- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
-
Az enyém is most van emiatt szervizben Németországban, még garis.
Azt írták a Motorola cseszte el, hogy belerakta a turbopower-t, ez a vékony kialakítás nem bírja elvezetni a plusz hőt. (Más, nagyobb eszközökben jól működik). Mondjuk én direkt nem a saját töltőjével töltöttem, hanem egy kisebb teljesítményűvel, de így is meghibásodott.
Az újabb telefonokban már más technológia működik. -
Szabcsizz
őstag
-
Somatom
veterán
Majd megpróbálok az MDK -ról kinyerni egy audió kimenetet. Ha úgy működik, akkor egy kis ügyeskedéssel azzal is ki tudnám váltani az autós tartót.
Egyébként sztem az autós tartóban kell legyen DAC, mert a teló hátlapi csatlakozói között sztem nincs analóg port, csak digitális. Az autós tartón viszont jack aljzat van, tehát analóg. Vagyis, a tartónak kell átalakítania a jelet.
-
Szabcsizz
őstag
Én már fél éve használom, de sosem foglalkoztam vele és így is nagyon patent. Jelenleg 4,50GB gyorsítótár adat(szemét) van rajta.
Soha nem is indítom újra. Egyedül az akksin érzem azt, hogy megsínylette a nemtörődömséget, és jobban merül. De majd ha jön az Oreo, onnantól foglalkozom vele. Addig kibírja már. Egy szó mint száz, nagyon megérte ez a cucc az árát. Atomstabil. (legalábbis nálam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest