- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Billentyűzet gondom van
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Most egy par szaz Ft-os Maxell fülest hasznalok, mert a Sennheiseremen átment egy teherautó
Azzal is jelentkezett a Hoba, de kb 1 honap alatt egyszer. Utana egy Thompsont használtam, néha annal is előjött. A mostani fülest ugy 2 hete hasznalom, eleg intenzíven, de eddig ezzel is csak egyszer ketszer jelentkezett a Hoba. Nem is tulajdonitottam neki nagy jelentőséget... Azonban ma ugye jott a fekete leves, es nem győztem folytatni a zenet.
Gabesz87: Nekem a felsorolt cumok voltak. Meghajtotta mindet rendesen, bar a Sennheiserrel volt olyan a minőség, hogy a 3GS-em alazta... Pedig az eddig nalam etalon volt. A többivel átlagosan szol, de meg mindig jobb mint a 800-as barmilyen fulessel. En meg nem találkoztam fülhallgatóval, ami ne lett volna jo bele (se fejhallgatoval, se hangfal szettel, egyedul mikrofonos fülest nem probaltam meg)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged