Új hozzászólás Aktív témák
-
Uzi74
senior tag
válasz
proradeon #1915 üzenetére
Nálunk is a második Z-ben puszult el az akku szinte pontosan 1 év alatt- 400-500mAh töltést sem tudtam beleszuszakolni, míg az új akksis 2400mAh fölött vesz fel töltést.
Az első ben az akkut a német datrepair cserélte (direktben motorolától vásárolva), a második amazonos volt, választhattam akku csere és pénz vissza között - gondolhatjátok melyiket választottam. -
ghiottone
nagyúr
válasz
proradeon #1909 üzenetére
Force-on kb. 6-7 Google camera appot kipróbáltam. Apkmaniarol a "sima", nem mókolt google camera is felment 5.2-ig, de a vaku érdekes volt. Innen több mókolt gcam-ot is leszedtem, de némelyik már az indításkor összeomlott, több esetében pedig a videofelvétel indításakor leállt az app. A végén pár nappal ezelőtt megtaláltam az XDA Google Camera Port Hub oldalt. Innen az X4-re szánt verziót leszedtem,és úgy néz ki, hogy az összes funkció működik és ha csak lőni kell egy képet, akkor ahogy nálatok a Z-nél itt is szintén jobb a végeredmény, mint a gyárival, bár nem akkora a különbség.
Majd ha időm engedi csinálok összehasonlítást. -
ghiottone
nagyúr
válasz
proradeon #1763 üzenetére
X4-en én is inkább a portolt gcamot használom. Itt direkt a készülő teszt miatt a gyári appot választottam + a Fotók, videók mobillal topickban is már csak a gyári alkalmazással készült képeket lehet felrakni. Később majd kipróbálom a gcamot is, illetve összehasonlítást csinálok.
-
Lovi24
senior tag
válasz
proradeon #1411 üzenetére
Az túlzás,hogy nem javaslom az Incipiot. Pótakksinak megteszi,de ez szerintem sokkal jobb. Valóban kb 1 hónapig hirdettem,szerintem az nem sok. Ráadásul én még 20-ért vettem,nemrég meg mindenhol leárazták.....
Amiért váltottam,annak több oka is van:
-jóval nagyobb kapacitás - 3450mAh
-turbo töltés
-külön is tölthető,nem csak a telón
-4 visszajelző led
Minimálisan vastagabb csak a Turbo power töltő,ha jól emlékszem 2mm. -
ghiottone
nagyúr
válasz
proradeon #1258 üzenetére
Z Play-en / G5s-en ilyen nem volt. Z2 Playen egy kevéske maradt az alsó szélen de messze nem annyi mint a te képeden. X4-en elsőre nem sikerült normálisan felrakni, hasonló lett a végeredmény mint nàlad - most rendeltem megint mert más normális fóliát nem találok. Ami teljesen fed annál pedig a tok nyomja fel
Fene egye ezt a 2,5D lekerekített széleket.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
proradeon #1149 üzenetére
Az Incipio esetében is van ez a két mód.
(#1147) SP!T
Van is pár. Van több mod-om már:
JBL
Hasselblad
Incipio offGRID™ Power PackGondolkodom még a Moto insta-share projectoron és a Polaroid Insta-Share Printeren.
De nem tudom még eldönteni, hogy ezek érnek-e valamit vagy csak csupán drága játékszerek -
ghiottone
nagyúr
válasz
proradeon #1122 üzenetére
Van ellenpélda is - Alza cseh cégtől rendelt Z2 Play esetében kijelző halál után a TMX kiállította a cserejegyzőkönyvet a bolt meg fizetett.
-
-
Szabcsizz
őstag
válasz
proradeon #1105 üzenetére
Benoe77 fórumtárs részletezte a flashelés menetét,ha visszaolvasol.
Bluetooth problémával szervízhez kell fordulni. Nem az első eset,hibás lehet a modul.
NFC ügyében nem tudok nyilatkozni,sosem használtam még.
GG-vel én személy szerint úgy vagyok,hogy marketing. Én is nagyon vigyáztam rá,de van rajta nagyon pici karc. Persze lehet akármilyen védőüveg,a zsebpiszok is megkarcolhatja. Legtöbbször meg ugye ott tartja nap közben az ember.
Ezektől eltekintve nekem nagyon nagy csalódás ez a telefon. Pozitív értelemben. Pedig nekem tényleg nagy igényeim vannak,ha elektronikai eszközről van szó.
Ha a reflash sem segít,én visszavinném cseréltetni vagy ilyesmi. Bár nem tudom honnan származik a készüléked. -
Szabcsizz
őstag
válasz
proradeon #1103 üzenetére
Én esetleg még azt tudom javasolni,hogy próbáld meg a ROM-ot újra flashelni.
Mellesleg egyetértek,például az iOS mindig jobb volt az akkumulátor kezelésében. Régen a 2.3.6-os rendszerek úgy betudtak hülyülni,hogy percek alatt leszívták az akkumulátort. Szóval azért valamicskét javult a helyzet.
Najó,ez azért elég para: -
ghiottone
nagyúr
válasz
proradeon #1096 üzenetére
Üdv,
Igaz nem Z, de több Motonál (Z2 Play, X4) én is néha belefutok masszívabb ébren tartásokba az android os alatt és nálam a Google app a probléma okozója - itt egy picit bővebben a hiba.
Illetve a Tartózkodási helynél a Keresési beállításoknál nem maradtak bepipálva a wifi-, bluetooth alapú keresés beállításai? -
Szabcsizz
őstag
válasz
proradeon #1096 üzenetére
Én pont ezért nyergeltem át tiszta droidra. Az EMUI az őrületbe kergetett már,mindig ébren volt valami. Itt semmi ilyen probléma nincs,pedig az összes közösségi sz*rt használom.
Ezt a tartózkodási helyen belül találod. Jobb felül,három pötty. Ezeket érdemes kikapcsolva tartani,legtöbb esetben ezek az opciók felelnek az ébrenlétért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged