Hirdetés
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyöngyvirag
csendes tag
válasz
Vizi911 #5462 üzenetére
Hogy érdemes e visszavinni nem tudom, majd jövő hét után kiderül mert én visszavittem. azt mondta a csávó a Trénél, hogy küldi a gyári szervizbe ami másfél-két hét. Amúgy a biztosítás szerintem csak káreseményre vonatkozik SW vagy HW problémákat garanciális úton kell intézni.
(vagy ha mégis biztosítózni akarod, vágd földhöz és kapsz újat, de ez csak vicc)
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Vodafone-os Nokia Lumia 735 telefonom van, és a következő a gondom. Amikor wifin keresztül próbálom frissíteni a benne lévő 32 gb-os memórikártyára telepített térképeket, több mint fél óráig nem történik semmi (ekkor általában feladom
) Ebben az esetben mi a teendő? Előre is köszi a segítséget.
-
Samanbacsii
őstag
Névnaptár nálatok nagy négyzetben kiírja a másnapi névnapokat?
-
Potzee
addikt
válasz
#42308056 #5486 üzenetére
Imádom a HTC-ket, de a One V felett eljárt az idő...még nekem is lasssú, pedig csak net, viber, skype és duma megy a telefonon. Anno kifutó modell volt a T-Mobile-nál és 36k-ért best buy volt. Most két év után eljött egy upgrade ideje...735 jön, HTC pedig megy anyukámhoz!
Köszi a jókívánságokat!Remélem, a Lumia 735-ös is megszolgálja a bizalmat és az árát!
-
Samanbacsii
őstag
Egy kis info:
Alap kínom, hogy a dual nem tud QI töltést és szét rugóztam magam, hogyan lehetne átalakítani. Módomban volt megnézi a szerviz szerelési útmutatóját (sajna nem publikus) és meglepő volt számomra, hogy a panel mindössze ujjjnyi széles és a házban mindössze felkörben helyezkedik. Ennyi... -
törölt tag
Annak idején HTC One V-n is gondolkoztam de az ára meg az ahhoz tartozó hardver eltántorított. Ugyanígy került ki a képből a Desire X. Amúgy mindkettő telefon szebb mint a Lumia 620 ami lett végül. Mindig elmorzsolok egy könnycseppet ha meglátom őket, nagyon jól néznek ki.
Sok szerencsét a 735-höz, remélem tetszeni fog!
-
DJosef
őstag
Üdv Urak!
A segítségeteket szeretném kérni.
Az egyik cimborám szeretne venni az edigitalba snow atack akciós Lumia 930-at, de ezt csak azok vehetik igénybe akik ott voltak a fesztiválon. Van közületek olyan aki ott volt és érvényesíteni tudná a kedvezményt? Előre is köszönöm.
Hátlap témához:
Ha garanciális még a készüléked és leadod a hátlapodat ingyen cserélik olyanra amilyenre szeretnéd. Tapasztalatból mondom, igaz én megtartottam a szürkét amikor vettem rá zöldet. Ja és a Váci úti szerviz volt. (a hölgy eladó ajánlotta fel)
-
kene84
aktív tag
válasz
Samanbacsii #5476 üzenetére
Ez melyik pesti nokia care volt?
Én is ellátogatok oda akkor -
Vizi911
tag
Én 7 ért probálkozom
ha kell valakinek csak ír. van az alföldön olcsobban is de hát hegyeshalomtol pestig bármerre elviszem, sokat utazom
ez a csí töltés sztem még pelenkában jár
-
Vizi911
tag
Van egy eladó vezetéknélküli töltőm is ha érdekel valakit , egyszer használtam de nekem nem jön be, mennyiért lehetne eladni esetleg ? tudnátok segíteni?
-
Samanbacsii
őstag
Hátlap téma (kék színben, gyári):
Nokia Care: 3000,- Ft 735, benne QI panellel. Most vettem, víztiszta szilikont kerestem de mikor megláttam azonnal megvettem a 730ds-re... Nem kotyog, sarkaknál tökéletes illeszkedés. Nem is nagyon akarom már szilikonba "rejteni"...ja, Budapest.
-
Vizi911
tag
szerintem elég alkalmi
http://www.ebay.com/itm/New-Original-Housing-Battery-Back-Cover-Shell-Case-For-Nokia-Lumia-730-735-/121552268261?pt=LH_DefaultDomain_0&var=420495819415&hash=item1c4d146be5 -
Croft-21
őstag
Bp-n nem lehet kapni ehhez a telefonhoz kék színű hátlapot? Csakha kintről megrendelem?
-
Potzee
addikt
Tegnap én is végre megkaptam a 735-öst. A záró címke a gyári dobozon sértetlen volt, az original csomagolást előttem bontották ki. Egész este matattam és belaktam a telefont...a HTC One V után ez egy teljesen más világ...1 mag, 512 MB ram, android --> 4 mag, 1 GB ram,windows...
A sebesség különbség egyelőre még felfoghatatlan, semmi döccenés! -
Nimda
addikt
válasz
kutitomi73 #5467 üzenetére
Nálam nem, nem működik a csempe.Maradtam a prognoza-nál, igaz ez meg pontatlan
#5464 Vizi911 csak egy picit kéne visszaolvasnod
-
-
Nimda
addikt
válasz
hedschas #5458 üzenetére
Ez az ugrálás nálam is jelentkezik, valószínűleg szoftveres gond lehet.HR előtt is csinálta, utána sem változott a helyzet.Telekomos a mobil, nem tudom van e jelentősége.Próbáltam az érzékenységet állítani normál-ra, de nem segített.Ez legyen a legnagyobb problémája, igazából nem zavaró.Kisebb akadások nálam is vannak, de szerintem csak túl sokat várunk a rendszertől.Egy hasonló hardveren az android sem menne röccenésmentesen.
Sokkal inkább aggaszt az, hogy nincs egy jól működő időjárás alkalmazás, kipróbáltam vagy egy tucatot, de mindegyiknek van valami gyermekbetegsége. -
Vizi911
tag
válasz
gyöngyvirag #5346 üzenetére
Szia nekem is csinalja ezt a telefon képernyője pont ahogy írtad foleg kis fenyeronel változik a kontraszt véletlenszerűen mintha automatan lenne,de teljesen random,van biztositasom, ez program hiba lehet csak, v erdemes visszavinnem? Meg néha beszaggat a képa programoknal egy pilanatra
-
hedschas
újonc
Sziasztok!
1 hete van meg a lumiám. Eddig meg is vagyok vele elégedve.viszont felmerült 2 probléma is. Az egyik, a zenelejátszó.Szerintem a wp7.8 hoz képest elég bugos a zenelejatszó
Hallgatom a zenét és mikor kilépek az appból, az animáció megakad..nem tudom, hogy ez most a telefon hibája-e vagy a gyári alkalmazásé.
A másik pedig pl a beállításoknál vagy az alkalmazás listában finoman görgetek le/fel, és random ugrik egy sort. Ezek a jelenségek nálatok is megvannak? -
zombinyul
addikt
válasz
valaki_xy #5448 üzenetére
Nalam is igy volt, Huawei P6, Lumia 800, meg iPhone 3GS tudott csatlakozni arra, amire én nem. De nalam ugye a telefon ujrainditasa nem segített, csak a rootere. A masik wifi problema detto, minden tud ra csatlakozni olykor, csak én nem.
NY124: Ahhoz nem tudok mit hozzászólni, de nyomassuk.
-
zombinyul
addikt
válasz
valaki_xy #5441 üzenetére
Nalam olyan volt ketszer is, hogy egy reg használatos wifi-re nem volt hajlando csatlakozni. Az egyiket látta, de jelszobeiras utan csatlakozni valami hibára hivatkozva nem tudott, a masik meg hol látható volt, hol eltunt, de ilyen másodperces időközönként váltakozva (máskor atomstabil a jel). Mindket esetbe random magától helyrejott, telefon újraindítás, wifi ki-bekapcs nem segített. Volt hogy napokig is rossz volt. De mindig magától helyrejott. Ja, es közbe mas wifikre tökéletesen tudott csatlakozni, csak a szokasosakat nem szerette.
341 ota ilyen problemat (kopogjam le) nem produkált meg.
kutitomi73: Offba azt tárgyalunk ki, amit akarunk. Ha a cserebogarak parzasarol akarunk diskurálni, akkor arrol fogunk. Es mivel a kollega érdeklődött, azt vegye, vagy a 735-ot, nyilvan ki fogjuk beszelni reszletesen. Nem kell a kioktatas, amit nem szabad, majd a moderator kitorli.
-
kutitomi73
aktív tag
Bocs de ez nem egy WP 735/730 fórum? Az almát nem itt kéne kitárgyalni szerintem!!!!
-
válasz
valaki_xy #5441 üzenetére
Nekem csak a bt modullal egyutt halt le neha az egesz adatkapcsolati rendszer, wifi, bt, gsm, ha nem segitett a bt ki-be kapcsolasa, akkor repulo mod, ha az se, akkor ujrainditas.
Azonban ha nem volt sikeres valamelyik, mert a kapcsolo a folyamat felenel megakadt, akkor a telefon restartolta magat nemi gondolkodas utan. Ez barmelyik lepesnel megtortenhetett.
Nagyon kellemes -
zombinyul
addikt
válasz
#05304832 #5434 üzenetére
Te irtad, hogy az 5C erősebb, mint a sima 5. Erre irtam, hogy nem, az 5C nem erősebb, csak az 5S. Erre jottel, hogy hogy jon ide az 5S? Ugy, hogy azzal peldaloztam 5-os szerian belul, mint 5-nel erősebb 5 varians. Majd meg akarsz győzni, engem "nagy iPhoneost", hogy a C jobb a simanal, mikozbe nem, sot, az anyagminoseg miatt meg rosszabb is. Nem hiszem hogy nalam van képzavar, de oke, legyen igazad.
-
valaki_xy
tag
Üdv!
Édesanyám az egy hetes telefonjával azt tapasztalja, hogy wifi hálózatokra egyszer csak nem akar csatlakozni a készülék. Ismert, vagy ismeretlen hálózat, semmire sem csatlakozik akkor, csak újraindítás oldja meg. (wifi, repölő mód ki-bekapcs nem megoldás) Egy ismerősöm is mondta, hogy ő is járt már így, - szintén 735-el - hogy nem akart csatlakozni, de neki a wifi ki-bekapcs megoldotta. Esetleg más is tapasztalt ilyet? Valami megoldás szervizen és HR-en kívül? -
Gusztáv
addikt
-
foxymaci
senior tag
válasz
Cingáriusz #5436 üzenetére
semennyire legalábbis az enyém ugyanúgy tölt tőle
-
Qi töltést mennyire zavarja ha a telefon szilikon tokban van?
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok! Autós tartó javaslat...
Nekem sajnos 730ds ami nem QI töltős. De ha 735 lenne ez lenne!!! Nem teló specifikus. -
soldi3r
veterán
OSO Clip Grip. Special en vettem melle egy motoros USB csatlakozot amit elrejtettem a muszerfal alatt.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Használ valaki autóba tartót a telefonhoz?
Navigáció miatt nagyon jó lenne és hallom/látom vannal olyanok, melyek már a szivargyűjtóról usb-s táplálást is tudnak vagy ilyen adaptert lehet plusszban hozzá.
Milyent érdemes? Nem feltétlenül Nokia márkát keresek, de valami masszív és megbízható kellene. -
Gusztáv
addikt
Na megjött a 730 az Edigitaltól
. Csak hogy kavarjam a dolgokat, én hivatalos Nokiás garanciapapírral kaptam. Aki parázik a szállítás miatt, a telefon doboza úgy be volt csomagolva buborék fóliába, hogy szerintem simán lehetne focilabdának használni, mindenfajta sérülés nélkül. A dobozon lévő záró fólia el volt vágva (mivel benne van a garipapír gyárilag), a telefon átlátszó zacsiban van, nem fóliázott mint az előző generáció.
-
NY124
tag
válasz
Pttypang #5414 üzenetére
(#5415) erahurka: Szerintem egy alap elvárás, már csak a jól optimalizált oprendszer miatt is. Az már más kérdés, hogy ez a valóságban mennyire valósul meg. A 735-nél szépen összejött.
A hosszú üzemidő szerintem a Windows Phoneok egyik nagy erénye. Nálam is egy fontos szempont volt a döntésnél. Ha elég az 1 nap, vagy kevesebb, akkor ott az Android.
-
sztiviii
tag
válasz
#41635072 #5408 üzenetére
A telefon kijelzőjének kialakítása miatt, elvileg nincs olyan fólia ami 100%-osan lefedné az üveglapot. A Nillkin Tempered Glass 9H-s itt csücsül a fiók mélyén, nem került rá fel, mert úgy illeszkedik az előlapra, hogy éppen pont a kijelzőt védje, a körülötte lévő üveg szabadon marad. Nokia Care-ben tudsz venni fóliát, azzal csak 2-3mm marad szabadon oldalanként. Sajnos a kijelző íveltsége miatt ez ilyen :/
-
janes1976
őstag
Az akkuhasználatról senki sem beszél érdekes módon, sztem atom a készülék üzemideje (nálam normál használattal bő 2 nap, de ha nem nyúzom, akkor 3).
Príma készülék lett nagyon.
-
DJosef
őstag
válasz
kopidoo #5407 üzenetére
Szerintem a helyzet ugyanaz. Após vett használtan egy 1020-at, 3 hónap garanciával. A készülék olaszországi és valami vodás kiadás lehetett, de viszont független is. A lényeg, hogy halk volt nagyon a beszédhangszóró. Bevittük a Váci úti Nokia Care-be és nem kellett semmi papír. Gondolom ugyanígy működne Németországban is. A szervizes srác cserélt hangszórót de nem lett jobb, ezért felküldte a központi szervízbe. Alaplapot cserélték és pluszban kapott egy új készülék házat is.
-
törölt tag
Üdv!
Tudna valaki ajánlani egy jó minőségű fóliát ami jól illeszkedik a telefon kijelzőjéhez?
Nillkint vennék, csak egy hónap, mire ideér. -
baji
tag
Én tavaly amikor vettem a 730at megkérdeztem nokia care-ben és azt mondták hogy nincs globális garancia, eu-n belülről kell hogy származzon a telefon.
-
kopidoo
senior tag
válasz
kutitomi73 #5403 üzenetére
De a számlán és a garancialevélen sehol nincs feltüntetve az IMEI szám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen processzort vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- TP-LINK routerek
- Ingyenes az Epic Store-ban a Mortal Shell
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest