Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Apple asztali gépek
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den Hadnagy
senior tag
-
Den Hadnagy
senior tag
A vásárlással kapcsolatban: ezt néztem ki magamnak, mit szóltok az árhoz ill. a bolthoz?
Megbízható, stb? Van valakinek tapasztalata?Bocsánat, a link gomb valamiért nem műkdik nekem IE alól...
http://ter-ero.com/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=620A válaszokat nagyon köszönöm!
DH
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
Dj.Kütyü #3420 üzenetére
Szia!
Én 3+ év után váltottam puszta kíváncsiságból most 2014 novemberében. A magam részéről szerettem a romolást, meg minden androidos nyalánkságot, szóval nem az elégedetlenség miatt váltottam.
A rendszer egyszerű, mind grafikailag mind logikailag. A grafikát lehet primitívnek és letisztultnak is nevezni, ez szubjektív. Pl. egy Touchwizről érkezve valószínűleg nekem is elegánsnak tűnne, de azért nem szokásom isteníteni ezt a WP féle smoothságot, mert tulajdonképpen ügyesen csalnak a készítők. Az egy dolog, hogy kőprimitív a látványvilág, de ezzel a lapozgatós animációval is rengeteg időt lehet nyerni pl. appváltáskor. Szóval ahol a droid laggzik, ott a WP lapozgat, meg pontoz
De működik, és tényleg problémamentes, ha egy bizonyos felhasználói szokásvilágon belül tudsz maradni. Értsd ne légy appjunkie, ne akarj mindent moddolni, stb.
Ami nekem szemet szúrt, az az, hogy banki vagy pl. mobilszolgáltatós app-ek esetében tökegyértelmű, hogy droidra meg ios-re kihozzák az adott alkalmazást, de WP-ra nem. Ez azért zavaró tud lenni, és ad némi kirekesztettség-érzést, de a tapasztalataim szerint a WP hívők szeretik, mert ad egyfajta "nem tartok a nyájjal meg a laggdroidos csamcsunggal"-érzést.
A user error user error marad, platformfüggetlenül... Aki kifektet egy droidot, az kifektet bármi mást is, de a WP zártsága miatt kisebb eséllyel csesszint szét valamit, másrészt a beígért (ill. garantáltnak vehető) rendszerfrissítés 2015 második felében elég vonzó, ahogyan pl. az egyelőre abszolút egyedülálló ingyenes offline navi is.
Szóval a droid régen nem az a bugos foshalmaz, aminek reklámozni szeretik, a Microsoftnál sem szuperhősök dolgoznak, de ha egy sima okostelót akarsz, ami teszi a dolgát, a WP-nal nagy baj nem érhet.
Motorola Defy (droid 2.2) - Lenovo P780 (4.2.2) - Lumia 520 - Lumia 630 - Lumia 735, ha minden jól megy
Remélem segítettem:
DH
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
Dany007 #3400 üzenetére
Persze, hogy egyéni preferencia, hogyan is lehetne másképp... ezt szerintem kellőképpen sugalltam is a véleményem kinyilvánításakor
A microsim nanosim adapter kérdésében az a tapasztalatom, hogy adapter pont akkor nem lesz kénzél, amikor a legjobban kellene, hiszen egy eltűnni hajlamos apróságról beszélünk.
Nem értem amúgy a nanosim őrületet, pláne amikor hatcollos phabletekben is erőltetik.
Amúgy szívemből szólsz, ezen a sornyi dilemmán én is végigmentem, és arra jutottam, hogy jelenleg nincs mód rendeltetésszerűen kihasználni egyiket sem. A wireless töltés az egyetlen, de az drága, és lassú.
DH
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
boratsagdiy #3385 üzenetére
80k-ért mindkettő drága.
Én a magam részéről sem a 4G-nek (nincs még országos szinten kiépítve) sem az NFC-nek (nem terjedt el az ilyen fizetés - ami a legvonzóbb feature lehetne), sem a vezeték nélküli töltésnek (kényelmes, de lassú) nem látom kifejezetten nagy hasznát 2015-ben... Arról nem is beszélve, hogy a 735 nanosimes, ami azért vezethet kellemetlenséghez, ha hirtelen telót vagy simet kell cserélned. Ha sorra vesszük a képességeket, a dualsim képesség szvsz mindenképpen a 730 felé billenti a mérleget, pláne, hogy olcsóbban megkapod, mint a 735-öt, ha kicsit utánajársz.
Üdv.:
DH
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
kutitomi73 #3321 üzenetére
Én közvetlenül Nokia Careben kérdeztem 74.990 a 730 DS meg a 735 is. Ha leveszed a postaköltséget, meg hozzáveszed a tuti problémamentes garit, ill. azt, hogy nem kell várni, meg élőben ellenőrizhetsz mindent... nem olyan nagy durranás a webshopok ajánlata szvsz.
DH
-
Den Hadnagy
senior tag
Azt megkérdezhetem, hogy aki kapott hozzá vezeték nélküli töltőt, az hol vásárolta? Vagy az mindig az alapcsomag része? A töltésre alkalmas hátlappal együtt?
Vagy ezeket mind külön kell megvásárolni?
Köszi:
DH
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
Tamás34 #2600 üzenetére
Valószínűleg egyszerűen csak arról van szó, hogy az okoseszköz-használók tábora gyorsabban növekszik, mint a WP-felhasználók köre, de így is stabil a mag.
Nagy előrelépést több dolog hozhat:
- egy Lumia 520-utód (ár-érték-tudás arányra gondolok)
- a windows 10, és eleve a platform-egyesítésMindenesetre mindig lesz egy réteg, aki örül neki, ha nem áll be a mainstream vonalba, és amúgy is elégedett a készülékével (lásd még BB)
Nem féltem a rendszert, a Microsoftnak ez nyilván presztizskérdés, hogy életben tartsa, akár mesterségesen is. A rendszer jó, csak más, és ezt egyre többen fogják belátni szvsz.
DH
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
Tamás34 #2597 üzenetére
Azt gondolom erről, hogy ettől függetlenül meg fog maradni a WP szűk, de stabil felhasználói köre, sőt szerintem lesz még növekedés, mert a mobiltechnológiában abszolút járatlan 40-50-60 éves egyre szélesedő réteg egyik leglogikusabb választása lehet, ha a hagyományos telefonok már abszolút eltűntek.
Bár a 60 éves fateromnak nem jelentett gondot elsajátítani egy 4.4-es Androiddal szerelt Sony E1 használatát, de ki tudja. Én 4-5 évig droidoztam, de minden technikai antitálentum ismerősömnek a WP-t ajánlottam, sőt lassan 2 hónapja én is váltottam kíváncsiságból, és semmi komolyabb gondom nincs a rendszerrel.
Üdv.:
DH
-
Den Hadnagy
senior tag
Sziasztok!
Azon gondolkodom, hogy egy ilyen készülékre cserélném le a jelenlegi 630asomat, mert ugyan tökéletesen elégedett vagyok vele, de hajlamos arra, hogy az 512 mb ram miatt gyakran töltse újra az alkalmazásokat, ill. a már megnyitott weboldalakat (és ezáltal felesleges netforgalmat generáljon, ami jelen helyzetemben nem túl előnyös).
Tudom, hogy nem ugyanaz a műfaj, de az androidos gépemben 1 giga volt, és több lapot is simán nyitva tartott a háttérben - a kérdésem tehát az, hogy böngészés közben a 730 v. 735-tel hány oldalt lehet újratöltés nélkül megnyitva tartani tapasztalataitok szerint?
Köszönettel:
DH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- Politika
- Windows 11
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest