhez. De külföldi oldalakon írták a zenelejátszóhoz is van ám az nem nálam nincs.
-
kpal
nagyúr
most lattam telon van frissitések letölthetők amiket par napja emlitettem
-
direkt-x
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani egy olyan programot, amivel le lehet menteni a telefonról az SMS-eket?
-
Athoss9
csendes tag
Letöltöttem egy 10 napos trialt, de én nem pont ilyenre gondoltam, hanem ami automatikusan frissül és automatikusan jelzi, ha van értesítésem és nem nekem kell frissíteni, arra ott van az m.facebook.com
-
Athoss9
csendes tag
Sziasztok!
Van valamilyen alkalmazás, vagy módszer N8-ra arra, hogy automatikusan jelezzen, ha van valamilyen értesítésem vagy üzenetem fb-on?
Próbálkoztam e-mail értesítéssel, de valami miatt az üzeneteket nem jelzi, pedig fb-on elvileg be van kapcsolva, aztán csináltam rss feed-et de az sem jelzi az üzeneteket.
Az alkalmazások közül a facinate néha jelez, néha nem, az fmobi nem enged bejelentkezni, illetve nem is hagyja h belentkezzek, egyből hibát ír ki, úgyhogy kezdek kifogyni az ötletekből.
Valakinek valamilyen ötlet? -
válasz
Freeman007 #32209 üzenetére
nm
-
lbence
aktív tag
Valaki tudja, hogy az fMobi-val mi lett? Eltűnt az áruházból.
Pedig még annó meg is vettem.
-
válasz
Freeman007 #32204 üzenetére
Nekem a 2.3.1 van fenn
-
válasz
Freeman007 #32200 üzenetére
És a legújabb verzió van fenn?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DOOM - The Dark Ages
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topik
- Cyberpunk 2077
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest