- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Indulhat a hardverparti!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAID
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Ezt az üveget pl. nem. Alul az ujjlenyomat-olvasónál rossz a kivágás, szűkebb. A Brotect jó minőség, ilyen van hozzám még úton (4-5 nap németektől).
Benoe77: Az első ciklus az feljebb van. A második ciklus - kedd 14-től- szerda estig - miután ráraktam az üvegfóliát és a 2 sim bekerült elugrottam a városba - kb. 80 kép és 6 videó készült - ez 18%-ot harapott le majd 1 órát ment a waze, 32 perc telefonbeszélgetés, yt, chrome, google plus, facebook és a végén 29 és fél óra után 2%-on került töltőre 5 óra 6 perc kijelzőidővel. A 3. töltés - tegnap raktam töltőre 47 óra után 5%-nál. 2 simmel, főleg wifivel, 58 perc telefonbeszélgetéssel és 4 óra feletti kijelzőidővel (chrome, yt, facebook, pár fénykép).
Most itt tart - otthon nyomkodtam wifin, yt, chrome, facebook, hangouts, és még 1,5 gb torrentfájl leszedése, másolása volt benne. Este kikapcsolt wifivel, de nem repülő módban 3%-ot merült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Energiaital topic
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dacia topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest