Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
zachary
tag
válasz
SpeedyG #4190 üzenetére
A gyárit használom.
(#4191) gyöngyvirag (#4189) Cingáriusz Én az ismertségi körömben úgy látom, hogy nagyon senki sincs oda a húdenagy szabadságért. Úgy használják, ahogy a dobozból kivették, sőt egyre gyakrabban látok olyat is, hogy már widgeteket sem használnak, csak kihánynak mindent a kezdőképernyőkre.
-
gyöngyvirag
csendes tag
válasz
diagonal #4173 üzenetére
Nekem narancs van és amikor bementem a Telecomhoz én előrehozattam egy feketét és ezt a narancsot. Tehát egyszerre fogtam mind a kettőt. Azt kell hogy mondjam, hogy a narancs klasszisokkal jobban csuszik de mégis ezt választottam mert veszett jól néz ki
. Így utólag viszont még hozzátenném, hogy a narancs mivelhogy elég sima és fényes elég jól gyűjti az ujjnyomokat. De még így is ezt választanám.
(#4189) Cingáriusz Persze, igazad van. Sokkal jobban testreszabahatóbb. nem is azt akartam mondani, hogy a droid szar. Az előbb azokra céloztam (a környezetemben is vannak ilyenek) akik állandóan panaszkodnak, hogy ilyen megy olyan szar a droid és telefonváltaskor mégis megveszik.
-
válasz
gyöngyvirag #4188 üzenetére
A testre-szabhatósága miatt, meg, hogy úgy lehet variálni a felület elrendezését és kinézetét ahogy akarod. Sokaknak ez fontos szempont. Nem mellesleg droidra azért még mindig jóval több játék és alkalmazás van arányaiban.
-
gyöngyvirag
csendes tag
válasz
Dj.Kütyü #4166 üzenetére
Igen, előfizus (3700 + 2390 a részlet 12 hó-ra)
És nem felüdülés hanem egy álom!. Még a megrögzött droidpárti ismerőseim is csodálkoztak, hogy minden (szinte) megvan az aruházban ami a droidon és itt működik is.
Személy szerint nem is értem sokan miért ragaszkodnak annyira a droidhoz? -
zachary
tag
válasz
Anubis_9 #4184 üzenetére
Nokia Care-ben úgy tudom olcsóbb.
(#4167) SpeedyG Hangoskönyv vagy videó? Ha videó, akkor szerintem természetes, hogy leáll, ha nem nézed, nekem ez droidon is így működött. Ha hangoskönyv és zenelejátszó az nekem gond nélkül fut egymás mellett.
-
válasz
s7evcsenko #4181 üzenetére
Szerintem meg pont azért csúszik. Vékony, tompa élek, sima műanyag.
-
Anubis_9
addikt
Nekem fehér van, de még nem csúszott ki a kezemből, igaz, eléggé vigyázok. A narancssárga nagyon tetszik, honnan lehet beszerezni eredeti narancssárga hátlapot? Nem lenne szükséges, hogy alkalmas legyen vezeték nélküli töltésre. Köszi!
UI: találtam egy helyen, hol sokkal olcsóbb, mint máshol, csak nem tudom, mennyire megbízható... Tapasztalat? "Ez egy eredeti, gyári Nokia termék! Nem utángyártott!"
-
kezman
őstag
Mindezektől függetlenül én nagyon szeretem, a csuszásság meg megoldható vagy így vagy úgy, nekem a tudása tökéletesen megfelel, amire használom ahhoz teljesen jó, én csak ajánlani tudom mindenkinek.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
TestamentDNR #4180 üzenetére
Lehet, hogy kenned kéne a kezed valami krémmel, mert ki van száradva! Nem azért csúszik?
Cingáriusz:
Amúgy meg épp attól csúszik szerintem kevésbé, mert lekerekített és nagyobb felületen érintkezik a kézzel! -
Egy barátomnak van szürke 735-öse. Nekem a kialakítása miatt nem tűnik nagyon stabilnak kézben fogva. A lekerekített élek és a sima műanyag felülettől nem éreztem túl stabilnak a fogását.
-
kezman
őstag
Nekem is szürke van, azt azért nem mondanám hogy nem csúszik, lehet kevésbé mint a többi de csúszott már ki a kezemből, csak ennyi lenne a mondandóm.
-
diagonal
csendes tag
Azt valaki meg tudja erősíteni, hogy a szürke hátlapos Lumia 735-ös kevésbé csúszik mint mondjuk a narancs vagy a zöld? Olvastam ilyet valahol, hogy a matt szürke nem csúszik ki olyan könnyen a kézből.
E mellett a teló mellett döntöttem és kb. ennyi kérdés maradt mostanra, hogy milyen színben vegyem. A narancs tetszene egyébként leginkább.
Igazából a fő szempont nekem a netezés lenne rajta, buszon, villamoson, parkban stb. híroldalakat, fórumokat olvasni. Telefonálni keveset telefonálok nagyon átlagemberhez képest ( havi 100-150 perc ).
Talán még játszani játszanék rajta néha.
Kamera, zenehallgatás minősége nem lényeges szempontok. -
SpeedyG
tag
A diktafon akkor is leáll, ha kilépek a kezdőképernyőre.
-
japy
őstag
válasz
gyöngyvirag #4141 üzenetére
Az akku a 3-4 teljes feltöltési ciklus után éri el a maximális kapacitását!
-
boxfan
tag
válasz
Cingáriusz #4163 üzenetére
Nem kell cserélgetni,100 ft a trénél egy adapter.....
-
SpeedyG
tag
Sziasztok! Hogy lehet futtatni egy progit a háttérben? Pl. este gyerkőcnek szól valami mese, én meg neteznék, akkor nem tudom a háttérben futtatni a lejátszót, mert elnémul, ha belépek a böngészőbe. Vagy pl. ha a diktafon funkciót használom, akkor sem tudok mást használni mellette, mert leáll a felvétel.
-
Dj.Kütyü
aktív tag
válasz
Hali.Előfizus?Enyém is T-s.Droid után felüdülés!!!😊
-
Anubis_9
addikt
válasz
Cingáriusz #4157 üzenetére
Minden kezdet nehéz. Én kb. 6 év androidozás után tértem át WP-re. Hát nem volt könnyű, de nem adtam fel.
De gondolj bele abba, hogy annak idején ugyan ilyen szokatlan és nehéz volt hagyományos "buta-telefonról" Androidra váltani... Pl. én az első nap első alkalommal képtelen voltam vele hívást fogadni, mert nem tudtam, hogy jobbra kell húzni a hívásfogadó gombot. Honnan is tudtam volna, sehol sem láttam ilyet korábban. Meg kellett nézni a kézikönyvet, szégyen, nem szégyen.
-
gyöngyvirag
csendes tag
válasz
mobilnet ki- be kapcsolasara a kapcsolat csempet hasznalom amit az aruhazbol lehet letolteni..
-
-
zombinyul
addikt
válasz
Cingáriusz #4161 üzenetére
A push uzenetkezelese is hibátlan a 735-nek. Messengert, vibert, barmit használhatsz nyugodtan. Nekem legalabbis mind tökéletesen megjelenít mindent (messengerbe be vagyok non stop jelentkezve, soha egy kis késés sem volt). Nem is ertem a 625-odnek mitol voltak ilyen bajai. De probald ki, ha nem jon be max eladod.
-
válasz
#42308056 #4159 üzenetére
Kapott hard resetet, utána is előfordult.
Ami még eszembe jutott, hogy a 625-ös nem jelenítette meg sokszor sem a facebook sem a viber üzeneteket. Jelzett, hogy üzenetem jött, de amikor megnyitottam, nem volt ott az újonnan jött üzenet. Párszor ki-be kellett lépkedni a programból mire egyszer csak ott volt.
Félek átváltani a 735-re, mert ezek a problémák nagyon idegesítőek voltak.
625-ről másfél hát után visszaváltottam Nexus4-re, maga volt a gyönyör újra androidot kezelni.
Nem tudom, hogy adjak e még egy lehetőséget a win-nek. -
törölt tag
válasz
Lehúzható felső sávban tudsz tenni kapcsolókat. Mobilnetet még nem, majd későbbi frissítéssel.
Mobilnetre probléma meg csak nem is 625 jelenség, hibás volt a készüléked. Egy hard reset valszeg megoldotta volna.
-
zombinyul
addikt
válasz
Az nagyon durva, nekem 1 ora alatt merult elozo sw-rel 10%-ot, ugy, hogy non stop zene, FB messenger, meg böngésző. De ha 12% ment le, az mar soknak számított.
Most az új sw kicsit mintha jobban szivna az akksim, mondjuk pont szabadnapokat toltok, ugyhogy nagyon letesztelve nem volt.
Cingáriusz: Lehúzható allapotsavbol kezelhető az internet (mobilhalo is, wifi is), ujrainditgatni nem kell, ez nem wp jelenség (a 800-asomnal se voltak a 2 év alatt ilyen gondok)
-
Sziasztok!
Vettem egy 735-öst, de elsősorban eladásra. Nem merek droidról váltani. Kipróbáltam pár hónapja egy 625-öst és egyszerűen nem tudtam megszeretni, mert nem estek benne kézre a dolgok. A navigáció szerintem sokkal rosszabb mint a google-é.
Olyan dolgokat mint wifi és mobilnet ki\be kapcsolása, azt ki lehet rakni valahogy a kezdőképernyőre, hogy ne kelljen állandóan a beállításokba bemászkálni?
IE böngésző az rettenetes volt a Chrome után. Egyszerűen olyan alapvető dolgok mint link vagy kép kimásolása belőle is gondot okoztak, mire megtaláltam nagy nehezen. Opera ebből a szempontból jobb?
Ami még a 625-ösnél nagyon nem tetszett, hogy nem mindig volt hajlandó bekapcsolni a mobilnetet, csak újraindítás után. Ez általános windows jelenség vagy csak a 625-ösnél fordul elő? -
törölt tag
válasz
TestamentDNR #4151 üzenetére
Én kifejezetten szeretem a Lumiák kicsit zajos képeit. Nem mossák szét a részleteket, inkább szemcsés, de legalább részletgazdag. GSM Arenán összevetettem Galaxy A3-mal a 735 képét, hát 5 MP-es méretben abszolút a 735 képei szebbek. 2 MP-re való kicsinyítéskor nagyjából egyforma.
-
Vizi911
tag
válasz
gyöngyvirag #4150 üzenetére
Én leszedtem áruházbol az Operát és szerintem sokkal kevesebb mobilnetet és energiát fogyaszt mint az IE , andoridon is bevált régen és bár ez még nem annyira kiforrott de hasonloan megvagyok vele elégedve.
-
rák.3
csendes tag
válasz
TestamentDNR #4151 üzenetére
tényleg szépek,
köszönöm! -
Steelers
senior tag
válasz
gyöngyvirag #4150 üzenetére
igen, arra gondoltam.
-
gyöngyvirag
csendes tag
válasz
Steelers #4147 üzenetére
Külön alkalmazásra gondolsz vagy a beallitasokon belül a takarékos üzemmódra? Mert én az utobbinal kapcsoltam ki néhányat. Kíváncsi vagyok az eredményre, bár nem fűzök hozzá nagy reményeket mert nem a háttérben futással fogyaszt sokat, hanem pl IE használata közben ha rapillantok a toltottsegjelzore akkor elborzadok. Mindenesetre nagyon szépen köszönöm a tanácsot!
-
oncore60
újonc
válasz
Dj.Kütyü #4146 üzenetére
Hasonló volt velem is már. Olyankor csinálja ezt nekem amikor egyik wifi spotról a másikra megyek át telefonnal (Pl.: Kolis wifimről a suli wifi hálózatára és eközben nem kapcsolom ki) ilyenkor néha megbolondul és nem látja a wifit meg úgy kb semmit. Kis idő múlva vagy egy újraindítás után nekem mindig helyreáll.
-
oncore60
újonc
Sziasztok! Ma reggel frissítette le magát a telóm és azóta a kijelző bekapcsolásakor a virtuális kezelősáv folyton felugrik és ha megnyitok egy appot akkor is rögtön előugrik. Előtte ilyet nem csinált, nem vészes dolog de kicsit irritáló. Találkozott valaki hasonló jelenséggel és ha igen tud rá valami megoldást?!
Előre is köszönöm a választ! -
Steelers
senior tag
válasz
Keresd a battery saver-t és ott tilts le minden olyan appot amik feleslegesen futnak a háttérben,nem szabadna ennyire merülnie,mert akksiban elég jó ez a készülék.
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Tapasztalt már valaki olyat hogy elszáll a Wifi?Meghogy nincs Internet kapcsolat?Vagy ez Router hiba is lehet?
-
Most vettem meg,hihetetlenül kellemes és jó telefon.Messze lekörözi az Androidos gépeket.
-
hroberto
veterán
válasz
A WP nem támogatja a flasht.
-
gyöngyvirag
csendes tag
Hétfőn sikerült beszereznem 1 ilyen telót a telekomnal narancs színben. Droidrol valtottam es azt kell h mondjam brutal jo a telo meg annak ellenere is h sajnos az akksival nakem is gondjaim vannak. Reggel leveszem e töltőről es fel ora netezés utan -20%. Előttem vki írta h azert mert nem tölt fel teljesen de sajnos ez 60%-rol is így történik. Olvastam h az IE miatt lehet ezerr gondoltam kipróbálok másik böngészőt. Tudnatok olyat ami boldogul a flash tartalmakkal is? Előre is köszönöm.
-
rák.3
csendes tag
-
rák.3
csendes tag
válasz
hroberto #4133 üzenetére
Igen, ma volt szerencsém megnézegetni, és tényleg szép a kijelzője (ugyanolyan kb mint a 925). Bár a kamerája pixelben gyengébb (kivéve a szelfi-oldalt), kíváncsi lennék, csinál-e olyan szuper képeket, mint a 925 (sajnos a plázában fotózottakból sokat nem lehetett leszűrni)
-
zachary
tag
válasz
AMD Power #4132 üzenetére
Ez lenne az nem? (#4087) Csaba1512
-
AMD Power
titán
Jött a telóra valami nagyobb frissítés. Lehet róla tudni róla valamit, mit tartalmaz?
-
rák.3
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlen, 735 kamerája is PureView-e? Illetve a kijelző itt is PureMotion HD+ -e?
Ellopták sajnos a 925-et és ezzel pótolnám valószínűleg, ezért alapvetően ahhoz hasonlót szeretnék mindenben, de bármi pro és kontrát szívesen fogadok! -
zombinyul
addikt
Hat, skacok, az akksi tenyleg gyengébb lett mint volt... 47 perc alatt minusz 9%... Es alig használtam. Ez igy nagyon nem lesz jo. :/
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Na akkor csak nem lesz frissítés 735-re...
-
zombinyul
addikt
Srácok! Tegnap nekem is lejött a frissítés (Telenor). Sok tapasztalatom nincs vele, mert ejszaka telepítette fel, nem tudom mennyire stabil meg ilyesmi, de 2 problemam kapásból volt. Az első, hogy nem kapcsolt le a kijelzom. Leraktam a telefont, ra 4 órára meg mindig kezdokepernyo... Nem zavart, mert akkor meg tolton volt. Atallitottam 1 percről fel percre a lekapcsolasi idot, nem segített. Csak a restart. A masik hiba, hogy mostanra a telefon sokkal tobbet merult mint szokott, ugy, hogy hozza se nyúltam. 84%-ra lement par ora alatt a semmitol...
Remelem ma, hogy normálisan is tesztelgetgetem kicsit változik az összkép, mert eddig nem tul meggyőző... Franko hogy az energiatakarekos csempén is latom hogy áll az akksi, meg hogy be lehetne állítani hogy a lehúzható savba ott legyen a mobilatvitel, de ennek fontosabb dolgok hibasak.
Valakinek meg van tapasztalata? -
kezman
őstag
válasz
bandika83 #4100 üzenetére
Ahogy már Vindex kolléga írta, beállítások>> hálózat+>> és sms-nél csökkentett karakter kódolás
Coyote85: Easy Transfer elindítod, a kiírt számot beírod a böngészőbe és mehet
-
Coyote85
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy olyan jól működő programot, amivel az otthoni hálózaton (vagy neten) keresztül tudnék másolgatni/törölni fájlokat a telefonom és a laptopom között?
Köszönöm szépen előre is!
G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest