Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
válasz
#41635072 #5697 üzenetére
Szia!
1: nem üvölt, csak akkor folytatja ha visszadugod a fülest
2: ezt nem tudom, gyarit hasznalok
3: nem lehet, csak a navigációs gombokat
4: nincs
5: nem lehet tudtommal, sose probalgattam
6: nalam semmi baja, pedig kapott mar port rendesen, van akinek kb. a semmitol karcolodik. Érdemes ra vágni egy darabka fóliát, az tuti tuti megelőzi a bajt
-
törölt tag
Üdv!
Most készülök egy ilyen telefont venni.
Elég sokat olvasgattam, de pár kérdésemre még nem találtam választ.1. Ha zenét hallgatok, hívnak, majd miután befejeztük a csevegést, ugye nem kezd el ordítani a zene a hangszórókból, mielőtt visszadugnám a fülest?
2. Nincs olyan zenelejátszó app, amivel megvalósítható az, hogy kikapcsolt képernyő mellett, a hangerő gombok hosszan tartó lenyomásával számot tudok váltani, mint droidos poweramp-nál?
3. IE böngészés közben az alsó url sáv nem tüntethető el automatikusan, hogy ne takarja le a kijelző egy jelentős részét? (pl úgy, ahogy a chrome automatikusan elrejti a navigációs sávot görgetés közben)
4. FB messenger appnál tényleg nincs vízszintes nézet?
5. Ébresztőóra hangerejét tényleg nem lehet állítani?
6. Kamera lencse sokaknál karcolódik, vagy elszigetelt jelenség?
Köszönöm a válaszokat!
-
NY124
tag
Miért van az, hogy a telóm pesten csak 3G-s hálózatot látja? A SIM beállításánál is a leggyorsabb lehetséges kapcsolatnak is a 3G-t írja, pedig a profilnál T-Mobile LTE van.
-
zombinyul
addikt
válasz
papeti01 #5693 üzenetére
Ígéretes, letöltöm.
Amugy,a,fólia,hat, felhasználó függő. Benzinkutaskent eleg száraz szokott lenni a kezem, igy hamar osszelarcolja az ujjamMostanság volt 3 hónapos a jószág, most a masodik fóliát alszom rajta. De meg nem csereerett.
Most kristály van rajta, ugana megint mattozok kicsit
-
papeti01
senior tag
-
Bali27
addikt
Létezhet az hogy a ZENE App-nem a legjobb minőségben játsza le az mp3-at?
Olvastam hogy bizonyos APP-ok ilyen meg olyan jó minőséget adnak fülesen....Ebből meg arra következtetek hogy a Zene- helyett van jobb is.. Mert őszintén picit fakónak tűnnek a zenék alatta.. Tudom van EQ-is de nem akarok bibelődni vele.. Főleg zenénként nem
Ja ha a fenti kérdésemre igen a válasz akkor melyik appot érdemes feltenni zenehallgatásra a füleshez? -
zombinyul
addikt
válasz
papeti01 #5689 üzenetére
Nekem eloszor matt volt rajta. Mocskos jol nez ki, es egesz jol taszítja a szennyeződéseket, alig kell törölgetni. Viszont eleg konnyen karcolodik, es aránylag sokat ront a kijelző szepsegen (mikor levettem, nem hittem a szememnek milyen szep a kijelző
). A sima viszont konnyen koszolodik, es nem nez ki olyan allatul. Cserébe a képen nem ront. Amelyik szimpatikusabb.
-
papeti01
senior tag
hello,
fóliából matt-ot vagy fényeset "klar" érdemes venni?
-
vzoltan87
tag
Sajnos ebben nem tudok segíteni, mert nem használok Vibert. A múltkori facebook-névjegyek kiszedése sikerült azzal a módszerrel, amit mondtam?
Biztos végigpróbáltál már minden beállítást a Viber-értesítésekre, de hátha kimaradt valami. Ellenőrizd, hogy az alkalmazáson belül van-e olyan, hogy értesítések frissítésének gyakorisága, vagy csak wifin frissíthet-e, esetleg ilyen, hogy értesítések blokklása.
Ha alkalmazáson belül oké minden, akkor jöhet a telefon menüjében való turkálás. Van egy ilyen, hogy beállítások/értesítések+műveletek. Itt ki kell választani az adott programot és beállítani, hogy küldjön értesítéseket, meg hogy hol jelenjen meg, rezegjen-e, csipogjon-e. Lehet, hogy valami néma csengőhang van hozzárendelve.
Ha itt minden oké, akkor van még az alkalmazások közt egy ilyen, hogy takarékos üzemmód. Itt szintén ki lehet választani a programot, hogy futhat-e a háttérben és mikor, milyen töltöttéség mellett, stb.
Egyéb most nem jut eszembe.
Ja, de mégis
A régi kalsszikus: "Próbálja meg kikapcsolni/bekapcsolni" illetve "Próbálta már eltávolítani az alkalmazást, majd újratelepíteni?" Ezek a kedvenceim.
-
Bali27
addikt
válasz
vzoltan87 #5680 üzenetére
Olyan nem szokott lenni hogy Viberen amikor beszélsz, hirtelen egy rohadt erős zúgás amitől majd meg süketülsz hasit a füledbe, de néha a vonal másik felén is tapasztalható. Ez nálam gond? Mert ugye 2 hete vettem a telót és ha rossz....
Kéne erre már válasz emberek...
"Mért van az, hogy egy alkalmazás nem fut a háttérben annak ellenére, hogy be van állítva,.........."
Én a Viberrel vagyok valószinű így.. Nem jelez sokszor amikor keresnek.. -
törölt tag
válasz
Pttypang #5681 üzenetére
Pár ezres burkolat valszeg kinai utángyártott lesz. Lehet még a karcos Nokia lencse is jobb mint a makulátlan kinai vacak.
Elég fura hiba amúgy, lassan két éves 620-am kamerája tökéletes, pedig azért kapott téglaport is a cucc. A kijelző fóliája pl. abszolút kuka már, igaz azt kevesbe védtem.
-
vzoltan87
tag
válasz
Pttypang #5681 üzenetére
Ha csak tényleg párezer, akkor annyi, még belefér, mert relatív új telefon.
Nem tudom, gondolkoztál-e olyanon, hogy venni mondjuk használtan egy kijelzőtöröttet Azt hiszem pár hete láttam valamelyik apróhirdetéses oldalon kb 20 rugóért. Lealkudni, kicserélni a szükséges alkatrészeket, és még akkor cserébe maradna egy szinte új akksid, meg talán hátlap. Bár mondjuk ez erősen állapotfüggő. Viszont az alkatrészeket el is lehet passzolni. Persze ha a kész hozzávalók csak 8-10k, akkor tárgytalan. -
-
vzoltan87
tag
Nem értem, miért aggodalmaskodtok ennyire a hátlapi kamera karcolódásán. Én fogtam egy maradék kijelzővédő fóliát, vágtam belőle egy kört, és a helyére tettem. A képeket abszolút nem rontja és ha megkarcolódik, lecserélem. Bár szerintem nem fog.
Valaki kérdezte itt, hogy milyen tokok kaphatók hozzá. Nekem egy hete érkezett meg ez a tok, ajándék kijelzővédő fóliával (bár mondjuk a fólia semmit nem ér, mert már a felrakáskor tiszta karc lett). [link]
Én eddig ilyen zsák jellegű tokot használtam, de ez jobban tetszik. Egy kis műanyag keretbe kell bepattintani a telefont, és a tok hátulja kitámasztóként is funkcionál, ha pl. videót néz az ember. Van rekesz bankkártyának, személyinek. Adott esetben pénztárcaként is funkcionálhat, és akkor nem kell brifkót, meg telefont, meg minden vackot 6 zsebben cipelni, hanem egy kupacban van minden. Kinek mi tetszik, csak ne veszítse el.
A here drive+ még egy kis fejlesztésre szorul. Egyik településen jól mutatja, de rosszul mondja a körforgalom kijáratait. Meg hiába állítok be akármilyen útvonaltervezési stílust, akkor is szeret a városban a kis mellékutcákon vezetni, ahol mindenkinek elsőbbséget kell adni, és cserébe nyerek vele 50m-t. A szintén elérhető Sygic jobban tervez. Ami viszont nagyon tetszik, hogy van egy észak fent nevű lehetőség. Ja és hatalmasak a térképfájlok, holott néhány kisutcát nem is ismer. Kis csiszolás és szuper lesz.
Mért van az, hogy egy alkalmazás nem fut a háttérben annak ellenére, hogy be van állítva, hogy futhat a háttérben, még alacsony töltöttség esetén is. Ha az alkalmazást elindítom és lezárom a képernyőt, akkor fut a program, de ha ellapozok onnan és pl nyitok egy böngészőt, akkor leáll.
-
zombinyul
addikt
válasz
papeti01 #5659 üzenetére
Nekem tökéletesen karcmentes. Kb 3 hónapos a jószág, direkt napfenybe kifolyó szemmel kerestem rajta hajszalkarcokat, de egy darab sincs rajta. Pedig eleg sűrűn poros.
Akksirol: Nekem nap végére 30-40%-ra szokott lemerulni (ami zseniális, mert eddig minden telefonom legalabb egyszer töltőre kellett tennem Napközben, ugy, hogy azokon meg figyeltem is az akkura (mobilnet nem ment non stop, 3G se, helyadatok se), ezen minden megy ha kell ha nem), majd ha hazaérek, akkor lefekvesig igyekszem minél jobban lemeriteni. Majd reggelig toltom. De 60%-on vagy akörül eddig ketszer ha töltőre került.
-
Xmodule
őstag
válasz
pyxystyx #5672 üzenetére
Notebookoknál valoban igy van leginkább akkor ha folyamatosan áram alatt van. Anno a ThinkPadnak jol be lehetett állitani hogy 20 és 80% között tartsa az aksit. Ezt is javasolta mindenki. Ha meg aksit ki kell venni mert mondjuk hoszabb ideig nem fogjuk használni akkor pedig 40% on kell ezt tenni. Ezen az értéken a legkisebb a kisulése. 1x mint 100, én minden este felrakom tölteni ha 20% on van ha pedig 90% on akkor is. Mondjuk inkabb a 20 a jellemzö.
Aztan ha mondjuk egy ev mulva romlik nagyon a teljesitmeny es mar nem bir ki egy napot veszek bele egy masik aksit. Az a jo hogy cserelhetö minden féle komolyabb szerelés nélkül.
D1L1ZS Nekem angol nyelven van svéd régioban(mivel itt lakom). Lehet érdemes lenne régiot váltani csak amig a PayPalt beállitja az ember proba képpen.
-
-
Devas
őstag
válasz
#05304832 #5655 üzenetére
Annyiban igazad van, hogy a legtöbb telefon ekkora (a legtöbb 4,7"-es, de ez kb kijelzőmérettől se mindig függ, mivel a kis átlójúak nagyobb kávát kapnak általában). Ugyanakkora képátló mellett vannak kissebb telefonok és nagyobbak is. Viszont ott van apósom 635-e ami kb 5 mm-el rövidebb és 2 mm-el keskenyebb mint a 735 és mégis tudom egy kézzel használni. Tehát azon a 2 mm különbségen is múlhat a boldogság amikor a tűréshatáron táncolnak vele.
-
pyxystyx
tag
válasz
Xmodule #5669 üzenetére
Én ezt a töltés dolgot még úgy olvastam annak idején, notebook akkuk kímélésénél, hogy lehetőleg ne töltsük fel 100%- ra, mert akkor számol 1 ciklust. Ezek szerint már mindegy, mert a töltéseket adja össze, és úgy jön ki egy ciklus?
Minden esetre én az Y200- at az első módszer szerint használtam, és most több mint 2 év után sem érzik az akku kapacitásának csökkenése.
Lehet nem kell ezt az akkuügyet túlbonyolítani, mert nálunk cserélhető.A fizetési módszernél a + jelig ugyanaz, utána nálam már csak Kredit vagy Bankkártya, Microsoft ajándék kártya lehetőség van. Csak van köze a lakóhelynek, (vagy a szolgáltatónak?) a PayPal lehetőséghez.
(#5670) konci79: A MindigTV appal tudod nézni a közszolgálati csatornákat (M1, M2, Duna, DunaHD) és az Euronews- t. Csak Wifiről érdemes, hacsak nincs korlátlan mobil adatforgalmad!
-
törölt tag
válasz
konci79 #5670 üzenetére
MinDig TV-nek van appja, az m1 meg ilyenek talán mennek vele. De mobilnetről ne nagyon használd szerintem hamar leszívja.
Csempe átlátszóság a fejlesztőtől függ hogy mit állított be.Valaki kérdezte feljebb kap-e Rich Capture funkciót a kamera: Nem. Egyelőre csak 830/930/1520/Icon ami megkapja. Win10-zel változhat de nem tudni róla semmit.
-
konci79
őstag
Üdvözlet!
Mitől függ az hogy a csempe átlátszó-e vagy sem?
Másik: van valami ingyenes tv nézős cucc(telenoros fizetős,annyira azért nem kell gyakran). -
Xmodule
őstag
Akkor egy pár gondolat teljesen segitö szándékkal!
Szerintem hagyd még egy kicsit merülni. Lehetőleg minél inkább lemerítem töltés előtt
Ez szerintem téves. Már a BB Q10 instrukcionál felhivta a figyelmet arra, hogy amennyire csak lehet keruljuk a lemerulést és ha lehetöség van akkor minél gyakrabban töltsük ha még csak rövid idöre is. Valoban ciklusok vannak. 100% egy ciklus. Ha tehat a telefonod 80% ra merul és felrakod tölteni akkor 20% számolodik. Szoval tegyuk fel 5x töltesz 20% -ot igy kijön a 100% ami 1 ciklus. Hogy pontosan hány ciklus után kezd el romlani az akumulátor teljesitménye magam sem tudom. Anno a 2010-es MacBook Pro -nal 1000 ciklust adott meg az apple. Ez után erös csökkenést jósoltak. Ugy gonoldom en is hogy olyan 3-400 ciklus lehet egy ilyen kis aksinak az élettartalma. De ez csak tipp.
A PayPal fizetés: Nekem angolul van a telefonom, ettöl függetlenül nem gondolom, hogy a PayPal-al valo fizetesnek köze lenne hozzá ki hol lakik.
En igy csinalatm:
1. Ramentem egy fizetös appra a storeba.
2. Ekkor feljön a telefon szolgaltatom altal kinalt lehetöség a számlás fiztesére amit én nem szeretnék használni.
3. Alatta egy ilyen hyperlink szövegen Add or switch payment methods.
4. + jel re kattintva elö jön a választási lehetöség: Kredit vagy Bankkártya, Microsoft ajándék kártya, PayPal.
5. Itt kiválasztottam a paypalt, utánna be kellet lépjek az MS loginommal majd átirányitott a PayPal oladlra ott beléptem a PayPal accommal, majd elfogadtam hogy az MS storeba engedelyezze ezt a hasznalatot.
6. Ennyi. Vasarolhatsz is. -
Anubis_9
addikt
Here+-szal navigálva kb. 1 órai használat alatt forró lett a telefon és 20%-ot esett az aksi töltöttsége. Tapasztaltatok ilyet?
-
pyxystyx
tag
válasz
Xmodule #5654 üzenetére
A lejátszó neve MoliPlayer Pro, de ahogy látom, már írták.
Most végigzongoráztam a lehetőségeket, nem találtam Paypal beállítást. Viszont ahogy látom, hozzá lehet csapni a telefonszámlához a vásárlás árát. Végső esetben ez lesz a megoldás. Nagyon szomorú, hogy az egyik legelterjedtebb, legbiztonságosabb fizetési módot sem a wp, sem az android nem támogatja.
(#5660) Croft-21: Szerintem hagyd még egy kicsit merülni. Lehetőleg minél inkább lemerítem töltés előtt, bár nálam mindig van USB kábel, bármelyik számítógépről után tudom tölteni ha szükséges.
Telefont, tabletet tisztítani képernyőtisztító folyadékkal szoktam. -
-
Vizi911
tag
válasz
Croft-21 #5660 üzenetére
En van h kétnaponta töltöm van h 1 egy évig ha nem játszol sokat nem fogod megérezni, 3000 kb egy új aksi ebay én asszem de addig megy még lejjebb. Képernyő,hát a pólómba mindig beletorlom haannyira zavar
kamera lencse minden telón ilyen max eddig nem kerested
kamera appban biztos lesz fejlődés más kommentjére is vlaszolva, de már vannak HDR es appok kamerára gyárin kivul is
-
gyöngyvirag
csendes tag
válasz
Croft-21 #5660 üzenetére
Én egyszer úgy hallottam (nem tudom hogy igaz-e), hogy az akksiknak megvan, hány töltési ciklust bírnak teljesítményvesztés nélkül. Én 300-350 ről tudok. De hangsúlyozom ezt rég hallottam, nem tudom, hogy a mai akksiknál hogy van.
Tisztítani (mivel szemüveges vagyok) szemüvegtisztítóval szoktam. simán ráspriccelem és egy puha ronggyal letörlöm. Ha pedig nincs nálam és nagyon ujjlenyomatos, simán a pulcsimba törlöm. -
DearMan
tag
Üdv! A 735 megkapta a Rich Capture (HDR) funkciót a Lumia Camera új verziójával? Köszönöm.
-
Bali27
addikt
Nokia fiókban ha jól láttam van olyan hogy ha veszel valamit akkor hozzácsapják a telefon számládhoz. Vagy az még nem elterjedt? nem ismerem abszolut..
Viber/ Line alatt van olyan (amikor én hivok, mert ha engem hivnak pl androidról sokszor ki se cseng) hogy a hang átváltozik ilyen artikulálatlan zúgássá, mint ha üvöltene a másik, ilyenkor majd meg lehet süketülni. Aztán visszaáll.. Ezzel találkozott már valaki? -
Croft-21
őstag
Két kérdés: Lehet, hogy ez csak az én heppem, de ha meglátom, hogy a telefon töltöttségi szintje 60% alatt van, akkor töltőre teszem. Egy idő után gyengülhet ettől az akksi, hogy sűrűn van töltve?
A másik kérdés: Ti mit használtok a képernyő tisztán tartásához? Gondolom célszerű lenne valamilyen kendővel törölgetni. -
papeti01
senior tag
es eza karcossag a kepeken is jelentkezik, latszik a fotokon? mert az nagyon zavarna. gyakori jelenseg a karcosodas? ( pl itt a forumban sokmindenkinek elojott?)
lesznek majd meg korlatai a cameranak, amit majd csak a nagyobb tipusok kapnak meg? -
Vizi911
tag
válasz
s7evcsenko #5656 üzenetére
Én megvettem, ennyit igazán megért, 500 FT azt hiszem, feliratokat kezeli, minden formátumot lejátszik, videoba bele lehet nagyitani, egyszerüen lehet hangot és kontrasztot állitani film közben, a folders menüpontban van külön az sd kártya videoi valamint a képek a telefonrol egyéb dolgok, nem tudom mi kell még
de egyenlöre ez a legjobb, semmi gondom nincs vele
-
pyxystyx
tag
válasz
Vizi911 #5648 üzenetére
Nem látok összefüggést, mert direkt próbáltam, hogy levettem minden hangerőt nullára, szerencsére szól akkor is az ébresztés.
Egyelőre az "Elegáns csengő" nevű hangot állítottam be. Az viszonylag finoman kezd, majd később már rázza az ágyat is, de így nem kapok infarktust az első ébresztő hangtól.
Éjszakára a fejem mellett van a telefon, rezgőre állítva. Kapok néha hajnal 2- kor hívásokat, legalább a családot nem veri fel. -
Vizi911
tag
válasz
pyxystyx #5647 üzenetére
az ébresztö hangerejét esténként ugy választom meg akár a csengetési hangeröt, szerintem azzal függ össze, ugye két sáv van ha a hangerö gombot megnyomod alap állapotban a csengetés és értesités szerintem erre szolgál az alkalmazásoké meg zene és játékok stb
legalábbis én így vettem észre.
-
pyxystyx
tag
Sziasztok!
A héten átvettem én is a 735- öt, csatlakoznék a társasághoz.Nem vagyok egy telefonbubus, az előző telefonom egy már több mint két éves Huawey Ascend Y200 volt, de használok mellette 2 Androidos tabletet (LG GPad 8.0, Lenovo Yoga 10"), ezeket veszem összehasonlítási alapnak.
Olvastam gyulavezir véleményét, nekem azért az első benyomásaim nem ennyire negatívak.
- A kijelző valóban gyönyörű, nekem a telefon formája, fogása is tetszik. Pedig viszonylag kis kezem van, és valóban szokni kell az alakját. Elvileg már úton van hozzá egy szilikon tok, és a képernyőre fólia, amivel bátrabban lehet majd "zsonglőrködni" a készülékkel.
- Az anyaghasználatot sem érzem borzasztónak, egész kellemes a (nálam szürke) hátlap, mondom ezt úgy, hogy a Lenovo tablet háza full fém, a Nokiát mégsem érzem mellette "olcsónak".
- A telefon beállításait, kezelését nem tartom sem nehéznek, sem megszokhatatlannak, persze végig kell pörgetni minden menüpontot, megtanulni, mi hol van. (A két tablet is gyökeresen eltér egymástól, pedig mindkettő Androidot futtat.)
- Maga a rendszer jó pörgős, gyorsan reagál, szinte majdnem olyan gyors, mint a G-Pad. Az Y200 is rendkívül jól optimalizált androidot kapott, annál is azonnal történtek a dolgok, persze ott a hardver hamar elfogyott játékoknál, összetettebb weblapoknál.
- Sem a némításban, sem a rezgés kikapcsolásában nincs semmi extra, mindhárom előző készüléknél ugyanígy kellett, mint ennél.
- A böngésző nekem elsőre kissé fapadosnak tűnik a tabletek mellett, de valóban gyors, és kiismerve szinte minden funkció megvan, ami a Lenovo Chrome-, és az LG Chrome alapú, de módosított böngészőjében. (Az Y200- éról inkább ne beszéljünk, ott a hardver gyengesége limitál.)
- Tetszett, hogy a régi telefonra rá tudott bluetooth- on kapcsolódni, és az összes névjegyet pillanatok alatt átmásolta.
- A GPS villámgyorsan talál jelet, hogy milyen pontos és mennyire használható, még nem volt alkalmam kipróbálni.
- Szépen szól fülhallgatón keresztül, a gyári hangszínszabályzónak külön örülök. Találtam mappa alapú lejátszót is, tehát öröm és boldogság!
- Az akkuidő is elég jó más hasonló kategóriájú telefonokhoz viszonyítva, bár az Y200 4- 5 napos akkuideje után még eleinte biztos oda kell figyelni a töltésre.
- A kamera által készített képek minősége magasan kiemelkedik a két tablethez képest (bár azt nem nehéz), de nekem ez huszadrangú kérdés, nem telefonnal állok neki bármilyen eseményen fényképezni
- Mindig a névjegyekből, vagy a híváselőzményekből indítok hívásokat, nem értem ez másnál miért negatívum. (Találkoztam gyorshívás menüponttal, tehát akinek ez fontos, be is tudja állítani. Én a régi "butatelefonokon" sem használtam soha a véletlen hívások elkerülése miatt..)Negatívumként két dolgot tudnék említeni, ezeket már megszoktam androidon, de lehet nélkülük is élni:
- Az ébresztő hangerejét nem lehet állítani, vagy csak én nem jöttem még rá.
- MX Playerhez hasonló tudású lejátszó nagyon hiányzik. (Olvastam itt, hogy van valami fizetős lejátszó, de amíg Paypalt- t nem fogadnak el, tőlem egy fillért sem látnak. De ugyanez vonatkozott Androidnál a Play áruházra is!)Összességében eddig nagyon elégedett vagyok a telefonnal, a választási lehetőségeim közül szerintem ezzel jártam a legjobban.
-
zombinyul
addikt
-
Vizi911
tag
válasz
Pttypang #5644 üzenetére
Ha van biztosításom remélem nem így fog menni nekem is ,egy hajszálkarc befigyelt a lencsén, vagy kettö, fogalmam sincs mitöl, ja és a tökéletes kijelzön is bár nem nagyon látszik csak ha keresem. de várok egy félévet amig összegyülik vagy zavar és remélem ezért is cserélik.
-
válasz
papeti01 #5639 üzenetére
En vagyok az a forumtars, aki bement vele a care-be, mert neke kemiai serult a telefon, legalabbis rendellenesen karcos a kamera vedo lencse.
Felajanlottak h felkuldik szervizbe, de valoszinuleg ezt nem cserelik gariban, ezert be se adtam.
Teljes hatso burkolat csere kell, 20-30k huf. -
törölt tag
válasz
this is life #5642 üzenetére
Hát az kár örültem volna ezeknek
-
-
zombinyul
addikt
válasz
papeti01 #5639 üzenetére
Volt forumtag, aki bevitte Nokia Carebe, ott azt mondtak hogy magat a hazat kell hozta cserélni. Szerintem letudjak nem rendeltetés szerű hasznalatnak, es annyi. De az a baj, hogy egyesek hiaba vigyaztak ra, a karcolodas jelentkezett. Maximum a biztosítás lehet jo ra, de tul sokat én se tudok rola. Majd valaki kiokosit bennünket a temaban, aki tapasztaltabb.
-
papeti01
senior tag
Szerintetek ez a tok passzolhat hozzá? nem tudok az n4 nál méretben közelebb álló telefonról, és ilyen tokot szeretnék... adorejune
-
papeti01
senior tag
vitaindítónak jó voltam... holnap rendelek egyet
(#5638) zombinyul ez a 20k javítatás nem lehet garanciális javítás ha ismert a hiba?
-
zombinyul
addikt
Duplazok, tudom nem kene, de a masik hozzászólásom baromi hosszu lett.
-a lock screen felgordulese fix, azt nem lehet piszkálni
-lencse teren van szórás. Van akinek nagyon karcolodik kb. a semmitol, de vannak olyanok mint én, hogy sokszor poros, koszos lesz a zsebembe, de tökéletesen mikrokarcmentes. Nem tudom mi alapjan van ez "eldontve", de létező problema a lencse karcolodasa (es 20k a javittatas). Mindenesetre volt mar esés a kicsikenek nalam is, de hibátlan a dolog (mondjuk kamera nalam egy telefonon se sérült, pedig volt rengeteg, koztuk melós telefonok is pl fatelepen)
-
zombinyul
addikt
válasz
gyulavezir #5603 üzenetére
A telefonnal kapcsolatos kritikaid is nevetsegesek (lasd lentebb), meg a forumozokkal kapcsolatosak is. Számtalan kerdest tettem itt fel, MINDIG kaptam valaszt. Nem értelek, komolyan mondom. De lassul a telefonnal kapcsolatos user errorokat.
-Rossz a telefon kialakítása? Milyen kialakítás óhajtasz 4,7" mellett? Méretéhez képest rohadt jo kialakítása van, csak kisse csúszós. Vegyél tejfolosdoboz Samsungot, az majd nagyonkiraly lesz neked.
-Csálé a haz es nagyon műanyag. LOL. Nem csálé, hanem tenyerbesimulo. Paromnak P6-os Huawei van, ugyan ekkora kijelzo, sik hátlappal. Ezerszer kenyelmetlenebb. Netto marhaság.
-Azt hibakent felroni, hogy mindent ezerfelekepp be lehet állítani, ezen jot nyeritettem
Borzasztó... Khm... Egyszeru ember lehetsz, ha ez kufircolja a csorod.
-Az internet Explorer magasan jobb mint a konkurens megoldások. Volt ezerféle Droidom, volt iPhoneom, mindnel sokkal élhetőbb, kezenfekvobb, es használhatóbb. Gyorsabb a tobbieknel, es baromi jol spórol az adatforgalommal.
-A kamera részhez inkabb hozza se szólok. Sokkal tobb a beállítási lehetőség mint symbian alatt volt. Oke, vorosszem eltuntetes utólagos belepiszkalas, de megoldható (100 fele masik módosítással egyetembe). A kepminoseg pedig szerintem nagyon jo (volt mar ezernyi kamerás telefonom ezelott, es van tapasztalatom egy masik talicskanyival, van viszonyítási alap boven)
-Nevjegyekbol indulva hívást kezdeményezni valoban tragédia. Legalabb 20x letört mar miatta a kis praclim
Ennyire zavar az a cirka 2 plusz telefon simogatás? Vegyél magadnak butafont ha Ennyire nem akarod nyomkodni.
-Akksi egesz napos intenzív használattal, nonstop 3G-vel, helyadatokkal, MINDENNEL ami fogyaszt, tökéletesen nélkülözve mindenfele energiatakarekossagi opciokat siman birja hajnal 4-tol este 11-ig, ugy, hogy akkor is 30-40% siman van benne. Visszafognam magam, 2-3 vagy akar tobb nap is sima ugy, ahogy tobb forumtars írta. Az ennnyoooc mennyit bir? Dacára a sokkal kisebb felbontasnak, es a kőkori soc-nak?
-Az tenyleg szar ugy hogy sok alkalmazás van ra. Nekem is hianyzik a Symbian tamogatottsaganak maximális hiánya, es a szűkös app kínálat. Mert az valoban csudijo dolog.
Komolyan, ne vedd személyeskedésnek, de ha egy evek ota hanyagolt, es halott telefonra vágysz, akkor kedves egészségedre. Ez nem a Te telefonod, de ez nem a telefont jellemzi, hanem teged.
-
Devas
őstag
válasz
75%-ával egyetértek.
-
NY124
tag
Kezdem egyre jobban megszokni a rendszert. Egy pár nap múlva, ha már kitapasztaltam minden részét, írok egy hosszabb elemzést. Addig csak annyit, hogy az android után tényleg megváltás ez a gyorsaság, a csempék meg nagyon bejönnek.
Emellett még lenne még pár kérdésem az előző mellett (arra lenne a legjobb ha válaszolnátok
).
A lock screen felgördülését nem lehet valahogy gyorsabbra állítani, ha csak egy gyors mozdulattal fellököm?A ZEISS lencsék és a kamera mennyire bírja a strapát? Nem tervezem dobálni a telefont, nagyon fogok rá vigyázni csak érdekelne mennyire strapabíró a kicsike. Volt már korábban olyan telefonom amit egyszer elejtettem és kb. annyi volt neki. A ZTE Bladem meg akkor is vígan élt tovább, amikor elestem vele a biciklivel és 10 méter repülés után koppant az aszfalton.
-
törölt tag
köszi
(#5632) Coulson: Igen arra gondoltam.
Láttam neten, hogy van lumia camera 5 most a 4.9 van rajta. Van valami különbség a kettő között?
és mi a különbség a microsoft camera és a lumia camera között?
ja és igen
ilyet lehet csinálni?
Bocs, hogy ennyit kérdezek csak androidon megszoktam, hogy egy kamera app volt abba minden belesűrítve itt 5 lehet vagy mennyi.
Tegnap óta használok először win-es telefont, de eddig bejött, mert nem akad.
Szerk.: A képhez visszatérve youtube-on láttam, hogy van ilyen de nem találom.
-
törölt tag
Sziasztok!
A gps-t valahol ki és be lehet kapcsolni? Akár hol keresem nem találom. Csak azt tudom, hogy be van kapcsolva, mert az időjárás használja
A másik kérdésem, hogy lassított felvételt lehet csinálni vele?
-
Potzee
addikt
válasz
" 735-ös fórumban esélyed sincs normális választ kapni a kérdésedre (ez nyilván nem a telefon hibája, hanem a használóit jellemzi) Ti sem vagytok itt néha egy matyóhímzés, de az ottani banda csapnivaló."
Szerintem takarodj a picsába és trollkodj máshol!!!
-
Vizi911
tag
válasz
Neharagudj, de a matyohimzéses szar dumáddal máshova járj, szerintem itt nap mint nap mindenki kedves és segítőkész, megesik h nem veszik észre amit irtál ,de többedszerre se veszik zaklatásnak másik és mindig válaszolnak, de mindenkinek vannak kérdései. A telefonhoz meg ha nem értesz , arról nem tehetünk, aki erősen hardvert keres annak ott a lumia 930,1020,1520 ja csak vásárlás előtt tájékozódni kéne...Elnézést de az alpári stilusod felbaszott.
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
gyulavezir #5613 üzenetére
Most komolyan vettél úgy egy telefont, hogy utána se néztél, hogy mi a francot tud?
Csak gratulálni tudok! Használd egészséggel az n8at.Arra viszont még kíváncsi lennék, hogy honnan szűrted le ezt a messzemenő következtetést a 735-ös fórumról?!
-
Remington
őstag
Sziasztok
Kaptam egy ilyen Lumia 730-ast, nagyon tetszik, váltok is androidról (Xiaomi Redmi 1S). Egy apró gondom van egyelőre, gyorskapcsolónak nem tudom beállítani a mobilnetet. Előtte rövid ideig használtam egy Lumia 635-öst, azon be lehetett.
Illetve fekete hátlapot nem tudtok olcsón? A zöld nem annyira bejövős.
Köszi
-
-
boken
senior tag
válasz
Steelers #5611 üzenetére
Írta is hogy ez a saját véleménye,neki arra a felhasználásra amire neki kell,arra elég az N8 nekem is volt,jó is volt a maga idejében,(bár a siemens M35 is jó volt a saját idejében)az idő és a technika halad tovább,neki jó ott abban az időben ahol az N8 megált.Használja egészséggel,nekem sem vált be a 735 de nem fogom fikázni mert nekem más priorítás fontos,de attól még nem kell lehúzni.Aki vásárlás előtt áll az pedig inkább kérdezzen és utánna döntsön.
-
Steelers
senior tag
válasz
Hát ez....monduk úgy hogy űberszubjektív vélemény. Ezt a véleményt vásárlás előtt álló egyén még véletlenül se olvassa el,mert nagyrésze nettó marhaság!
És hogy ebben a topikban csak gyökerek vannak.....hát te is itt vagy! -
törölt tag
Sziasztok!
Használ valaki 735-éhez vezeték nélküli töltőt?
Tokban működik?Még nem döntöttem el melyiket vegyem (csak gyári Nokia termékek jöhetnek szóba) egyelőre a DT-903 a favorit.
-
Nimda
addikt
válasz
Azért ennyire nem vészes a helyzet, nyilván vannak egyéni elvárásaid a rendszerrel kapcsolatban, de itt nagyon sokan jöttünk droidról és én szermély szerint nem bántam meg a platform váltást.A droid köztudottan, csak erős hardver mellett érzi jól magát, de ez is gyártófüggő.Én nem hiányolom a széleskörű beállítási lehetőségeket, sokkal inkább a bizonyos alkalmazások hiányát, vagy stabilitását.Vannak ugyan hiányosságai a WP rendszernek, de ezekkel együtt lehet élni (jelenleg is), és kitudja talán hoz némi pozitív változást a WP10.
-
NY124
tag
No, a mai napon én is megkaptam a Lumiámat és egy gyors kérdésem lenne:
Az normális, ha az appok frissítése közben visszaugrál a telefon a kezdőképernyőre? -
konci79
őstag
Ha ki akarok lépni az email-ből azt hogy lehet? Nem találom...
-
Bali27
addikt
válasz
Elolvastam a véleményed.. Gondolom elég rossz napod lehetett amikor írtad
Elég fura telót foghattál ki.. Én napi igaz nem sokat.. ilyen max 20 percet beszélek, meg netezgetek keveset, most tart 33%-nál a töltöttségi szint, és 50 órája vettem le a töltőről.. -
Bali27
addikt
Viber mindenkinek kifogástalanul működik? Cseng amikor keresnek stb?
-
Wildpath
tag
válasz
már ott nem olvastam tovább mikor írtad negatívumnak hogy nano sim kell hozzá, ember 5 percbe kerül kicseréltetni és ráadásul ingyenes
-
evo87
őstag
Urak!
Ahogy kezd egyre világosabb lenni, egyre jobban sütni a nap, úgy lesz egyre durvább az automatikus fényerőszabályozás... rendes napsütésben pl. annyira világosra állítja, hogy a viber teljesen sötét háttere kiszürkül, teljesen "kipixelesedik". Csak nekem ilyen vagy másnak is?
-
Xmodule
őstag
Nem tudom azok akik szerint csúszós a telefon meg kézből kiesos az fogott e mar pl lg g2-est. Nekem olyan volt egy evig es ez a 735 bele ragad a kezembe ahhoz kepest. Nekem zold hatlapos. Böngészőt sem ertem ki a baja vele. En eddig semmi problemat nem talatam. Ja de egyet. Valamiért a bt fulesemet nem akarja látni a telefon. Ez erdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest