Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- XMLTV EPG letöltő progi
- Canon EOS DSLR topic
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Táp ventilátor csere
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
Na most el vagyok keseredve tegnap volt egy újraindulásom
Elképzelhető, hogy a frissítés szar, de eddig olyan jó volt minden klappolt ez most kicsit elszomorított.
Az 520 sose csinált ilyet. -
polonic
félisten
Nektek a dupla érintéses ébresztés megbízhatóan működik? Mindig felébred a teló, amikor így akarjátok ébreszteni?
-
Den Hadnagy
senior tag
Sziasztok!
Azon gondolkodom, hogy egy ilyen készülékre cserélném le a jelenlegi 630asomat, mert ugyan tökéletesen elégedett vagyok vele, de hajlamos arra, hogy az 512 mb ram miatt gyakran töltse újra az alkalmazásokat, ill. a már megnyitott weboldalakat (és ezáltal felesleges netforgalmat generáljon, ami jelen helyzetemben nem túl előnyös).
Tudom, hogy nem ugyanaz a műfaj, de az androidos gépemben 1 giga volt, és több lapot is simán nyitva tartott a háttérben - a kérdésem tehát az, hogy böngészés közben a 730 v. 735-tel hány oldalt lehet újratöltés nélkül megnyitva tartani tapasztalataitok szerint?
Köszönettel:
DH
-
ChanOP
csendes tag
Az NFC jelenleg fájlküldésre csak azonos rendszerű telefonok között használható. Windows Phone - Windows Phone, Android - Android, iOS - iOS, Blackberry - Blackberry.
Bár azt hozzáteszem, hogy a fájlok küldése ebben az esetben sem az NFC-n keresztül történik, hanem Bluetooth vagy WiFi használatával, az NFC csak az eszközök összekapcsolását könnyíti meg.Más rendszerű eszközök között (pl. Android - Windows Phone) csak azok az adatátvitelek működnek, amelyek kis adattartalmúak és a standard által meghatározottak. Ilyenek például a névjegykártyák átvitele, weboldalak URL címének átvitele, stb.
Két NFC képes Nokia telefon között a kép és videó átvitel is működik.
Némi információ ezzel kapcsolatban:
[link] -
cellpeti
nagyúr
Feltettem a PfD-t azóta nem megy a Lumia camera
-
Joci42
tag
Sziasztok!
Egy Lumia 730-am van és szerintem nem működik az NFC benne. Többször is próbáltam már párosítani másik telefonnal, de eddig sosem sikerült. Bt is be volt kapcsolva, próbáltam már képet küldeni és fogadni, és egy pár soros szöveget fogadni, de nem sikerül. Mi lehet a baj? -
kutitomi73
aktív tag
Sziasztok!Megy szervizbe a teló(730).Olyat csinált mint ha nem lett volna bent sim pedig volt térerő.Nem értek el.Én meg úgy vettem észre hogy hívni akartam és nem tudtam+a hívást nem tudtam megszakítani és aksi ki-be vétellel tudtam megoldani.Először azt hittem hogy a micro sd hibája,mert régen jártam vele úgy (625-nél)hogy miatta kikapcsolt a telóm.Kivettem a kártyát és egy hét múlva újból előjött a hiba.Bementem a Telekomhoz ,kicseréltettem a sim kártyát és az sem oldotta meg.
Kiváncsi leszek mi a gond!!!😠 -
garfield-r
tag
Sziasztok!
Kb. két hete van egy 730ds-em, és ez idő alatt minimum 10x volt már random restart (jellemzően IE használat közben, de nem csak ennél). Van valami ötletetek hogy mit lehetne ezzel kezdeni?
-
cellpeti
nagyúr
Lumia Cameraq másnál nem szarakodik? Mióta jött frissítés, azóta nem tudom használni
-
-
AMD Power
titán
Vörös szem "elleni" mód van benne? Ahányszor vakuzok vörös a szeme a gyereknek minden képen.
-
szacsee
nagyúr
-
-
Szári
tag
Valaki nem tudja véletlen, hogy Kecskeméten van-e Nokia szerviz? "Hoffmann János utca 3" megszűnt így ha meghibásodik a készülék akkor rohangálhatok másik városba szerviz után vagy önköltségen küldözgethetem...? valami info, ötlet?
-
jmakk
őstag
válasz
AMD Power #2454 üzenetére
Amelyiknek van közelségérzékelője az tudja, tehát a 735 is. Beállítások ->Gyorsnézeti képernyő. Itt be lehet állítani többféle módot. Ha a "Mindig" opciót állítod, folyamatosan látszódik lezárt képernyőnél is.
polonic: kipróbáltad a fenti opciót is, mert már 620-nál is megy?
-
AMD Power
titán
Ez tud olyat ,hogy "kikapcsolt" kijelzőnél mutatja az időt?
-
cellpeti
nagyúr
engem érdekel, hogyan is lehet US-re átállítani a dolgokat. Kipróbálnám azt a régiót. Ráadásul írjátok, hogy "jobb" is.
-
wasp.cor
csendes tag
Az én problémám is ugyanez. Borzalmasan hangosan jelez a telefon tré egyenleg lekérdezésnél. Más androidos készülékek meg csendben vannak. Ez valami egyedi dolog akar lenni a Windows Phone-ban? Van valakinek ötlete arra, hogy hogyan lehet ezt kikapcsolni? Vagy már az is jó lenne ha csak simán halkabban jelezne.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Pttypang #2448 üzenetére
Fogalmazok másképp, az átlagfelhasználó nem tudja, hogy ki az/mi az a Cortana, a telefon első bekapcsoláskor is magyarul indul, marha kevesen fogják egyéb nyelvre átkapcsolni, így max egy specifikus hír / teszt kapcsán fog találkozni Cortanaval, de az átlagfelhasználók többsége olyat se olvas...
-
foxymaci
senior tag
Sziasztok! Ma leptek meg karácsonyi ajándék gyanánt egy 735-tel
520 volt előtte de régóta akartam egy ilyet nagyon tetszik eddig sokkal gyorsabb mint az 520 pedig az se lassú szóval minden tök jó
akksija remélem jobban fogja bírni
-
btudos
nagyúr
válasz
Anubis_9 #2429 üzenetére
Azért ha el is akarod adni, jobban nézz körbe, DT-900 már kapható 8 000 Ft-ért, ami jobb a DT-601-nél.
-
cellpeti
nagyúr
Nem tudok fotózni. Nem indul el a Lumia Camera.
-
AMD Power
titán
4G vagy Wifi mellett, whatsapp , egy pár perc telefonálás, netezés után.
10 óra 18 perce volt töltőn a teló. 82% van most.
-
lorinho
tag
Háát elég vacak egy valami...hol tölt, hol nem. :/
-
csabi94
őstag
válasz
lorinho #2417 üzenetére
Mert csak ráteszed a telefont, és tölti. Tehát ha 0-24-ben be van a töltő dugva, a telefont mindig csak azon kell pihentetned a töltés érdekében. Nem kell mindig menni a konnektorhoz, dugdosni a micro usb-be, stb. Csak ráteszed, és tölt.
Nagy előnye a kényelem, meg az, hogy így nincs annyit használatban a csatlakozó -> kevesebb hibalehetőség, de ugyanakkor van rossz része is a dolognak, mert ha töltés közben akarsz valamit csinálni, akkor az nem kényelmes. -
lorinho
tag
Van itt valaki aki kapott ajándék vezetéknélküli töltőt? Hogy működik az, mindig be kell dugva lenni-e?
-
lorinho
tag
Sziasztok! Ma váltottam 520-ról 735-re. Valóban nincs ebben a típusban csempeméret állítási lehetőség?
Köszönöm a válaszokat előre is! -
Tarill
őstag
sziasztok! most váltottam andriodról win.-re egy 735-tel
tetszik nagyon, de annyiban segíthetnétek h melyik windowsos app felel meg a track id zenefelismerőnek?
-
mzsolti
csendes tag
Valaki találkozott már ilyen anomáliával: hogyha tokban va a telefen és hívást indítok vagy fogadok, akkor azonnal elsötétül a kijelző, csak az on/off gombbal tudom újra előhozni? Ha kiveszem a tokból semmi gond. Ja, és a dupla koppintásos ébresztés sem működik tokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest