- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HP notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
válasz
bringasisti #37738 üzenetére
Debrecenbe lakok.
Amúgy hibátlan , doboz van hozzá ?
-
-
kpal
nagyúr
válasz
Francia91 #37477 üzenetére
Azért kérdeztem ,mert mostanában térek át W10 64bit-re.
Még így párat megkérdezek már ami eszembe jut.
- Ha gondolok egyet a gyári cuccot vissza lehet rakni ?
-Taylor verzióban a C meghajtón ugyanúgy nyeli el valami a szabad helyet mint a gyárin ?
-Fotó/videó minősége az milyen a gyárihoz viszonyítva ? -
kpal
nagyúr
Lassan ráveszem magam, hogy kéne a gyári Symbian helyett valami spéci verzió. Csak félek ,hogy kuka lesz a teló.
-
kpal
nagyúr
válasz
customer114 #37463 üzenetére
Hát akkor lesz az igen hamar.
-
kpal
nagyúr
válasz
customer114 #37456 üzenetére
Max a Jófogáson van , sokunk nem adja el
Ha jól látom Kínából még szerezhető fóliás dobozos ,de kitudja az milyen mire ideér.
-
kpal
nagyúr
válasz
Freeman007 #37425 üzenetére
Köszi
alapjában tetszik ez ,de nem tudom megszokható-e hogy annyira belóg a kijelző szélére . CC-1005 szinte majdnem egy síkba van kijelző szélével.
-
kpal
nagyúr
válasz
Freeman007 #37422 üzenetére
Igen oldalt a töltés led nem latszik és hátul kamera mellet lévő lyuk, nem tudom mi talán mikrofon és elől lévő is hiányzik még az sincs kivágva az olcsó egyszerűbb tokba . CC-1005 az minden helyen pont tökéletesen van kivágva .
-
kpal
nagyúr
válasz
Freeman007 #37420 üzenetére
Én CC-1005 keresek ,de Ebay-en drága . Most is CC-1005 van de már vagy 3 éves és kezd szétmállani. Néztem más gumis tokot lenne ingyen postával 300ft ,de nincs kivágva ott ahol a CC-1005 .
-
kpal
nagyúr
válasz
Freeman007 #37379 üzenetére
Nekem is tárhely a lényeg ,de jó ha gyorsabb már a böngésző is . De elvagyok még és nézegettem a használt piacot .
Egy időben sok ,mostanság ritkán ,de látok pink N8 lányoknál. Azt nagyon csípték.
-
kpal
nagyúr
válasz
imi290 #37363 üzenetére
Nekem is meg van még mindig elsődleges
, majd valamikor az év végén váltok ,de még képlékeny . Meglátom addigra a használt piacon a kinézet telefonok milyen állapotban lesznek ,ha nagyon leamortizáltak akkor Kínábol rendelek újat . Ha minden egyéb költséggel megáll annyiban mint a használt piaci akkor rendelek. Addig még az árak is csökkennek minden téren.
#37335) Francia91: Mi a neve annak a aksimérő appnak ?
-
kpal
nagyúr
Ez szerintetek elég jó az N8-ba és majd később Lumiába ez a memkari ?
-
kpal
nagyúr
Ezt láttátok [link] ? Remélem jövő tavasszal jön még update a térképhez ettől függetlenül.
-
kpal
nagyúr
Vajon az N8 porciját lehetne valahogy húzni picit ? Persze aksi időt venne el ,de kíváncsi vagyok rá hogy ez csak a Pc kiváltsága.
-
kpal
nagyúr
válasz
csabyka666 #37256 üzenetére
Igen azok lehetnének már alapdolgok így 2015-ben.
-
kpal
nagyúr
válasz
csabyka666 #37248 üzenetére
Grat!
Én majd valamikor jövő év vége felé váltok ,addig N8 lesz . De persze nem adom el. Megy a többi Nokia telom mellé
-
kpal
nagyúr
Nálatok működik a You Tube ?
Mert nálam bejönnek a videóképek aztán mikor nagyobba megjelenik az egyik ott elakarom indítani csak felül megjelenik egy fehér csík aztán ugyan úgy marad minden.
-
kpal
nagyúr
válasz
csabyka666 #37177 üzenetére
Én manapság tényleg csak pár fotónál használom ,anno elég volt mindenhez. De most valamikor 1-2GB-ot mozgatok azt csak kábelen lehet gyorsan.
-
kpal
nagyúr
válasz
csabyka666 #37171 üzenetére
Nekem 10-12éves usb Bluetooth van működik csak nagyon lassú. Ha újabb lenne gyorsulna biztos valamennyit . Még Nokia 7650 idején vettem.
-
kpal
nagyúr
Debrecen egyrészt átépítették,változtak az utak is , ezek mikor kerülhetnek bele Naviba ?
-
kpal
nagyúr
válasz
tomee007007 #37063 üzenetére
Én rendeltem már sok féle cuccot Ebayen, eddig nem volt gond vele.
Van amit itthon veszek+. -
kpal
nagyúr
válasz
tomee007007 #37061 üzenetére
Ebay-en kb milyen ártól lehet benne bízni ? 1500 Ft-ost lehet megkockáztatom gondolkozok ,ott legalább nem vesszetek olyan sokat, ha gagyi lenne.
-
kpal
nagyúr
válasz
tomee007007 #37059 üzenetére
Ettől félek. Kingston -nal is előfordult ilyen ,bar azok kb. 4e -től kezdődik Ebay-en.
-
kpal
nagyúr
válasz
csabyka666 #36971 üzenetére
Én sokat "bökök "
így az Oprea nálam a legideálisabb nekem.
-
kpal
nagyúr
válasz
Tappancs2001 #36957 üzenetére
Ha legegyszerűbben szeretnél Fb használni, akkor Opera mini vagy Mobil-on keresztül sima ügy .
-
kpal
nagyúr
Ilyen áron [link]
#36876) TaylorPro: Valahogy nem lehet belenyúlni az N8 lelkébe hogy 1080/30fps videót tudjon. Vagy ehhez kevés harver ?
-
kpal
nagyúr
THX!
Kb olyasmi ,de inkább foto/video megoszto. Csak drodi, ios,wp-n lehet regelni máshol csak bekeletkezni lehet.
-
kpal
nagyúr
Van olyan kolléga itt aki tudna segíteni egy Instagram regisztrációval ?
Mert már az összes létező dolgot próbáltam ,de sehol se lehet ,N8-on is csak belépni lehet. -
kpal
nagyúr
Ezzel sikerült [link] végre az Instagram-ot feltenni .
Kivert a víz ,azt hittem ez se lesz jó.
szerk: De nincs regisztrációs fül
És a kérdés, lelehet-e törölni azokat fájlokat amivel ezt csináltam, vagy hagyjam úgy mert csak így működik a későiekben más progik telepítése ? -
kpal
nagyúr
Tudom nem idevaló téma ,de hátha . Valaki használt már Bluestacks emulátort ,hogyan lehet benne "@" betűt írni ?
-
kpal
nagyúr
válasz
karldergroße #36670 üzenetére
Két melója van , és otthon lakik szülőkkel ,így minden pénzt elver
#36671) Elims:Mire én is annyi leszek ,addigra úgy leszek én is a csajokkal.
( van kb. 10 évem.
)
-
kpal
nagyúr
Nekem haverom olyan örült a friss telefonok utáni vágya ,kb. a 3310 -es megjelenése óta havi szintem, igaz változó 2-4 db új telefont vesz és csak újat, mert annak az illatát szereti.
Én meg eggyel is elvagyok évekre
szeretem egy telefont kihasználni , belakni. Haver meg csak 1 nap múlva eladja gyorsan mert nem tetszik a színe neki .
-
kpal
nagyúr
Ritka ha akarok jtákén kívül valamit telepíteni mert ami kell azok felmetek anno. inkább csak játékokat próbálgatok. Most az Insta amit akartam hogy Pc-ről úgy is tudom kezelni teljes értékűen mint mobilon.
Módszer 2 amit próbáltam, onnan lett bibi hogy sehova se kellet beírni az 1-2-3 számokat.
-
kpal
nagyúr
válasz
Cilinder001 #36570 üzenetére
Nekem is
de kivárom hogy térnek vissza .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest