- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Elővettem tölteni őket, így lefotóztam egyben
Nincs még vége a pakknak, a későbbiekben jönnek még hozzá testvérek
N95, N82, N79 és N97 biztosanA sötét N8-as ugyebár a nemrég beszerzett N8-as, párom céges telefonja, szereti nagyon. Az ezüst N8-as az enyém, transmitterként sűrűn használom autóban és otthon is, 32 Gb-os kártya van benne, azon kb 2 ezer zeneszám...
-
Francia91
veterán
Az én ezüst N8-asom nagyon tetszett barátnőmnek, szerette volna céges telefonként, de azt nem adtam neki oda. Viszont egy hétig tesztnek nála volt, és jó vele beszélgetni, ahhoz képest, hogy már nincs 3G. Tetszik neki a telefon, mert kicsi, fényképezője azért jócskán használható, és a Transmitter funkciót is értékeli. Így lett neki ez, véletlen találtam rá, a mai árakhoz képest realtíve olcsón (10k), első szoftverrel és nem magyarul. Többek közt a magyar nyelv hiánya miatt is adta el az eladó....
Mert a cégtől csak SIM-et kapott, telefont intéz magának olyat, amilyet szeretne, a sajátját meg nem szeretné befogni ennyi telefonálásra. Viszont az N8-asommal már szemezgetett egy ideje
Hívásrögzítő alkalmazás van rá, anno én is használtam, rendes mp3 minőségben rögzít, az meg szintén kell neki -
bringasisti
őstag
Egy biztonsági mentésből van a felhasználó név és jelszó, és email cím. Nem működik. Kérek új jelszót, elküldik, de nem jön meg. Próbálok regisztrálni, az email cím foglalt. Erre néhány éve csináltam egy olyan email címret ami nem tartalmazza a nevemet. Arra is írja hogy foglalt, pedig akkor már a 3-dik Samsung mobilt nyuztam!
-
TaylorPro
addikt
N8 esetében az amoled kijelzőnek volt a lilulós kijelző jelensége. Volt egy szürke átmenetes teszt kép, és bizonyos átmenetet lilán jelenített meg. Ez miatt a sötét részeknél okádék volt a kijelző. Ezt később szoftveresen is javították, ami megint nem szín hű megjelenítést produkált. Voltak jó kijelzők, de ritka volt. Plusz a közelség érzékelő is típushiba volt. Annyit hordtam szervizbe hogy a végén kaptam egy új nullpercest és itt lett a vége.
-
T. I.
senior tag
Akkor ajánlom neked a Mobilarena youtube csatornáját. Bog részeltesen beszélt a 3G kivonásról nemrég. Lényegében kell a frekvencia az 5G-nek. A 4G lefedettség itthon elég nagy százalékos,hogy ezt meglépjék nagy szívfájdalom nélkül. Egyébként manapság,mikor 1-2 év az átlag telefonmegtartási idő, főleg nem sokaknál fog gondot okozni.
-
imi290
aktív tag
A rejtett mappák meglettek,csak a rompatcher-bam kellett aktiválni,az open for all-t.Úgyhogy vissza tettem az üdvözlő képet és hangot.
A térképek megvannak,letöltöttem onnan ahonnan kellett,elkezdi telepíteni de nem engedi folytatni.Írtam neki,válaszolt is,ha nem megy,felteszem az eredeti Uda-t.Majd hétvégén tesztelem. -
sanyi73
csendes tag
-
T. I.
senior tag
Elsőre én is erre gondoltam, de aztán meggondoltam magam. Nyugodt szívvel már senkinek se ajánlanám. Inkább más platformon kéne szétnézni. Ha a videozás fontos, vannak már sima HD felett rögzítő mobilok bőven. Én most SonyZ2-t használok, ami bár izzad, de 4K-ba is rögzít.
-
sanyi73
csendes tag
Szia!
Csak hogy még érdekesebb legyen a dolog.Eszembe jutott hogy kipróbálom az elülső kamerát,és érdekes módon ott működik a videofelvétel a hátlapi kamera viszont még mindig csak képet csinál.Most akkor mi is a hiba?Szerintem megpróbálok össze kaparni egy új telefonra.
-
sanyi73
csendes tag
Szia Tomi!
Ha lesz egy kis időd írnál nekem egy linket?Én nem találom Taylor oldalát amin phoenixről lenne szó.Köszönöm.Szia
ui:ha újra rakom a rendszert akkor újra kell hackelni is?mert ha visszagondolsz az se ment könnyen nekem.és már sok oldal nincs meg amiket akkor régen küldtél.visszanéztem. -
sanyi73
csendes tag
Találtam a sok verzió számú között egy CameraPro alkalmazást ami úgy néz ki hogy működik(igaz nehezen megyek el rajta mert nem magyar nyelvű)Viszont a panoráma kép készítő sem megy.Ezek szerint a kamera rossz?Nekem ez magas.Hogy lehet az hogy egyik alkalmazás jó,a másik nem,egyik funkció jó a másik nem.Sima képet tudok csinálni panorámát már nem.Annak idején pont a kamera miatt szerettem bele a c7- esbe,Akkor még(kb 6éve)csúcs minőségnek számítottak azok a fotók videok.Most meg itt sz.r.kodik.
-
sanyi73
csendes tag
Sziasztok!
Ezt a bejegyzést itt találtam a topikba.Ez segíthet nekem a kameránál vagy csak több gondom lesz a visszaállításokkal?Mivel navifirmet és ovit se találok már.Vagy hard reset után biztonsági mentés felrakásával jó lesz minden?a hiba is visszajön
Na Emberek !!!
Beszéltem most a magyarországi Nokia köszponttal !! (I don't care center)
Nokia C7 esetén ha az emberke *#7370# HARD RESET-et követ el, ez semmilyen
némi nemű problémával ( Akár garancia, Akkumulátor problémák, Fagyások ) nem jár.Megerősített azon hitemben is a hölgy, hogy kizárólag alap szintre áll vissza a telefon, és
abszolúte visszatelepíthetők az alkalmazások OVI-n keresztül.Illetve a készülék szoftverfrissítésénél minden helyrehozható !!!!!
-
-
-
-
Francia91
veterán
3 éve N8-asom van, ez idő alatt ellőttem vele pár képet, elhiheted...
Szó sincs arról, hogy rossznak állítanám be, hiszen láttad az Erdélyben készült képeket, amik az N8-assal készültek. Csupán arról van szó, hogy a fizikát nem tudja meghazudtolni az N8 sem, akármilyen szép képeket is csinál. Nagyon jó telefon, fotós viszonylatban még a mai mezőnyben is vígan megállja a helyét, ami 5 év elteltével azt kell mondjam, hogy nem kis teljesítmény. De akárhogy is szépítjük, a Lumia 1020-szal nem tud versenyre kelni, sem színtelítettségben, sem részletességben, de ezt nem is várom tőle, ugyanis hatalmas technikai különbség van köztük. Ennek ellenére nekem marad az N8-as másodtelefonnak, ahogy még az N82-esem is megvan, és néha bizony azt is előveszem. Ugyanis ahogy írtam, még bőségesen megállja a helyét, ha a fotós és videós képességeit nézzük, a Xenon vaku és az 1/1,83"-os szenzor azért még ma sem elterjedt páros, és a 720p videója is a legszebbek között van
-
MK VII
veterán
Konkrétan kettő N8-cam volt.. Illetve most is megvannak csak törött kijelzővel..
Verőfényes napsütésben jók a képek, de egy picit felhősebb időben vagy szürkületben esetleg lakásban vagy lámpafénynél már nincs a helyzet magaslatán az automata fehéregyensúly szabályzása..
Iphone 5S agyon vissza veri automata üzemmódban..
Legtöbb ember nem szarozik meg pepecsel hanem fényképez.. Mint pl én is.. Nem állítgatok.. Alapon csináljon szép képet és kész..Na jó.. Nehogy azt mond, hogy nem csináltam azért vele szép képeket..
Tud ez ilyet is nah..
De kevesebb fénynél az Iphone 5S fölénye szerintem nem kérdés.. -
MK VII
veterán
Ennyire nem lehetsz elfogult...
Szerintem pont nem csinál jobb képet az N8.. Nekem mindig az volt a bajom az N8 kamerájával, hogy élettelen fakó képeket csinált.. Számomra sosem volt tökéletes az N8 kamerája.. Felbontásban jó nagyon, de egy Iphone 5S is sokkal élet telibb, részletesebb, szebb képeket csinál. Egyik nap lőttem pár képet egy régi Sony J-vel és szebb képet csinál azzal a nem is tudom talán 5mpx-es kamerájával mint az N8.. Sokkal szebbek a képek. Több a szín nem olyan fakó mint az N8-al lőtt képek.. -
simongab
senior tag
Meg egy kicsit lassú. Én a céges teló mellett használom, most megint tesztelek majd egy fekete péntekes androidos csúcstelót, de aztán visszatérek az n8 hoz
Sajna a Facebook kliens kérdés problémáját még nem, de a memóriagondokat megoldottam. Most 5 éves egyébként a telefon
-
T. I.
senior tag
Mindenkinek külön válaszolt, már az is baj?!
Az N8 remek darab, nehezen pótolható. Mérlegelni kell, kinek mi a fontos. Nekem a nagy képátló (5"), a microSD és a biztonságos OS volt szempont. Vaku, transzmiti, viber nem érdekelt. Kinek mi jön be, az biztos, hogy a serpenyő egyik oldalán a valós vagy vélt igényekből lejjebb kell adni. A 820 15e-ért remek választás! Hajrá!
-
MK VII
veterán
Köszi!!
Megtaláltam.
Rákérdezek majd náluk.
Köszi a segítséget! -
Francia91
veterán
Én csak azt tudom mondani, hogy amíg nem szükséges újratelepíteni a telefont, addig marad rajta a sima V9-es. Már remekül belaktam ezt a rendszert, nincs kedvem mindent elölről kezdeni...
Majd ha olyan adódik, hogy újra kell tenni, akkor felteszem az újabbat, addig meg kár piszkálni -
MK VII
veterán
Én is pont a napokban elmélkedtem rajta, hogy nem látok új hsz-t ebben a topikban.. Vajon ilyen jó az új rom?
Nekem amúgy nagyon tettszik.. Tettszik benne a sok üres hely a rendszernek... 100mb fölött van mindig.. Pörgős is. Igaz semmi mást nem csinálok rajta csak telefonálok meg sms-zek, na meg persze PH!-zok..
2 napot simán bírja egy töltéssel...
Részemről nagy piros pont az új romnak! -
-
-
EndR
tag
-
-
-
-
A kérdés csak az, hogy átmásolja-e a kontaktokat rendesen, mert sokhoz több telefonszámot is rendeltem.
Tegnap már nem volt időm foglalkozni vele, szerintem ma sem lesz, de találtam egy videót, ez működhet? Persze előtte biztonsági mentés, mert ha elvarázsolom a számokat, akkor világvége van...
-
Igen, a vcf-ek tartalmát látom (legalábbis a 6230i-men láttam), de elég sok telefonszámról van szó, ezért valami automatizált megoldás kellene. Ha más nem lesz, akkor marad ez.
A vcf fájlokhoz hogyan férek hozzá? 6230i-n a Suite-tal tudtam kimásolni őket, itt is úgy működik?
-
kpal
nagyúr
THX!
Kb olyasmi ,de inkább foto/video megoszto. Csak drodi, ios,wp-n lehet regelni máshol csak bekeletkezni lehet.
-
TommyX_
őstag
Amit próbáltam legutoljára kis ideig működött, aztán ha jól emlékszem purchase refund.. hibaüzenettel megállt a dolog. Amúgy droidra és S60v2-re ingyenes a profimail, csak S^3-ra nem. Bár nem olyan sok az a 8$ érte, ha már az x-plore és a lcg jukebox programot ingyenessé tették S^3-on.
-
MK VII
veterán
"Mit ír neked amikor feljön az a nokia fiòk?
A v9-et sw update-tel vagy refurbish-sel tetted fel?"Semmi különöset nem ír. Egyszerűen csak állandóan feldobja a Nokia fiók bejelentkezős ablakot.
Ha jól emlékszem,mert volt már egy éve mikor a V9-et raktam fel. Akkor refurbish-el tettem fel. Tuti.. Mert emlékszem,hogy szívtam egy Phoenix-el amivel fel sem rakta, illetve, ha felrakta akkor csak update-el. Aztán találtam egy jó Phoenixet és örültem neki,hogy refurbish-el végre felment rá a V9.
Tehát a válasz: refirbish.. -
MK VII
veterán
Most a napokban cseréltem alaplapot a készüléken.. Darabokra szedtem. Ha jól emlékszem forrasztott. Visszarakom a másik alaplapot aztán megnézem,hogy annál van-e ilyen jelenség, ha nincs akkor átforrasztom.
Szervizbe biztos nem viszem... Finommechanikai műszerészként "asszem" neki merek állni. Főleg,hogy nem 1 nem 2 kijelző és alaplapcsere van ár a kezemben
Csak az a Nokia fiók bejelentkezés ne lenne...
Most vettem észre, hogy, ha a Vibert vagy a Whatsapp-ot indítom akkor is feljön az ablak. Szóval picit kezd már idegesíteni..
Újra kéne húznom a V9-et? Vagy ár nemtudom mit csináljak...
-
MK VII
veterán
"Ezt windows-nàl sem hallottam még.
Pedig ha írod,létezhet."Pedig van ilyen, ha egyre gondolunk.. Teljes rendszer mentést csinál Microsoft fiókra és onnan akármilyen készülékre vissza tudod állítani a megszokott rendszered.
"A híváskor azért sötétülhet el a kijelző,mert tűző napsütésnél nézed/indítod a hívást (99%)"
Most, hogy mondod!!..Tényleg erős fényben csinálja csak..
-
MK VII
veterán
Hmm...
Akkor csak engem tisztel meg a telefon ezzel a funkcióval?
Viszont nekem elég idegesítően csinálja. Sokszor csak úgy felugrik a Nokia fiókhoz való csatlakozás...
Illetve azt vettem még észre,hogy sokszor hívásnál mikor hívom az illetőt automatikusan elsötétül a kijelző úgy, hogy még a fejemhez sem tettem és csak az oldalsó képernyő feloldó gombbal tudok visszatérni a híváshoz. Ez azért zavaró,mert, ha egyből sípol az illető akkor nem tudom megszakítani gyorsan a hívást.
10-ből 4-5 hívásom sajnos ilyen. Elég zavaró. Csak nálam vannak ezek a hibák? Vagy ti is találkoztatok már ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged