Új hozzászólás Aktív témák
-
akos3
addikt
Ajj de jóó.. Tudtam, h elcseszem. Bár nem tom miben más, minden rendesen megy rajta
Remélem így is marad!
Az e-mail-eknél még azt is észreettem, h nincs lomtár. Akkor ha telóról törlök egy levelet az eltűnik az éterbe?
Telepítettem egy témát, de nem jött elő az Evolve. nem értem akkor. És a store-ba se találtam. Viszont lesezdtem egy Pureview8 Aqua témát, hát elég érdekes
Ja találtam egy Clear Evolve témát, eléggé letisztult és egyszerű, de semmi több. Attisx-é jobb akkor már
Képszerkesztő megoldva, valóban kikapcs után már feltelepült simán. És érthetetlen módon adott +6MB-ot a C-re
Mikor eleve az E-re telepítettem, de sebaj....Am megfigyeltem, már tnap este elkezdett fogyni a :c, lehet tényelg az e-mail, vagy vmi alkalmazaás (?). De egyelőre duskálok a MB-okban, ugy h nem érdekel
NFS-et hol találom? Ja és én nem mentettem le semmit pc-re az tuti...:/
Kamera tuningot majd lehet kipróbálom, bár sose vt panaszom a képekre.
-
tomee007007
addikt
A Térképek a múlt héten kapott egy frissítést, csak OVi-ról frissül...
-
T. I.
senior tag
Nos hát hétvégén utánaolvastam a nokiadiscussion-on a TV-s témának, és átállítottam kb. mindent, ami ezzel összefügg rajta [aktív üzemmód,NTSC,4:3,remegésszűrő ki, a TV-kimenet alapértelmezett], és végül megszólalt a hang a videóknál, csodák csodájára
Viszont azt is olvastam, hogy HD videókat is lejátszik, de nekem nem akarja az egy szem promós videót (TRON legacy trailer) lejátszani, csak egy kék nokia felirat jelenik meg a TV képernyő közepén. -
Elims
veterán
"...de ki ne találd h az szar."
Pedig de. :-//
De mostmár mindegy,ezért ne csináld újra. :-) Állítólag úgy is működik rendesen -én személy szerint összeraknék két n8-at,egyik refurbish-sal-a másik sw update-tel felrakott rom-ost-.A képszerkesztővel én is így jártam pár napja.Első telepítéskor azt írta nekem is kb. a felénél,hogy fájl nem törölhető.Ezután újraindítod és újra telepíted,ha véletlenül nem menne -kizárt..- akkor engedélyezd a rompatcher-ben az openforall-t és az installserver-t.
A nokia evolve rajta van.Hidd el.. Telepíts egy akármilyen témát és ott lesz,meglátod.
A nfs nem ugrott,mert bármikor visszarakhatod.Ha a mappáját lemásoltad akkor még a mentések is meglesznek.
A kamera tuningról csak annyit,hogy eddig a telefonod 12mp-el csinált kb.1-2mb-os fotókat,most készíthetsz akár 3mb-osat is.Azaz észrevehetően szebbek/élesebbek a fotók mint eddig.
Az email-re sajnos nem tudok mondani semmit,én nem használom és nem is fogom,mert -most már- megvagyok győződve arról,hogy az veszi a c helyet... Ezt 90%-ra írom.
-
akos3
addikt
Nah kezdem már belakni
180 megánál tart a :c
Vkinek van vmi ötlete akkor a kép és videó szerkesztőre? Vagy tud ajánlani egy használhatót? Igazából a képzserkesztőt csak méretezésre használom..
Kipróbáltam ezt az RSC cleanert. elég érdekes, h "látatlanba" csinál vmit. Jobb sztem követni egy program tevékenységét
Nokia Evolve-ra is várok megoldást, hol keressem. Vagy ha vkinek meglenne, azt is elfogadom
Ja és NFS az ugrott örökre?
Mit ért azalatt Taylor, h "kamera tuning?"
Nah bocs a sok kérdéssel még így éjszaka, mára nekem is elég volt
+1 bónusz kérdés: Korábban be lehetett állítani, h hány email-t töltsön be. Itt most nem találok ilyet. Tényleg nem lehet beállítani v csak vak vagyok?
-
akos3
addikt
óh, ezt miért csak most mondod?
Köszönöm!
Am furi, de nokiaprogramokon találtam egy szintén nokia kiadású, de vhogy jobb kinézetű adobe readert, most azt tettem fel. annál is inkább mert az eredeti csak a c-re akakrt felmenni
leszedtem ezt is: Video_photo editor_Belle_Euro3_V1.01 De nekem ugy tűnik, h nem csinált semmit feltelepülés után (azon kívül, h kiiírta h nem törölhető) Nem lett külön ilyen szerkesztő ikon, és a galériában ha képre megyek, ott sincs szerkesztés opció :S Mit csináltam rosszul?
Ja az lehet, h nem találom a store-ban a Nokia Evolve témát. Mellesleg a store se akar ma működni,de átirányít egy másik áruház felületre, végülis az is megfelelt...
Még nem tudom, h feltelepítsem- e azt a file-t amitől meglesznek nevezve a főképernyőn az alkalmazások, egyelőre végülis jó így csupaszon.
-
akos3
addikt
sztem a sw uptade volt. az volt asszem a fölső, és arra nyomtam. de ki ne találd h az szar
Nah letöltöttem a store-ból a térképeket és a mobile office-t is. Illetve ahhoz kell sajnos a micresoft apps, ami hót felesleges, de anélkül nincs. Adobe reader nincs fenn store-ban, nem tom honnan kéne leszedni, remélem lesz fenn a nokiaprogramokon vmi használható verzió. Kezd összeállni a szerkezet
jah már kezdem megszokni ezt az attisx témát, de azért majd rákeresek a gyárira, h tudjam váltogatni. egyelőre tetszik ez a kavics kép, bár nagyon zavar az e-maileknél, a rikitó zölddel jelölt új levelek....
-
Elims
veterán
O.K.,hogy nem halott módban,de mire nyomtál rá,emlékszel?
Refurbish vagy sw update?Az evolve téma először nekem sem volt ott.. :-o
Telepítettem egy témát és amikor azt állítottam volna be akkor látom,hogy 3van. :-)Nem lesz a rezgés-törléstől semmi gáz,csak használd légyszives pár napig.Utána annyira megszokod,hogy nem fogod törölni.Szerintem hatalmas találmány!!! Előtte sokszor voltúgy,hogy hívtam vkit,volt nekem háttérzaj és többször bele"Halló"ztam,mert azt hittem felvették.Már nincs iyen "probléma",mert érezni lehet amikor felveszik..+a pin kód beírása előtti rezgés is,szerintem veszett Nagy dolog!! Ilyet kitalálni??!! :-)
Le a kalappal -legyen az ötlet bárhonnan is-! -
akos3
addikt
Nem halott módban csináltam..
Ez a szoft frissitós dolgog nem is hülyeség, találtam ott egysmást, most telepíti. meglássuk mi kell majd még utána.
Nekem az evolve nem volt benne...A jó kis NFS játékomat már nem tom, vhogy visszatenni?
Rezgést miért ne töröljem? Elcsesz vmit?
-
Elims
veterán
Szerintem tölts le amit szeretnél az áruházból.
Az áruházat a szoftv.frissítés ikon alatt találod.Rányomsz és felsorolja,hogy miket lehet frissíteni/letölteni.Benne lesz az áruház is.A rezgést Kérlek Ne töröld! (bár lehet,Taylor oldalán kint van,hogy hogyan lehet)
"Szenvedj" vele pár napot.. :-)
Utána már nem szeretnéd törölni. :-)Várjunk picit....milyen zöld témáról beszélsz??Nekem két témát rakott fel,egy vision of pureness és egy nokia evolve.Ebből az előzőben egy kavicsos akvárium szerű vmi van a főképernyőn. Zöld nem nagyon van benne.. (bár én pár percet "használtam")
Mégvmi.. Refurbish vagy sw update-tel raktad fel??
Szerk.: jaa,hogy a redőnynél zöld.Nem is figyeltem...
Attisx: csinálj nekünk régi ikonos témát,olyan ikonokkal,mint n95,stb. Az anna/belle előtt még normális ikonok voltak.
Fizetnék érte. (tudom ez sovány vígasz)
Írtad már párszor a válaszod...de hátha egyszer.. -
akos3
addikt
válasz
attisx #32480 üzenetére
Köszi szépen! Majd ha lesz store a telómon- miután sikerülne feltenni az RM filet, megnézem.
Semmi gond nincs a tieddel, csak amikor lehúzzuk felülről azt az ablakot a tiednél zöld, a gyárinál kék a bekapcsolásnál. és a kéket jobban szeretem. ilyen egyszerű. De, h megnyugodj, egy csomó általad készített téma van feltelepítve a telómra, és szoktam néha cserélgetni azokra, de most minden gyárin szeretnék látni egyelőreszerk: am a kavicsos háttér nagyon szép, azt közzétehetnéd sima jpg-ben, hadd állitsam be máshol is
----------------
Látom a zenelejátszó továbbra sem támogatja az előadók/albumok közti átjátszást:S Viszont az irtó király, h végre lehet változtatni a szám adatokat
-
attisx
addikt
"Pedig nagyon szép!!!Ha nem olyan gagyi ikonjai lennének soha nem cserélném le.."
Ami azt illeti, van belőle egyedi ikonos verzió is: [link]
akos3 A gyári téma neve: Nokia Evolve, és elvileg fönn van a Storeban is. Bár őszintén szólva (és nem haza beszélve) ennél a gyári gagyinál akármelyik 3rd part skin jobb...
-
akos3
addikt
ja nekem is csak 1 piros volt, de azt is elfelejtettem
Hát nem tom, valóban a gyári témát megszoktam már. Valaki nem tudja a nevét? Bár az ikonok egyeznek itt is. Csak azokat a zöld színeket nem tom vhogy befogadni..
De annyira nem izgat.
Rezgés borzalom
Sőt kiállítanám a hívás fogadás és megszakításkor is. Azt lehet?
Ugye a linken a Not Clear blablablat kellett letölteni? Abban 1 db RM filet találtam. mi a teendő vele?
Hová rakjam? Másoljam be ezt is a program files-nál a többi mellé és csináljam ujra a phonex-es dolgot? Gondolom akkor ujra elszáll az egész amit eddig állítgattam...
Vagy hogy kell?
szerk:
Áh, ahogy látom van ugyanolyan nevű már benn abba a mappába. gondolom felül kell írni. és utána? -
Elims
veterán
Komolyan megcsináltad??? :-o
Csak sejtésem van,hogy mi az a két piros,amit nrm töröltél ki,nekem ott csak az egyik volt piros,így csak azt töröltem -ha jól emlékszem-.
De erre Taylor hátha ír majd vmit..A rezgések nem jönnek be???? :-DD
Nehezen hiszem el..A téma sem???Pedig nagyon szép!!!Ha nem olyan gagyi ikonjai lennének soha nem cserélném le..
Szerintem te már nagyon megszoktad a gyári verziót.
A dolgokat le tudod tölteni a linkről,ahonnan a rom-ot is töltötted,ill. az áruházból is. -
akos3
addikt
A főképernyő ikon szövegei rejtve. A szöveget aktiválhatjuk a HS Icons Test Enabler telepítővel!
Ezt hol találom?Minden törölt dolog hiba nélkül telepíthető trükkök nélkül! Ezeket megtaláljátok a rom megosztási mappájában, plusz a Nokia áruházban!
rom megosztási mappa merre leledzik?a gyári témák nevei mik voltak? le tom tölteni a store-ból? (ha lenne persze)
és a gyári böngésző menüje végleg eltűnt?
-
akos3
addikt
Ja gondolom azért akart adatkapcsolatot létesiteni, mert még nem állítottam át "Internetre" az email-nál a csatlakozást.
Egébként a gyári böngészőnél már nem is lehet előhozni azt a jo kis menüt ami régen volt? (ahol volt a házikó, a gyakori oldalak, az előzmények..stb)
ja és lehet hülyeség, de én komolyan ugy vezsem észre, h lassabb lett a teló. az normális?
-
akos3
addikt
Nah megcsináltam, leszámitva h nem töröltem ki azt a 2 dolgot amit pirossal jelzett (elfelejtettem, nem tom ez mennyire gáz), úgy tűnik, h használható. Ennél nagyobb baj akkor nem jöhet
Viszont lenne egy csomó kérdésem:
- hol lehet új főképernyőt hozzáadni, mert csak 1 van?!
-teljes UDA file-t hogy lehet elérni? vagy mit kell csinálni h az említett progamok fenn legyenek?- idióta rezgést hol tudom kiállítani?már megvan
- gyári témát hogy tudok vissza tenni, mert nem jön be sajna ez (bocsi)
- miért akar folyton adatkapcsolatot létesíteni? nem lehet kiktatni, h ne írja ki folyton, h nincsen?egyelőre ennyi, bár biztos lesznek még kérdéseim
-
Elims
veterán
Csak azért,hogy ne írjak hülyeséget:
Taylor:
"....csináltam egy mindent tartalmazó tisztított UDA fájlt, ez jó mind két Pro V9-hez. A teljes UDA esetén a C memória 140MB, ha mindent ráfrissítünk akkor 110MB. Ez jó érték szerintem. Én is a teljes értékű UDA fájlt használom most, bátran használhatjátok. A teljes UDA az alábbi dolgokat
tartalmazza: -Térképek, Áruház, F-Secure, Adobe
Reader, Colorizit, Communicator, Nokia
Zene, Quick Office, Shazam, Időjárás,
Video és képszerkesztő, Youtube."De ezekből fent van a számológép és az időjárás. A videólejátszó természetesen alapból fent van.
Nézz fel Taylor oldalára,érdemes. -
akos3
addikt
Alapból semmit nem tartalmaz a rom? ugy értem semmilyen gyári progit? És honnan tudom visszatenni őket?
nekem ami igy eszembe jutott és fontos a gyáriakból: időjárás, térkép, store, videólejátszó, kép és videó szerkesztó, office, adobe reader, számológép, youtube, szótár.. -
Elims
veterán
Éés? :-) Utólag ráteszed.
Csak azt,amit akarsz. Nekem a colorizit,rtl/duna,stb. tv,facebook,stb. kliens mind felesleges dolgok.
Amit akartam kép- videószerkesztő,időjárás,gps és áruház,a többi mind szemét -nekem-.
Szóval annyit teszel vissza,amennyit akarsz.Ha mindent akkor mindent.
De garantálom akkor is,hogy azt mondod miért nem csináltad meg már jóval korábban..
Ezekben a Taylor féle rom-okban van sok olyan apróság,amit szinte észre sem veszel viszont nélkülük üresebb lenne a telefon.
Ha használod két hétig,tudni fogod mikre gondoltam.
Nyugodtan vágj bele. Nem fogod elrontani.Nehéz belőle papírnehezéket csinálni... -
Elims
veterán
Vágj bele!!
Sokkal keményebbnek tünik..megcsinálni könnyebb. Mki nagyon félt az elsőnél,de aztán rájössz,hogy fölösleges az aggodalom. (+szerintem ahhoz kell jobban odafigyelni,hogy elrontsd)
Ha a v9-et teszed fel érdemes lesz több phoenix-et kipróbálni.Bár ha még nem volt a gépeden akkor a Taylor által linkeltet telepítsd,az neked biztos ráteszi.Kiváncsi lennék az utána következő véleményre... :-)
-
akos3
addikt
válasz
attisx #32453 üzenetére
Köszi, akkor felejtős nálam. Egyelőre, mert már kezd elegem lenni, lehet én is feldobom amiről itt ódákat zengtek
Csak ne lennék annyira beszari, még gyűjtöm az erőm (és a hibajelenségeket), mert még sose csináltam ilyet, phonex-et se használtam sose.
Web böngésző szemeteit ha törölni akarom akkor csak az előzmények törlését kell megtennem, vagy van még vmi máshol is?
-
Elims
veterán
válasz
Quasi_modo #32465 üzenetére
Köszi!
Vmikor a legjobb lejátszó volt.. -
Elims
veterán
Bocsánat.. :-)) Most értettelek meg.
Tv-re kötve,játékban van hang,videóban nincs. ??
Ha így van,a kábel biztos jó.
Milyen videó? (a formátuma)
Gyári lejátszóval próbálod?
Ha a kábelt kihúzod,a telefonon van hangja? (ugyanaz a videó)
Érdemes lenne telepíteni egy smartmovie-t vagy egy core player-t,ha van s^3-ra és úgy is kipróbálni.Hagel: :-))))))
-
válasz
RigoJancsi #32461 üzenetére
Te kis Dr. Mengele!
-
T. I.
senior tag
Köszi, de a kábel tuti jó, mondom, játszik le hangot a játékok esetében, de ha már videóra megyek, akkor nem.
Egyébként nem tudom, hogy egy eredeti, erre a célra gyártott kábelnél a gagyi noname miért lenne jobb. Nem is beszélve arról, hogy az előbbit is párszáz forintért vettem -
T. I.
senior tag
Ebben az esetben valami beállítás nem stimmelhet nálam.Beállítás/ Telefon/Tartozékok/TV-kimenetet nézegettem. 4:3arńy, PAL, remegésszűrő be, ezek vannak beállítva. Lövésem sincs, hol és mit kéne keresni. Szerintetek a nokiasupport valamilyen elérhetőségen tudna tanácsot adni?
-
Elims
veterán
válasz
RigoJancsi #32456 üzenetére
Persze. Jó.
-
akos3
addikt
Nah nekem továbbra is csökken a memóriám pedig már jó pár napja ki szedtem a termékfejlesztést
Gondoltam megpróbálom az rsccleanert, de nem sikerült feltelepíteni, ezt írja ki: Szükséges alkalmazás hozzáférés nincs megadva.
Ugyan oda van írva, a nokiaprogramokon h: Open4all-t aktiválni kell. De nem tudom, h ezt hogyan/hol?Ja és vki tudja h a Mobilecleaner lefuttatása után mikor megkérdezi h törli mind, s én lemgsézem akkor kilistázza, h mik a szemetek. előttük van egy kis négyzet ahol ki lehet jelölni egyesével, csak éppen olyan funkció nincs h törlés. olyan van h tisztít, de akkor mindet leszedi, nem csak a kijelöltet...
-
Elims
veterán
Igen,én tudom melyik kábelről van szó. :-)
Csak azért írtam,mert nekem is volt hasonló egyszer és akkor derült ki,hogy még jobban be kell nyomni a jack dugót a telefonba,pattant picit -nem a körülötte lévő műanyag.. :-) -.
Azóta bármikor tv-re kötöm ugyanúgy pattant gyengén,akkor csatlakozik teljesen.
Da ha így van neked is érdemes lenne kipróbálni egy másik kábellel.
Vagy ír majd más is vmit... -
T. I.
senior tag
A kábel a jackből jön, és 3 végződése van (gondolom video és sztereo hang).
Nos, a hangnak szerintem mennie kéne, már csak azért is, mert játék alatt (a HAWX-ot próbáltam) gyönyörűen ment. Tehát be van nyomva tökig a jackdugesz. Nem tudom, mi lehet a gond. A video kiterjesztéssel és felbontással nem volt időm próbálkozni, gondoltam, hátha itt már megvan valakinek a megoldás.
-
kpal
nagyúr
válasz
Quasi_modo #32444 üzenetére
állítólag 2016-ig van támogatás aztán elvágják a Sybian kapcsolatát a Nokiával .
-
Elims
veterán
DjStavross: nagyon ajánlom,hogy keresd fel a http://www.smartphonepro.hu/nokia-n8-pro-edition-v9/ oldalt és csináld meg,amit elolvasol.
Ne félj nekiugrani!! Ha kész vagy,nem fogsz ráismerni a telefonodra több mint 210mb szabad hellyel a c-n.. ;-)KPal: igen kellemetlen hír. :-/
Én soha nem fogok megválni a 3db symbianos telefonomtól.
Jöhet akármilyen windows phone. (akkor már 100x inkább iphone)T.I.: ne érts félre,nem nézlek amatőrnek,de egy próbát megér: dugd be Teljesen a telefoncsatlakozóba a jack dugót.Nyomj rá.
Tapasztalat.. -
T. I.
senior tag
Van esetleg tippetek arra, hogy az N8-am Nokia CA75U A/V kábellel miért nem játssza le a videók hangját (sem youtube-ról, sem videolejátszóból)?
-
kpal
nagyúr
-
djstavross
tag
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy a C meghajtón 8 mb-ra csökkent a memória és kiírja, hogy töröljek fileokat, de nem tudom hogy mit lehetne!? Ilyenkor mit lehet tenni? Köszi
-
Elims
veterán
válasz
TommyX_ #32437 üzenetére
Bátor vagy. :-)
Nem tudom miért jegyezte meg,amikor nekik nem kell nézni a belső,szoftveres dolgokat. Rá néz,kijelző nem teljesen jó,kikapcs és csere.
De lehet,hogy rosszul tudom.Tiger: ezt passzolom,nem tudom.Nekem a 7.2volt fent.Az is hibátlan,nem volt vele semmi gond,gyors volt,nem akadozott,stb.
De ez a mostani...érezhetően gyorsabb. -
kpal
nagyúr
tudnátok olyan játékot ajánlani ami mükszik online és élvezetes valamennyire ?
-
TommyX_
őstag
Engem nem zavart a felrakása, amikor még volt garancia.
Volt olyan eset, amikor még nem volt hivatalosan a Belle kiadva, bevittem az N8-t a Nokia boltba, hogy nézzék meg a kijelzőt, mert lilásnak láttam.
Azért meg lett jegyezve, hogy "ugye tudom-e, hogy így elveszik a garancia?" -
Elims
veterán
Én mkinek azt ajánlom,hogy tegyétek fel a Taylor v9-et.
"Iszonyat" kemény tőle a telefon.
Hihetetlen gyors,megbízható,nagyon patent!
Ha nincs garancia/Taylor féle dolog rajta érdemes kipróbálni. Ha vkinek nem tetszene -ami kizárt..- vissza rakja a gyárit vagy ami volt előtte.
Nekem most már "csak" 161mb van a c-n. Áruház,gps,térképek,időjárás+efy-két dologgal együtt van ennyi. (bár a térképeket szerintem az e-re rakja) -
attisx
addikt
Újabb, energia takarékosságra kihegyezett téma...
-
lbence
aktív tag
Én emiatt már legalább 3x Hard Reseteltem, lassan két év alatt. Attisx írta, hogy ez symbian probléma volt mindig is. E52-m is ugyanígy megette a memóriát. Egyébként szerintem az email a ludas, mert az utolsó HR óta, nem is állítottam be a fiókom és 100 mb felett van még mindig. Mondjuk 110-ről indult nagyjából.
-
akos3
addikt
nekem ma du. a zsebemben megevett fel megat csak ugy. Eszem megall mar
-
akos3
addikt
válasz
tomee007007 #32422 üzenetére
Nekem eddig is így volt beállítva az e-mail és semmi
Tnap óta újabb 0,2 MB tűnt el a telőról pedig a termékfejlesztést már bekapcsoltam. Egyszerűen megállíthatatlan
Már 35 MB alatt jár..
-
tomee007007
addikt
-
gyurmau
tag
válasz
Polarstar #32420 üzenetére
Hibáztam, ismét elolvastam az N8 mobilarénás tesztjét. Kávé helyett jó volt.
"dohos, kőkori, oldschool unalomhegy"
2010-ben.
Most, 2013-ban azért nem tudtam ezt az unalomhegyet lecserélni, mert minden más teló esetében beleütköztem abba, hogy valamiről, amihez vén fejemmel a mindennapi használat során hozzászoktam, le kell mondanom, és ezt sok esetben a tízcsilliárdos hasznosabbnál hasznosabb áruházból sem lehet pótolni. Persze az éhes tartalomfogyasztó, aki öt álló napig csak a hibákat keresi a kütyüben, soha nem fog ilyen mélységekig eljutni, mert mire tényleg használnia kellene a telefont, megjelenik egy újabb parasztvakítás, amire (nomen est omen) ő ugrik először. Ha pl. ilyen marhaságokkal hypolták volna ezt a cuccot is anno, akkor biztosan coolabb lett volna. Meg, ha tényleg ki tudna a tesztelő értékelni egy digitális képet. -
gyurmau
tag
Ebben a KAMERATESZTBEN számomra az egyik, nem is kicsi tanulság, hogy az Iphone 4-et fel merték tenni, de az N8-at nem.
Hát... ez van. -
attisx
addikt
"...vmint a beállításokon belül-alkalmazásbeállítások-termékfejlesztést ki-re kapcsolni"
Hááát, lehet benne valami, bár nagy tétben nem mernék fogadni rá. Írtam itt a múltkor, hogy hirtelen egyik napról a másikra 60-ról 90-re nőtt a szabad helyem. Akkor nem értettem, mitől, de most, hogy említetted ezt az opciót, rémlik valami, hogy akkor tájt kapcsoltam ki (egyébként tök véletlenül botlottam bele, valami mást kerestem a beállítások közt...) Szóval akár lehet is benne valami...
-
T. I.
senior tag
Univerzális autós tartóból (tartókar) és autós-szivargyújtós töltőből (microUSB) tudnátok valamilyen megbízhatót ajánlani? Ki mit használ?
A nokia CR-123 nekem drága 6-8ezerért. Olcsóbbat keresek, 2-3 ezer környékén. Valami olyasmit, mint a Griffin window mount kit. -
Ezt tudjuk... Nagyon kevés a hely. Egy videó pár röpke perc alatt megeszi az egészet.
Ellenben mondasz valamit!
Lehet, hogy érdemes lenne megpórábálni azt, hogy kártyamentési helyet kellene váltani, fényképezni - majd ki-bekapcsolni és újra vissza.
Mi lesz a rendszer lépése erre a manőverre?Én ki is fogom próbálni, ha lesz benne kártya.
-
Elims
veterán
Lenne két gyenge tippem azoknak,akiknek egyre fogy a hely a c-n.
Nézzétek meg,hogy a kamera beállításoknál mi van megadva mentési helynek.Érdemes lehet újra beállítani bármi is van megadva vmint a beállításokon belül-alkalmazásbeállítások-termékfejlesztést ki-re kapcsolni.
Utóbbi nem tudom,hogy befolyásolja-e -valószinűleg nem- ,de egy próbát megér.Szerk.: most néztem meg..kameránál nem lehet c-t megadni,így az storno...
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Kérdésem lehet nem igazából ide tartozik, de azért bepróbálkoznék. N8 telefonra üdülésem alatt ideiglenesen megrendeltem Telenornál a Flexi Online internet szolgáltatást, mivel a környéken nincs wifi.
A telefont modemként használom egy XP-s laptopon, a következők szerint:
Telefonos modem (telefonszám:*99#):
Működés közbeni állapot:
Természetesen az N8 telefonon adatkapcsolat, 3G engedélyezve, ezzel nincs is nagy baj, mert kb. ilyen sebességeket mérek. (Ami persze messze van a 7 max. sebességtől...)
A nagyobb problémám az, hogy a modem kapcsolat váratlan időközönként megszakad (pl. amióta ezt írom, legalább 6-szor kellett újra csatlakozni).
Ugyan ez a helyzet, ha nem simán N8 telefonos modemként csatlakozom a netre, hanem a NokiaSuite programmal, ami szerintem ugyan úgy a fenti modem drivert használja.
Van valakinek valami ötlete? -
gretzky77
veterán
válasz
bringasisti #32403 üzenetére
Szia kérdés milyen tab!? Droidos mert akkor sajnos felejtös mivel a joikuspot ad-hoc hálozat hoz létre amit a drága kedves droid nem lát,nem tudja kezelni!
-
válasz
bringasisti #32406 üzenetére
Úgy gondolom, az a 'haccázz' forint nem egy nagy pénz egy gond nélkül működő progiért. Én is emlékeztem a Joikusra. De én ilyent nem használok.
-
-
attisx
addikt
válasz
-
válasz
nokiaprogramok? Van ilyen. De az ovis boltban is van megvehető verzió.
-
bringasisti
őstag
Üdv. Bár régen voltam azért nem vagyok hűtlen az oldalhoz. Kérdésem az N8 -hoz milyen progi kell hogy a teblet felé tolja a nettet ( Wi-Fi Bluotooth ) Köszi
-
Koncept telefont miért nem lehet rendelni???? Helyenként ezerszer jobban néznek ki, mint a kaphatóak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest