Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samanbacsii
őstag
Crytec210:
Én nem cseréltettem hanem vettem egy 735 hátlapot (QI benne). -
zodes
aktív tag
Az alsó navigációs sávra gondoltok? A vissza, windows és keresés gomb egy idő után (lemértem 30 másodperc) a háttere fekete helyett szürkére és a fehér gombok is halvány szürkére változnak folyamatosan. Ez nem hiba ez ilyen!
Viszont lenne egy kérdésem: Van olyan akinek itthon vásárolt 730-asa van és még nem kapta meg a frissítést?
Mert speciel ez Én vagyok, csak érdekel, hogy más se kapta még meg a frissítést vagy csak Én nem???? -
papeti01
senior tag
Sziasztok,
az normális, hogy ha rádugom a töltőre és kikapcsolom, akkor visszakapcsol?
Nem lehet kikapcsolva tölteni... kipróbáltam azt is hogy kikapcsolom, és utána csatlakoztatom a naftát, akkor is visszakapcsol...illetve lehet már volt,de a 730 az nem tudja a vezeték nélküli töltést, ugye?
köszi
-
NY124
tag
válasz
papeti01 #5774 üzenetére
A vélemény a 735-ről szólt, jelenleg azt használom. Ha elállok a szerződéstől akkor valószínűleg visszatérek a ZTE Blade-hez amim azelőtt volt.
A legesélyesebb ezek után az, hogy a Windows 10 megjelenéséig várok, majd miután kiderül, hogy az melyik jó ár-érték arányú 4G képes Lumián fut dadogás nélkül, beszerzek egy olyat újonnan. De nagyon csábító az az opció is, hogy egy 2gb RAM-al felvértezett Xiaomi Redmi 2-t vegyek.
(#5766) Nimda:
"Összességében ez, és az általad felsorolt hibákkal együtt, a WP mindig jobb számomra mint a droid."Ezzel kapcsolatban én is így érzek. De ahogy te is írtad, még mindig van följebb.
-
Gusztáv
addikt
-
Nimda
addikt
-
krisz727
tag
Üdv
Érintőfelülete mennyire karcálló?
Fóliát szeretnék rátenni.
a 625 egy év után karcmentes fólia nélkül de az gorilla glass.
erre nem írtak ilyet -
Gusztáv
addikt
Ez nem bug, ilyen a rendszer logikája (csoportosan kedvencé sem lehet tenni a képet). Max mond azt, hogy szerinted ez hülyén van megoldva, de azt állítani, hogy hibás a rendszer, elég félrevezető. Törölni képeket csoportosan az Albumokból tudsz, a kedvencnek megjelőlteket is.
-
Nimda
addikt
válasz
Steelers #5775 üzenetére
Semmilyen halványodás nincs, időnként szürke marad feketére állítva is, szóval ez maradjon bug
A képnézegetőben a kedvenceknél kijelölés funkció? Igen, amikor egyszerre jelölöm ki az összes képet, mindent lehet vele csinálni (pl. megosztani) csak törölni nem.Számtalanszor próbáltam már, inkább nem teszek a kedvencekhez semmilyen képet.Továbbá ha nem akarom, hogy időrendi sorrendben dátumozza a fotókat, ő akkor is így csinálja
ez mi, ha nem bug?
s7evcsenko nem rossz ötlet
-
justaview
senior tag
Tudnátok olyan autós tartót ajánlani, ami az oldalsó tartófülével nem pont a 735 bekapcsoló gombját találja el? Így ugyanis a telefon használhatatlan lesz.
Sajnos ebből a szempontból gáz, hogy a 735 bekapcsoló gombja az oldalsó él közepén van.
-
konci79
őstag
Sziasztok!
Az mitől van hogy nem mindig fordul a kép,ha vízszintesen tartom? Függ valamitől vagy van ami nem forog?Nem beállítási gond,mielőtt megkérdeznétek. -
Steelers
senior tag
A felsoroltak közül kettő nem helytálló:
-a navigációs sáv halványodása valamiért direkt így van kitalálva,szóval ez nem bug.
-a képnézegetőben milyen hemzsegő hibák vannak? lehet törölni a kedvencek közül egyszerre többet is, ott a kijelölés opció!
A másik 2 az rendben van. -
Devas
őstag
válasz
#05304832 #5770 üzenetére
"A szükségtelen funkciók kikapcsolása
A takarékos üzemmód használatával kikapcsolhatja az akkumulátort a háttérben is használó szükségtelen funkciókat, így növelheti az akkumulátor üzemidejét. Ha ezt megteszi, a telefon nem fogja tudni elvégezni az alábbi műveleteket:
E-mailek és naptárfrissítések automatikus fogadása. Manuálisan továbbra is bármikor szinkronizálhatja az e-mailjeit.
Egyes Live Tile csempék frissítése. Ha egy csempe leküldéses értesítésekkel tölti le a frissítéseket, akkor takarékos üzemmódban nem fogja fogadni azokat.Továbbra is indíthat és fogadhat telefonhívásokat, letölthet és küldhet SMS-eket, illetve böngészhet az interneten."
"A háttérben futó alkalmazások akkumulátorhasználatának csökkentése
Vannak olyan alkalmazások, amelyek akkor is használják az akkumulátort, amikor éppen nincsenek megnyitva, de futnak a háttérben. A takarékos üzemmód használatával alkalmazásonként beállítható a telefon akkumulátorhasználata."
-
Devas
őstag
válasz
#05304832 #5770 üzenetére
Beállítások / Értesítések + műveletek / Gyorsműveletek kiválasztása
Nálam ott van a Wifi, az adatkapcsolat, a helymeghatározás és a fényerő
Én a takarékos üzemmódot nem használom. 2-3 napos üzemidőm van. A fényerő automatán van ez sokat spórol, meg a mobilnetet lekapcsolom ha wifi közelébe érek.
Takarékos mód esetén gondolom annyi a változás, hogy nem szinkronizál semmit a háttérben.
-
-atesz-
aktív tag
Van egy felesleges szilikon tokom, fekete, 735-re. Fehérváron. Privát üzenetben lehet keresni.
-
Nimda
addikt
Mindennel egyetértek, kivéve a wifi és a fényerő, nálam tökéletesen működik.Egy pár észrevétel részemről is, a gyári rendszert nézve:
-navigációs sáv bug, nem mindig marad fekete.
-az ébresztő hangereje nem állítható.
-hibáktól hemzsegő képnézegető, pl.csak egyesével lehet törölni a kedvencek közül.
-a böngészőben nem adható meg kezdőlap.Összességében ez, és az általad felsorolt hibákkal együtt, a WP mindíg jobb számomra mint a droid.Bízom benne, hogy idővel ezek az apróságok eltűnnek és akkor egy valóban haszálható rendszert tudhatunk magunkénak.
-
NY124
tag
Íme az én hosszabb véleményem, pontokba szedve:
+ Megnyerően gyors OS, egy szó nélkül teszi a dolgát
+ Kezelőfelület, testreszabhatóság
+ AMOLED
+ Fasza anyaghasználat
+ Fasza kamera
+ Nagyon jó üzemidő- Néha azért meg-megakad a WP
- Szoftveres bugok (görgetés ugrálás, fényerő, wifi)
- App támogatottságMindent összevetve vegyes érzelmeim vannak a telefonnal kapcsolatban. A negatívumok önmagukban eléggé apróságok. De azok után, hogy pont az ilyen problémák elkerülése végett váltottam (volna) Androidról, eléggé illúzióromboló volt a dolog. Előzetes információkat pedig elég keveset találni erről a neten. Az alacsony alkalmazásmennyiség a többi problémával ellentétben nem zavart egy fikarcnyit sem, de feltűnt.
Tehát egy nagyon jó telefon ez, de még nem nekem. Lehet, hogy végül megalkuszom és nálam marad a 735. Ami valószínűbb, hogy elállok a szerződéstől és gyűjtök még a visszakapott pénzhez. Később pedig majd veszek egy erősebb, kiforrottabb WP-t. Maga az ötlet és a "Lumia feeling" nagyon tetszik és nem akarok androidra visszaváltani...
-
zombinyul
addikt
válasz
#05304832 #5757 üzenetére
Nalam jo volt gyárilag is.
Ki lehet, persze. Az energiatakarekos üzemmódra nyomj ra hosszan (fokepernyorol lapozas jobbra, majd,ott kiválasztod), hosszan ranyomsz, kituzes kezdokepernyore. Onnantól mar jelzi is.
De ha letoltod az akkumulátor nevű appot, akkor azon belul testre tudsz barmit szabni, ami akkuval kapcsolatos. Jelez ha feltölt, jelez ha tul gyorsan merul, meg amit akarsz. Talan ha merul azt is, bar én azt nem neztem. Szedd le, tanulmányozd.Kijelzi grafikonnal a merulest, toltest, kituzheted azt is kezdokepernyore, bar pontatlanabb mint a gyári. Piros alapon egy kis akksit keress. Vess ra egy pillantást, érdemes.
-
Golyo69
senior tag
Hali!
A héten 1-3 napon belül valószínű 735 tulaj leszek!
WP van most is így azzal nem lesz gon! Szeretem is( Lumia 620 )
Valaj rendelte online a telenortól? Így akarom megrendelni mert így kapok hozzá vmi tokot!
Az lenne a kérdésem hogy ez milyen tok? van ilyen vkinek?Már vagy 2x volt a kezemben a teló és sztem nagyon szép a kijelzője
Beleszerettem
-
NY124
tag
Üdv uraim!
Ismét segítségeteket kérném a beállításokkal kapcsolatban, ha nem probléma. Valahogy nem lehet beállítani, hogy a Facebook Messenger csak akkor zizegjen és csipogjon, ha le van zárva a képernyő?
A válaszokat előre is köszi!
-
Gusztáv
addikt
Lehet azért, mert Magyarországon a mobiltelefonos fizetés pillanatyilag csak speckó Telekomos sim kártya + OTP számlaszámhoz rendelhető speciális virtuális kártya + NFC-s Androidos telefonnal működik. A Péztárca arra lenne jó, hogy kedvezménykártyákat és jegyeket tárolj benne, ha fejlesztenének hozzá alkalmazást. Sajnos most alig van pár használható, mondjuk repjegyekre épp van univerzális, meg pár légitársaság által kiadott is. De kaptam én már így vásári belépőt is.
-
Bali27
addikt
Az asztali gépre letöltöttem a zseblámpát
Lefelé menet a lépcsőházat kivilágítottam (27 colos monitor) -
vzoltan87
tag
Hmm. Nálam szép fokozatos az ébresztés, és nem babráltam rajta semmit. Viszont hangszínszabályzó van a telefon menüjében, ha érdekel. Elfogadhatóan működik. Ha be van dugva a füles, akkor ahhoz igazít, ha ki van húzva, akkor a hangszóróhoz, és váltogatja automatikusan.
Ha már felfedezted, akkor nem szóltam.
-
Cunc
tag
Valaki még írt, hogy szeretne rendelni az ebay-ről hátlapot. Nekem ideért kevesebb mint két hét alatt . Teljesen ugyanolyan mint amit adtak hozzá feketében, sőt még gumírozottabb is, hogy ne csúszkáljon mint a vadmajom. Logó megvan mindenhol. A belseje is teljesen ugyanaz. A termék ebay száma: 381144292182
-
-
zodes
aktív tag
válasz
Coulson #5727 üzenetére
Ha a saját EQ-ra gondolsz (beállítások, hang) azt mindennek lehet nevezni csak equalizernek nem. Menetközben állítani bonyolult.
Kerestem EQ alkalmazást ...... nem találtamValaki fizetett már a pénztárca alkalmazással? Most voltam az Aldiban, majd jól kipróbálom, de nem sikerült, pedig minden be volt kapcsolva :-(
-
zachary
tag
Ha a Kaffka Margit utca vagy a Pszf felé jársz az enyémet meg tudod nézni, igaz a ház egy kicsit meg van most törve, de már dolgozom a cserén
Ja igen, meglepődtem azon, hogy ahhoz képest, hogy WP elég elterjedt a kicsike, csak hatot számoltam meg az én csoportomban azokon kívül elég sok 930-at meg 830-at látok, úgyhogy terjedőben van ez rendesen.
-
SpeedyG
tag
Sziasztok!
Memóriakártyát kellene vennem, 16 GB elég lenne. Mit javasoltok? Kell a Class10, ill. SDHC? Szívesen fogadnék jó ár/érték arányú konkrét javaslatot is -
zsoltyyy
senior tag
válasz
Tappancs2001 #5722 üzenetére
Navigációs gombok ott vannak? Ha igen, akkor elég egyértelmű, ha nem, akkor pedig a képernyő legaljáról felfele pöccintessz és előjönnek a gombok.
-
D1L1ZS
őstag
válasz
Fényképek nézegetése közben eltűnik a navigációs sáv/gombok. Alulról felfele húzd végig az ujjadat és előjön ismét.
-
zodes
aktív tag
válasz
Vagy a visszát hosszan! :-)
-
Steelers
senior tag
válasz
Nyomd meg a Windows gombot.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A következő lenne a kissé láma kérdésem. A fényképek nézegetése után hogyan tudnék visszanavigálni a Nokia Lumia 735 kezdőképernyőjére. Csak a telefon ki-be kapcsolásával sikerült. Előre is köszi a segítséget.
-
-
zodes
aktív tag
válasz
#41635072 #5697 üzenetére
Szia!
Én is az ébresztőóra hangerején akadtam ki leginkább! Első reggel majdnem szívinfarktust kaptam!
Van vagy hatezer alarm alkalmazás egyik sem jó semmire! Ebben a legjobb a gyári alkalmazás! Előszőr is szinte az összes nem gyári NEM FUT HÁTTÉRBEN!! Képzeld ez azt jelenti, hogy nem ébreszt fel!
Volt egy érdekes, ami egy prealarmot csinált (be lehetett állítani mikor meddig stb), de nem volt stabil.Egyik nap rájöttem a megoldásra! PC-n egy progival megvágtam, megszerkesztettem a Dire Straits: Private Investigations c. számát, hogy 0 dB-től induljon (fade in) és azóta tök mindegy mit hova állítasz, mindig ugyanúgy ébreszt! Szépen lassan halkan kezdi és kb. 1-2 perc múlva erősödik.
De az van! Tudsz keverni dalok, albumok, lejátszási listák és az összes zenédben is!
-
törölt tag
Számok keverése alatt azt érted, hogy még shuffle/véletlenszerű lejátszás sincs?
A crossfadingen már meg sem lepődöm.Nagyon szemezek/szemeztem ezzel a telefonnal, mert most 52.000Ft-ért hozzám vágnák az ED-ben, de egyszerűen annyi alap hiányossága van a WP-nek, hogy hatalmas kompromisszumokat kéne kötnöm.
-
zodes
aktív tag
Szia!
Sajnos olyan lejátszót WP-re nem fogsz találni, mint a poweramp. Ez a gyári lejátszó most 2015-ben egy kalap sz@r. De nem adom fel! a hétvégén kipróbáltam vagy 5-öt. Sajnos egyik fostalicskább, mint a másik. Egyenlőre ami bejön nekem az a Music Mink.
Már látom előre a negatív hozászólásokat a kis bejegyzésemre, de sajnos ebben az egy dologban nekem rettenetes visszalépés a droidhoz képest. Félreértés ne essék imádom a telefonom és mindent vele. Nem váltanék vissza droidra, de valljuk meg őszintén, ha valakinek 2015-ben elég egy mp3 lejátszóhoz egy play, hangerő és tekerés gomb..... hát, akkor úgy gondolom ez egyfajta igénytelenség a zenei appokat illetően.Az alap Zene app meg sem jeleníti az összes borítót! Pedig benne van a fájlban ellenőríztem és a Music Mink pl. megjeleníti.
Nincs hangszínszabályozó, értékelés, szünet vágás, számok keverése, mély-magas kiemelés stb... Még sorolhatnám napestig.
Szerintem igen is van minőségi különbség mp3 lejátszó és mp3 lejátszó között. Ezt tapasztalatból tudom még a droidos korszakból. -
zombinyul
addikt
válasz
zachary #5715 üzenetére
+36204924000, en ezt a számot probaltam serényen, tobbszor is, joo sokaig kicsongott, de a kutya nem vette fel, pedig 9-ig nyitva vannak (Árkád). A Westendhez 2 vezetékes számot talaltam, azok közül mindkettő azonnal kisipolt. Mindegy, holnap utan ha végeztem a meloba, elnezek. Jo lenne a szürke hátlap helyett egy keket, vagy egy fehéret beszerezni (ha cserélik egyaltalan).
-
-
zachary
tag
Zh héten lehet szavadon foglak, akkor úgyis ráérek
Miért van az, hogy rajtam kívül mindenki tud venni kék hátlapot? Az árkádban személyesen érdeklődtem, ahol a szervizes srác hülyének nézett amiért nem fogtam fel, hogy nincs kék hátlap. Úgy gondoltam, hogy kitolok vele, felhívtam a Váci utat, ahol szintén azt a választ kaptam, hogy tudtukkal nincs kék hátlap, sőt még nem is hallottak róla, amikor megkérdeztem, hogy 730-hoz van-e, akkor megint hülyének néztek. Holnap bemegyek személyesen, ha akkor sem haldok semmit feladom és rendelek egyet e-bay-ről, nem érdekel, hogy kotyog.
-
zombinyul
addikt
Sziasztok! Ha most Bemegyek egy NC-be, akkor tenyleg kicserélik a hatlapomat masmilyenre? Mi kell hozzá? Garipapir? Koszonom a válaszokat!
-
zeddead
újonc
Sziasztok!
Hamarosan tulajdonosa leszek én is egy lumia 735-nek, lenne pár kérdés amit feltennék vásárlás előtt.
Olvasom egy ideje a fórumot, lehet volt már róla szó, de nem emlékszem rá.1.A 8 gb tárhelyből mennyi marad szabadon?Mennyit foglal el a rendszer alapból?Érdemes sd kártyát bele tenni és ha igen akkor milyet?
2.Regisztráltam már MS fiókot kíváncsiságból, ugye ott van a onedrive, kapcsolatok, notesz stb...
, ha már most összekapcsolnám az email,t ill. fb-t, akkor a telefonban ott lesz már minden, címek, számok?
Mert, ha nem akkor inkább nem bajlódok vele.Előre is köszi
-
Devas
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest