Hirdetés
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
D4ni
őstag
Miből gondoljátok,hogy a webes rendelést a bolti készletből adják? Ha valakinek kell és közel van fáradjon be a boltba, az mindenkinek jó
Euronics dolgozó vagyok, GSM osztályos
-
törölt tag
válasz
domojko #12092 üzenetére
Hát lehet az lesz. Azt hittem mivel van nekik ki is küldik. Nem értem miért nem tudják elküldeni a hozzám legközelebb eső üzletből. Csak azért rendeltem innen, mert kedvezményt adnak. MM-ből vasárnap este rendeltem egy TV-t. Kedd reggel már azon ment a top-shop
Meg azt is odaírhatnák, hogy mennyi idő alatt hozzák ki. Nem a megrendelés után 3 nappal írnak egy e-mail, hogy hát ez van várj.
-
törölt tag
Itt van: Budakalász ● Budaörs ● Budapest, KÖKI Terminál ● Budapest, Soroksár ● Budapest, Sugár Üzletközpont
Itt nincs: Budapest, Corvin Bevásárlóközpont ● Budapest, Újpest - Stop ShopGondolom ez a központi raktár nem? Budapest, Sugár Üzletközpont
Felhívtam őket és azt mondták, hogy nincs nekik raktáron. Mondtam neki, hogy a tőlem 20 percre lévő boltban van. Erre ő. Én azt honnan tudom -
domojko
senior tag
-
zombinyul
addikt
válasz
Tybee21 #12089 üzenetére
En ilyennel csak regebben talalkoztam, mikor eladni akartam Lumiat. Akkor nagyon huztak a szajukat, hogy egy Lumianak nincs erteke, mert mekkora elmaradott hulladek, stb (mondjuk ez GSM boltos volt, az kulon kategoria). Aztan mikor Vistanak hivta a 800-ason levo 7-es Windowst, nagyon kirohogtem, es ott hagytam.
Ma mar ezt a fajta hozzaallast megvaltozni latom szerencsere. Es mint irtam, eleg pozitiv benyomasok ertek az utobbi idoben.
-
zombinyul
addikt
En mikor a Lumiam vettem, pont egy Lumias eladot fogtam ki, o is a 735-ot ajanlotta. Mikor a G4-em vettem, egy Samsungos csaj volt az elado, mondta hogy szereti a Samsungjat nagyon, de egy szoval se ajanlgatta. Egyedul az iPhoneokrol akart lebeszelni, de azt nem is akartam venni.
Aztan mikor parom P8-asat vettem, szinten egy Samsungos eladot fogtam ki, de o csak az LG-m dicserte, meg kiveseztuk a Huawei torteteset felfele. Plusz mondta hogy legkozekebb o is LG-t vesz. De Samsung tukmalassal szerencsere nem talalkoztam sehol.
Ami nem is baj, mert ruhellem a Szarszungokat.
-
-
-
törölt tag
Azért samsungot mert tolja a pént nekik hogy azt ajánlják.
Amúgy rendelt valaki az euronicsból ilyen telefont. Kedd este rendeltem meg a törött 735-ös helyett megint. Azt hittem pár nap múlva itt lesz mivel van készleten. Erre azt írták a terméket beszállítonktól megrendeltük és 7-10 munkanap mire beérkezik. Untána fognak csak felhívni hogy mikor hozzák ki. Hát most csalódtam bennük. Megnéztem a készletet és a tőlem 20 percre lévő boltban van. De gondoltam ha ingyen kihozzák minek menjek oda.
-
-
Thorio86
csendes tag
válasz
Thorio86 #12072 üzenetére
HELP! Újra megtörtént, hogy amikor hivtak recsegő hangot adott ki, nem pedig a csengőhang szólt... Azzal a különbséggel, hogy most amikor felvettem, hallottam a másik felet.
A beszélgetés után rögtön felhivtam magam két különböző számról, és rendesen csengett a teló... -
kárátékutyá
őstag
Zöld hátlapot cserélnék Feketére vagy Fehérre.
-
Totis
aktív tag
válasz
#65388800 #12077 üzenetére
Szerintem a 735 egy nagyon jól összerakott telefon. Fehérben nagyon jól néz ki. Most egy zöld hátlapra hajtok. Van mellette egy Moto G2014-em, de inkább ezt használom. Sokkal jobb a kamerája.
Az más kérdés, hogy szolgáltatóknál próbálják lehúzni a WP-t. Nekem szó szerint nem ajánlották, hanem valami Samsung-ot.Ezt a Symbian-es dologgal kapcsolatban azért sok ember másként vélekedik. Tény, hogy a Symbian vonulat utolsó éveiben a konkurens android\IOS-es készülékekből sokkal többet adtak el illetve a rendszerük is jelentősen túllépett a korosodó Symbian-en. Viszont még ma is van kemény magja a Symbian-nek illetve több olyan funkció is alapból amit nem tud a WP. Nekem a mai napig megvan a Nokia C7-em amit többek közt a kocsiban való zenehallgatásra használok (beépített FM Transmitter). A dupla LED-es vakuja pedig brutál zseblámpának. Mellesleg szerintem máig az egyik legszebb telefon.
-
daczkó
aktív tag
hi, hol jelenleg a legolcsóbb a 735? Külföldi boltok előnyben.
-
törölt tag
válasz
piadex2 #12076 üzenetére
Szia!
Ez a telefon annyira nokia, hogy az előlapra és a hátlapra van ráírva , hogy nokia. Ja meg a bekapcsolásnál. Ha leveszed a hátulját akkor már Microsoft mobile figyel be. A nokia akkor volt szar amikor symbian rendszerrel adták ki a telefonjaikat. Most már elég jók. Nálam még nem fagyott le egyszer sem. Stabil a rendszer nem akad. Szép képeket is csinál. Csak meg kell szokni a rendszert mert kicsit eltérő mint az android.
-
piadex2
senior tag
Hello!
Sok rosszat hallani a mai Nokiákról (ami még Nokia név alatt megy).
A 735-ről mi a tapasztalat? Megbízható?
Kösz:piadex2
-
Thorio86
csendes tag
Másnál is van ilyen nagyon halk "kretty" hang, amikor pl a Lumia Camerában belemegy a beállításokba? Más programnál is tapasztaltam (most épp nem jut eszembe melyiknél). Nem nagy valami, de kicsit idegesítő.
ps. ma volt egy hivásom, és a csengőhang helyett furcsa berregő hangot adott ki a teló, és amikor felvettem, nem hallottam a másik felet. remélem nem lesz belőle rendszer... -
atlasz52
tag
Vettem egy Nokia lumia 735 ös telefont,nem tudom kikapcsolni,a pin kód kérését.
Köszönettel veszem a segítséget.
üdv -
Bane03
csendes tag
Sziasztok !
Nem rég ezzel a problémával fordultam a fórumhoz :Olyan problémám lenne hogy a pc-m nem ismeri fel a telefont USB csatlakoztatáskor.(Nokia Lumia 735)
LG G2 mini,Huawei G7 ezeket gond nélkül kezeli.
A pc-n Windows 7 N van
Asus M4A77T alaplap
AMD athlon (TM) II X2 25003.1GHz 4G ram
Mi lehet a probléma?!
A válaszokat előre is köszönömAz usb drivert-t telepíti és a linket is használtam Care Suite PST 5 version 5.5 ,látja is a telót az eszközkezelőben de nem tudja megnyitni...: "Nokia lumia 735 nem elérhető"
Ha lenne még ötletetek akkor megköszönném !
-
gg72
veterán
Már hogyne lenne lik?
Itt van ni:
Ne idegesítsetek, így használom már több hónapja, csak feltűnt vona ennyi idő alatt, hogy nem hallom a másik felet, ill. hogy ő nem hall engem...
Ugyanúgy hallom és engem is ugyanúgy hallani, mint tok nélkül, direkt teszteltem. A hátlapon összes többi kivágás is abszolút rendben van:
-
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok? 735 vagy 925? KÖszi
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
a telóra feltett zenékhez az albumborítókat le lehet tölteni? Vagy nekem kell megkeresgetni a neten?
-
-
MrZidi
tag
hmmm uraim/hölgyeim...ha átállítom a telefon régióját mondjuk oroszra az befolyásol valamit azon kívül, hogy a kereső gombra már nem a bing jön fel hanem a jó öreg google ?
-
Attici
őstag
válasz
#65388800 #12051 üzenetére
Tessék valami hasonló, mint az előző.
Angoloknál egy kicsit fura az árképzés, van ami tök olcsó, a többi meg a duplája. Meg a posta is drága.
-
törölt tag
-
törölt tag
Ott még drágább amit kinéztem.
-
-
Totis
aktív tag
válasz
JoolsNOS #12030 üzenetére
Szia!
Az asszonynak 640-et vettem. Azt mondta brutál nagy. Most meg ki sem akarja adni a kezéből. minden megszokható.
Nekem 735 van. Azért a 735-nek jobb a kamerája. Nekem jobban tetszik a készülékház illetve szebb a kijelzője. Viszont a 640 is egy nagyon jó "kis" telefon. -
Joker88
őstag
most itthon, - nem releváns, csak érdekességképp - csináltam egy-egy fotót egy Huawei G630-al és a Lumia 730 DS-el, minden automata módban.
mit láttok különbséget ? A fókuszt mindegyik képnél a monitor köré helyeztem.
-
zoli978
tag
Valakinek van ilyen tokja? Ha van működik és jó?
-
zoli978
tag
válasz
kárátékutyá #12035 üzenetére
erre gondoltál? mert ha igen akkor nem. 735 nem támogatja ezt a funkciót.
-
kárátékutyá
őstag
Üdv Mindenkinek!
Tegnap vettem egy ilyen jószágot, meglepően jó. A nejemnek 925 van. A kérdésem, erre nem lehet kitenni képernyővédőnek az órát, a dátumot és az elmulasztott jelzéseket mint a 925-ön?
-
bara17
tag
Sziasztok!
Nektek fordult már elő olyan hogy a gyári naptár alkalmazás meghülyül és ha belelépek nem mutatja az eseményeket illetve nincsenek beállítási lehetőségek sem. Érdekes módon azonban az élő csempén rendesen mutatja a következő eseményt. Újraindítás utan jól működik csak nyilván nincs kedvem mindig újraindítani..😄
-
honeker
őstag
Hello...hogyan lehet a élő csempét ki kapcsolni ?
-
törölt tag
Sziasztok!
Nillkin sparkle tokja van valakinek? Megéri megvenni? Láttam nincsen gumi meg kapocs a fedőlapon. Akkor csak simán rá kell hajtani?
-
tothjozsi96
addikt
Ha elviszem a telefonomat egy Nokia szervizbe akkor ott kapok csere telefont?
-
kezman
őstag
válasz
cellpeti #12015 üzenetére
Perfect Music tudom ajánlani, én a PC-n csináltam mappákat a kedvenc zenéimből, átmásoltam a SD-re és ennyi, szépen lejátssza mappánként
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Asszony galaxy ace 2 mobilját cserélném mert fagy, döcög stb. Néztem, hogy a wines telók szép simán futnak, ezért lumiában gondolkoztam. Megéri ár érték arányban a 735? Esetleg feléért ott a 635. Megéri vele szemben is a felárat? Vagy más lehetőség? Köszi
-
cellpeti
nagyúr
válasz
szita.erno #12018 üzenetére
Ringstones mappá belehúzód gépen keresztül.
-
hegti
aktív tag
válasz
szita.erno #12018 üzenetére
-
szita.erno
aktív tag
Telefonon zene számot hogy tudom csengő hangként be állítani?
-
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék Albumokat létrehozni a "Zene" appban.
Hogyan tudok? Letöltöttem számokat, de nem az előadó szerint szeretném, hanem fantázia név alapján. Tudtok segíteni?
-
Totis
aktív tag
válasz
szita.erno #12011 üzenetére
Szia!
Erre gondolsz: Beállítások --> Zárolási képernyő --> Képernyő lezárása ennyi idő után -
szita.erno
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni.Telefont hogy lehet be állítani úgy, hogy ne menjen alvó módba ha nem használom mondjuk 1.percig? Lehet azt állítani?
-
szekzol
tag
Függetlenhez csak "egybekábeles" töltő járt ami már el is romlott. Mondjuk van helyette másik (Nillkin).
-
törölt tag
válasz
kezman #11991 üzenetére
Nem mindenki ad hozzá mint az a tesztből is kiderül. Én is így kaptam.
"Szerkesztőségünkbe a 4G-s Lumia 735 látogatott el a megszokott fehér négyzet alakú dobozban, rajta színes termékfotóval. A dobozbelső alulról, fiókszerűen húzható elő, a készülék pillanatnyi félretétele után pedig meg lehet pillantani a tartozékokat: a leírást és garanciapapírt, valamint az töltőt, amelyről az microUSB kábelt nem lehet leválasztani. A doboz tartalma ennyiben ki is merül." -
szekzol
tag
sziasztok,
Videó felvételre melyik beállítást használjátok? Nem a felbontásra gondolok elsősorban hanem a képkocka/másodperc (fps) értékre:
30 fps: NTSC, elsősorban USA-ban használatos (ez az alapbeállítás)
25 fps: PAL, Európa
24 fps: film (gondolom, ha DVD-t akar belőle csinálni valaki)
Mivel manapság szinte minden le tud játszani mindent, így eddig nem foglalkoztam vele ezért korábban 720p 30 fps, majd 1080p 30 fps-t állítottam, de most átállítottam 1080p 25 fps-re.Ezeket csak a Lumia kamera alatt lehet állítani, a sima kamera alkalmazásban csak a 720p-t vagy 1080p-t lehet kiválasztani.
más: egy ideje ( 2 hónapja) nem tudok biztonsági mentést csinálni. Nem megy végig a mentés. Próbáltam már töltőre dugva és ki is töröltem a Mentések kezelése (manage backups) alatt a korábbit (80 MB volt). Mit próbálhatok ki még?
még más: tönkre ment a 7 hónapos töltőm (Emag), a teló hibátlan (730). Van értelme garanciáztatni?
-
csacsi67
addikt
válasz
generaltoti2 #12000 üzenetére
Hazsnáltam i6 megjelenés kezdetétöl majd nem de nem biztos hogy a következö telefonom iphone lesz.Pedig idáig minden almát kiprobáltam de de vannak olyan dolgok amik elgondolkozatnak rajta. Na meg itt amit a forumtárs ir felettem .De Te tudod.Óriási árkülömbség.Annyival nem tud többet az az alma jel.
-
Delerium
senior tag
válasz
generaltoti2 #12000 üzenetére
Tegyük hozzá gyorsan, hogy a 2 telefon nem egy ligában játszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest