Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- XMLTV EPG letöltő progi
- Canon EOS DSLR topic
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Táp ventilátor csere
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
debrejo #3398 üzenetére
Na, végre valami pozitívum.
Mondjuk én eleve nem vagyok egy power júzer. Tehát nekem minden okostelefon funkció kell, mert használom, de nem töltök egyhuzamban 1,5-2,5 órát mobilos böngészéssel vagy játékkal vagy akármivel. Mindenből egy kicsit. Szóval remélem egy két évet kibír, utána meg úgyis megkapja a gyerek - vagy az asszony -.Mostani Xperia P-t is megkapta a gyerek.. Elvan vele és úgyis ő tette tönkre.
Legalábbis párszor ledobta, de hála a full alu unibody háznak nem lett komolyabb baja. Most ezt a 735-öt már nem kapja meg pedig nagyon szeretné.
@confuser:
Így már vágom. Inkább kihagyom. Az ismeretlen / teszteletlen frissítésektől mindig félek. Ne én legyen a kísérleti nyúl.
@Den Hadnagy:
Teljesen egyéni preferenciákon múlik kinek melyik a fontosabb. NFC, wireless töltés is jó lehet annak, aki kitudja használni. Ahogy a dupla sim is. De ha az embernek mondjuk nincs szüksége két sim egyidejű használatára akkor nincs igazi értelme a 730-at venni. A nano sim nem akadály, mert egyrészt már úgyis a komolyabb telefonok többsége legalább micro simet használ, másrészt megkapható hozzá adapter. Onnantól kezdve meg bármivel használhatja.
Szvsz ha nem kell a dupla sim, már a vez. nélküli töltés miatt is megéri a 735-öt választani. Nem egy nagy dolog, amitől el kéne ájulni, de egy apró plusz kényelmi szolgáltatás. -
debrejo
senior tag
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
boratsagdiy #3385 üzenetére
80k-ért mindkettő drága.
Én a magam részéről sem a 4G-nek (nincs még országos szinten kiépítve) sem az NFC-nek (nem terjedt el az ilyen fizetés - ami a legvonzóbb feature lehetne), sem a vezeték nélküli töltésnek (kényelmes, de lassú) nem látom kifejezetten nagy hasznát 2015-ben... Arról nem is beszélve, hogy a 735 nanosimes, ami azért vezethet kellemetlenséghez, ha hirtelen telót vagy simet kell cserélned. Ha sorra vesszük a képességeket, a dualsim képesség szvsz mindenképpen a 730 felé billenti a mérleget, pláne, hogy olcsóbban megkapod, mint a 735-öt, ha kicsit utánajársz.
Üdv.:
DH
-
kezman
őstag
-
confuser
senior tag
válasz
Dany007 #3390 üzenetére
Lényegében az, egy app. Csak épp nem DFP, hanem PfD (Preview for Developers). Nem "fejlesztők az előzetesnek", hanem "előzetes a fejlesztőknek". Ha feltelepíted + regisztrálsz, akkor olyan OS frissítéseket telepíthetsz, amik egyébként csak később jönnek majd ki az "átlag user"-nek.
-
Dany007
veterán
Most olvasok erről az amoled beégés dologról kicsit bővebben.
És meglep, hogy pl egy olyan "új" telefonnál, mint az SGS4 is tapasztalható ez a jelenség. Úgy értem alig 1-1,5 éves készüléknél, vagyis alig 1-1,5 év alatt beéghet a telefon.Erről valami vélemény, tapasztalat? Nyilván ez technológia függő, nem pedig gyártófüggő. Tehát az, hogy Lumia 735 vagy SGS4 tökmindegy, mert mindegyik pentile mátrixos amoled.
Most hirtelen le is húztam a fényerőt. : ) Majdnem full közelben volt eddig, kb 80-85%-on. 1-1 kis beégés nem zavarna, de az, amit láttam a T-mobilban azon az SGS5-ön az durván csúnya volt.
Ti mekkora fényerőn használjátok?@Ringman:
Ez mondjuk jó ötlet és pofon egyszerű, köszi!
@hodostamas:
Okés, de mi az a DFP?
Rákerestem az áruházban de semmi. : ) Azt hittem egy app.
-
Ringman
nagyúr
válasz
Dany007 #3383 üzenetére
hangprofilokról nem tudok hogy lenne, "quiet hours" sincsen.
ha megnyomod aktív kijelző esetén a hang le/fel gombot, akkor a felső sorban megjelenik a hangerő-panel.
lefelé mutató >-re katt.ha a kinyitott menüben a sávok melletti ikonra nyomsz, akkor 0-ra veszi le a hangot, ha még egyszer, akkor visszaállítja a némítás előtti hangerőt.
rezgés ugyanitt.
-
petsz1
újonc
Csak a fekete szín és árnyalatai"csúszik-mosódik"mozog meg ilyenek.
-
btudos
nagyúr
válasz
boratsagdiy #3385 üzenetére
Ha fontos a dual SIM, akkor 730, ha a 4G illetve a vezeték nélküli töltés fontosabb, akkor 735.
-
petsz1
újonc
Meg amikor görgetem a böngészőt és fekete a háttér akkor a kis szürke színű betűk a nagy fehér weboldal címek alatt ilyen lilás színűek amig görgetem.Vagy a Fehér háttérnél a fekete betűk kis halvány árnyékokat hagy de csak amíg gyorsabban görgetem.nem marad ott tehát nem szellemkép féleség.Mintha a színeket nem tudná megjeleníteni.
-
boratsagdiy
tag
730 meg a 735 teljesen ugyan az 80k mind 2 melyik éri meg jobban ?
-
Dany007
veterán
Végre meglett a simkártyám. Nem volt könnyű szülés. 1 órát álltam sorba az Arénás T-nél érte.
Szóval volt időm nézelődni és észrevettem, hogy az egyik kiállított SGS5-ös amoled kijelzője durván csúnyán be volt égve! Persze gondolom az ott ki van téve 0-24-ben, de igen látványos volt.
Remélem nálunk nem lesz ilyen. Azon gondolkozom, hogy a navigációs sávot vissza kéne állítani alap feketére épp a beégés miatt.A másik, hogyha jól olvastam korábban, a mobil adatkapcsolat engedélyezését nem lehet kitenni főképernyőre, ugye? Minden esetben be kell mászni a beállításokba és ott tiltani / engedélyezni.
Megint másik kérdés, hang üzemmódokat hogyan állítok? Mármint pl hogy lehet némára tenni?
Kipróbáltam a rejtett számos letiltást. Nagyon jól működik! Tényleg észre se venni úgy letiltja. Se értesítés se nyekkenés. Tökéletes.
-
petsz1
újonc
Sziasztok,pár napja van egy 735-ösöm nkm is.Két kérdésem lenne.Az egyik hogy ropog a hátlap bal oldali részén a hátlap,a második ami a kijelzővel kapcsolatos hogy,ti nem vettetek olyat eszre hogy ahol fekete szürke átmeneti szín van ott ilyen pl ilyen lila foltok vannak fél másodpercig.Meg ha sötétebb a lezáró képernyő akkor is ha felhúzom picit feloldókepernyot és visszaengedem hogy pattogjon akkor ahol a csempék között rés van ott ilyen fekete vagy sötét lila sávok vannak amig eltűnnek gyorsan.De ha világosabb a lezáró képernyő akkor nem igy latszik csak megtörik a lezárókép és lesz egy 3-4 miliméteres fekete rés a képben ahol van a csempék közt a fekete rés.Nyugtassatok meg hogy ez ilyen
Mintha nem tudná követni a színváltozást.Vagy ez az amoled miatt van?Köszi a válaszokat.
-
vrmus
csendes tag
Az bug vagy feature, hogy kikapcsolt allapotban toltore dugva a telefont az magatol bekapcsol?
-
-
zombinyul
addikt
Most egy par szaz Ft-os Maxell fülest hasznalok, mert a Sennheiseremen átment egy teherautó
Azzal is jelentkezett a Hoba, de kb 1 honap alatt egyszer. Utana egy Thompsont használtam, néha annal is előjött. A mostani fülest ugy 2 hete hasznalom, eleg intenzíven, de eddig ezzel is csak egyszer ketszer jelentkezett a Hoba. Nem is tulajdonitottam neki nagy jelentőséget... Azonban ma ugye jott a fekete leves, es nem győztem folytatni a zenet.
Gabesz87: Nekem a felsorolt cumok voltak. Meghajtotta mindet rendesen, bar a Sennheiserrel volt olyan a minőség, hogy a 3GS-em alazta... Pedig az eddig nalam etalon volt. A többivel átlagosan szol, de meg mindig jobb mint a 800-as barmilyen fulessel. En meg nem találkoztam fülhallgatóval, ami ne lett volna jo bele (se fejhallgatoval, se hangfal szettel, egyedul mikrofonos fülest nem probaltam meg)
-
Gabesz87
veterán
A sok füles probléma miatt, amiről írtok, gondoltam megkérdezem, hogy akkor milyen füles jó hozzá tutira? Mikrofonos! Nekem van az Advance-hez füles, csak még nem próbáltam vele. Másik kérdés, hogy szintén az Advance adatkábele használható a telóhoz? Gondolom igen, de fene tudja, inkább megkérdezem.
-
birozee
csendes tag
here drive autós használat közben külföldön is lehet rendesen használni? igo-hoz hasonlitva ugyanúgy megy zökkenőmentesen minden offline?
szerk: ja és full ingyenesen mindent?
-
evo87
őstag
Sziasztok!
A fényképes csempe esetében miért van az, hogy 1-2 napja kitörölt képeket is megjelenít a csempén?
-
zombinyul
addikt
Skacok! Valaki jart mar ugy, hogy megallt fulesen a zene kb 1-2 percenként? Hebe Hoba elofordult mar, de most egy negyed órás séta alatt eleg sokszor bejatszotta. Ki nem lepett a zenelejatszobol meg semmi, de a zene szünetet vett. Ötletek?
-
-
-
Dany007
veterán
Van egy kis komoly problémám!
Kb egy 10 perce az időkép.hu megnyitása közben lefagyott a telefon. De totálisan, semmire nem reagált. Csináltam egy hard resetet és azóta nem jó a google fiókom, nem tudja szinkronizálni a gmailt.
Fogtam magam és letöröltem a fiókot, hogy újra csináljam. De nem tudok bejelentkezni. Visszadob mindig. Egyszerűen nem tudok google fiókot hozzáadni...Ötlet? :S
szerk.: lehet hogy megvan. Valamiért resetelt az idő is! Újra be kell állítanom. MIndjárt kipróbálom úgy megy-e...
Szerk.2: Igen, az volt a gond. Valamiért a hard reset miatt visszaállt az idő és emiatt nem ment a gmail se... Fasza.
-
cellpeti
nagyúr
üdv
használ itt közületek valaki Nokia Treasure Tag WS2-t?
Illetve lenne eladó Nokia DT-601es töltőm is, mert nekem felesleges.
-
zombinyul
addikt
Nekem a munkahelyi WI-FI-be volt kicsivel több, mint 2 óra. Pedig ez a Mol-os net nem egy perfekt cucc.
Párszor újra kellett csatlakoznom, de lejött szépen.
Közepes fölött van nekem kicsivel a grafika, árnyékok, fények bekapcsolva, még úgy is szépen fut nagyon.(itt látszik, hogy a Snuppi 400 erősebb az előző genes,csúcs Lumiákban levő cuccnál, mert azoknál sok panaszt olvastam)
-
Dany007
veterán
Nekem se működött!
P-ről BT-n másoltam át egy *.mp3-at, majd filekezelővel bemásoltam a ringtone mappába és nem látta a szoftver!Olvastam erről itt a fórumban. Csak úgy működik a dolog, hogy vagy közvetlenül a Ringtone mappába másolom PC-ről az mp3-at vagy Ringtone makerrel úgymond újramentem és akkor az egyből be is állítja csengőhangnak.
Szóval én azt csináltam, hogy BT-n átmásoltam, amit asszem a downloads mappába tett. Majd leszedtem a ringtone makert, behívtam a file-t és módosítás nélkül mentettem belőle csengőhangot. És kész. Egyből látszódott a menüben, kiválasztható lett.
Majd ezután töröltem az eredeti file-t és a ringtone makert is. -
Den Hadnagy
senior tag
válasz
kutitomi73 #3321 üzenetére
Én közvetlenül Nokia Careben kérdeztem 74.990 a 730 DS meg a 735 is. Ha leveszed a postaköltséget, meg hozzáveszed a tuti problémamentes garit, ill. azt, hogy nem kell várni, meg élőben ellenőrizhetsz mindent... nem olyan nagy durranás a webshopok ajánlata szvsz.
DH
-
japy
őstag
válasz
kutitomi73 #3321 üzenetére
Dehogynem! Black Friday kor 55k volt!
-
kutitomi73
aktív tag
válasz
confuser #3318 üzenetére
Én Emag-on rendeltem a 730-amat. Lehet vinni Nokia Care boltba.
[Lumia730]
Nem sok érte szerintem!! -
kezman
őstag
válasz
Darellus92 #3319 üzenetére
Igen, lehet, számla vagy garanciajegy kell hozzá.
-
confuser
senior tag
válasz
Gabesz87 #3308 üzenetére
Az XXLGSM egy GSM bolt (ahogy a nevében is van), és bolti garanciával árulja a telefonjait, tehát a fenti kérdésre fordítva nem viheted Nokia Care-be garanciáztatni, csak bolton keresztül. Az Euronics viszont gyártói (Nokia/Microsoft) garanciát ad, ami egyrészt 2 éves (szemben a GSM boltok általában 1 évével), ráadásul direktben a Nokia Care-be viszed, ami gyorsabb és minőségibb munkát ígér.
Ezt a felárat fizeted meg minden boltban (Media Markt, Euronics, eDigital, Office Depot, stb.) a gyártói garanciával vásárolt telefonoknál. GSM boltokban az esetek 99%-ában olcsóbban, de csak bolti garanciával tudsz szürkeimportosan telefonokat venni.
-
Csendeske
aktív tag
Sziasztok!
Csengőhangot milyen formátumban fogad el a teló? -
janes1976
őstag
Csatlakozom azokhoz, akik írták, hogy ez a teló mindennapi használatra teljesen elég. Ezt én is tapasztalom, semmi sem hiányzik, android után megváltás a gördülékeny, zökkenésmentes működés.
Nagyon nem bántam meg, hogy váltottam erre a készülékre. Kijelző atom, kamera atom, üzemidő android után atom. Nagyon tetszik a minimalista rendszer is.
-
-
dreampost
csendes tag
válasz
Gabesz87 #3306 üzenetére
az XXLGSM oldalát legalább 2 napon keresztül próbáltam megnyítni karácsony előtt 1-2 nappal, és IIS hibával dobott timeoutot hosszú időn keresztül. Hívni is próbáltam őket telefonon, de azt sem vették fel, bár elvileg nyitva voltak.
Majd még próbálgatom.
Köszi a tippet azért. Honnan tudod hogy megbízhatók? Tapasztalat alapján? -
Devas
őstag
válasz
Gabesz87 #3306 üzenetére
Igen! Az összes "Nokia" készülékre 10-15% kedvezmény volt! Meg még pár háztartási cikkre 15-20%, de a telefonok esetében kizárólag a Nokiákra volt akció. Most meg tünnek el fokozatosan a kínálatból. Szerintem azért voltak akcióban mert folyamatosan kigyomlálják a kínálatból őket (nincs rá kereslet annyira gondolom).
-
Devas
őstag
válasz
dreampost #3304 üzenetére
Én 72-ért vettem az Euronics-ból a független 735-öst. A jótállási jegyet ki is töltötték az üzletben (de csak mert jeleztem nekik, amúgy elfelejtették volna). Kuponakcióban volt, megragadtam az alkalmat és megrendeltem a webshopról az üzletbe. De ahogy elnézem kezdik kiszórni a készletből a Lumiákat, nem lepődnék meg ha teljesen leállnának a forgalmazásukkal. Még a 730-ast látom a készletükön, minden más Lumia eltünt már onnan.
-
dreampost
csendes tag
Sziasztok!
Hol érdemes ilyen telefont venni? Tudtok mondani valami megbízható webshopot vagy hasonló? Mármint nem szeretném ha meggyűlne a garanciával a bajom. Van ebből olyan egyáltalán, hogy én bevihetem a Nokiához? Többen mondták, hogy csak bolton keresztül lehet garit intézni, de nem jön hogy elhigyjem.
A választ előre köszi! -
Devas
őstag
válasz
Bagyala #3287 üzenetére
Én csináltam a fekete zárolási képernyőt. Rágugliztam a true black, deep black ilyesmi szavakra és letöltöttem egy tökéletesen fekete képet, majd a fotóalbumban kiválasztottam és a beállításokban beállítottam zárolási képernyőnek.
psg5: ez nálam kb napi szinten megy már, hogy újra kell inditsam a telefont, ha bármit akarok csinálni vele.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest