- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
A térképen belül a navigációt nem lehet valahogy kitűzni kezdőképernyőre? Botrány, hogy milyen gáz, "bonyolult" használni, eljutni oda. Nem tudom, miért nem csináltak egy külön navigáció opciót/appot erre. Mint régen a Here Maps és Here Drive.
-
Gabesz87
veterán
Sajnos nem kaptam még választ arra, hogy a hívásvárakoztatást hol a fenében kell bekapcsolni?
-
Gabesz87
veterán
Másik kérdés (ill. érdekesség, észrevétel): van ez a Skype Videó alkalmazás gyárilag. Nektek is olyan, hogy az első kamera "felfelé néz"? Ha szemben tartom magammal a telefont, nem magamat látom, mint normális esetben a fényképezőnél, hanem magasabbra néz, felfelé, mint ahogy egy projektor vetít.
-
Gabesz87
veterán
Hívásvárakoztatást hol a fenében kell bekapcsolni? Anno már kérdeztem, úgy láttam, de most a 10-nél megint nem találom.
-
Gabesz87
veterán
Ezzel a 10-el szerintem többet rontottak a telón, mint javítottak. Pl. azt is rühellem, hogy amikor bekapcsolom a wifit, nem jelennek meg azonnal az elérhető hálózatok, hanem be kell lépkednem a menüben a wifi-hez. Undorító.
-
Gabesz87
veterán
válasz
#41635072 #16855 üzenetére
Nekem dettó ugyanez van! Megcsináltam, amiket Levente75 írt, kíváncsi vagyok, megoldja-e. Bár a kettő közül az egyik fiókom így volt beállítva (fiókhasználat alapján) eddig is, de nem adott hangot.
(#16884) Kenoby
Én értem miről beszélsz, és nálam is ez van, és baromira idegesít. 8.1-ben tényleg nem kellett ilyennel szarakodni. Pl. beléptem a beállításokba, és vissza nyíllal kiléptem, vissza a főképernyőre, és nem mutatott semmi futó folyamatot. Most meg a 10-ben ha ugyanezt megcsinálom, a beállítások is ott van a futó folyamatok közt. Baromi idegesítő, hogy akárhová belépek, akármit megnyitok, és a vissza gombbal lépek ki (nem a Win gombbal), minden ott marad a futóban.(#16880) Mr.Andrew
Én is ugyanígy gondolom, hogy visszatérek Androidra. Csak sajna decemberig hűségidőm van (részlet). Én is imádom a teló képességeit, de szerintem ez a 10 egyáltalán nem vált előnyére. Elég sok apró idegesítő kis dolog, vagy probléma van vele. -
Gabesz87
veterán
Azt sem értem, hogy ha e-mailem jön, nem ad hangot. Pedig be van állítva a jelzés is, meg minden, de nincs hangja valamiért. Nekem nem jön be ez az ömlesztett Outlook levelező, hogy váltogatni kell a fiókok közt. 2 fiókom van, jobban szerettem, hogy volt a Mail, meg a Levelek.
-
Gabesz87
veterán
Még annyi, hogy azt nem tudjátok, hogy tudom kikapcsolni az áruház élő csempéjét? Az áruházon belül a beállításokban ki van kapcsolva, mégis mutatja a játékokat, meg egyéb ajánlatokat.
-
Gabesz87
veterán
Hát nem tudom. Én nem vagyok teljesen elégedett. Nekem szerintem gördülékenyebb, gyorsabb volt 8.1-el (fel van téve minden frissítés, és HR is volt). Néha megakad, nem érzékeli a "kattintást", csak picit később, nem tetszik az új alkalmazásváltó (miért kellett megfordítani a sorrendet?) ill. ahogy a névjegyeket fűztem össze a facebook profilokkal, egyszer kilépett a főképernyőre. 8.1 nekem sosem csinált ilyet, ott max. a böngésző (na meg a Waze) lépett ki, de másból soha. Amit viszont nagyon üdvözlök, hogy a tárcsázóban a számok nyomásával előjönnek a megfelelő nevek is. Ezt nagyon hiányoltam korábban.
-
Gabesz87
veterán
Az időjárást hogy lehet beállítani zárolási képernyőnek? Mert a beállításokban a háttérnél csak saját kép, Mintaképek, Bing és Twitter vannak. AZ időjárás sehol.
-
Gabesz87
veterán
Tök fura, mikor feltettem a Win10-et, eltűnt a Lumia Camera alkalmazás, de a gyári beállítások visszaállítása után megint ott van
-
Gabesz87
veterán
Észrevettem, hogy szövegírásnál a billentyűzetben megjelent egy kis piros pont, és ha nyomva tartom, akkor 4 irányban nyilak jelennek meg. Az mire való? Valami kurzormozgató? Mint ami pl. anno a HTC Desire-en volt, csak fizikai gomb formájában?
-
Gabesz87
veterán
válasz
Gabesz87 #16727 üzenetére
Ha feltettem, minden frissítést telepítés után, nyomok egy gyári beállítások visszaállítását, mert ahogy olvastam, ajánlott. Viszont ami a telón van, annak annyi? Képek (mondjuk az mindegy, mert úgyis Drive-on megvan, meg eleve SD-re tárol), appok, de pl. játékállások? Jó kibírom játékok nélkül, nem dől össze a világ, ha eltűnik, csak érdeklődés szintjén kérdezem.
-
Gabesz87
veterán
Na jó, egy életem, egy halálom. Töltődik a Win10 a 735-re, lesz ami lesz
-
Gabesz87
veterán
Most ez a HERE és WP10 dolog hogy is van? Mert ha júniustól már nem támogatja a WP10 a HERE-t, akkor fel nem teszem a 735-ömre a 10-et, az biztos (már ha egyáltalán még idén megjelenik hivatalosan a Telekom által a frissítés). Az egyik legjobb dolog a WP-ben a HERE Drive.
-
Gabesz87
veterán
válasz
this is life #16281 üzenetére
Nem, azt még nem csináltunk, de talán majd megpróbálkozom vele. Mondjuk azt sem tudom perpill. hogy kell, de utánanézek.
(#16283) hroberto
Nem, ugyanazok vannak fent, mint eddig. -
Gabesz87
veterán
Párom 735-öse mostanában sokszor lefagy totál. Semmire nem reagál, csak az akksi kiszedése segít. Korábban nem csinált ilyet, az enyém meg még soha. Szerintetek mitől lehet? Vagy vigyük be a Telekomhoz szervizeltetni?
-
Gabesz87
veterán
válasz
westcoastog #14641 üzenetére
Ha így is van, a Telekomnál tuti lesz belőle január-február
-
Gabesz87
veterán
735-re mikor várható hivatalosan a WP10? Mondjuk a Telekom gondolom szokás szerint nem fogja elsietni a frissítést...mint mindig...
-
Gabesz87
veterán
Piston 3 megrendelve
-
Gabesz87
veterán
Nem rossz, köszi. Megmutatom majd a páromnak, aztán eldönti melyik kell. Ez amúgy más mint a HJE125 típus? Mert pl. a MediaMarkt-ban olyat látok, és látszólag tök egyforma. Tetszik amúgy ez a design, meg a Piston 3 is. Piston 2 viszont nem. Nekem egy TDK LoR IP300 van, az ia ugyanolyan felépítésű, de nekem nem jön be az a "nehéz" bumfordi ház, kényelmetlen. Páromnak egész biztosan az lenne. Szóval akkor vagy a Pana, vagy a Piston 3 lesz. Köszönöm a tippeket.
-
Gabesz87
veterán
Tudtok mondani a telóhoz egy fülest? Páromnak kellene melóban zenehallgatáshoz, lényeg, hogy kicsi legyen(!), és "agybadugós", valamint ne tizen-, huszonezrres kategória. Olyan 5e körüli összegre gondolok. Gyors keresgélés után amit kinéztem, a NoiseHush NX80. Elég pofás, 6500 körül van.
-
Gabesz87
veterán
Tegnap láttam Indexen, hogy teszteltek kijelző védő fóliákat, és a Btech-nek van valami törhetetlen fóliája, amit dicsértek. 2000Ft ahogy látom. Ilyen van valakinek, megéri venni, tényleg jó? Egyszer leejtettem a telót, és lett rajta egy kis karc a kijelző fölött, a Nokia lógóval egy vonalban kb. (hálistennek annyira nem látszik, csak közelről vizslatva fényben). Ennyit a Gorilla Glassról. Azóta gondolkodom raja, hogy talán kéne rá valami. Pedig régebben egy telefonomra sem vettem, és sosem volt rajtuk egy hajszálkarc sem
-
Gabesz87
veterán
A 735 wifije nem tud 5 GHz-et? Mert nem látom a hálózatot, pedig úgy emlékszem, a specifikációkban az volt, hogy tudja
-
Gabesz87
veterán
válasz
Gabesz87 #12393 üzenetére
Mondjuk lehet, hogy a Takarékos üzemmódban lévő dolgokat félreértelmezem picit. Mert én úgy fogtam fel, hogy az aktuálisan futó programokat mutatja %-osan, hogy mi mennyit zabál. De lehet, hogy ez egy összesített lista, amolyan statisztika, az elmúlt 1-2 napból/hétből. Tehát nem azt jelenti, hogy most is fut a telefon (mármint a telefon nevű program/app), hanem korábban ennyi kraftot használt. Bár akkor sem értem, hogy hogy lehet 100%, mert ilyet még nem láttam az enyémen.
Szóval akinek van mentő ötlete, tudja az okát, please help! -
Gabesz87
veterán
Egy kis segítség, tanács kellene: párom telója elmondása szerint a frissítés óta gyorsan merül. Most ránéztem az akkuhasználatra a Takarékos üzemmódban, és látom, hogy a "telefon" 100%-on van, pedig nem is fut a háttérben a tárcsázó (meg semmi egyéb). Erre van ötletetek? Újraindítottam, de ugyanaz.
-
Gabesz87
veterán
válasz
tartlev #11952 üzenetére
Én nemrég szintén ezzel szívtam! Nem hiba, csak egy ostoba Microsoft dolgozó idióta ötlete: a kívánt file-t a gépről EGYBŐL a telefon Ringtones mappájába tedd (és ott sem mappába rendezve). Szóval ha felmásolod egy másik könyvtárba, vagy az SD-re, majd onnan helyezed át a Ringtones-ba, nem fogja látni. De ha egyből oda teszed, akkor igen. Legalább is nálam ez volt. Ha így csináltad, és mégsem jó, akkor nem tudom, mi lehet a gond.
-
Gabesz87
veterán
Múltkor észrevettem, hogy a HERE navi hangja akadozik, szaggat működés közben. Hát sajnos tegnap is ezt csinálta. Nem értem, egy jól működő telefont mi a francnak kell elcseszni egy Update-el!? Ezen kívül még van számos apróság. Pl. a hívás közbeni képernyő, pontosabban a hívás vége után, lerakáskor. Hülyén jelenik meg a kép.
-
Gabesz87
veterán
Te miről beszélsz? A GPS-t (tartózkodási hely) nyilván ki tudom kapcsolni. De a mozgásadatok gyűjtését nem. Vagy Te akkor guru vagy, hogy azt is ki tudod kapcsolni?
100x leírtam, hogy az Update 2 előtt nem volt ott egyfolytában a GPS jele, pedig semmi nem változott azóta (bár most, hogy már tudom, hogy valószínűleg a mozgásadatok miatt van ott, lehet, hogy nem is az Update 2-höz köthető, hanem a Mozgásadatok frissítéséhez az áruházon keresztül). Szóval nem hinném, hogy ez "user error", úgyhogy légyszíves ne nézz hülyének!
-
Gabesz87
veterán
válasz
hodostamas #11776 üzenetére
Ugyanazok vannak, mint frissítés előtt. Nem raktam fel semmi újat. És régen nem csinálta ezt. Ami új, esetleg a My Car alkalmazás, de az meg nem hinném, hogy használ GPS-t. Más tényleg nincs, a többi mind régi.
-
Gabesz87
veterán
Nekem egyre kevésbé tetszik a frissítés óta a tel. Apróbb, idegesítő (néha csak megjelenítési) hibái vannak. Hívás közben a hívókép olykor nem tölti ki a teljes képet, alul szürke sáv van, vagy átlátszik a háttér. Akkor néha a navigációs sáv szürke. Eltüntetem, majd felhúzom újra, és akkor már fekete. Tegnap meg a Drive-val navigáltam, és a hang pattogott, szaggatott, recsegett (arra gondoltam mondjuk, hogy ez talán lehet attól, hogy töltőn volt, tartóban, napsütésben, és a k..va melegtől megfőtt picit?). Sebességbeli, kezelhetőségi probléma nincs hálistennek, de ezek a kisebb hibák azért idegesítőek.
-
Gabesz87
veterán
18+ videókat nézel egész nap?
Nekem is 1 GB-om van, napközben melóban wifi nélkül nyomom, Index, Facebook, meg GPS (Here Drive közlekedési infók)....ezeket használom, és ezek eszik nyilván a legtöbb adatforgalmat, de nekem mindig elég volt még az 1 GB. És nem szoktam ki-be kapcsolgatni a mobilnetet, mindig megy.
-
Gabesz87
veterán
Na felfedeztem még egy apró bakit. Nem tudom másnál hogy van, de hívásnál ha a hívó fél (aki engem hívott; fordított esetben nem figyeltem még) leteszi, akkor elszürkül a hívás háttere, és kb. a képernyő 3/4-ét takarja ki. Alatta meg látszik az alap háttér. Nem tudom, ez így leírva mennyire érthető.
-
Gabesz87
veterán
válasz
westcoastog #11483 üzenetére
Én is pont ennyiért vettem. Csak le kell szedni az egyik szivacsot, hogy beférjen a teló.
-
Gabesz87
veterán
válasz
westcoastog #11459 üzenetére
Dension Car Dock for Smartphone
-
Gabesz87
veterán
Írtátok korábban, hogy a frissítés óta a GPS egyfolytában, vagy legalább is gyakran aktív, ott a jele. Nos, ezt én is tapasztalatom. Bekapcsolom a képernyőt, és ott van. Nem mindig, de szerintem jóval többször, mint ezelőtt.
-
Gabesz87
veterán
Én egyelőre nem tapasztaltam, hogy jobban merülne. Tegnap késő este frissítettem, 50% körül, most van 17%. Napközben némi facebook-ot nyomogatok rajta. Kíváncsi vagyok teljes feltöltéssel majd meddig bírja. Eddig 2 napot lazán elment, és 20% körül tettem fel tölteni.
-
Gabesz87
veterán
Teljesen jól használható a Here Drive! Arra gondoltál, nem!? Annyi hibáját szokták felróni, hogy köztes útvonalat nem tud tervezni, na de ez szerintem nem akkor probléma, együtt lehet vele élni. A forgalmat mutatja, akadályokat is, mint pl. lezárás, felújítás. Trafikat, rendőri intézkedéseket nyilván nem mutat. De pl. van a trafi Hunter nevű app. Én még nem használtam, de jókat hallottam róla. Csak abban gondolom nincs útvonaltervezés.
-
Gabesz87
veterán
Felment nekem is az Update. Viszont szerintem a navigációs sáv nagyon furán viselkedik. Úgy emlékszem, régen magától eltűnt (?), és nem jött elő, ha máshová léptem. Alkalmazásban, vagy beállítások képernyőre. De lehet, hogy csak annyira megszoktam, hogy rosszul emlékszem. Most viszont mindig előjön, és nem is tűnik el, nekem kell mindig eltüntetni. Hiába kapcsolom ki-be az automatikus elrejtés és megjelenítést. Meg azt sem értem, hogy alaphelyzetben fekete, egy kis idő után meg szürke lesz. Nem tudom, miért, vagy mi működik másképp, de valahogy nem olyannak érzem, mint korábban volt.
-
Gabesz87
veterán
Én is hasonló anomáliákat tapasztalak. Nem is nagyon használom. Nálam is kilép útvonal tervezésnél, vagy pedig gondolkodik egyfolytában, holott már rég megvan az útvonal, GPS jel, csak nem tűnik el a kérem várjon felirat. Ilyenkor vissza gomb, ki akarsz lépni kérdés, mégsem, és aztán jó....egy darabig. Jó lenne ha végre csinálnának hozzá frissítést, ami ezeket orvosolja. Vagy majd ha megjelenik a WP10, és fel lehet tenni a Droidos verziót, remélhetőleg működni fog rendesen.
-
Gabesz87
veterán
kezd már tele lenni a hócipőm azzal, hogy a frissítések "lenullázzák" a Here Drive.ot, kitörlődnek a kedvencek. Nem tudom, milyen frissítések csinálják, de idegesítő. Már másodjára járok így.
-
Gabesz87
veterán
Én annak örülnék, ha beletennék a tárcsázóba azt a feature-t, hogy a billentyűzetet nyomkodva előhozza a betűknek megfelelő kontaktot!
Jócskán leegyszerűsítené a hívást!
-
Gabesz87
veterán
válasz
m_csabika #10916 üzenetére
Nekem ott nincs ilyen opció. Az utolsó az, hogy "Mondatok kezdőbetűjének nagybetűssé alakítása". Azt mondtad, a múltkori random újraindítást orvosló javítással aktiválódott. Nem lehet, hogy inkább a GDR2 Update-el? Nekem Telekom van, de még nincs Update. 8.10.14219.341 van fent.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Wendelke #10858 üzenetére
Na, a napokban én is pont ezt kerestem, hogy vajon a here.com-on beállított útvonalat át lehet-e varázsolni valamiképp a telóra. Viszont sajna én gépen nem tudtam bejelentkezni. Telón be vagyok, és nem hazsnálok 1000 féle jelszót, szóval fura, hogy nem tudtam belépni, de mondom sebaj, akkor jelszó emlékeztetőt küldök. Az meg nem jön meg!!! Most mi a fenét csináljak szerintetek? Attól félek, ha telefonon kijelentkezek, ott sem tudok majd visszalépni.
-
Gabesz87
veterán
Az mitől lehet szerintetek, hogy ismerősöm 730-asa, miután beletett egy SD kártyát, és ugye alapértelmezetté tette, hogy minden a kártyára kerüljön, viszont a telefon (lejátszó) mégsem látja a kártyán lévő zenéket? A kamera úgymond átállt. a képeket az SD-re menti, de a zenéket nem találja, nem scanneli be. Ötlet?
-
Gabesz87
veterán
Feltettem a Horvátország térképet, de még így sem tudok rákeresni egy konkrét címre. Mondjuk nem csak telefonon, hanem a here.com-on sem sz.gépen. Ott van az utcanév a térképen, de egyszerűen beírva nem ismeri fel. Ezt a baromságot!
-
Gabesz87
veterán
válasz
#42308056 #10809 üzenetére
Nem tudom, én Droidról váltottam decemberben. 1-2 apró marhaságtól eltekintve nekem abszolút pozitív a véleményem. Komoly hibákkal soha nem találkoztam, amikről itt olvasni (random újraindulások, IE kilép, összeomlik stb.). Szóval nekem gond nélkül működik, tökéletesen. Páromnak meg májusban vettünk szintén 735-öt. Övé is tökéletes!
(#10811) gabancs: Én tavaly sárgát vettem, na az tényleg csúszós. Páromé meg fekete (vagyis szürke) lett, de kicseréltük a hátlapot, enyém a szürke, ő meg úgyis tokkal használja. Szerintem a szürke marha jó, az olyan matt szerű, és nem érzem csúszósnak.
-
-
Gabesz87
veterán
Egyéni csengőhangot hogy a túróba lehet beállítani? Bemásoltam az mp3 file-t a telefon Ringtones mappájában, de a csengőhangoknál nincs a listában, ahol ki kéne választani. Please heeeelpSikerült. Az volt a baj, hogy nem egyből oda raktam, hanem SD kártyxára, és onnan helyeztem át.
-
Gabesz87
veterán
Én sem tapasztaltam még soha random restartot, ha jól emlékszem.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Tybee21 #10696 üzenetére
Nekem nincs bajom a Drive-al, szeretem, bevált eddig. Apró hiba volt 1-2, de megbocsájtható. Mondjuk azt furcsállottam, hogy beírva a horvát szálláshely címét (utcanevét), gőze nem volt, mi az, nem adott ki semmit, annak ellenére, hogy a térképen "manuálisan" megkeresve meg ott volt az utcanév, tehát elvileg ismeri. Szóval nem tudom, miért nem ismeri fel beírva.
Fú de hülye vagyok, most ahogy kezembe vettem a telefont, és megpróbáltam beírni, leesett, hogy az lehet a baj, hogy nincs még letöltve a Horvátország térkép
-
-
Gabesz87
veterán
Én nem értem ezt a kijelző karcolódás dolgot sem. Én az összes (okos)telefonomat bőrtokban tartottam, és egy hajszálkarc sem volt rajtuk 1,5-2 év elteltével sem. És még +fóliát sem tettem rá soha! Ahogy jelenleg a 735-re sem. Akinek meg összekarcolódik, az biztosan úgy használja (szűk farmerzsebben, asztalra kijelzővel lefelé téve, vagy mit tudom én).
-
Gabesz87
veterán
Szerintem sincs vele nagy baj. Engem 2 apró dolog zavar, de ezekkel is együtt lehet élni: egyrészt bizonyos oldalakon (bár nekem csak egy oldalon volt ilyen, és már azt sem használom igazából), ahol be kellett jelentkezni, és ott új linkre kattintasz, amit új lapon nyit meg, akkor kiléptetett, újra be kell jelentkezni. Valahogy az új lapon nem jegyzi meg a bejelentkezési adatokat. Másrészt meg a bejelentkezéssel kapcsolatban, kár, hogy nem jegyzi meg külön csak a felhasználónevet. Vagy semmit, vagy csak jelszóval együtt. Meg néha van, hogy csak kilép szó nélkül az IE, vagy nem tölt az oldal, de igazából ezek nekem kb. szökő évente jelentkeznek, szóval egyáltalán nem mindennapos! Ezektől eltekintve teljesen használható, gyors, ne ezen múljon a döntésed. Jön a WP10 majd, azon talán orvosolják ezeket az apróságokat is.
-
Gabesz87
veterán
Nem tudom, mi az a Slimsaber, de ahogy elnézem valami főzött ROM. Mindegy, ergo nem gyári rendszered van, erre voltam kíváncsi, ez a lényeg. Na igen, 768 MB RAM, nekem a 735-ben 1GB van (de ugye az 5-es Lumiákban ha jól tudom 512), és ennek ellenére mókolás nélkül, gyárilag fut rajta simán minden, több app párhuzamosan. Egyszerűen jobban optimalizált, gördülékenyebb a rendszer. Én utálom az Apple-t, de ebben ahhoz hasonlít a WP. Az Androiddal sincs bajom, mint azt már írtam, Fmod-al, Cocore Kernellel én is megelégedettséggel használtam az Advance-met. Csak a Samsung nem a tökéletes optimalizáltságról híres. Pl. egy Nexust sem kell szénné moddolni, hogy jól működjön! Mert nincs rajta TW!
Na részemről ennyi volt a WP-Android fight, nem offolok többet!
-
Gabesz87
veterán
Ez alatt mit értesz, hogy meg kell tanulni használni?
Gyári rendszer van rajta, teljesen érintetlenül? Megy rajta facebook/net/messenger/Viber, akár a háttérben is egyszerre minden rezzenés nélkül? Akár még közben egy kis zenehallgatással....
Frissítések, helymeghatározás, ilyesmik on/off? -
-
Gabesz87
veterán
"...a kevés fennmaradó rendszermemória problémája csak a „Galaxy S6 Plus” premierje után kerül javításra a márciusban bemutatott két készülék esetében..." [új Android frissítés S6/S6 Edge-re]
Hiába pakolnak a Droidos telefonokba lassan 3-4 GB RAM-ot, semmi nem elég neki!
-
Gabesz87
veterán
Advance gyárilag a 4-es Androiddal kuka. Én még a 2.3-al vettem meg azt hiszem, aztán amikor kiadta a Telekom a 4-est rá, feltettem, és nagyjából használhatatlan lett! Zenelejátszóval egyidejűleg nem lehetett mást használni, mert akadt a zene is. Viszont root+CoCore 6.8 kernel+Acef féle Fmod ROM = hosszas megelégedett használat, gyors, stabil, röccenésmentes működés!
Aztán váltottam a 735-re (igaz, félve), ami nekem abszolút kellemes csalódás volt, és imádom! Nem is tervezem lecserélni egyhamar. Ha nem cseszik el a WP10-et, akkor a köv. telóm is WP lesz.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Habib[HUN] #10066 üzenetére
Dension Car Dock for Smartphone
-
Gabesz87
veterán
735-re nem tud valaki Mignonos (Minyonos) tokot?
Ami nem flipes, csak sima bumper "tok". Ebayen nem nagyon láttam, csak flipeset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kedvenc zene a mai napra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest