- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulavezir
aktív tag
válasz
baradi #34829 üzenetére
Na, akkor most lehet (sőt biztos), hogy eddig nem figyeltem. Tehát ha jól értem ezt a térképet, ami most a frissen beszerzett N8-amon figyel NEM LEHET FRISSÍTENI ÚJABBRA
nemá!
Hát hogy dobom így ki a navit a kocsiból?
Há nem arról volt szó, hogy offline navi, meg folyamatos frissítés, meg kiskutyafasza? -
csirke3
csendes tag
válasz
baradi #34556 üzenetére
Megpróbálom összeszedni:
-nem lehet tekerni a netről lejátszott videókat, csak a nyilakkal, azaz nincs csúszka. előrefelé gyorsan pörget, visszafele meg csak 10mp-ket :/
-legalább 6 kattintás elindítani egy navigációt, N8-on csak 3
-a zenelejátszóban sincs csúszka a pörgetéshez
-a netes rádión kívül nekem semmilyen média nem futott a háttérben
-baromi lassan kapcsolja ki a wifit, N8-on ki sem kell kapcsolni, úgyse merül a Lumiához képest
-az alap IE böngészőben, lehet hogy ez az én hibám, de nem találtam előre gombot
-nincs rá Opera Mini, bezzeg Valóvilág app igen
-van egy fizikai gomb tök feleslegesen a Bing kereső megnyitásához+ egy csomó olyan dolog amit használat közbe veszel észre, szóval ez csak a jéghegy csúcsa...
-
kpal
nagyúr
válasz
baradi #34453 üzenetére
Köszi csak érdeklődtem .
#34458) Elims : Ismerős nincs aki tudna valóban eredetit.
Nézem a Ebay hirdetésetek sok német van, azok is hamisítványokat árulhatnak, igaz ugyan az a kép van kint a 2000 és 5000 Ft-osnál is
Télleg Németből van olyan olcsó a rendelés mint Kína,Hont-kong -ból ? -
Macsek1988
tag
válasz
baradi #34401 üzenetére
Üdv!
Pont ezt akartam kérdezni, hogy aki közel játszik a nokia tüzéhez, nem tud valami infót a térképek frissítéséről? Mert most már bő fél éves a legutolsó frissítés és nem rég kapta meg a winfosos rendszerük is az új térképeket. Legalább a térképeket frissítsék, mert én sokat használom és a here.com-al kombinálva számomra jobb, mint bármelyik "komolyabb fizetős" rendszer.
-
kpal
nagyúr
válasz
baradi #33707 üzenetére
ÉN használtan vettem a telot csak éppen ez nem volt hozzá ,amúgy minden meg van .
#33708) Elims Itt aprón néztem árulnak kábelt csak sajna nem Debreceniek , lehet feldobok egy hirdetést 500ft-ért valaki lehet hozzám vágja
Télleg , és bármelyik vezetnék nélküli egér+bill működik ? felismeri a telo ?
Vajon lenne baja ha telonek ha rádugnám a az USB-s wifit ?
Szeretném ha erősebben fogná jelet -
stewe780
őstag
válasz
baradi #33536 üzenetére
Hát, most odaraknak egy gombot, de az ugyanazt a szutykot hozza fel, mint eddig. Nem egy nagy megbánás jellegű a dolog. Kb annyi, ha mondjuk az "N" betűt meghagynák a "NOKIA"-ból.
Az biztos, hogy eddig is Elop vezetésével az USA volt a fókuszban, és ez még inkább erősödni fog ezután. Ott meg nem nagy brand a Nokia. Európára meg úgy nagy ívben tojnak.
Ahol meghagyhatná a nevet, a jelenleg még elég nagy számban kelendő nem-okosteló réteg esetén, szerintem egyszerűen elhalasztja a szegmenst. Nem azért vett mobil céget, hogy aztán tényleg telefongyártó legyen, hanem, hogy a szoftverét jobban terjessze. A wp-vel a zászlón nem fogja érdekelni az ilyen series asha vonal, simán eldögleszti aztán jólvan. -
-
-
baradi
senior tag
-
Kobak77
aktív tag
-
-
-
perge666
veterán
válasz
baradi #29971 üzenetére
Úgy akartam hogy kp-ra megveszem a HTC-t,de csakis kizárólag személyesen vennék.
2 napja néztem egyet Debrecenbe,de eléggé zavart a kinézete/nem volt makulátlan/ezért inkább nem vettem meg.
Most meg egy nyíregyi sráccal tárgyalok,ő inkább beszámolná a telómat,gondolom kell neki egy megbízható masina,és pénz mellé!
Nem tudom hogy össze jön e a csere,mert írja hogy neki ma nem jó..........meg elég szűk szavakban beszél
Nem értem. -
Misály
addikt
válasz
baradi #29867 üzenetére
Hat pl megnyithatsz egy weboldalt úgy, hogy nem kapsz agyfaszt a renderelés és a görgetés sebességétől. Használd egy darabig valamelyik konkurens rendszert ( ne a droidot, az ugyanolyan instabil mint a symbian) és talán rájössz mit tesz hozzá a használati értékhez.
"Az mar sokkal inkabb, hogy telefonalasra, navira, fenykepezesre meg mindig az N8 az egyik legjobb alternativa" - feltéve ha épp engedi felvenni a hívást (bár ezt a bugot már ios-en is láttam), vagy időben elindul a kamera. Mai napig szívfájdalmam hogy 3 másodperc kell egy fotóig és nem lehet külső dzsunkaapp nélkül lezárt állapotból életrekelteni.
-
donceleger8
őstag
válasz
baradi #20177 üzenetére
Viszi őket 2giga méretig, csak ne akarj belepörgetni, mert akkor megakad. Illetve válogatós e tekintetben, nálam 6 film közül csak egyet hajlandó pörgetés után folytatni. Írtam a Nokiának a problémáról, készül egy javítás. Remélem hamarosan itt lesz.
Ezen kívül viszi az mp4-et és az mkv-t is. Bár utóbbit csak akkor játssza le, ha egy bizonyos referencia frame 4 vagy az alatti értékű. Ezen fájlok esetében már 2 giga felett is lejátssza őket és érdekes módon bele lehet pörgetni, pedig nagyobb méretűek, nagyobb felbontásúak.(#20182) karldergroße
Az Opera mini maradt, de van egy Opera mini next elnevezésű böngésző. Ez 7.0-ás, és szerintem a sima mini közvetlen folytatása, csak más névvel. Tegnap már le is szedtem, még nem volt időm tesztelni, már nagyon fáradt voltam. Majd ma.
-
attisx
addikt
válasz
baradi #18614 üzenetére
Pl. ha mobilnetet használsz egy nem túl izmos csomaggal (100-500 mega), akkor érdemes a Miniben minimumra állítani a képminőséget, ugyan ilyen megfontolásból Mobile-nál engedélyezni a "Turbo"-t. Illetve ajánlott létrehozni egy Opera (Link) fiókot, így a könyvjelzőkről, gyorshívóról, keresőmotorokról lesz egy folyamatosan frissített mentésed az Opera felhőben, ahonnan szinkronizálhatsz különböző Opera termékek között is (Mini, Mobile, Desktop). A többi beállítási lehetőség inkább csak szubjektív kényelmi opció, azokat saját ízlésed szerint kell eldöntened hogyan használod.
-
attisx
addikt
-
CS_D
senior tag
válasz
baradi #18417 üzenetére
Cseréld le a codecet, vagy a playert, rosszabb esetben pedig a géped.
Ez annak a jele, hogy a géped nem tudja megfelelően dekódolni a 720p videót.
Kapcsold be a DXVA támogatást, hogy GPU is segítsen.A VLC és a Media Player Classic gond nélkül lejátssza, és a DXVA-t szerintem alapból tudja.
-
donceleger8
őstag
válasz
baradi #18396 üzenetére
A store-on lévőben nincs magyar nyelvi támogatás. Hivatalosan a Nokia oldalán sincs magyar nyelvi csomag a swype-hoz.
Először a store-os változatot tettem fel, de emiatt jött is lefele, és ment fel a nokiaprogramos. Nálam nincs lassulás miatta, tökéletesen működik.Más!
Említettem, hogy nálam az új Big Sreen (v1.2) indulás után állandóan kilép, vagyis nem működik. Visszaállítottam az eredeti betűtípust, ezt követően a store már normálisan működik (mert addig onnan nem tudtam normálisan telepíteni), viszont ez a Big Screen nem hajlandó működni! Más esetleg tapasztalja ezt a hibát, vagy mi lehet az oka? -
CS_D
senior tag
válasz
baradi #18341 üzenetére
Manapság már egyre kevésbé beszélhetünk normál userekről...
Régen, még a Symbian hőskorában (Nokia 3650 és társai), akkor tényleg ritkaságszámba ment, hogy valaki alkalmazásokat telepített volna a telefonjára, és a telefonáláson, fényképezésen vagy zenehallgatáson kívül bármi másra használná. Pedig sok app és játék volt már akkor is.
Mostanság már kevés olyan emberrel találkozom, aki az alkalmazásokból fakadó lehetőségeket nem használná ki, és csak a hagyományos feature-öket venné igénybe. Milliónyi app, mindenki megtalálja a számára fontosat a Marketen vagy App Store-ban. Sajna a Nokia Store-ról nem tudom elmondani, mert itt szinte semmi olyat nem találok, amire szükségem lenne, rendszerbe integrálódó programok pedig majdhogynem egyáltalán nincsenek.
-
ZooLee
senior tag
-
ZooLee
senior tag
válasz
baradi #18298 üzenetére
Hát, sajnos nekem nincs ilyen jó tapasztalatom a Maps-ről térképileg. Dunakeszin akkora marhaságokat tervezett, hogy csak néztem, nem értettem. Óriási kerülővel vitt egyes helyekre, pedig a térképen rajta voltak az utak, amin röviden oda lehetett volna érni. (Sőt, még a földúton tervezés is engedélyezve van, tehát annak sem kellett volna gondot okoznia.)
Van rajta Garmin is, annak sokkal jobb a térképe, bár kicsit darabos a kirajzolása, de jobban használható. Viszont szoftverileg nagyon jó a Maps, egyszerű, célratörő, nem is kell több egy telefonba. A GPS pedigtényleg nagyon gyors, pillanatok alatt fog jelet, ez nekem nagyon fontos a Geotagging miatt is.Z.
-
imi290
aktív tag
válasz
baradi #18055 üzenetére
Anna-n kell vagy inkább ajánlott az amiről írsz.mikor nekem is anna-m volt nekem is fent volt. ha pl videót készítesz tud a kamera fókuszálni ami sok embernek hasznos lehet. mondjuk az adatokat nem tudom mennyi képkocka stb.de az is több lesz mint a normál módban
ezek a dolgok belle-n már alapból vannak. -
deka10
senior tag
válasz
baradi #18049 üzenetére
nokia carmod Sajna nem találtam store-s linket, de a telón lévő store alkalmazást megnyitva az ajánlot progik között van.
-
Lirion
addikt
válasz
baradi #17987 üzenetére
Ez remek, csak ez is olyan progi, hogy addig működik, amíg „szabályok” szerint használod. Ha tokban hordod a telót, akkor a 3 érzékelőből kettő kiesik, ha meg táskában, kockázatos, hogy mikor lesz éppen keresztben, függőlegesen, vízszintesen a teló...
Én ilyenért biztos nem adnék pénzt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged